Jump to content

dkamzelas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dkamzelas

  1. Με απενεργοποιημενο wifi κ δεδομένα, μου κλείδωσε μέσα από το σπίτι σε περίπου 30 δευτερόλεπτα.. Το θεωρώ αρκετά καλό σήμα για GPS.
  2. Το xa1 plus έχει 3450mh μπαταρία. Παίζει να έχει τη καλύτερη αυτονομία από όλα που ανέφερες. Προσωπικά με αρκετή χρήση είμαι σταθερά στις 2 ήμερες, ενώ μου έχει κρατήσει 5 ήμερες με χρήση μόνο τηλεφώνου και λίγο Facebook.. Η κάμερα είναι η ίδια που έχουν όλα τα Sony. 23mpx απλά στο x και στο ultra έχει περισσότερες ρυθμίσεις στο manual, αν κ δε τις χρειάζεται.
  3. Κάτοχος του κινητού εδώ κ μια βδομάδα.... Πολύ καλή οθόνη με ωραία χρώματα. Gorilla glass μπρος κ πίσω. Βουτιά σε χαράδρα με λίγο χιόνι από ορειβασία κ το κινητό ήταν χωρίς γρατζουνιά, Ενώ δε φορούσε καν γυαλί μπροστά...Τρέχει όλες σχεδόν τις εφαρμογές χωρίς lag. Σήμα κ WiFi κομπλέ. Τελευταία rom από lenovo είναι η 5.1. Ελπίζω κάποια στιγμή να δώσουν την αναβάθμιση σε 6.0. Λίγο θέμα έχει η μπαταρία που πέφτει λίγο γρήγορα αν το σκαλίζεις ακόμα κ με χαμηλή φωτεινότητα...Κάμερα από τις καλύτερες που έχω δουλέψει. Στο φως οι φωτογραφίες είναι απίστευτες ενώ σε βοηθάει στο auto το smart assistant που έχει. Για το βράδυ το γυρνάς στο pro κ αφού ρυθμίσεις λίγο το διάφραγμα κ το iso χαίρεσαι να βγάζεις φωτογραφίες. Γενικά πολύ ικανοποιημένος για 120 € (used) που το πήρα.
×
×
  • Create New...