Jump to content

Huawei Mate 9

Kos_77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πέτυχα ενα video me speed test Με το s7 edge

διαφορά χαοτικη οτι αφορά multitasking

lol ακομη και με το s8

Edited by egodemis

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά τα Samsung παίζει να είναι τα πιο λαγκαρισμενα κινητά

Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πέτυχα ενα video me speed test Με το s7 edge

διαφορά χαοτικη οτι αφορά multitasking

lol ακομη και με το s8

Εδω και 5 μερες εχω S8+ και Mate 9 ταυτοχρονα. Σε ανοιγμα εφαρμογων και multitasking μπροστα ανετα το Mate 9.

Σε καμερα ανετα μπροστα το S8. Σε μπαταρια σχεδον ισαξια.

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Σήμερα μου έβγαλε 7 ιούς σε εφαρμογες. Πρωτη φορά που το βλέπω αυτο σε Android . Είμαι unrooted και ολες οι εφαρμογές με ιούς κατεβασμενες από playstore αποκλειστικά. 4 μηνες μηνες όλες ηταν

οκ. (Shell, dominos, ελληνικό caller id κτλ). Τις ξήλωσα. Τις ξανακατεβάζω και με προειδοποιεί κατευθείαν παλι για ιό. Έχει τύχει και σε κανέναν άλλον; Είναι δυνατόν γνωστές εφαρμογές να εχουν τέτοιο θέμα; (Το default antivirus του mate 9 εχω μόνο)

Μια ερώτηση. Τα ηχεία του είναι 2; έχω την εντύπωση πως στη μουσική ακούγεται μόνο το δεξιά ηχείο.

Ισχύει. Ένα είναι

(Mate 9 & Tapatalk)

[sIGPIC][/sIGPIC]

2 ειναι....και το μεγαφωνο παιζει σαν ηχειο αν το γυρισετε παραλληλα.

2 ειναι....και το μεγαφωνο παιζει σαν ηχειο αν το γυρισετε παραλληλα.

Αλλο αυτό. Ο φίλος, αν κατάλαβα καλά, ρωτάει αν από τις τρύπες κάτω βγαίνει ήχος και από τις δύο.

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι λέτε για την μπαταρία; Συνδεμένο συνεχώς με fitness tracker της garmin. Aqua mail κάθε 15 λεπτά, 3 λογαριασμοί. Viber και Facebook, με την εφαρμογή friendly, συνέχεια ανοιχτά. aabf30063fd38400ec907f3c79449f31.jpg

Τι λέτε για την μπαταρία; Συνδεμένο συνεχώς με fitness tracker της garmin. Aqua mail κάθε 15 λεπτά, 3 λογαριασμοί. Viber και Facebook, με την εφαρμογή friendly, συνέχεια ανοιχτά. aabf30063fd38400ec907f3c79449f31.jpg

Παρά πολύ καλά

Αντε επιτέλους φυσιολογικός χρόνους βλέπω και όχι μετρήσεις εργαστηρίου με 10 ώρες κλπ

Βρε παιδιά πόσο την καταπονειτε την μπαταρία του κινητού; Μαξ όταν πέσει στο 20% πρέπει να μπαίνει στη φόρτιση και να βγαίνει πριν το 100 για να γλιτώνετε έναν κύκλο φόρτισης. Δεν κάνει καλό να το βάζετε στα 10, 5 η 2 % Σκεφτείτε ότι είναι σα να πλακωνεστε στο γυμναστήριο όλη μέρα κι όταν γυρνάτε σπιτι να τρώτε αμέσως καρμπονάρα!

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Μολις τωρα εκανα μια σύγκριση σε απολυτο ηλιο νταλα, μεταξυ των δυο καμερων του ΜΑΤΕ 9.

Οι ρυθμισεις και στις δυο φωτογραφιες ηταν τα παντα ολα στο ΑUΤΟ.

Γιατι τοση μεγαλη διαφορα ρε παιδια στην ποιοτητα των φωτογραφιων ?

Τα 20ΜΡ μοιαζουν σαν 8ΜΡ στην ουσια..... Πολυ χαλια η 20ρα καμερα λεμε !!! Για δειτε τις παρακατω φωτο......

Αριστερα η καμερα των 20ΜΡ και δεξια η καμερα των 12ΜΡ.

Το ISO και στις 2 φωτο ειναι 50, οπως και το Exposuve Tme ειναι και στις δυο φωτογραφιες ιδιο στα 1/1149 Sec.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Edited by johnx2
HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

Μολις τωρα εκανα μια σύγκριση σε απολυτο ηλιο νταλα, μεταξυ των δυο καμερων του ΜΑΤΕ 9.

Οι ρυθμισεις και στις δυο φωτογραφιες ηταν τα παντα ολα στο ΑUΤΟ.

Γιατι τοση μεγαλη διαφορα ρε παιδια στην ποιοτητα των φωτογραφιων ?

Τα 20ΜΡ μοιαζουν σαν 8ΜΡ στην ουσια..... Πολυ χαλια η 20ρα καμερα λεμε !!! Για δειτε τις παρακατω φωτο......

Αριστερα η καμερα των 20ΜΡ και δεξια η καμερα των 12ΜΡ.

Το ISO και στις 2 φωτο ειναι 50, οπως και το Exposuve Tme ειναι και στις δυο φωτογραφιες ιδιο στα 1/1149 Sec.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Σε όλες της φώτο είσαι out of focus για αυτό κάτι με λογισμικό παίζει

Πριν φωτογραφισω ακουμπησα απλως την οθονη στο σημειο της σελας στη μηχανη για να εστιασει επανω στην μοτοσυκλετα.

Το focus υποθετικα εγινε επανω στην μοτοσυκλετα στο σημειο της σελα και στις δυο φωτογραφιες.

HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

Συγνώμη, μιαν ερωτηση: πως οι φώτο που έβγαλες με την 20αρα κάμερα είναι έγχρωμες αφού το αισθητήρας είναι μονόχρωμος; Γίνεται αυτό;

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Μια χαρα βγαζει και εγχρωμες.....

Συγνώμη τώρα γιατί θα πάω πληθυσμιακό σοκ: μου λες ότι ο 20αρης φακός μπορεί να βγάλει και έγχρωμες φώτο στα 20 megapixel έκαστη; κι αν ναι, πως γίνεται εναλλαγή μεταξύ της 12αρας και της 20αρας κάμερας; Edited by hayatEvo9

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Εισαι μεσα στην καμερα, σερνεις αριστερα το δαχτυλο σου για να μπεις στο μενου των ρυθμισεων της καμερας και στην αναλυση επιλεγεις 20ΜΡ.

Και φωτογραφιζεις με την 20ρα καμερα, τοσο απλα.

Εισαι μεσα στην καμερα, σερνεις αριστερα το δαχτυλο σου για να μπεις στο μενου των ρυθμισεων της καμερας και στην αναλυση επιλεγεις 20ΜΡ.

Απλά αλλάζεις ανάλυση γενικής φώτο έτσι

Αν θέλεις να ξέρεις με ποιον φακό τραβάς κλείσε με δάχτυλο των ένα και θα δεις

Αν επιλέξεις μονόχρωμο τότε θα τραβάει ΜΌΝΟ με τον πάνω

Σε ΌΛΕΣ (η σχεδόν όλες της περιπτώσεις) και η δύο φακοί δουλεύουν σε συνεργασία

Ο έγχρωμος (ο κάτω) τραβάει την φώτο και ο μονόχρωμος (ο πάνω) τραβάει βάθος παιδιου και επιπρόσθετο φως όταν είναι ανάγκη και αργότερα με έναν αλγόριθμο και gpu embedded tool του socket γίνεται ενοποίηση

Edited by egodemis

Και όταν επιλέξεις τα 9MP φωτογραφίζει με την 9άρα, που δεν έχει

Ο άνθρωπος ανέβασε φωτογραφίες γιατί διαπίστωσε θαμπωμα. Και εμένα ως αναγνώστη με ενδιαφέρει μια απάντηση σε αυτό. Γιατί όταν επιλεχθεί 20 mp ανάλυση η ποιότητα των φωτογραφιών χαλάει. Συμβαίνει και σε άλλους η είναι κάποια λάθος ρύθμιση ενδεχομένως?

Φίλε μου Johnx δεν ισχύει αυτό που λες. Αν βάλεις την ανάλυση στα 20 και κρύψεις τον πάνω φακό τότε δεν δείχνει μαύρη η οθόνη άρα τραβάς από τον κάτω. Νομίζω ότι ο πάνω τραβάει μόνο μονόχρωμες. Ρε παιδιά να σας πω την αλήθεια μπερδεύτηκα κι εγώ. Αφού ο κάτω φακός είναι ο έγχρωμος πως είναι δυνατόν να τραβάει με 20 megapixel αφού ειναι 12;;

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Φίλε μου Johnx δεν ισχύει αυτό που λες. Αν βάλεις την ανάλυση στα 20 και κρύψεις τον πάνω φακό τότε δεν δείχνει μαύρη η οθόνη άρα τραβάς από τον κάτω. Νομίζω ότι ο πάνω τραβάει μόνο μονόχρωμες. Ρε παιδιά να σας πω την αλήθεια μπερδεύτηκα κι εγώ. Αφού ο κάτω φακός είναι ο έγχρωμος πως είναι δυνατόν να τραβάει με 20 megapixel αφού ειναι 12;;

20 mp είναι κάτω ο έγχρωμος και 12 είναι ο ασπρόμαυρος

οταν τραβάς έγχρωμη φώτο ο ασπρόμαυρος απλα τραβάει λεπτομέρειες και βάθος παιδιού (και προφανώς και περισσότερο φως) και ο εγχομος τραβαει την κυρια εικονα αργοτερα το Image processor τα ενονει σε μια εικονα και το αποτελεσμα ειναι αυτο που βλεπουμε

το αντιθετο γινεται οταν τραβας Pure black and white (περιπου το αντιθετο)