araditsas Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Απο σημερα κι εγω στη παρεα σας!! Μολις απεκτησα ενα Mate 9 Grey....Αντε καλορίζικος. Πες μας πως σου φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Απο σημερα κι εγω στη παρεα σας!! Μολις απεκτησα ενα Mate 9 Grey.... με για να το χαιρεσε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Απο το λιγο που ασχοληθηκα λογω δουλειας , δειχνει να ειναι μια πολυ καλη αναβαθμιση απο το 8αρι, με βασικη διαφορα την καμερα.... Ποιο ειναι το τελευταιο update που υπαρχει επισημα απο την εταιρεια;;;; Σας ευχαριστω για το καλωσορισμα.... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Απο το λιγο που ασχοληθηκα λογω δουλειας , δειχνει να ειναι μια πολυ καλη αναβαθμιση απο το 8αρι, με βασικη διαφορα την καμερα.... Ποιο ειναι το τελευταιο update που υπαρχει επισημα απο την εταιρεια;;;; Σας ευχαριστω για το καλωσορισμα....B194 και επίσημα και ανεπίσημα δεν έχει άλλη και δεν θα βγει μετά πάμε oreo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Σε μενα γραφει MHA-L29 ......B138 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny777 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 μεχρι τελος του χρονου ειπαν θα δουμε oreo??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Σε μενα γραφει MHA-L29 ......B138 2 περιπτώσεις 1. ειναι brandes η συσκευη (cosmote κλπ) δεν θα δεις ποτε σου τα updates με λιγα λογια 2. δεν εχεις κανει Update εισαι πολυ πολυ πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 (edited) 2 περιπτώσεις 1. ειναι brandes η συσκευη (cosmote κλπ) δεν θα δεις ποτε σου τα updates με λιγα λογια 2. δεν εχεις κανει Update εισαι πολυ πολυ πίσω Λογικες εκτιμησεις κανεις , αλλα δεν ισχυει κατι απο αυτα τα 2 !!!! Μολις εβαλα την sim βρηκε αμεσως το update αλλα και παλι δεν ειναι αυτο που γραφετε , αλλα το Β190 Εχει 1,62 gb να κατεβασει και απο οτι προλαβα να δω αναβαθμιζει το zoom σε 10χ και κανει βελτιστοποιηση προβολης αρχικης οθονης. Αν μπορει καποιος ας μου πει πως το δηλωνουμε στην εταιρεια για την εγγυηση.... Egodemis σε ευχαριστω πολυ!!! Update , τελικα κατεβηκε και η Β194 Edited October 31, 2017 by aenaos15 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Λογικες εκτιμησεις κανεις , αλλα δεν ισχυει κατι απο αυτα τα 2 !!!! Μολις εβαλα την sim βρηκε αμεσως το update αλλα και παλι δεν ειναι αυτο που γραφετε , αλλα το Β190 Εχει 1,62 gb να κατεβασει και απο οτι προλαβα να δω αναβαθμιζει το zoom σε 10χ και κανει βελτιστοποιηση προβολης αρχικης οθονης. Οποτε αν δεν εχει ερθει σε καποιον , να το περιμενει οτι θα εμφανιστει. Αν μπορει καποιος ας μου πει πως το δηλωνουμε στην εταιρεια για την εγγυηση.... Egodemis σε ευχαριστω πολυ!!!Το να είχες βάλει από την αρχή την sim το θεωρισα λογικό (κινιτο χωρίς sim δεν πάει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 το τηλέφωνό μου,σήμερα παρατήρησα ενώ το έχω στην τσέπη του παντελονιού και το βγάζω για να δω τις ειδοποπιήσεις,το βρήκα δυο φορές να μου ζητάει κωδικό σιμ και συσκευής. Γιατί άραγε; έκανε επαννεκίνηση από μονο του; αυτό το τρελό,μου το έχει κάνει και άλλες φορές και δεν ξέρω τι συμβαίνει.... Εν τω μεταξύ,.οπως είχα αναφέρει πριν μερικές μέρες, μου αλλάζει την ταπετσαρία κλειδώματος από μόνο του και την ένταση του ήχου κλήσης....μυστήρια πράγματα!! Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Καλησπέρα σας!Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση αν αξίζει το mate 9 να το αγοράσω τώρα στην τιμή των 400 ευρώ!Ρωτάω διότι είναι ένα κινητό τέλη του 16 και αναρωτιέμαι αν θα άντεχε κάνα δύο χρόνια! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Καλησπέρα σας!Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση αν αξίζει το mate 9 να το αγοράσω τώρα στην τιμή των 400 ευρώ!Ρωτάω διότι είναι ένα κινητό τέλη του 16 και αναρωτιέμαι αν θα άντεχε κάνα δύο χρόνια! ανετα 2 χρονια βγαζεις εξαλου τι εχει σε αυτα τα λεφτα που να αξιζει να παρεις τωρα και να ειναι καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 ανετα 2 χρονια βγαζεις εξαλου τι εχει σε αυτα τα λεφτα που να αξιζει να παρεις τωρα και να ειναι καλυτερο? Αυτο αναρωτιεμαι κ εγω! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Ενα P10 με μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη μπαταρία είναι. Όπως θα πήγαινε το ένα, θα πάει και το άλλο. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Ενα P10 με μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη μπαταρία είναι. Όπως θα πήγαινε το ένα, θα πάει και το άλλο. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Με δεδομενο οτι το P10 δεν υπαρχει πλεον δεν ειναι καλυτερη επιλογη? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Με δεδομενο οτι το P10 δεν υπαρχει πλεον δεν ειναι καλυτερη επιλογη?Που κατέληξε; :) Εγώ πάντως δε θα το έπαιρνα. S8 δαγκωτό, μπορεί και S7 σε τιμή καλή αν έβρισκα Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Που κατέληξε; :) Εγώ πάντως δε θα το έπαιρνα. S8 δαγκωτό, μπορεί και S7 σε τιμή καλή αν έβρισκα Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Μακρια απο Samsung την απεχθανομαι!! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Ενα P10 με μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη μπαταρία είναι. Όπως θα πήγαινε το ένα, θα πάει και το άλλο. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk και ομος δεν ειναι ετσι σε πολλα θεματα ειναι ποοι σταθερο και αξιοπιστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 και ομος δεν ειναι ετσι σε πολλα θεματα ειναι ποοι σταθερο και αξιοπιστο Οπως?Επισης εχει στερεο ηχεια? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Οπως?Επισης εχει στερεο ηχεια? πολύ καλύτερα ηχεια σημα καλύτερο wifi πολυ ποιο σταθερό gps και bluetooth (και σε απόσταση και σε σημα ειδικά αν έχεις smartband και ακουστικά μαζι) καλύτερη απεικόνιση χρωμάτων η οθόνη καλύτερη μπαταρία ποιο σοστα αποτελέσματα στην camera (στο manual) faster internal storage (Εχει διαφορα αρκετη μαλιστα) infrared sensor (μαλλον τον ξεχασες_) μπορει να ξεχναω κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 πολύ καλύτερα ηχεια σημα καλύτερο wifi πολυ ποιο σταθερό gps και bluetooth (και σε απόσταση και σε σημα ειδικά αν έχεις smartband και ακουστικά μαζι) καλύτερη απεικόνιση χρωμάτων η οθόνη καλύτερη μπαταρία ποιο σοστα αποτελέσματα στην camera (στο manual) faster internal storage (Εχει διαφορα αρκετη μαλιστα) infrared sensor (μαλλον τον ξεχασες_) μπορει να ξεχναω κατι Στο αυτοματο η καμερα ειναι στα ιδια επιπεδα με το P10?Γιατι με το manual δεν το χω! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Ιδια είναι στην κάμερα, ελπίζω να μην είχες ανάγκη το Vowifi στο P10. Δε πάω σε συσκευή χωρίς αυτό πλέον, λόγου κακού σήματος σπίτι, γραφείο Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Ιδια είναι στην κάμερα, ελπίζω να μην είχες ανάγκη το Vowifi στο P10. Δε πάω σε συσκευή χωρίς αυτό πλέον, λόγου κακού σήματος σπίτι, γραφείο Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Σε σκεψεις ειμαι ακομα δεν ξερω απλα ψαχνομαι!! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Στο αυτοματο η καμερα ειναι στα ιδια επιπεδα με το P10?Γιατι με το manual δεν το χω! γενικός σε αυτόματο μόνο μέρα οπου ναι εναι τα ιδια με το p10 να ξέρεις αν θέλεις βράδυ(οταν λεω βράδυ ενωω νυχτερινά τοπία) και αυτοματο καλυτερα να μην μπεις στο κοπο ακομη και κινιτο τον 50 ευρω τα ιδια θα βγαλει........ δυο τρια παραδείγματα από νυχτερινά τοπία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 γενικός σε αυτόματο μόνο μέρα οπου ναι εναι τα ιδια με το p10 να ξέρεις αν θέλεις βράδυ(οταν λεω βράδυ ενωω νυχτερινά τοπία) και αυτοματο καλυτερα να μην μπεις στο κοπο ακομη και κινιτο τον 50 ευρω τα ιδια θα βγαλει........ δυο τρια παραδείγματα από νυχτερινά τοπία Εννοειται οτι δεν παιρνω κινητο για να τραβαω νυχτερινες ληψεις και να εχω και απαιτησεις! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts