iliasbass Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 (edited) νομιζω καποιο doogee διαφημιζε οτι ειχε ηχεια yamaha... δεν θυμαμαι μοντελο αλλα θυμαμαι οτι το απέρριψα επειδη ειχε μονο 1gb ram με ενα προχειρο ψαξιμο βρηκα αυτο Kingzone N5 διαβασε και αυτο: http://www.phonearena.com/news/Phones-for-audiophiles-5-Android-handsets-with-quality-sound-processors_id63856 Edited October 7, 2016 by iliasbass προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 δυσκολα είσαι... εκτος αν υποστηριζει το iphone το apple pen Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 εφόσον δε σε ενδιαφερει η 800αρα, πας στην ΜΗ ιντερνατιοναλ έκδοση. τωρα από ρομ, ισως η dev ειναι η καλυτερη επιλογη, μιας και λες θα περάσεις την ελληνικη Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 θελω ενα ταμπλετ με ανδοιδ στις 10 ιντσες. τιμη γυρω στα 150. θα μπορουσα να παρω με 2 os αλλα το ατομο που θα το χρησιμοποιει δε θα δουλευει τα windows οποτε τζαμπα κοπος. ασε που το ανδροιντ εχει πολυ λιγο χωρο σε ταμπλετ με 2 λειτουργικα. περιμενω προτασεις. ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 αδικα ψαχνεσαι-καθυστερεις. προχωρα για το 3s που εγραψες ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 στην ανάλυση της οθόνης και επειδή είναι 720 υπάρχει διαφορά στην πραγματικότητα σε σχέση με αντίστοιχα 1080; πχ 4s; μου αρέσει και το 4s καθώς φαίνεται πιο δυνατό (και μεγαλύτερη ανάλυση), ωστόσο δεν έχει ράδιο και έχει αρκετά πιο δυνατή τιμή...οπότε δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει πραγματικά αυτή η διαφορά. Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 το 4s ποιο ειναι? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 για δες το lenovo k4 note(ή αλλιώς Α7010) που υποστηριζει dolby atmos(δε ξερω αν σχετίζεται με τον ηχο στα ακουστικα) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 δε με εμπνεουν εμπιστοσύνη τα sony... δε ξερω για ποιον λογο δε με καθονται καλα. προτεινω το σαμσουνγκ. αξιολογη συσκευη για αυτα που προσφέρει Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 για δες το lenovo k4 note(ή αλλιώς Α7010) στα 199€ απο ελλαδα. απο κινα νομιζω πιο φθηνο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 p9 lite 2 gb δεν υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 xiaomi mi4s Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 a ok. παντως το 3s στα χρηματα που κοστιζει ειναι σουπερ! φυσικα η 720p αναλυση βοηθαει και στην διάρκεια μπαταριας! επισης δεν εχει τόση διάφορα στο ματι σε σχέση με την 1080p Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Φίλε και εγώ ψάχνομαι για tablet με τα ίδια χαρακτηριστικά για ξαδέρφη. Είμαι μεταξύ αυτων: Samsung galaxy tab e9.6 και στο Lenovo tab2 a10-30. Ελπίζω τα παιδιά που τα κατέχουν να μας πουν. Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Πηρα ενα samsung παιδια tab e 9.6 για το πατέρα μου και μου φαίνεται αξιοπρεπεστατο για τα χρήματα αυτα.Εχει ωραία οθονη και παει μια χαρα. Δεν ξέρω αν παίζει κατι καλύτερο σε αυτα τα χρήματα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 σας ευχαριστω πολυ παιδια :) Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 για φθηνο ψαξε-ελεγξε και το ulefone vienna μηπως σου κανει ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ofis Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Είμαι ανάμεσα στα δύο μέχρι 150€ από ευρωπαϊκό warehouse. http://www.vickmall.com/lenovo-vibe-p1-2gb-16gb-android-6-0-stock-in-eu-warehouse-golden.html http://www.minideal.net/eu-warehouse-xiaomi-redmi-note-3-pro-16gb-4000mah-smartphone-white.html Τώρα έχω το μοτο g 1ης γενιάς που είναι στα τελευταία του, μάλλον. Έχει κανένα μεγάλο μειονέκτημα κάποιο από τα δύο; το lenovo μου αρέσει το gorilla glass, δεν προτιμώ τις θήκες. Μάλλον δεν θα ασχοληθώ με rom κλπ τουλάχιστον μέχρι να σταματήσουν τα updates. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 πανε στο χιαομι Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 gorilla glass 4 εχει το lenovo? εγω το xiaomi θα επαιρνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 [/color]gorilla glass 4 εχει το lenovo? εγω το xiaomi θα επαιρνα Gorilla glass 3 έχει. Εγώ θα πρότεινα το P1 μιας και το έχω και το έχω καταευχαριστηθει. Μπαταρία τέρας κι όλα δουλεύουν σωστά. Πάρτο με την oficial ευρωπαϊκή ρομ και δεν θα ξανασχοληθεις. Επίσης εκτος του ότι έχει καλύτερη μπαταρία, έχει και καλύτερο wifi και καλύτερη κάμερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Lenovo Vibe P1 2GB+16GB Antutu 27.667 Xiaomi redmi note 3pro 16giga Antutu 75.404 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Lenovo Vibe P1 2GB+16GB Antutu 27.667 Xiaomi redmi note 3pro 16giga Antutu 75.404 Το vibe p1 με τα 3 giga (το Pro δηλαδή) τι σκορ βγάζει...???? Το antutu εγώ δεν το πολυεμπιστευομαι γιατί στην πράξη εγώ διάφορα δεν είδα. Ίσως στα παιχνίδια που εγώ δεν παίζω και έτσι δεν μ ενδιαφέρουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 δε θα με πειραζε και αγορα απο κινα μερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos40 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Όσον αφορά τις ιντσες είμαι μεταξί 8-10''. Φυσικά αν υπάρχουν και άλλες προτάσεις καλό θα ήταν να ακουστούν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts