skepasti_21 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 (edited) Καλησπέρα, μένω επαρχία και θέλω να εκμεταλλευτω την B20 800αρα μπάντα της WIND και τα πολύ φθηνά πακέτα mobile internet με κάρτα που υπάρχουν, και ψάχνω κάποιο 4g στικάκι που να είναι συμβατό με την συγκεκριμένη μπάντα αλλά και να είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά καθώς το χρειάζομαι άμεσα. Οπότε αν μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιες επιλογές θα του ήμουν ευγνώμων. Και κάτι σαν το tp link m7350. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 23, 2017 by skepasti_21 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thaninho Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Καλησπέρα είμαι κάτοχος ενός lg g3 και νομίζω μετά από 3 χρόνια ήρθε η στιγμή να το αφήσω και να παω σε κάτι πιο καινούργιο. Επειδή είμαι εδώ και 3 χρόνια με το lg έχω καταντήσει παντελώς άσχετος με τα κινητά δυσκολεύομαι να κατανοήσω πλέον και τα χαρακτηριστικά τους. Λοιπόν η χρήση που θέλω το κινητό είναι για facebook instagram φωτογραφίες μουσική και gps. Σίγουρα θέλω δυνατή κάμερα μπρος πίσω(η μπροστά να μπορεί να βγάλει μια βραδινή σελφι που να βλέπετε). Δεν με ενδιαφέρει να ειναι το πρώτο σε χαρακτηριστικά αλλα να δουλεύει ρολόι το κινητό χωρίς προβλήματα όπως το g3 μου (ναι είμαι από αυτούς τους λίγους που εδώ και 3 χρόνια μετά απο δεκάδες τούμπες εχει λιγοστές γρατζουνιες και δουλεύει σαν την πρώτη μέρα που το πήρα). Επίσης σε καμιά περίπτωση να μην είναι μεγαλύτερο του lg γιατι δεν θα χωραει στα παντελόνια μου και δεν εχω και τεραστία χεριά. Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι 500 μαξ ( η αγορά θα γίνει προς το τέλος του καλοκαιριού). Ιδανικά το κινητό δεν θέλω να μπει σε καμιά θήκη ούτε να βάλω προστατευτικο μπροστά. Δεν εχω σκοπό να πάρω ξανα κινητό πριν το 2020 γιαυτό δινω 500 και οχι 250 που παλι θα ειναι καλύτερο απο αυτο που εχω. Για πείτε που κινούμε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnic69 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα του s8 με το s7 edge ωστε να δωσω τα 100+ παραπανω ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Αν σε νοιαζει αποκλειστικα η καμερα ναι. Και το προτεινα επειδη λες ως 550. Τωρα αν θες να κανεις οικονομια, ναι ειναι πιο vfm το s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Αν πάρεις το δίκαρτο 7 edge πάντως πάρτο απ'εξω στα 450-463 κι όχι από skroutz. Έτσι κι αλλιώς εγγύηση στην Ελλάδα δε θα χεις οπότε θα γλυτώσεις 100 ευρώ. Προσωπικά θα πήγαινα με κλειστά τα μάτια σε s8+ αλλά ξεφεύγει ακόμα απ'το budget σου, σε κανα δίμηνο θα είναι πάνω κάτω στα λεφτά σου, αλλιώς σε s7 edge. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys00 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Γεια σας.Θελω να αγοράσω ένα ταμπλετ και έως τώρα έως 350 το μόνο που μου φαινετε πως αξίζει και είναι future proof είναι το νέο ταμπλετ της Apple.Η χρήση του θα είναι κυρίως για διάβασμα(είμαι φοιτητής) τις ώρες που βαριέμαι να κάτσω μπροστά στο pc και θέλω να διαβάσω άλλου εκτός δωματίου.Επισης το θέλω για να σταματήσω να χρησιμοποιώ το κινητό τόσες ώρες μέσα στο σπίτι όποτε θα το χρησιμοποιώ και για παιχνίδια και social.Θελω να το κρατήσω αρκετά καο όχι να αρχίσει τα κολλήματα σε κανα χρόνο να μην περνει updates και αλλά τετοια.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Lg g6 απ'εξω στα 380 περίπου κι είσαι άρχοντας εκτός από το ''Ιδανικά το κινητό δεν θέλω να μπει σε καμιά θήκη ούτε να βάλω προστατευτικο μπροστά'' Ότι συσκευή και να πάρεις χωρίς καμία προστασία, ούτε καν ζελατίνα, σίγουρα θα την φάει την γρατσουνιά του αργά ή γρήγορα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Το redmi note 4x που έχουν στο πλαίσιο (ο φίλος ενδιαφέρεται για το 4/64) είναι από την infoquest με 2 χρόνια εγγύηση και τις έξτρα μπάντες για το 4g (έχει wind);;;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Κοιτα και το samsung s7 ή s7 edge αναλογως τι μεγεθος οθονης προτιμας. Βεβαια το edge ειναι 4.5 χιλιοαστα μακρυτερο αλλα αν θες να παραμεινεις στις 5.5 ιντσες και να μην πεσεις σε μεγεθος οθονης δεν νομιζω να βρεις κατι σε ιδιες διαστασεις με το g3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosavl Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 (edited) Ψάχνω κίνητο με τα παρακάτω χαρακτηρίστικα για άμεση αγορά. Μέχρι τώρα έχω τσεκάρει τα παρακάτω 1) lenovo moto g5 2) huawei p9 lite 3gb 3) xiami redmi 4x note snapdragon 4) lenovo k6 note 1) διαθέσιμα 200 ευρώ ίσως λιγο παραπάνω αν είναι καλή ευκαιρία 2) 5 με 5,5 η οθόνη 3) αγορά απο ελλάδα 4) μένω αθήνα αλλά οποτε είμαι οκ με το 4g δεν θα με χάλαγε όμως να έχω την ασφαλεια οτι θα πιάνει και στην επαρχία 5) ραδιοφωνο σίγουρα 6) ελληνικό μενου χωρίς να μπω σε κάποιο κοπο... 7) Μας ενδιαφερει να έχει καλό ήχο και ποίοτητα εικόνας 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, αυτονομια,βαρυ gaming, κάμερα 9) motorola moto g2 :P Edited June 25, 2017 by panosavl Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Redmi Note 4 (snapdragon) Global πας μαλλον με μοναδικο ερωτηματικο η ποιοτητα ηχου και οθονης. Διαφορετικα αν εχεις αυτα σε προτεραιοτητα κοιτα το moto x style που δυστυχως χανει σε αυτονομια. Σκεψου οτι το Redmi μου βγαζει καπου 9-10 ωρες sot ενω το moto καπου στις 3.5. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys00 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Χαίρεται.Συμφωνω για Lg g6 διαφωνώ κατεμε για τα μοντέλα της Samsung προηγούμενης γενιάς.Αυτο διότι ήδη έχει περάσει περίπου 1 χρόνος και 4-5 μήνες από την κυκλοφορία τους και εσυ θέλεις να το κρατήσεις τουλάχιστον 2 χρονια.Σκεψου δηλαδή θα έχεις ένα κινητό σε 2 χρόνια 3 μισή ετών android καο ειδικά samsung!Θα σου προτείνω να πάρεις κάτι πιο fresh.Για παράδειγμα το s8 Samsung που σε λίγους μήνες υπολογίζω να πέσει και άλλο η τιμή του.Επισης μπορείς να κοιτάξεις κάτι σε xiaomi για παράδειγμα mi6Νομιζω καλή είναι και η Σονυ σε αναβαθμισεισ.Επισης γνώμη μου εφόσον θα το κρατήσεις για πολλά χρόνια χρόνια μια καλή επένδυση είναι τα iphone εάν μπορείς να ανέβεις στο μπατζε τ τ σου.Κλεινοντας κοίταξε να πάρεις ένα κινητό το οποίο θα έχει προοπτική αναβάθμισεων εφόσον θα το κρατήσεις τόσα χρόνια και δεν θα το αλλάξεις πάνω στο χρόνο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Αφού δεν θέλεις θήκη κλπ αυτόματα βγαίνουν από την εξίσωση το s7/s8/s7e/s8+ (αυτά με την πρώτη πτώση θρύψαλα γίνονται) Έχουμε και λέμε η παίρνεις το g6 (με τον κίνδυνο της lg) η πας σε p10 η στο one plus τπτ άλλο δεν μου έρχεται στο μυαλό (την αντοχή του g3 μην περιμένεις πάντως, αυτό άντεχε επειδή ήταν πλάσμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Mεταξύ των 4 που αναφέρεις θα ήμουν ή για P9 Lite ή για Note 4X... Πιστεύω καλύτερη επιλογή το Note 4X Global που είναι 32gb αντί για 16 και τα έχει όλα όσα αναφέρεις ειδικά από τη στιγμή που το θέμα κάμερα είναι χαμηλότερα στις προτεραιότητές σου... Στα 160-170 που νομίζω παίζει αυτή την τιμή είναι εξαιρετικό και σου μένουν και λεφτά από το budget σου... Τα άλλα 2 έχουν πιο αδύναμους επεξεργαστές και για το τώρα και για το future proof της υπόθεσης, προσωπικά θα τα άφηνα στην άκρη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Μέχρι πρότινος ήμουν fan της ONEPLUS. Είχα το 2, πήρα το 3 και το οποίο ακόμα έχω και περίμενα πως και πως το 5. Εν τάχει με χάλασαν δύο πράγματα στο 5. Η μπροστινή φάση του κινητού με τα μεγάλα bezel (δεν ξέρω ακόμα αν την θέλω κυρτή μιας και έχω ακούσει ότι είναι λίγο μουφα, μάλλον θα προτιμούσα το full screen) και η μία αδιαβροχοποιηση. Δεν με χάλασε η οθόνη καθόλου που έμεινε εκεί που είναι μιας και δεν καταλαβαίνω διαφορά και για μένα η μπαταρία είναι πολύ σημαντική. Είμαι τώρα μεταξύ του ΟΡ5 και άρχισα να σκέφτομαι το LG G6 το οποίο έχει όπως βλέπω μικρότερα bezel και είναι μια αδιάβροχο. Το ΟΡ5 βέβαια είναι πολύ τούμπανο σε επιδόσεις. Κάθε πρόταση καλοδεχουμενη Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 (edited) Αν θες bezeless συσκευή και αδιαβροχοποίηση είναι μονόδρομος το g6 η το s8/s8+ Βέβαια θα χάσεις καποια προτερήματα του oneplus αλλα ο συμβιβασμος είναι αναγκαίος μιας και καμία συσκευή δεν εχει όλα τα προτερήματα και κάπου θα κερδίζεις κατι κάπου θα χάνεις. Edited June 26, 2017 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Ξέχασα να αναφέρω το πολύ σημαντικό Dual sim... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 (edited) Ξέχασα να αναφέρω το πολύ σημαντικό Dual sim... Τοτε oneplus και ξεχνας αδιαβροχοποιηση και bezeless εκτος αν περιμενεις το δικαρτο s8+ που θα κυκλοφορησει Αγγλια αρα παιζει και Ευρωπη εγγυηση να εχει. http://www.samsung.com/uk/smartphones/galaxy-s8/?jumpto=shop http://www.samsung.com/uk/support/model/SM-G955FZVDXEU Εχει και φυσικα και το g6 δικαρτη εκδοση αλλα χωρις εγγυηση. Edited June 26, 2017 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Βασικα μπορει μεν να εχουν μικροτερα bezels τα s8 και g6 αλλα εχε υποψιν οτι λογω διαφορετικης αναλογιας οθονης, σε τυχον περιεχομενο 4:3 ή 16:9 (πχ φωτογραφιες, βιντεο, παιχνιδια) θα εχει μαυρες μπαρες και στη πραγματικοτητα δεν κερδιζεις σε μεγεθος οθονης για τετοιο περιεχομενο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 (edited) Βασικα μπορει μεν να εχουν μικροτερα bezels τα s8 και g6 αλλα εχε υποψιν οτι λογω διαφορετικης αναλογιας οθονης, σε τυχον περιεχομενο 4:3 ή 16:9 (πχ φωτογραφιες, βιντεο, παιχνιδια) θα εχει μαυρες μπαρες και στη πραγματικοτητα δεν κερδιζεις σε μεγεθος οθονης για τετοιο περιεχομενο. Και στο video και σε παιχνίδια τα περισσοτεερα εχουν full screen mode επιλογή(real racing 3 και Aspahalt 8 σε full screen παιζουν που εχω παιξει) Video ειτε με τον μαμισιο ειτε bsplayer η mxplayer εξισου εχει επιλογή) Με το καιρο όλα και περισσοτερες εφαρμογες αναβαθμίζονται και υποστηριζετε το συγκεκριμενο format. Edited June 26, 2017 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Καλησπέρα στο forum. Ψάχνω ένα smartphone για να αγοράσω στην μητέρα μου. Το χρησιμοποιεί κυρίως για κλήσεις, αλλά δεν θα τη χαλούσε να μπορούσε να δει και τίποτα σε κάνα browser ή να τραβήξει καμία πρόχειρη φωτογραφία. Ο περιορισμός όμως είναι να είναι από public λόγω 100€ δωροεπιταγής. Ξέρω δυσκολεύονται πολύ οι επιλογές. Σε άλλη περίπτωση λογικά θα της έπαιρνα το Redmi 4A και θα έμενε μια χαρά ευχαριστημένη. Οπότε κοιτούσα το εξής: http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-tp-link-neffos-y5-16gb-mayro/prod8560340pp/ Έχω κάποια άλλη καλύτερη επιλογή? Μήπως να κοιτάξω σε κάτι όπως το Lenovo Vibe C? Απλά δεν νιώθω τόσο άνετα να πάρω σήμερα κινητό τηλέφωνο με 1GB RAM. Θεωρώ πως αν όχι τώρα, σίγουρα σε κάνα χρόνο δεν θα σηκώνει τίποτα. Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Για τα λεφτα που δινεις μαλλον ειναι η καλυτερη επιλογη απο public. Αν μπορουσες να ανεβεις στα 119 κοιτα αυτο http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-coolpad-torino-dual-sim-16gb-gkri/prod8330105pp/ Φυσικα αν ανεβαινες και αλλο υπαρχει και το redmi 4a οπως ειπες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 (edited) Προφανως μιλας για στρετσαρισμα. Ειδικα στο βιντεο που ειναι 16:9 δεν υπαρχει αλλος τροπος. ;) Προσωπικα δεν την μπορω την παραμορφωση του στρετσαρισματος. Και αν στα παιχνιδια εννοεις οντως μεγαλυτερη αναλυση, οταν εχει στηθει για 16:9 δεν θα ειναι το ιδιο απο αποψη χρηστικοτητας η αλλη αναλυση. ;) Τι να το κανω να μου δειχνει λιγο περισσοτερο ακρες οταν το βασικο κομματι του καδρου που με νοιαζει παραμενει μικρο. Απο την αλλη αν δεν τον ενοχλει, εμενα δεν μου πεφτει λογος. Πιο πολυ ενημερωτικα το εγραψα :) Edited June 26, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Από op3 σε g6 νομίζω δεν αξίζει. Καλύτερα περίμενε μέχρι το φθινόπωρο που θα κυκλοφορήσουν κι άλλες ναυαρχίδες και θα έχεις περισσότερες επιλογές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Καλη επιλογη.ριξε μια ματια και σε αυτο,με παρομοια χαρακτηριστικαhttp://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/4g-smartphone-alcatel-pop-4-5-dual-sim-8gb-asimi-5051d/prod8110930pp/ Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts