Jump to content

Huawei Mate 9

Kos_77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε λιγες βδομαδες η Β184 θα μας ερθει ΟΤΑ.

Λιγη υπομονη.......

Δεν θα λέγεται προφανώς b184 καθος είναι beta build

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εντάξει παιδιά το κινητό είναι απαράδεκτο ώρες ώρες σε μπαταρία. Έχω 33% αυτή τη στιγμή με 2,5 ώρες οθόνη, 1 Ώρα ομιλία, αυτόματη φωτεινότητα, χωρίς GPS, χωρίς Bluetooth και 80% wifi με 20% δεδομενα. Δε δικαιολογειται για 4000 μπαταρία με 1080 οθόνη και άψογο σήμα και στις 2 κάρτες. Θα κάνω επαναφορά και θα ποσταρω ξανά

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Εντάξει παιδιά το κινητό είναι απαράδεκτο ώρες ώρες σε μπαταρία. Έχω 33% αυτή τη στιγμή με 2,5 ώρες οθόνη, 1 Ώρα ομιλία, αυτόματη φωτεινότητα, χωρίς GPS, χωρίς Bluetooth και 80% wifi με 20% δεδομενα. Δε δικαιολογειται για 4000 μπαταρία με 1080 οθόνη και άψογο σήμα και στις 2 κάρτες. Θα κάνω επαναφορά και θα ποσταρω ξανά

δεν ειναι φυσιολογικο......μην πετας ενα ξερο sot....δωσε screenshot να δουμε τι σου τρωειι την μπαταρια.

πραγματικα τοσα χρονια σε ολα τα κινητα υπαρχουν παρομοια ποστ......παντα φταιει καποια εφαρμογη ΄΄η google services....και συνηθως λυνεται με απεγκατασταση της εφαρμογης ή με factory reset

Φιλε, πηγαινε settings, battery, consumption lever και δες στη λιστα με το software, τι σου τρωει μπαταρια.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Παιδιά το μεγαλύτερο ποσοστό το είχε η αδράνεια και η οθόνη. Το messenger και το photos που έτρωγαν πολύ τα απενεργοποίησα. Τώρα το φορτίζω. Όταν το ανοίξω θα το κάνω επαναφορά γιατί κάτι όντως μου τρώει τη μπαταρία σα νερό.

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

ενταξει παρουσιαστηκε και το One plus 5 και μου εφυγε ενα αγχος για την επιλογη του huawei.....μετα το εξαιρετικο 1+3 που ειχα,συνολικα το huawei ειναι για τις αναγκες μου πολυ καλυτερο κινητο.

Μερικές φορές μια επανεκκίνηση μπορεί να λύσει τέτοια προβλήματα

Τελικά ως δια μαγείας έστρωσε μόνο του. Δε χρειάστηκε να κάνω κάτι. Ούτε καν επαναφορά. Θα το παρακολουθήσω βέβαια αλλά αυτή τη στιγμη μου έχει βγάλει 2 ώρες οθόνη και μισή ώρα ομιλία και είναι στο 70%. Πολύ καλύτερα από άλλες φορές

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Τελικά ως δια μαγείας έστρωσε μόνο του. Δε χρειάστηκε να κάνω κάτι. Ούτε καν επαναφορά. Θα το παρακολουθήσω βέβαια αλλά αυτή τη στιγμη μου έχει βγάλει 2 ώρες οθόνη και μισή ώρα ομιλία και είναι στο 70%. Πολύ καλύτερα από άλλες φορές

Τότε κατά 99%τα Google spy services ήταν

Τι είναι αυτό ρε παιδιά ; μας παρακολουθούν από κάπου; ;;

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Τι είναι αυτό ρε παιδιά ; μας παρακολουθούν από κάπου; ;;

απο παντου μας παρακολουθουν......μεχρι και καταγραφη συνομιλις κανει η google την ωρα που εχεις το κινητο με την οθονη σβηστη.

Πάντως αυτο με τις ειδοποιήσεις δεν θα το στρώσει ποτε η Huawei. Καποιες έρχονται αλλες οχι να δούμε ποτε θα τα καταφέρει....
Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot

Πάντως αυτο με τις ειδοποιήσεις δεν θα το στρώσει ποτε η Huawei. Καποιες έρχονται αλλες οχι να δούμε ποτε θα τα καταφέρει....

Σε μενα έρχονται όλες. Όπως και στο ρολόι μου.

(Mate 9 & Tapatalk)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και σε μένα έρχονται όλες... Μήπως στη διαχείριση ειδοποιήσεων έχεις κάτι απένεργοποιημενο;

Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βασικά για αστείο το είπα κι έβαλα αστεία φάτσα αλλά δεν την πήρε. Και νομίζω είναι γνωστό ότι μας παρακολουθούν από παντού και μάλιστα χρόνια τώρα...

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Και σε μένα έρχονται όλες... Μήπως στη διαχείριση ειδοποιήσεων έχεις κάτι απένεργοποιημενο;

Viper σας έρχονται?

Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot

Παιδιά κάποιος που είχε το OnePlus 3,3T αν μπορεί να μου πει διαφορές στην κάμερα και μπαταρία με το mate;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Viper σας έρχονται?

Ναι κανονικά

Παιδιά κάποιος που είχε το OnePlus 3,3T αν μπορεί να μου πει διαφορές στην κάμερα και μπαταρία με το mate;

Είχα το 3.καλύτερο με διαφορά και στα 2.

3t ειχα κανα μηνα

το Mate και στα δυο καλύτερο

ότι αφορά την μπαταρια σε όλες της χρήσεις βγάζει παραπάνω εκτός από χρήση 4g με χαμηλό σήμα και τερμα το φως της οθόνης όπου βγάζει λίγο λιγοτερο

οτι αφορα την camera την μέρα πολυ καλητερο και το βραδη καπου καπου τα ιδια καπου καλυτερο

σαν συνολο η συσκευη ειναι ποιο σταθερη και με καλυτερη αποδοση σε ολα χωρις καποια bugs κλπ σε βαθμο να σε κανει να μην περιεμενις το επομενο update

παιδιά μια χάρη!!! Ψαχνω το επομενο κινητο μου γιατι εκανα μια βλακεια και χαλασε το προηγουμενο μου. Ειμαι πολυ κοντα να καταληξω στο Mate 9 αλλά θέλω Dual. Aπ ό,τι εχω καταλαβει το dual me ta 4b ram εχει ευρωπαικη εγγυηση. Το Dual με τα 6gb ram έχει ευρωπαική εγγύηση. Αν οχι, τουλαχιστον εχει ελληνικα στην επισημη ρομ ή θα ναι κατι multi της κακιας ωρας ? Και κάτι τελευταίο, το dual με τα 6gb ram εχει edge οθονη ή ειναι σαν το κανονικο? Εγω νομιζω ότι εχει flat οθονη απλα απο καποια σχολια εδω μεσα καπως μπερδευτηκα.

Καμερα και μπαταρια καλυτερο το Mate 9 (οχι μεγαλη διαφορά).

Εμπειρια χρησης ισαξια, αλλα το 3Τ κραταει περισσοτερες εφαρμογες στο παρασκηνιο λογω περισσοτερης RAM.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

3t ειχα κανα μηνα

το Mate και στα δυο καλύτερο

ότι αφορά την μπαταρια σε όλες της χρήσεις βγάζει παραπάνω εκτός από χρήση 4g με χαμηλό σήμα και τερμα το φως της οθόνης όπου βγάζει λίγο λιγοτερο

οτι αφορα την camera την μέρα πολυ καλητερο και το βραδη καπου καπου τα ιδια καπου καλυτερο

σαν συνολο η συσκευη ειναι ποιο σταθερη και με καλυτερη αποδοση σε ολα χωρις καποια bugs κλπ σε βαθμο να σε κανει να μην περιεμενις το επομενο update

η συσκευη ειναι πληρεστατη και δεν περιμενω καποιο update εκτος εαν ειναι να δωσει καποια επιπλεον δυνατοτητα..τυπου double tap.

στο μοναδικο σημειο που θεωρω καλυτερο το One plus 3 που ειχα ειναι η σπιρταδα του.ηταν οτι πιο σμουθ εχω δοκιμασει.

@papia7777 σου στέλνω χωρίς παράθεση γιατί μπαίνω από την έκδοση για κινητά.

Όλα τα μοντέλα που ανέφερες έχουν ευρωπαϊκή εγγύηση οπότε μη σε φοβίζει τίποτα επ αυτού. Τα mate 9 pro και mate 9 Porsche design είναι τα μόνα που έχουν edge οθόνες. Αλλά και το Mate 9 (απλό και dual, 4 ή 6 ram) έχουν πολύ μικρά περιθώρια στο πλάι και η οθόνη είναι μοναδική. Είναι σα να ξεπήδα από το σασί. Τέλος, η Rom που έχει πάνω είναι πλήρως εξελληνισμενη και δεν υπάρχουν κινέζικα κτλ όπως σε άλλα κινητά που έρχονται από Κίνα μεριά. Είναι ένα φοβερό κινητό που το μόνο που του λείπει κατ εμέ είναι η αδιάβροχοποιηση. Θα το χαρείς πραγματικά! Καλή αγορά

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

@papia7777 σου στέλνω χωρίς παράθεση γιατί μπαίνω από την έκδοση για κινητά.

Όλα τα μοντέλα που ανέφερες έχουν ευρωπαϊκή εγγύηση οπότε μη σε φοβίζει τίποτα επ αυτού. Τα mate 9 pro και mate 9 Porsche design είναι τα μόνα που έχουν edge οθόνες. Αλλά και το Mate 9 (απλό και dual, 4 ή 6 ram) έχουν πολύ μικρά περιθώρια στο πλάι και η οθόνη είναι μοναδική. Είναι σα να ξεπήδα από το σασί. Τέλος, η Rom που έχει πάνω είναι πλήρως εξελληνισμενη και δεν υπάρχουν κινέζικα κτλ όπως σε άλλα κινητά που έρχονται από Κίνα μεριά. Είναι ένα φοβερό κινητό που το μόνο που του λείπει κατ εμέ είναι η αδιάβροχοποιηση. Θα το χαρείς πραγματικά! Καλή αγορά

ας παρει ενα τηλεφονο στην αρβατο πρώτα να βεβαιωθει... γιατι αλλο τι εχει στα χαρτια και αλλο στην πραξη και αν πεις τπτ καντε μας μηνηση σου λενε..........