sisx1 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια. Ειδκά τα στοιχεία για τις κάμερες που παραθέτει ο φίλος Antretng είναι δεδομένα που δεν γνώριζα. Αλλά το moto g4 είναι μεγάλο οπότε το είχαμε απορρίψει απο την αρχή. Όπως και το Μ5 λόγω μπαταρίας, βγάζει σκάρτα μία μέρα κι επειδή το κινητό είναι για "επαγγελματική" χρήση δεν. Με βλέπω να καταλήγω στο P9 lite σαν πιο overall συσκευή όπως είπε και ο φίλος t_alexios. Θα τσεκάρω και το site που παρέθεσες. Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 (edited) Δες και το p8 lite 2017 που πανω κατω ιδιο κινητο ειναι σε specs και καμερα με το p9 lite των 3GB Ram αλλα κανα 25 ευρω φτηνοτερα . https://www.skroutz.gr/s/11103582/Huawei-P8-Lite-2017-16GB.html?from=favorites_popup Edited April 2, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Καλησπέρα, σκέφτομαι να αναβαθμίσω το αξιοπρεπέστατο για μια 2ετία, S5. Aκούω προτάσεις για κινητα με: -Τιμη ως 300 ευρω. -Μέγεθος το πολύ ίδιο με το S5. (προτιμώ και μικρότερο). -Mπαταρία ίδια/καλύτερη. Τα Α5 2017 και Α3 2017 αποτελούν upgrade ή downgrade? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 (edited) Καλυτερα το honor 8 https://www.skroutz.gr/s/9956199/Huawei-Honor-8-32GB.html Ισως η πιο ολοκληρωμενη συσκευη. Τωρα αν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις πχ οσο το δυνατον καλυτερη καμερα ή αυτονομια ή οθονη το συζηταμε. Παντως το a5 2017 το θεωρω ακριβο για αυτα που δινει. Εκτος εαν θες οπωσδηποτε amoled οθονη. Αλλα και παλι, με εξαιρεση τη Ram και τη καμερα, δεν νομιζω να υπερτερει καπου αλλου απο το s5 σου. Ο 801 του s5 ειναι δυνατος soc ;) Edited April 3, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dredd13 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 καλησπέρα και από μένα.Είμαι σε δίλημμα μεταξύ 2 συσκευών η μια είναι το samsoung galaxy s7edge και η άλλη το hwawei p10.Ποιά μου προτείνεται? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 καλησπέρα και από μένα.Είμαι σε δίλημμα μεταξύ 2 συσκευών η μια είναι το samsoung galaxy s7edge και η άλλη το hwawei p10.Ποιά μου προτείνεται? Εγώ θα έλεγα Huawei p10, λόγω του ότι είναι φετινή συσκευή και πιο compact Γενικά. Επίσης, από δείγματα έχω δει ότι βγάζει καλές φωτο στα ίδια επίπεδα με το S7. Από την άλλη, το S7 έχει κορυφαία οθόνη και εξίσου -αν όχι καλύτερη- κάμερα. Sent from mTalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Σε αυτα τα χρηματα για εμενα κοιτα το xperia x η αλλιως το honor 8 με μια μικρη υπερβαση Το Α5 2017 θεωρω και εγω οτι ειναι ακριβο.Σιγουρα το soc που φοραει θα την κανει την δουλεια του αλλα μειονεκτει σε σχεση με snp 650-adreno 510/kirin 950-Mali-T880 MP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 (edited) Ναι και το xperia x ειναι καλο για τα λεφτα του. Αν και εχω μια αμφιβολλια για την αυτονομια του. Οποτε αναλογως διαλεγεις. Edited April 3, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το χονορ μπυ άρεσε, αλλά βάσει gsmarena έχει 63h battery test, ενώ το s5 για παράδειγμα έχει 83.. Δε ξέρω αλλά τα μόνα κινητά με εξαιρετική αυτονομία είναι τα midrange της samsung.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Που το δες το 63; Εγω 70 βλεπω. http://www.gsmarena.com/honor_8-review-1492p3.php Παντως οσοι το χουν λενε οτι εχει τιμια μπαταρια. Βγαζει 5-6 ωρες sot. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Οτι και να παρεις θα ειναι κορυφαιο.δυσκολη επιλογη.καλη αγορα σε οποιο και αν καταληξεις. Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 P9 lite μεγαλο SAR --1.38. Ψηφίζω P8 lite 2017 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Εγώ θα σου πρότεινα το P2. Μη ξεχνάς την αρκετά καλύτερη οθόνη Super AMOLED ! Αρκετά μεγαλύτερη μπαταριά , + 1000 mAh ! Προστασία Gorilla Glass 3 ! Περισσότερη μνήμη , 4 GB RAM αντί 3 του Xiaomi ;) [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 (edited) Εγώ θα σου πρότεινα το P2. Μη ξεχνάς την αρκετά καλύτερη οθόνη Super AMOLED ! Αρκετά μεγαλύτερη μπαταριά , + 1000 mAh ! Προστασία Gorilla Glass 3 ! Περισσότερη μνήμη , 4 GB RAM αντί 3 του Xiaomi ;) Mεταξύ των 2 αυστηρά, χωρίς να συνοπολογίσω το πόσο κοστίζει το καθένα και εγώ το P2 θα πρότεινα... Αυτό είπα εξάλλου και πιο πάνω, οτι δηλ. το P2 σα specs, γιατί reviews και απόψεις δεν έχω δει, είναι καλύτερη συσκευή... Ωστόσο έχουν αισθητή διαφορά στην τιμή... Οκ η μπαταρία του του P2 είναι κτήνος και με τον 625 θα κάνει εκτός απροόπτου θαύματα, αλλά και η αυτονομία του Note 4X είναι εκπληκτική, οπότε είναι καλυμμένος... Όσον αφορά τη super amoled οκ πάλι, μάλλον θα είναι καλύτερη, αλλά και του Note FH είναι και αν κρίνω από το Redmi 4 Prime που έχω, μια χαρά οθόνη είναι... Τέλος το 1gb επιπλέον ram, ναι είναι σημαντικό ατού του P2, αλλά και πάλι η εμπειρία χρήσης του Note 4x είναι εξαιρετική... Δε σχολιάζω καν υποστήριξη από κοινότητα κλπ, που σαφώς το Xiaomi υπερέχει... Eν κατακλείδι αν κρίνει ότι η διαφορά που έχουν στην τιμή αξίζει για τα παραπάνω που ανέφερες ότι θα πάρει στο P2, οκ... Για μένα προσωπικά πάντα δεν αξίζει και εγώ προσωπικά πάντα τόσα χρήματα για συσκευή με Snap 625 δε θα έδινα... Ξαναλέω αυτό είναι προσωπική άποψη... :) Edited April 4, 2017 by SpyrosR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary_mary69 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 ποιο απο τα τεσσερα μου προτεινετε?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsolas Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 +1 για το X Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsolas Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Δε σκαμπάζω από μάρκες αλλά έχω δει και κάποια αρνητικά σχόλια για το xstyle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Δεν υπαρχει συσκευη που δεν εχει αρνητικα. Υπαρχουν συσκευες που τα θετικα τους ταιριαζουν σε μας περισσοτερο απο τα αρνητικα τους. Ακομα και οι ναυαρχιδες που θεωρητικα κοστιζουν γιατι τα χουν ολα εχουν και αυτες τις αδυναμιες τους μεταξυ τους. Αρνητικο για το x style θα λεγα η αυτονομια. Κατα τα αλλα για αυτο που ζητας (οθονη 5.5-6) στα χρηματα που κοιτας (j7 και xa ultra) ειναι η ιδανικη επιλογη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Moto z play dual πιο φθηνό από το απλό στο skroutz. Κατά 30€. 20€ διαφορά από το Amazon. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και εγώ πλέον... Sent from my LG-H818 using Tapatalk http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosjr1 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Μιας και το πολυαγαπημενο μου z ultra μας άφησε χρόνους, είμαι στην αγορά για νέο κινητό προς αντικατάσταση. Έχουμε και λέμε: 1)6+ οθόνη fhd minimum 2) 3+gb ram και επεξεργαστή future proof όπως πχ 810,820 kirin955 κτλ 3) καλή κάμερα, γιατί με του z ultra δεινοπαθησα 3 χρονια 4)Μπάντα Β20 800Mhz 5) μέγιστο budget 300€ Καινούργιο η μεταχειρισμενο δεν με πειράζει αλλά καινούργιο μόνο από Ελλάδα ή ευρωπαϊκές αποθήκες. Ευχαριστω για τον χρόνο σας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Χωρίς να έχω ψάξει αρκετά την κατηγορία, νομίζω ότι πολλά ζητάς σε τιμή μέχρι 300 σε καινούργιο... Το Χperia XA Ultra πχ καλύπτει όσα ζητάς αλλά το SOC του δε νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα future proof (Helio P10)... Αν αυτό με αυτό το SOC πάει στα ~300 φαντάσου... Ακόμα και το άριστο Μi Max που βέβαια δε σε καλύπτει για άλλους λόγους, με SOC κατώτερο αυτών που αναφέρεις πάνω κάνα ~250άρι... Για κάνα μεταχειρισμένο ας πει κάποιος άλλο γνώμη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Βασικα το Mi Max ειναι αψογο κινητο, ταχυτατο (ο 650 σιγουρα θα σε βγαλει αρκετα χρονια), 6.4 ιντσες και φοβερη αυτονομια αλλα τη νυχτα η καμερα του βασανιζεται. Τη μερα ομως βγαζει πολυ καλες. Προσοχη, αν τυχον το παρεις να προσεξεις να ειναι η international εκδοση ωστε να εχεις την B20. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν μπορεις να κανεις ενα σκοντο στις ιντσες, μπορεις να παρεις στις 5.7 το le max2 που εχει τον 820 και 4 GB https://www.skroutz.gr/s/10327862/LeEco-Le-Max-2-32GB.html ή πας στο φτηνοτερο X Style με 650 και 3 GB Ram https://www.skroutz.gr/s/7541851/Motorola-Moto-X-Style-32GB.html . Δεν ειμαι σιγουρος ποιο εχει καλυτερη καμερα αλλα σιγουρα και τα 2 τα πανε καλυτερα απο το Mi max. Με τα λεφτα που ψαχνεις δεν υπαρχει κατι αλλο ακομα και απο ελλαδα ή ευρωπαικη αποθηκη. Καπου θα κανεις "εκπτωση" στις απαιτησεις σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosjr1 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Δηλαδή που πρέπει περίπου να ανέβω χρηματικά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Mi max, που μαλλον ειναι και ο ηγετης στην κατηγορια, δυστυχως με Β20 δεν υπαρχει. Ισως εχει το mi max2. Σε ενα μηνα βγαινει, οποτε θα ξερουμε. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts