Antretng Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 (edited) Αλέξανδρε εφόσον είναι light τα παιχνίδια που παίζει νομίζω οποιοδήποτε κινητό με αξιοπρεπες soc θα είναι οκ. Εφόσον θέλει ευρωπαϊκή αποθήκη μάλλον μπορεί να κοιτάξει το κλασσικό vfm Redmi Note 4 Global Version (δεν έχει διαφορά σε χρηματα από το Note 4X) στα 167 ευρώ από Σκρουτζ. Υπάρχουν και άλλες επιλογές όπως cool 1, le max 2 κλπ αλλά νομίζω ότι τα σημεία στα οποία υπερτερούν θα του είναι αδιάφορο δεδομένου ότι παίζει light παιχνίδια. Αλλιώς αν θέλει όσο το δυνατόν πιο τούμπανο soc πάει με την εξής σειρά: le max 2, cool 1, redmi note 4x Edited June 15, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonthedoc Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Ναι τη θελω την 800αρα γιατι μενω επαρχια. Τελικα κατεληξα στο xiaomi μιας και βρηκα την global edition σε σκρουτζομαγαζο τους πηρα και τηλεφωνο και ολα ενταξει. Ευχαριστω παντως για τις προτασεις σας και για οποια βοηθεια μου δωσατε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Samsung j3;νομιζω οτι εχει αρκετα χαμηλο sar. Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Ναι τη θελω την 800αρα γιατι μενω επαρχια. Τελικα κατεληξα στο xiaomi μιας και βρηκα την global edition σε σκρουτζομαγαζο τους πηρα και τηλεφωνο και ολα ενταξει. Ευχαριστω παντως για τις προτασεις σας και για οποια βοηθεια μου δωσατε. Παρακαλώ, καλορίζικο :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Ουφ...Μέχρι να διαβάσω όλο το κατεβατο κουράστηκα...θα κρατήσω το budget και ότι θέλει να ασχοληθεί με "κουστουμιες", ας δείτε κάποιο letv και Lenovo Zuk. Sent from my TbooK 16 Pro(E6C1) using Tapatalk The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Ουφ...Μέχρι να διαβάσω όλο το κατεβατο κουράστηκα...θα κρατήσω το budget και ότι θέλει να ασχοληθεί με "κουστουμιες", ας δείτε κάποιο letv και Lenovo Zuk. Sent from my TbooK 16 Pro(E6C1) using Tapatalk Ε καλά μη νομίζεις ότι το έγραψα όλο, copy paste έκανα. :p Zuk έχω εγώ το z2 αλλά στο σκρουτζ έχει 280+ ενώ eu werehause δεν το βρήκα. Να πω την αλήθεια προς leeco γέρνει η ζυγαριά γιατί το παιδί μπορεί να θέλει customιές αλλά είναι ακόμα noobάς και όλο το ζόρι στην αρχή εγώ θα το φάω. Η διαδικασία: πέρασμα stock rom=>ξεκλείδωμα bootloader=>πέρασμα twrp ήταν αρκετά κουραστική στο zuk και απ' όσο ξέρω στα Xiaomi είναι ίδια ή και ακόμα χειρότερη ενώ στα leeco (αν θυμάμαι καλά) δεν απαιτεί ανταλλαγή email και δημιουργία λογαριασμών σε κινέζικα site. Βάλε και ότι του τα έδειξα και του άρεσε περισσότερο το cool1 οπότε μάλλον πάμε προς εκεί. Το θέμα είναι ότι στο σκρουτζ το έχουν στα 200 ενώ όσο κι αν έψαξα δεν το βρήκα σε eu werehouse. Τουλάχιστον δεν βιάζεται οπότε θα περιμένουμε ένα διάστημα μήπως αλλάξει κάτι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Καλησπερα σας παιδια την αλλη εβδομαδα θα βρεθει ενας φιλος στην Αγγλια για δουλευες και επι ευκαιριας του εχω πει να μ παρει το απλο το Google Pixel απο ποια καταστηματα εκει φτηνα ως τις 599λιρες λετε να μ το αγορασει ; Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Εχει βελτιωθει αρκετα η διαδικασια ξεκλειδωματος στα xiaomi. Τωρα δεν παιρνει πανω απο ενα τεταρτο η εγκριση. Κατα τα αλλα ναι πρεπει να κανεις ενα προφιλ για να μπορεσεις να κανεις αιτημα για ξεκλειδωμα. Μπορει να εχει ενα βημα παραπανω το ξεκλειδωμα στα xiaomi (αφου εχει και την εγγραφη) αλλα μηπως επειδη ειναι νουμπας να την προτιμησει μιας και εχει απο τις πιο αξιοπιστες roms? Αν πχ του βγαλει καποιο bug σε ποιον λες να τρεχει μετα :p Κατα τα αλλα αν καταληξετε στο cool 1 και δεν το βρισκετε σε νορμαλ τιμη, κοιτα και αγγελιες που το βρισκεις καπου στα 140. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cerberus Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Καλησπέρα στα παιδιά!έχει προσφορά μέχρι αύριο στο media markt το Coolpad torino στα 119 ευρώ!αξίζει σαν κινητό?να το πάρω τι λέτε?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Τιμια τιμη χωρις ομως να σημαινει οτι ειναι καποια φοβερη προσφορα. Προσωπικα θα προτιμουσα το redmi 4a. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Καλησπέρα στα παιδιά!έχει προσφορά μέχρι αύριο στο media markt το Coolpad torino στα 119 ευρώ!αξίζει σαν κινητό?να το πάρω τι λέτε?? Καλό αλλά 5.5 ίντσες και μόνο 2500 μπαταρία; όλη μέρα με το φορτιστή θα είσαι :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cerberus Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Τώρα έχω το Xiaomi Redmi note 4g.δεν θα με χαλαγε κάτι σε Xiaomi πάλι αλλά μέχρι τα 150 ευρω.μαρεσει πολύ το Xiaomi Redmi note 3 μπορείτε να μ πρότεινε από που μπορώ να το βρω σε χαμηλή τιμή και αξιόπιστο?μιας κ το torino έχει όντως χαμηλή μπαταρία σε σχόλιο που είδα κ εδω κ στην media markt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cerberus Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Τώρα έχω το Xiaomi Redmi note 4g.δεν θα με χαλαγε κάτι σε Xiaomi πάλι αλλά μέχρι τα 150 ευρω.μαρεσει πολύ το Xiaomi Redmi note 3 μπορείτε να μ πρότεινε από που μπορώ να το βρω σε χαμηλή τιμή και αξιόπιστο?ή αλλιώς το 4 μιας και είναι πιο καινουργιο.ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Xiaomi 4a καλύτερο κινητό στη κατηγορία του! Πολύ καλή μπαταρία πολύ καλό επεξεργαστή Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosavl Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 smartphone Lenovo Moto G5 vs Huawei P9 Lite (3GB), όπως καταλάβατε το μπάτζετ δεν ξεπερνάει πολύ τα 200 ευρώ... Ποιο από τα δύο είναι αξίζει να πάρω ή αν υπάρχει κάτι άλλο σε αυτά τα "κυβικά" που να είναι καλύτερό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannists Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Καλημέρα, κάτοχος Mi5 αγορασμενο από Κίνα, το έχω ένα 6μηνο,ολα κομπλέ, το πρόβλημα που έχω είναι πως δεν μπορώ να χρησιμοποιησω τα δεδομένα cosmote, ενώ τις πρώτες μέρες ήταν οκ, τωρα μου γράφει μη διαθέσιμο δίκτυο, έχω δοκιμάσει ρυθμίσεις.. Αλλαγή θέσης κάρτας, τίποτα! Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Σε λαθος ενοτητα εισαι. Κοιτα προς Xiaomi μερια το αντιστοιχο για mi5. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 (edited) Συμπληρωσε τη μικροτερη φορμα (δηλαδη 9 ερωτησεις) που ειναι στο προτελευταιο μηνυμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7227191#post7227191 Edited June 17, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Φανταζομαι μιλας για την snapdragon εκδοση και για τα δυο. Αν τυχον παιζεις βαρια παιχνιδια τοτε καλυτερα το 3. Για ολα τα υπολοιπα (καμερα, οθονη, ηχειο, ποιοτητα δαχτυλικου, αυτονομια) πας στο Redmi note 4 Global. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cerberus Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Μπορείς να μ πεις που μπορώ να το βρω σε καλή τιμή? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cerberus Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 4a η το 4x? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Στο σκρουτζ εχει 165 ευρω https://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html Απλα πριν το παρεις τους ρωτας αν γραφει στο πλαϊ Global Version και πισω model 2016102 ωστε να χει 800αρα και ευρωπαικο φορτιστη. Απο ευρωπαικο warehouse δεν αξιζει. Τωρα αν θες να το παραγγειλεις απο Κινα, παιζει να το βρεις καπου στα 130. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Αποφασισε ιντσες πρωτα. Στο αλλο ρωτας για 5.5αρια και εδω για 5αρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 ΜΗΝ πάρεις το παλιο πλεον νοτε 3. Χιλιες φορες να δωσεις κάτι παραπανω για το 4. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Δε με κάθεται καλα στο ματι το μοτο.... Θα προτιμουσα το π9 λιτε Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts