Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

  • Administrators
Αυτο που ηθελα να μαθω είναι να βρω μια οθονη για ενα κινητο γτ μου ζητάνε 130 ευρω.

 

Γιατί δεν απευθύνεσαι τότε στο θέμα της συσκευής σου;

 

Κακώς άνοιξες θέμα εδώ αλλά δεν φταις εσύ μιας και κακώς σου προτάθηκε από εκεί που άνοιξες το αρχικό θέμα. Ποια συσκευή έχεις;

Modpic.gif

Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφερεται φιλος για αγορα OnePlus. Ποιο ειναι το πιο αξιοπιστο μερος για να το παραγγειλει; Ευχαριστω
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
Link to comment
Share on other sites

Να υποθεσω πως θα περασει απο τελωνειο;

 

Oχι... Απ' όσο ξέρω από φίλους η One Plus στέλνει επίσημα Ελλάδα, από Ευρωπαϊκή χώρα (νομίζω Πολωνία), οπότε ΔΕΝ έχεις θέμα με τελωνείο... Πληρώνεις όσο λέει στο site και τέλος...

Link to comment
Share on other sites

Oχι... Απ' όσο ξέρω από φίλους η One Plus στέλνει επίσημα Ελλάδα, από Ευρωπαϊκή χώρα (νομίζω Πολωνία), οπότε ΔΕΝ έχεις θέμα με τελωνείο... Πληρώνεις όσο λέει στο site και τέλος...

Ευχαριστώ πολύ

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα. Ήθελα από κατόχους κινητών Samsung κάποια άποψη για ένα κινητό της τάξης των 300 ευρώ. Έχουν επιδότηση οι γονείς μου στο πόσο αυτό περίπου και θέλει να πάρει καινούριο κινητό η μάνα μου και σκέφτομαι να της πάρω ένα Samsung μιας και Samsung είχε και ξέρει να το δουλεύει, χωρίς προβλήματα πλέον. Είδα ένα J7 στο πόσο αυτό χοντρικά αλλά δεν έχω ιδέα μιας και εγώ έτυχε να έχω iPhone. Έχετε γενικά να προτείνετε κατι;

 

Αν έχετε και κάποιο μη Samsung που να είναι καλύτερο στα λεφτά αυτά πείτε το, απλά όπως είπα είχε ήδη αυτή τη μάρκα όποτε θα βόλευε.

 

Ευχαριστώ πολύ!!!!

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Το vickmall εδώ και κάνα χρόνο τουλαχιστον έχει οικονομικά θέματα,σε βαθμό τέτοιο που πάει για κανόνι. Καινούρια κινητά πλέον αργεί να τα φέρει, οι τιμές του είναι όχι μόνο πιο ακριβές από τα άλλα αλλά κυρίως στο Θεό, μία Selina μόνη της κάνει τα πάντα πλέον. Πάραυτα έχει τριγωνική αποστολή και και πολύ φθηνη (αν και αλλού την έχει τόσο φθηνή όπως και το BG,αλλά ανάλογα και το προιον).

 

Ένα παιδί έγραψε ότι ειχε μία πληροφορία από πρώην υπαλληλο πως το geekbuying προσφέρθηκε να αγοράσει το vickmall και η διεύθυνση του αρνήθηκε εμφατικά. Αν και αμφισβητώ κατά πολύ την αξιοπιστία της πληροφορίας αυτής (τόσο κραταιό είναι πια το geek?), παίρνεις μία ιδέα του τί διαδραματίζεται, έστω και παρασκηνιακά.

 

 

Σε μελλοντικούς αγοραστές συμβουλη,όπως παντα: να εξετάζεται πάντα ποιο θεωρείται το καλύτερο από τα κινεζομαγαζα την όποια τρέχουσα περίοδο, γιατί ακόμα και αυτά παιζουν πάντα...Η αγορά από Κίνα πάντα ενέχει ρίσκα.

 

Και ΠΑΝΤΑ βιντεάκια στα unboxing παιδιά.

Link to comment
Share on other sites

Το vickmall εδώ και κάνα χρόνο τουλαχιστον έχει οικονομικά θέματα,σε βαθμό τέτοιο που πάει για κανόνι. Καινούρια κινητά πλέον αργεί να τα φέρει, οι τιμές του είναι όχι μόνο πιο ακριβές από τα άλλα αλλά κυρίως στο Θεό, μία Selina μόνη της κάνει τα πάντα πλέον. Πάραυτα έχει τριγωνική αποστολή και και πολύ φθηνη (αν και αλλού την έχει τόσο φθηνή όπως και το BG,αλλά ανάλογα και το προιον)..

 

Κρίμα για το vickmall μέχρι πέρσι ήταν μακράν το καλύτερο κατάστημα, έφερνε τις συσκευές άμεσα, ήταν επίσης το φθηνότερο και υπήρχε άμεση επικοινωνία και εξυπηρέτηση άμεσα στο chat. Έχω παρατηρήσει εδώ και κανά 6 μηνο ότι όλα έχουν αλλάξει, έχει ακριβύνει πολύ και δε βρίσκεις ποτέ κανέναν στον chat. Περίεργο να κατέρρευσε έτσι ενώ έχει βάλει και τριγωνική αποστολή.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

 

George Bernard Shaw

Link to comment
Share on other sites

Η τριγωνική είναι μια προσπάθεια να μη χάσει και αλλους από τους πελάτες που ήδη έχει χάσει. Μάλλον επένδυσε πολλά στη χώρα μας, αλλά κακή διαχείριση σε συνδυασμό με τις τελευταίες εξελίξεις περί τελωνείων φαίνεται να το έπληξαν άσχημα. Όντως κρίμα γιατί και εγώ,για κινητό τουλάχιστον ,αυτά τα 3-4 που πήρα από αυτούς ,μπορεί να τα πλήρωσα λίγο παραπάνω, αλλά μου βγήκαν και καλά και το support ήταν πολύ άμεσο οπότε χρειάστηκα κάτι. Πολύ κρίμα βασικά.
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και από μένα...

Ψάχνω (για τη σύζυγο) Dual Sim κινητό με την 800άρα μπάντα και 3 GB Ram & 32 GB αποθ. χώρο οπωσδήποτε, στις 5-5,5" ίντζες και μετά (κατά προτεραιότητα) μας ενδιαφέρει 1) αξιοπιστία - εγγύηση 2) συνολική απόδοση 3) φωτογραφική. Οι επιδόσεις σε παιχνίδια είναι παντελώς αδιάφορες μια που η χρήση του πέρα από τις κλήσεις θα είναι κυρίως web browsing.

H αγορά θα γίνει από κάποια αλυσίδα λόγω επιδότησης, οπότε Κίνα & σκρουτζομάγαζα αποκλείονται. Αν ίσχυει το αντίθετο μάλλον θα διάλεγα το Huawei Honor 8, αλλά η τιμή του φτάνει στα 390€ στις αλυσίδες....

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα.Εδω και μία εβδομάδα που έχω το Honor 8 δικαιώνει την καλή εντύπωση που επικρατεί όσον αφορά επιδόσεις κλπ.

Αν έβλεπες προς P9 lite πλευρά σε καλύπτει;

Link to comment
Share on other sites

Και dual sim και καλη αποδοση και καλη καμερα και 3Gb Ram και 32Gb Rom και μεγαλη αλυσιδα και κατω απο 310 απλα δεν υπαρχει.

 

Διαλεξε που θα κανεις υποχωρηση... αποδοση ή καμερα; Το 32αρη αποθηκευτικο ειναι must ακομα και αν εχει χωριστη sd απο τις sim; Παιζει βαρια παιχνιδια;

Edited by Antretng
Link to comment
Share on other sites

Κατ' αρχήν να σας ευχαριστήσω για τις συμβουλές σας :)

Σίγουρα αν με έπαιρνε θα της είχα πάρει το Honor 8 χωρίς δεύτερες σκέψεις. Το κινητό θα αντικαταστήσει ένα Huawei P8 Lite και -αν δεν κάνω λάθος- το P9 Lite δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο συγκριτικά (ξαναζεσταμένο φαγητό). Από την άλλη σκέφτομαι τη budget (?) λύση του Xiaomi Note 4X στα 249€... Αλήθεια, το Huawei Honor 6X Που το βλέπω στα 299€ στο Πλαίσιο λέει κάτι συγκριτικά με τα Xiaomi Νote 4x , Huawei P10 Lite (άνω άκρο budget) ; Τα παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν καθόλου...δηλ. θα προτιμούσα να χάσω σε επιδόσεις παρά σε αυτονομία ή κάμερα ασυζητητί.

Όσον αφορά τη χωρητικότητα... ναι μεν δεν παίζει παιχνίδια, αλλά χρησιμοποιεί πολλές εφαρμογές + φωτογραφίες. Οπότε κάτω από 32GB δεν θα ήθελα γιατί συνήθως όλα τα Dual Sim δεν έχουν και θέση για SD...(το Dual Sim είναι αδιαπραγμάτευτο γιατί έχει 2 τηλεφωνικές γραμμές).

Edited by shadowhunter
Link to comment
Share on other sites

Moto g4 plus στα 220 ευρω στο public που εχει 2 sim + χωριστη sd. Μολονοτι δεν εχει τρελο επεξεργαστη ή Ram επειδη ειναι stock android η εμπειρια χρησης ειναι πολυ καλη και αδυναμιες θα βλεπε περισσοτερο στα παιχνιδια... αλλα εφοσον μου λες οτι δεν παιζει θα ναι οκ. Το πιο σημαντικο ειναι οτι εχει καλυτερη καμερα ακομα και απο Honor 6X.

 

Μετα παει στο Note 4X που εχει τρελη αυτονομια και καλυτερο επεξεργαστη. Βεβαια σε καμερα δεν φτανει το moto g4 plus χωρις να σημαινει ομως οτι ειναι κακη (απο το p8 lite καλυτερη ειναι στις φωτρογραφιες). Εχει ομως κακο ηχο στο βιντεο και εχει την ταση να ριχνει καρε σε χαμηλο φωτισμο. Στα συν του κινητου ειναι οτι εχει υπερυθρες οποτε χειριζεται τα παντα με το κινητο.

 

Το Honor 6x δεν θα το συστηνα σε αυτα τα λεφτα. Μονο σε καμερα κερδιζει... χανει ομως σε αυτονομια και επεξεργαστη. Οποτε 50 ευρω πανω απο το Note 4x σε καμια περιπτωση δεν τα αξιζει. Οσον αφορα το p10 lite, αυτη τη στιγμη σε μεγαλη αλυσιδα δεν νομιζω να το βρισκεις κατω απο 330 ευρω.

 

Για μενα πας καρφι στο moto g4 plus και μην σε ανησυχει η Ram. Stock android ειναι, θα τα πηγαινει πολυ καλυτερα απο οποιοδηποτε 2 gb Ram κινητο και εχει και χωριστη sd... και το σημαντικοτερο οτι ειναι στα 220 ευρω. ;)

Edited by Antretng
Link to comment
Share on other sites

Kαλησπερα athanaso77! δεν εχω μεγαλη εμπειρια με τα forums (βασικα πρωτη φορα χρησιμοποιω). Εχω ξανακανει post και ενας αλλος χρηστης μου υπεδειξε να κανω εδω την ερωτηση μου. Το κινητο ειναι της θειας μου και ειναι το MLS Diamond (IQ1900). Aν μπορει καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσα !
Link to comment
Share on other sites

Για μενα ουτε 70 ευρω δεν αξιζει να δωσεις για αυτη τη συσκευη. Ειδικα αν εχει και τη φθορα της η μπαταρια.
Link to comment
Share on other sites

το γνωριζω οτι δν αξιζει ως κινητο. για αυτο ψαχνω να βρω ποια εταιρια ειναι τα κινητα της MLS για να μπορεσω να το παραγγειλω με κανα 20 με 25 ευρω το πολυ απο κανα aliexpress αλλιως να παμε για αλλο!εδω σε xiaomi που ηθελα να αλλαξω 30 δολλαρια στοιχησε!
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα στο λαό..

 

Ενδιαφέρομαι για το Mi5s Plus, την έκδοση με τα 4 Gb RAM. Αλλά με κρατάει ο φόβος του τελωνείου και η έλλειψη άμεσης εγγύησης στην Ελλάδα.

 

Μπορώ να πω πως το τελωνείο με φοβίζει περισσότερο μιας και μενω Θεσσαλονικη. Κι αν με πιασει την έκατσα γιατι θα μου βγει ο κουκος αηδόνι.

 

Στην περίπτωση που με νικήσει ο "φόβος" σκέφτομαι να πάρω είτε το Redmi Note 3 το Kate είτε το Redmi Note 4 αυτό με τα 4 Gb RAM και τον X20. Αυτα τα 2 τελευταία τα σκέφτομαι για αγορά απο Ελλάδα γιατί το budget μου το επιτρέπει αυτό το "καπέλο" (330-350 €).

 

Εσεις τι θα κάνατε; Αυτός ο ρημαδό821 σε συνδυασμό με τη UFS μνημη παραείναι πειρασμός.. Κι αν δεν παιρνατε το ρίσκο τι απο τα δύο παρακάτω θα διαλέγατε;;

Link to comment
Share on other sites

σε ευρωπαϊκή αποθήκη δεν το βρήκα μέχρι στιγμής. μόνο το Βικμαλ κάνει "eu expedited shiping" αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι ασφαλές. ακούω πολλά παράπονα για το Σελινομάγαζο τελευταία..
Link to comment
Share on other sites

Μονο στο thread του κινητου αν γνωριζουν. Εδω δυσκολα θα βγαλεις ακρη.

 

Γενικα τα mls εχουν αυτο το θεμα. Αν δεν σε ενδιαφερει το λογισμικο της ειναι πολυ κακη αγορα. Ουτε rom βρισκεις ουτε τιποτα...

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...