Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο,και με ενδιαφερει να εχουν την 800 λογο οτι μενω επαρχια και ειμαι στο δικτυο Wind και Vodafone...

Ποιο απο τα 2 και γιατι;

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο,και με ενδιαφερει να εχουν την 800 λογο οτι μενω επαρχια και ειμαι στο δικτυο Wind και Vodafone...

Ποιο απο τα 2 και γιατι;

Οποτε μιλαμε για το 4 Note GLOBAL ή το 4X οπως το βαπτιζει η infoquest με τον snapdragon 625 επεξεργαστη.

Αν δεν σε νοιαζει το βιντεο σε μετριο φωτισμο και κατω ή long exposure ή δεν το το θες μικροτερο τοτε πας xiaomi.

Καμια διαφορα στη καμερα.

Υποψιν, περαν των specs να ξερεις οτι το g5 se δεν ξεκλειδωνεται/ρουταρετε και το πιθανοτερο ειναι να μη παρει Nougat.

Οποτε λαβε και αυτα υποψιν περαν του επεξεργαστη και Ram ;)

Οποτε μιλαμε για το 4 Note GLOBAL ή το 4X οπως το βαπτιζει η infoquest με τον snapdragon 625 επεξεργαστη.

Αν δεν σε νοιαζει το βιντεο σε μετριο φωτισμο και κατω ή long exposure ή δεν το το θες μικροτερο τοτε πας xiaomi.

Το θελω βασικα σαν δευτερη συσκευη μιας και η κυρια μου συσκευη εινςι το S7.

Απλα δεν ξερω ποιο απο τα δυο αυτα ειναι καλυτερο....

Το 4Χ ειναι ιδιο με το απλο 4;;

Ευχαριστω

Το θελω βασικα σαν δευτερη συσκευη μιας και η κυρια μου συσκευη εινςι το S7.

Απλα δεν ξερω ποιο απο τα δυο αυτα ειναι καλυτερο....

Το 4Χ ειναι ιδιο με το απλο 4;;

Ευχαριστω

Οποτε δεν σε νοιαζει καν η καμερα. Δαγκωτο note 4x απο κωτσοβολο. Αν πας σκρουτζ λιγο προσοχη στην ονομασια αφου κανονικα λεγεται Note 4 Global. (βλεπε specs για ασφαλεια αν γραφει την B20 ή 800)

Καμια διαφορα στη καμερα.

Υποψιν, περαν των specs να ξερεις οτι το g5 se δεν ξεκλειδωνεται/ρουταρετε και το πιθανοτερο ειναι να μη παρει Nougat.

Οποτε λαβε και αυτα υποψιν περαν του επεξεργαστη και Ram ;)

Mια χαρα η καμερα με ενδιαφερει δεν με ενδιαφερουν τα αλλα καθολου;)

Καλησπερα και παλι .

Τελικα ειπα να ανεβασω λιγο το budget μου και σκεφτομαι καποιο απο αυτα τα 2 .

https://www.tinydeal.com/oukitel-k6000-pro-55-fhd-3gb-ram-mtk6753-android-60-4g-phone-p-159958.html

https://www.tinydeal.com/oukitel-u15s-4gb-ram-55-fhd-mtk6750-octa-core-android-60-4g-phone-p-163075.html

Και τα 2 ειναι απο γερμανια , γιατι δεν θελω να εχω περιπετειες με τα τελωνεια μας .

Φυσικα αν καποιος εχει καμμια προταση παντα καλοδεχουμενη .:p

Παντως για το s6 και το α5 2016 που τα ειδα μου φαινεται πιο καθαρο λευκο του α5 ενω του s6 το λευκό κιτρινιζει.

Παντως για το s6 και το α5 2016 που τα ειδα μου φαινεται πιο καθαρο λευκο του α5 ενω του s6 το λευκό κιτρινιζει.

Αν μιλάς για το χρώμα του κινητού, αυτό λύνεται με μια θήκη. Για τα χρώματα της οθόνης μπορείς να τα ρυθμίσεις μόνος σου όπως σου αρέσουν.

Εχουν παραπανω ram αλλα απο την αλλη εχουν mtk επεξεργαστη και δεν νομιζω να χει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης ή καμερες κλπ..

Προσωπικα αν εσκαγα παραπανω χρηματα θα πηγαινα ειτε εδω https://www.skroutz.gr/s/9445259/Huawei-Honor-7-Lite-16GB.html για καμερα που ουσιαστικα ειναι το p9 lite με κατωτερο panel οθονης ειτε εδω https://www.skroutz.gr/s/8909064/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-16GB.html για ολα τα αλλα. Αν παλι τα 150 ειναι ταβανι, δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να πας σε αλλο περαν απο το 4a (εκτος και αν θες μεγαλυτερη οθονη).

Οταν ειχα το rn3pro 3gb ram παντα αφηνε ελευθερη παραπανω απο 1GB Ram. Οποτε μπορει αυτο που σου βαλα να εχει λιγοτερη Ram (2GB) απο αυτα που εβαλες, επειδη εχει πολυ καλη διαχειριση δεν θα σου λειψει. Στα + θα εβαζα την εξαιρετη αυτονομια.

Υποψιν οτι και τα 2 σε αγγελιες (πχ insomnia) τα βρισκεις εξαιρετικα φτηνα. Πχ εχω δει 2-3μηνων το redmi note 3 pro το 32αρη μαλιστα στα 130 ευρω.

Edited by Antretng

Το k6000 είναι πολύ καλό κινητό. Το u15 παρόμοιο με 4gb ram, όμως με πολύ μικρότερη μπαταρία. Προσωπικά θα πήγαινα στο K6000, και όχι επειδή το έχω. :)

To cubot note S?

Φωτεινή και μεγάλη οθόνη στα συν του. Κανένα πρόβλημα με Wi-Fi. Καπου διάβασα για την μπαταρία του, θηρίο μεν, αλλά φορτίζει αργά

Εγω παντος θα επιλεξω τελικα το Redmi 4 αλλα θελει πολυ προσοχη γιατι κυκλοφορουν 4 διαφορετικα μοντελα με την ιδια ονομασια αλλα μονο ενα εχει την 800 μπαντα που για μενα ειναι απαραιτητη....

Καλό μεσημέρι. Προσπαθώ να επιλέξω ανάμεσα σε αυτά τα τρία, με κύριο γνώμονα φωτογραφική και καλύτερη σε ευκρίνεια και φωτεινότητα οθόνη. Τι προτείνετε; Edited by stapd_21

Εγω παντος θα επιλεξω τελικα το Redmi 4 αλλα θελει πολυ προσοχη γιατι κυκλοφορουν 4 διαφορετικα μοντελα με την ιδια ονομασια αλλα μονο ενα εχει την 800 μπαντα που για μενα ειναι απαραιτητη....

Εννοεις το 5αρη; Δεν νομιζω να εχει βγει international εκδοση με 800αρα.

Το Redmi 4 Prime είναι εκτός ανταγωνισμού με αυτά τα δυο. Φωτογραφική μακράν καλύτερο το Μ5, στην ευκρίνεια και στην φωτεινότητα ίδια είναι πανω κάτω με το P9 lite

Θα στο πω πιο απλα για να μην παιδευεσαι. Τις καλυτερες καμερες τις εχουν s7, nexus 5x (ή 6p ιδια καμερα εχουν), g5, htc 10 μετα ακολουθουν οι υπολοιπες περσυνες ναυαρχιδες δηλαδη xperia x, iphone 6, honor 8 και τελος παει το moto x style.

Εγω προσωπικα ξεχωριζω το s7 και το Nexus 5x/6p. Μαλιστα το Nexus 5x το εχω παρει. Καλη συσκευη αλλα δυστυχως μικρη αυτονομια για τα γουστα μου. Σκεφτομαι μαλιστα να το πουλησω και να παρω το redmi note 4x και ας ξενερωσω με τη καμερα. Οποτε αναλογα με το τι χρηστης εισαι θα εξαρτηθει ποιο θα παρεις.

Παντως η απαντηση σε αυτο που ρωτησες ειναι οχι. Σε θεμα καμερας ειναι κατωτερες επιλογες το Honor 8 και το x style απο το g5 se.

Edited by Antretng

Εφοσον θες καμερα το redmi 4 απορριπτεται.

Τα αλλα 2 ειναι πολυ παρομοια. Προσωπικα θα επελεγα το p9 lite (3GB) γιατι σε σχεδον ιδιες διαστασεις παιρνεις μεγαλυτερη οθονη (5.2 ιντσες) και επειδη ειμαι μαλωμενος με τους mtk επεξεργαστες (που εχει το m5) :lol:

Κοιτα και αυτο βεβαια https://www.skroutz.gr/s/11103582/Huawei-P8-Lite-2017-16GB.html Πανω κατω ιδια συσκευη με p9 lite (θεωρητικα εχει νεοτερη εκδοση soc αλλα στη πραξη ιδια ειναι) αλλα κανα 15αρη ευρω φτηνοτερο απο το m5 και κανα 30αρη απο το p9 lite.

Θα στο πω πιο απλα για να μην παιδευεσαι. Τις καλυτερες καμερες τις εχουν s7, nexus 5x (ή 6p ιδια καμερα εχουν), g5, htc 10 μετα ακολουθουν οι υπολοιπες περσυνες ναυαρχιδες δηλαδη xperia x, iphone 6, honor 8 και τελος παει το moto x style.

Εγω προσωπικα ξεχωριζω το s7 και το Nexus 5x/6p. Μαλιστα το Nexus 5x το εχω παρει. Καλη συσκευη αλλα δυστυχως μικρη αυτονομια για τα γουστα μου. Σκεφτομαι μαλιστα να το πουλησω και να παρω το redmi note 4x και ας ξενερωσω με τη καμερα. Οποτε αναλογα με το τι χρηστης εισαι θα εξαρτηθει ποιο θα παρεις.

Παντως η απαντηση σε αυτο που ρωτησες ειναι οχι. Σε θεμα καμερας ειναι κατωτερες επιλογες το Honor 8 και το x style απο το g5 se.

To nexus το ειχα και μετανοιωσα που το εδωσα.Ποιο εχεις εσυ με τα 16 η 32;Στειλε ενα πμ να τα πουμε μηπως το ξανα παρω αν το δινεις τελικα

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...