Akaluptos Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Ποια από τις δύο συσκευές μου προτείνετε; Χρειάζομαι άμεσα κινητό. Από τη μία, το Modena 2 βρίσκεται στα 100 ευρώ από τον Γερμανό, με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και άμεση αγορά, από την άλλη το Xiaomi εντυπωσιακότατο στα 110 πάνω κάτω.. Πείτε γνώμες ASAP! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Htc u11.πολυ καλυτερο σε ολα του! I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotospap Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Καλησπέρα Εβαλα αγγελία το j5 μου και βρέθηκε ένας πολύ καλός φίλος και μου λέει να κάνουμε ανταλλαγή Εχει το lg και ξερω ειναι. Προσεγμένο Εγώ το δίνω γιατί το βαρέθηκα και ήθελα να πάω σε Χιαομι Αξιζει η ανταλλαγή; Τι λέτε; ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 εγω σε huawei θα ελεγα για φαμπλετ, ματε9. αλλιως U11 All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotospap Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Απο ελλαδα αγορά με 170 ταβάνι με Τα μεταφορικά Xiaomi redmi note 4 με snapdragon και 32αρι Και απο την αλλη το Meizu m5 note Εργαλεία και τα δυο Τι προτείνεται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Να πω επίσης ότι θα πήγαινα χωρίς δεύτερη σκέψη στο Redmi 4a αλλά θα προτιμούσα στοκ Android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Γενικότερα οι εταιρείες έχουν αρχίσει να βγάζουν ανανεωμένες εκδόσεις παλαιότερων mid-range μοντέλων. Το ίδιο από ό,τι ξέρω κάνει και η Samsung. Δεν ξέρω αν σε βοηθάει και ίσως να το έχεις δει αλλά εδώ έχει μια καλή σύγκριση των δύο στα αγγλικά. https://www.androidpit.com/huawei-p8-lite-2017-vs-huawei-p9-lite Επίσης εγώ μπορώ να σου πω σε γενικές γραμμές, χωρίς να έχω δοκιμάσει κανένα από τα δύο, μόνο από όσα έχω διαβάσει ότι το P8 Lite 2017 είναι λίγο πιο μπροστά από το διδυμάκι του P9 Lite. Αλλά πραγματικά τα δύο κινητά είναι πάρα πολύ κοντά σε όλους τους τομείς. Σχεδόν ίδια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Redmi 4A. Πολύ καλύτερος επεξεργαστής, αρκετά μεγαλύτερη αυτονομία. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω την μανία έχει η coolpad να βάζει μόλις 2500mah σε κινητά με οθόνη 5.5"fhd. Παίζει να μην βγάζουν ούτε 2 ώρες sot. Όπως καταλαβαίνεις, redmi 4Α με κλειστά μάτια. Αλλιώς, εκτός από κινητό θα χρειαστείς και powerbank :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Αν κατάλαβα καλά, ανταλλαγή j5 με g3; :lol: Τον κλέβεις... Εγώ στη θέση σου θα έκανα την ανταλλαγή, μετά θα το πουλούσα και με τα λεφτά που θα έβγαζα θα έπαιρνα το Xiaomi που γράφεις :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Πας στο m5 μόνο αν θέλεις root εντός εγγύησης, αν δεν σε νοιάζει τότε πας στο redmi. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Moto g4 play http://www.skroutz.gr/s/10002261/Motorola-Moto-G4-Play-Dual-16GB.html Ένα κλικ κάτω από το redmi αλλά με στοκ android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Καλό αλλά ξεφεύγει λίγο από το μπάτζετ. Θα το προτείνω όμως. Καμία άλλη επιλογή κάτω από 100 ευρώ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisa Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 (edited) Στα πλεονεκτήματα του Huawei αν σε ενδιαφέρει το θέμα υποστήριξη είναι: -3 χρόνια εγγύηση, -αντικατάσταση οθόνης λόγο θραυσης τους 3 πρώτους μήνες -αντικατάσταση και όχι επισκευή της συσκευής τους πρώτους 3 μήνες Πάντως και το g6 από τις καλές επιλογές στα 385 ευρώ που κοστίζει.Για HTC δεν έχω ιδέα Edited August 8, 2017 by babisa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumkid Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Ποιο απο τα δυο θα προτεινατε απο θεμα καμερας και ευχρηστιας? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Καλυτερη καμερα εχει το j5. Αλλα επειδη εχει αρκετα αδυναμο/παλιο επεξεργαστη (τον 410) ως συσκευη πιστευω θα τα πηγαινει καλυτερα το redmi 4a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Θεωρώ το σαμσνουνγκ καλύτερη επιλογή. Εξαρτάται και η διαφορά τιμής που έχουν βεβαια Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Καλησπέρα, καμιά πρόταση για κινητό με κυριο χαρακτηριστικό τις κάμερες... και καλή πλόηγηση με google maps τι επιλογες έχω ; Υπέρβαση αντε 110 - 120.. δεν ειναι για μένα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 δες το Vernee Thor υπαρχει και hands on του φορουμ Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Καλησπέρα στην παρέα! Ψάχνω φτηνό 4G εώς 110 γιούρος. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! δες το Vernee Thor υπαρχει και hands on του φορουμ Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 ??? Κανείς??? προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darknemus01 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2, η διαφορα τους ειναι χοντρικα ενα 100αρι στη τιμη. Στο p10 με προβληματιζει το οτι δεν ειναι αδιαβροχο + το θεμα με τις μνημες που ειχε προκυψει Στο s8 με προβληματιζει η μπαταρια του κ φυσικα η θεση του αισθητηρα πισω κ διπλα απο την καμερα Τι προτεινετε? (η διαφορα τιμης δεν με απασχολει) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 χτυπά το note 4X snapdragon 3/32 στα 132€ παίζει τώρα στο gearbest Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 s8 δαγκωτο σε ενα χρονο το ρ10 θα ξεχαστει ακομα και απο την ιδια την χουαβει:lol: Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 (edited) χτυπά το note 4X snapdragon 3/32 στα 132€ παίζει τώρα στο gearbest Και με το τελωνειο τι γινεται? +39 ευρω στην καλυτερη(αν δηλ. το εκτιμησουν αξιας 100 ευρω και όχι 132!)=171 ευρω και εδώ στα σκρουτζομαγαζα το βρισκει με 160! Edited August 9, 2017 by valsam Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 μπορεί να μην περάσει τελωνείο Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts