antogr Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Και μεταξύ των άλλων δύο εννοείται το p9 Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Αν δεν θες τόσο μεγάλη οθόνη υπάρχει το honor 8 που είναι καλύτερο σε όλα στα 270 ευρώ. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Σίγουρα πολύ ανώτερο το honor 9. Mate 10 lite μέτριο σε selfie. Αφού έχεις μπάτζετ 500€ υπάρχουν πολλά τηλέφωνα καλύτερα σε κάμερα. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalexa Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Κοίτα να δεις. Αν θες από Κίνα, έχω και το chuwi 10 και το iwork 12. Και τα δύο πάρα που καλά Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα! Κινητό : Xiaomi Redmi 5 Plus Tablet: Chuwi Hi10 ( https://www.facebook.com/CHUWIGreece/ ) Ό,τι δεν χρειάζεται, δεν μπορεί και να υπάρχει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristakos2006 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους Το ερώτημα μου είναι αυτό του τίτλου : «αξίζει να προχωρήσω στην αγορά του XIAOMI MI NOTE 2» (στα 300-320 € από Κίνα )μιας και είναι περσυνό μοντέλο ή να κοιτάξω κάτι άλλο :confused: :confused: Μετά από 4 χρόνια με το LG G2 έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για την οριστική αλλαγή μιας και άρχισε να κάνει νερά με την υποδοχή των ακουστικών του :wacko:. Αναφέρω οριστική γιατί το 2017 αγόρασα 2 κινητά ( XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO 3/32 , LEECO LE S3 4/64) αλλά και τα δύο μετά από χρήση 10-15 ημερών δόθηκαν στην κόρη και στην σύζυγο. Ο λόγος είναι ότι δεν είχαν κάτι παραπάνω να προσφέρουν (στα δικά μου μάτια πάντα) από το G2 σε θέμα οθόνης και φωτογραφίας. Σημείωση δεν μιλάω για επεξεργαστική ισχύ :O γιατί η καθημερινή μου χρήση δεν απαιτεί βαριές εφαρμογές (mail, internet και λίγο FB:O) Κοιτάω το Note 2 γιατί είναι διαφορετικό τόσο από design όσο και από ποιότητας οθόνης. Να προχωρήσω ή υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε παρόμοιο budget ?? Κάθε γνώμη/σχόλιο ευπρόσδεκτο Ευχαριστώ :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους Το ερώτημα μου είναι αυτό του τίτλου : «αξίζει να προχωρήσω στην αγορά του XIAOMI MI NOTE 2» (στα 300-320 € από Κίνα )μιας και είναι περσυνό μοντέλο ή να κοιτάξω κάτι άλλο :confused: :confused: Μετά από 4 χρόνια με το LG G2 έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για την οριστική αλλαγή μιας και άρχισε να κάνει νερά με την υποδοχή των ακουστικών του :wacko:. Αναφέρω οριστική γιατί το 2017 αγόρασα 2 κινητά ( XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO 3/32 , LEECO LE S3 4/64) αλλά και τα δύο μετά από χρήση 10-15 ημερών δόθηκαν στην κόρη και στην σύζυγο. Ο λόγος είναι ότι δεν είχαν κάτι παραπάνω να προσφέρουν (στα δικά μου μάτια πάντα) από το G2 σε θέμα οθόνης και φωτογραφίας. Σημείωση δεν μιλάω για επεξεργαστική ισχύ :O γιατί η καθημερινή μου χρήση δεν απαιτεί βαριές εφαρμογές (mail, internet και λίγο FB:O) Κοιτάω το Note 2 γιατί είναι διαφορετικό τόσο από design όσο και από ποιότητας οθόνης. Να προχωρήσω ή υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε παρόμοιο budget ?? Κάθε γνώμη/σχόλιο ευπρόσδεκτο Ευχαριστώ :thanks:Έχει ακριβύνει από Κίνα εε? γιατί το είχα πάρει από GB στα 250 μαζί με το EU τον Νοέμβριο.... μιλάω πάντα για το 4/64... Λοιπόν το τηλέφωνο είναι άριστο και πάρα πολύ γρήγορο... με πάρα πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας... στο μόνο που ίσως υστερεί σε σχέση με τις τωρινές ναυαρχίδες, είναι στην φωτογραφική... Σε γενικές γραμμές, με κλειστά μάτια φίλε μου, δεν θα το μετανιώσεις Στάλθηκε από το K920 (CN) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 (edited) Και να συμπληρώσω ότι στη κάμερα γενικά το χουν αδικήσει στα reviews. Σίγουρα δεν φτάνει επίπεδο s7 edge αλλά καμία σχέση με το θάψιμο που χει φάει. Δες εδώ μερικά δείγματα που έχω ανεβάσει. Από την άλλη αν μπορείς να πέσεις σε οθόνη (τόσο σε ίντσες όσο και σε ποιότητα) και ποιότητα ήχου μπορείς να δεις και το Mi note 3. Έχει κατώτερο επεξεργαστή αλλά εφόσον δεν παίζεις παιχνίδια δεν θα καταλάβεις διαφορά (στη gpu διαφέρουν περισσότερο). Στα συν θα έχεις και δευτερο τηλεφακό, με οπτικό ζουμ και bokeh και φυσικά ενα 50αρη κάτω σε τιμή. Edited January 8, 2018 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkamzelas Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Το xa1 plus έχει 3450mh μπαταρία. Παίζει να έχει τη καλύτερη αυτονομία από όλα που ανέφερες. Προσωπικά με αρκετή χρήση είμαι σταθερά στις 2 ήμερες, ενώ μου έχει κρατήσει 5 ήμερες με χρήση μόνο τηλεφώνου και λίγο Facebook.. Η κάμερα είναι η ίδια που έχουν όλα τα Sony. 23mpx απλά στο x και στο ultra έχει περισσότερες ρυθμίσεις στο manual, αν κ δε τις χρειάζεται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristakos2006 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Έχει ακριβύνει από Κίνα εε? γιατί το είχα πάρει από GB στα 250 μαζί με το EU τον Νοέμβριο.... μιλάω πάντα για το 4/64... Λοιπόν το τηλέφωνο είναι άριστο και πάρα πολύ γρήγορο... με πάρα πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας... στο μόνο που ίσως υστερεί σε σχέση με τις τωρινές ναυαρχίδες, είναι στην φωτογραφική... Σε γενικές γραμμές, με κλειστά μάτια φίλε μου, δεν θα το μετανιώσεις Στάλθηκε από το K920 (CN) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ για την απάντηση αυτό για την φωτογραφική του οφείλεται σίγουρα στην έλλειψη Optical Stabilization (OIS) , κάτι που το παλίο μου G2 έχει γι' αυτό οι φωτό από τα κινητά που προανέφερα δεν μου άρεσαν καθόλου (ειδικά βράδυ ) Και να συμπληρώσω ότι στη κάμερα γενικά το χουν αδικήσει στα reviews. Σίγουρα δεν φτάνει επίπεδο s7 edge αλλά καμία σχέση με το θάψιμο που χει φάει. Δες εδώ μερικά δείγματα που έχω ανεβάσει. Από την άλλη αν μπορείς να πέσεις σε οθόνη (τόσο σε ίντσες όσο και σε ποιότητα) και ποιότητα ήχου μπορείς να δεις και το Mi note 3. Έχει κατώτερο επεξεργαστή αλλά εφόσον δεν παίζεις παιχνίδια δεν θα καταλάβεις διαφορά (στη gpu διαφέρουν περισσότερο). Στα συν θα έχεις και δευτερο τηλεφακό, με οπτικό ζουμ και bokeh και φυσικά ενα 50αρη κάτω σε τιμή. ευχαριστώ για την απάντηση σου πιστεύω ότι έχεις δίκιο για την κριτική των φωτογραφιών του , μάλλον το αδικούν ίσως γιατί αναφερόταν στην αρχική του τιμή , όχι στην τωρινή του Έπίσης το έχω δει το note 3 αλλά δεν μου έχει κάνει "κλικ" η εμφάνιση του , δηλαδή ότι αλλάζω τηλέφωνο :) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sir_Timid Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω νέο κινητό. Ανάμεσα στο Galaxy S8 και 1+5T τι μου προτείνετε; Δεν έχω διαβασει και τα καλύτερα για την κάμερα του OnePlus. Βεβαια το S8 κοστίζει και 120 ευρω παραπάνω. Γενικά το S8 είναι πιο ισορροπημένο σαν κινητό σε σχέση με το 5T; Και φυσικά είναι και το θέμα future-proof Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos77777 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Μέχρι 450 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Από 5,5 και πάνω 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος;αδιαφορο 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα)αδιαφορο 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc?αδιάφορο 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα;ελληνικό μενου 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. με ενδιαφέρει η καλή οθόνη 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. ταχύτητα, κάμερα, αυτονομία. 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. samsung s4 Καλησπέρα παιδιά Σκέφτομαι να αλλάξω την συσκευή μου(s4) και να πάω για το Huawei Honor 8 Pro (6GB/64GB) που έχω διαβάσει καλά πράγματα και για οθόνη και για κάμερα. Και εμφανισιακά φαίνεται super. Πώς σας φαίνεται σαν επιλογή? Επίσης τσεκάρω και τα xiaomi mi note 3 και 2. Γενικά δεν παίζω games,δεν με ενδιαφέρει η μουσική, απλά να έχει καλή κάμερα μπρος πίσω,καλή οθόνη και μια σχετικά καλή αυτονομία. Μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας γιαυτά τα τρία κινητά ή αν έχει να προτείνει κάποιος κάτι άλλο? Thanks!:D:D:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση αυτό για την φωτογραφική του οφείλεται σίγουρα στην έλλειψη Optical Stabilization (OIS) , κάτι που το παλίο μου G2 έχει γι' αυτό οι φωτό από τα κινητά που προανέφερα δεν μου άρεσαν καθόλου (ειδικά βράδυ ) ευχαριστώ για την απάντηση σου πιστεύω ότι έχεις δίκιο για την κριτική των φωτογραφιών του , μάλλον το αδικούν ίσως γιατί αναφερόταν στην αρχική του τιμή , όχι στην τωρινή του Έπίσης το έχω δει το note 3 αλλά δεν μου έχει κάνει "κλικ" η εμφάνιση του , δηλαδή ότι αλλάζω τηλέφωνο :) :) Να ξέρεις πάντως πως απο το G2 είναι πολύ καλύτερο και στην κάμερα το mi note 2!!!!! ας μη μιλήσω για γενική εμπειρία χρήσης!!!!! (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Χωρίς να το ξέρω το honor 8 pro φαίνεται εξαιρετική επιλογή. Ομως βγήκε σε αυτά τα λεφτά και το honor 10 view στο Amazon. Που δεν ξέρω σαν κινητό τι λέει αλλά σίγουρα έχει καλύτερη κάμερα και καλύτερο επεξεργαστή. Και σε reviews που διάβασα το θεωρούν πολύ καλύτερο. Επίσης θα κοίταγα και nubia z17s. Γενικά υπάρχουν πολλές επιλογές σε αυτά τα χρήματα και δεν βάζεις και πολλούς περιορισμούς. Ακόμη και g6 η s8 θα μπορούσες να πάρεις. Πάντως σε αυτά τα λεφτά εγώ θα πήγαινα σε op5t αφού δεν έχεις πρόβλημα για κινα έτσι κ αλλιώς. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Καλά ότι είναι πολύ ανώτερο είναι σίγουρα. Τα λεφτά όμως μου φαίνονται πολλά. 299 έχει το s7 στον Γερμανό. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristakos2006 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 πρέπει να σταμάτησε η προσφορά Γιατί το βλέπω Στα 629 το απλό . Επίσης το απλό είναι 5.1 και κανονική οθόνη (επίπεδη) Εάν δεν κάνω λάθος Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Α αν σταμάτησε πάω πάσο. Για ίντσες δεν ξέρω τι έψαχνες. Παιδιά εσείς που το είχατε και έχετε πιστεύετε έχει καλύτερη κάμερα και οθόνη από το mate 10 lite? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koti1 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 καλησπέρα σε όλους. ειμαι στην διαδικασία αγοράς νεου κινητού αποκλειστικα απο κατάστημα cosmote λογω επιδοτησης η οποία ειναι στα 200 ευρω και διαθετω αλλα 200 max για να νέα συσκευη.Με ενδιαφέρει η κάμερα να ειναι πολυ καλη και οσο το δυνατον καλυτερη μπαταρια τι θα μου προτείνατε ;Eiχα στο μυαλο μου να παρω το p10 το οποιο μεχρι πριν δυο μέρες είχε 399ευρω και ξαφνικα σημερα ημέρα εκπτωσεων πηγε στα 499 η αποηοητευση μου δεν υπαρψει ας βοηθησει καποιος please Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lanegan Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλα τα μέλη. Είμαι ανάμεσα στις 2 αυτές συσκευές. Ποιο προτείνετε?:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Ξεκάθαρα το s8 είναι καλύτερο από το op5t στην κάμερα. Όπως και σε οθόνη. Αν αυτά είναι τα μόνα σου κριτήρια δεν υπάρχει θέμα συζήτησης Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Σε future-proof λογικά καλύτερο το 1+5t. Για τη κάμερα συμφωνώ με τον antogr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Κάμερα έχει σιγουρα καλύτερη από το mate 10 lite (δες και τα δείγματα που ανέβασα παραπάνω). Πιστεύω το ίδιο και για την οθόνη αν και δεν το χω πιάσει ποτέ το mate 10 lite. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristakos2006 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Α αν σταμάτησε πάω πάσο. Για ίντσες δεν ξέρω τι έψαχνες. Παιδιά εσείς που το είχατε και έχετε πιστεύετε έχει καλύτερη κάμερα και οθόνη από το mate 10 lite? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk στο site του γερμανού ειναι κανονική τιμή , αλλά θα περάσω αύριο να ρωτήσω μπας και υπαρχει αν και συγκριση μπορεί μάλλον να γίνει με το edge το οποίο έβγαινε στα 399 και έτσι βάζει στην εξίσωση και την έκδοση 6/128 :confused::confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Είμαι κάτοχος του honor 8 pro. Προσωπικά για όσο το έχω, δε με έχει απογοητεύσει. Είναι πραγματικά ένα all around κινητό. Φωτογραφική έχει πολλή καλή, μπαταρία του είναι επίσης καλή (αναλόγως φυσικά των λειτουργιών που εκτελείς), η οθόνη του είναι πάρα πολλή καλή (για ips panel φυσικά), όσον αφορά τη σπιρτάδα του, αυτή θεωρείται δεδομένη με τα 6Gb ram μνήμης και τον Kirin960. Φυσικά επειδή δε παύει να είναι μοντέλο Απριλίου 2017, καλό θα ήταν να περιμένεις να έρθει το νέο μοντέλο όπου όντως είναι αντάξιος αντικαταστάτης του σύμφωνα με ότι γράφεται. Εάν φυσικά και η τιμή του το επιτρέπει. Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Βασικά έχεις ανοίξει δύο ίδια θέματα χωρίς λόγο. Και απαντάμε οι ίδιοι. :) Αν θες την προσωπική μου ίσως και λίγο υποκειμενική άποψη, επειδή έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης, δλδ δίνω λεφτά τώρα για ένα καλό κινητό που να έχει κορυφαία κάμερα με την προϋπόθεση όμως να το κράτησω καιρό, από το να παίρνω κάθε χρόνο καινούργιο και να μου στοιχίσει το ίδιο. Το s8 σίγουρα αποκλείεται να σου κρατήσει πάνω από δύο χρόνια. Για πολλούς λόγους. Το op5t σίγουρα θα κρατήσει τρία αν δεν το σπάσεις. Πιστεύω και το mate. Μεταξύ των δύο όμως νομίζω υπερτερεί σε όλα αυτή τη στιγμή το mate 10 pro. Στο μέλλον ίσως όχι αλλα για τα ίσως δεν ρισκάρω προσωπικά 500 ευρώ Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christina_F Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις προτάσεις..Είμαι ανάμεσα σε xiaomi redmi note 4 και xiaomi mi a1 και δε ξέρω ποιο να διαλέξω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts