Jump to content

Oukitel U7 Plus

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όποιος ενδιαφέρεται για τη συσκευή, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου με πμ. Το πουλάω.

Στάλθηκε - Oukitel U7 Plus

• Απαντήσεις 135
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νομίζω ότι κατήργησαν την αναβάθμιση σε 7 (την ασύρματη) διότι πλεον το update αναφέρει οτι στο τηλέφωνο υπάρχει η τελευταία έκδοση(που είναι όμως η 6)

Νομίζω ότι κατήργησαν την αναβάθμιση σε 7 (την ασύρματη) διότι πλεον το update αναφέρει οτι στο τηλέφωνο υπάρχει η τελευταία έκδοση(που είναι όμως η 6)

Όπως έχουμε γράψει στις προηγούμενες σελίδες η αναβάθμιση στην 7 πρέπει να γίνει "χειροκίνητα". Το πως περιγράφεται στις αμέσως προηγούμενες σελίδες.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Όπως έχουμε γράψει στις προηγούμενες σελίδες η αναβάθμιση στην 7 πρέπει να γίνει "χειροκίνητα". Το πως περιγράφεται στις αμέσως προηγούμενες σελίδες.

Ευχαριστώ για την αμεση απάντηση. Θα το κοιτάξω.

• 2 weeks later...

Παιδιά μια ερώτηση:

Στο Oukitel ενός φίλου του βγάζει την ένδειξη 3g στην status bar παρότι έχουμε τσεκαρισμένο το LTE στις ρυθμίσεις και η κάρτα του είναι 4g (Q). Είναι μήπως λάθος η ένδειξη; Γιατί στο σερφάρισμα πάει αρκετά γρήγορα για 3g.

Παιδιά μια ερώτηση:

Στο Oukitel ενός φίλου του βγάζει την ένδειξη 3g στην status bar παρότι έχουμε τσεκαρισμένο το LTE στις ρυθμίσεις και η κάρτα του είναι 4g (Q). Είναι μήπως λάθος η ένδειξη; Γιατί στο σερφάρισμα πάει αρκετά γρήγορα για 3g.

Το κινητό δέχεται 2 sim. Μόνο αυτή στην 1η θέση μπορεί να είναι 4G. Πρέπει να επιλέξεις "Προτιμώμενος τύπος δικτύου 4G" στο μενού "περισσότερα"-"Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας".

Αυτό βέβαια ισχύει στην έκδοση 7.0 του Android.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Παιδιά καλησπέρα, συγχαρητήρια για την κοινότητα. Είμαι κάτοχος του u7 plus από τον Οκτωβριο του 2016 το οποιο είχα και χρησιμοποιούσα απροβλημάτιστα μέχρι που έπεσε κάτω... Έπεσε κάτω με την κάτω δεξιά γωνία σπάζοντας το προστατευτικό ψημένο τζαμάκι ενώ το monitor δεν έπαθε τίποτα!!! Δυστυχώς το κινητό παρουσιάζει πρόβλημα στην αφή καθώς δεν λειτουργεί το κάτω δεξί τμήμα (περιοχή επιστροφής και πληκρολόγιο αριθμοι 0, και 8). Στα υπόλοιπα το κινητό λειτουργεί κανονικά αλλά είναι δύσχρηστο . Εαν έχετε κάποια ιδέα πως να επισκευαστεί σας ευχαριστώ!

Παιδιά καλησπέρα, συγχαρητήρια για την κοινότητα. Είμαι κάτοχος του u7 plus από τον Οκτωβριο του 2016 το οποιο είχα και χρησιμοποιούσα απροβλημάτιστα μέχρι που έπεσε κάτω... Έπεσε κάτω με την κάτω δεξιά γωνία σπάζοντας το προστατευτικό ψημένο τζαμάκι ενώ το monitor δεν έπαθε τίποτα!!! Δυστυχώς το κινητό παρουσιάζει πρόβλημα στην αφή καθώς δεν λειτουργεί το κάτω δεξί τμήμα (περιοχή επιστροφής και πληκρολόγιο αριθμοι 0, και 8). Στα υπόλοιπα το κινητό λειτουργεί κανονικά αλλά είναι δύσχρηστο . Εαν έχετε κάποια ιδέα πως να επισκευαστεί σας ευχαριστώ!

Θα κοιτάξεις στο ebay για digitizer. H θα το κάνεις μόνος με κάποιον οδηγό μέσω youtube η θα το πας σε κάποιον ιδιώτη να στο περάσει.

Όπως ήδη σου έγραψε ο left_ace συνήθως η μοναδική συμφέρουσα λύση είναι η παραγγελία του κατάλληλου ανταλλακτικού από το ebay (ειδικά μάλιστα για low cost κινητά όπως αυτό).Τα διάφορα καταστήματα επισκευής συνήθως χρεώνουν πάρα πολλά. Όμως αυτό προυποθέτει:

1. Ότι έχεις τις ικανότητες και διάθεση να το κάνεις μόνος σου ή κάποιος άλλος που γνωρίζει (σχεδόν για όλα τα κινητά υπάρχουν στο διαδίκτυο και βίντεο για το πως).

2. Ότι το ανταλλακτικό που θα βρεις θα είναι οικονομικό (αξία + μεταφορικά). Θα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου ότι πλέον είναι λίγο/ή αρκετά πιθανόν να περάσει τελωνείο (άρα +ΦΠΑ 24% για αξίες άνω των 22 ευρώ).

3. Μεγάλη προσοχή εάν παραγγείλεις μόνος σου να είναι το σωστό ανταλλακτικό για το κινητό (υπάρχει το u7 και u7 plus).

παιδιά καλησπέρα , ευχαριστώ για τις γνώμες σας. Όντως σε κατάστημα μου ζήτησαν ανταλλακτικό και εργασια περίπου 60€!!! Σκέφτομαι να το επιχειρήσω μόνος . Είναι το παρακάτω http://www.ebay.com/itm/Original-White-LCD-Touch-Screen-Tool-for-Oukitel-U7-Plus-Dual-Sim-5-5-WQLU380-/361989575653?hash=item54484293e5:g:wY0AAOSwi7RZJifC σωστό ανταλλακτικό για το κινητό? και πρόβλημα !!! δεν βρίσκω οδηγό στο youtube για oukitel u7 plus .

Γεια σας

Θέλω να κάνω Backup την NVRAM. Δοκίμασα το MktDroidTools αλλά δεν γινόταν από εκεί. Μετα προσπάθησα με εντολές κατ΄ευθείαν απο το ADB shell για να βρώ το partition αλλα και αυτό επέστρεφε κενό αποτέλεσμα. Μήπως μπορεί κάποιος που το έκανε να βοηθήσει;

παιδιά καλησπέρα , ευχαριστώ για τις γνώμες σας. Όντως σε κατάστημα μου ζήτησαν ανταλλακτικό και εργασια περίπου 60€!!! Σκέφτομαι να το επιχειρήσω μόνος . Είναι το παρακάτω http://www.ebay.com/itm/Original-White-LCD-Touch-Screen-Tool-for-Oukitel-U7-Plus-Dual-Sim-5-5-WQLU380-/361989575653?hash=item54484293e5:g:wY0AAOSwi7RZJifC σωστό ανταλλακτικό για το κινητό? και πρόβλημα !!! δεν βρίσκω οδηγό στο youtube για oukitel u7 plus .

Εχει στο youtube πληροφορίες πώς αλλάζεις γενικά την οθόνη σε ενα smartphone. Από ότι είδα πρεπει να παραγγείλεις και κόλλα για να κολλήσεις το νέο digitizer

Γεια σας

Θέλω να κάνω Backup την NVRAM. Δοκίμασα το MktDroidTools αλλά δεν γινόταν από εκεί. Μετα προσπάθησα με εντολές κατ΄ευθείαν απο το ADB shell για να βρώ το partition αλλα και αυτό επέστρεφε κενό αποτέλεσμα. Μήπως μπορεί κάποιος που το έκανε να βοηθήσει;

Μπορείς να το κάνεις όπως περιγράφεται εδώ http://www.anythingultimate.in/2015/11/how-to-backup-your-nvram-partition.html

Μπορείς να το κάνεις όπως περιγράφεται εδώ http://www.anythingultimate.in/2015/11/how-to-backup-your-nvram-partition.html

Ευχαριστώ απο την γρήγορη απάντηση. Αυτό το σημείο που λέει download your scatter file πώς γίνεται;

Ευχαριστώ απο την γρήγορη απάντηση. Αυτό το σημείο που λέει download your scatter file πώς γίνεται;

Υπάρχει ως αρχείο μέσα στο firmware της OUKITEL που έχεις κατεβάσει (6 ή 7 Android) με ονομασία π.χ. MT6737_?????_scatter.txt .

• 2 weeks later...
Νέο OTA update OUKITEL_U7_Plus_V16.0_20170609

Αυτό το update οδηγεί στην Nougat;

Πάντως η τιμή του κινητού τσίμπησε 20 Ευρώ τον τελευταίο μήνα.

Edited by stamo_micro

Αυτό το update οδηγεί στην Nougat;

Πάντως η τιμή του κινητού τσίμπησε 20 Ευρώ τον τελευταίο μήνα.

Η Nougat υπάρχει ήδη εδώ και μήνες !!!

Υποθέτω ότι όταν ζήτησες να κάνεις backup την NVRAM το ζήτησες για να βάλεις την Nougat. Γιατί άλλο ζήτησες αυτό το backup ????

Η Nougat υπάρχει ήδη εδώ και μήνες !!!

Υποθέτω ότι όταν ζήτησες να κάνεις backup την NVRAM το ζήτησες για να βάλεις την Nougat. Γιατί άλλο ζήτησες αυτό το backup ????

Ναι για αυτό το ζήτησα. Λογω φόρτου εργασίας δεν πρόλαβα ακόμη να ασχοληθώ.

Ρώτησα μήπως τώρα γίνεται το Nougat και με ΟΤΑ που 'εως τώρα δεν γινόταν.

Νέο OTA update OUKITEL_U7_Plus_V16.0_20170609

Επειδή δε το έχω πια στα χέρια μου, τι λέει το νέο update;

Βλέπεις καμία διαφορά;

• 5 weeks later...

Νέο ΟΤΑ update V17 11/07/2017.

Όμως μετά την επανεκκίνηση και αρκετή ώρα μου έβγαλε "σφάλμα" και χρειάστηκε να το επανεκκινήσω χειροκίνητα οπότε και επανήλθε στην έκδοση V16. Την διαδικασία αυτή την έκανα 2 φορές με το ίδιο αποτέλεσμα.

Το έκανε κάποιος άλλος με επιτυχία ??????

Παρεπιπτόντως τώρα τελευταία κάποιες φορές μου έβγαζε μήνυμα ότι κάποια εφαρμογή είχε σταματήσει (όχι η ίδια κάθε φορά). Είχε το ίδιο σύμπτωμα κάποιος άλλος?

Νέο ΟΤΑ update V17 11/07/2017.

Όμως μετά την επανεκκίνηση και αρκετή ώρα μου έβγαλε "σφάλμα" και χρειάστηκε να το επανεκκινήσω χειροκίνητα οπότε και επανήλθε στην έκδοση V16. Την διαδικασία αυτή την έκανα 2 φορές με το ίδιο αποτέλεσμα.

Το έκανε κάποιος άλλος με επιτυχία ??????

Παρεπιπτόντως τώρα τελευταία κάποιες φορές μου έβγαζε μήνυμα ότι κάποια εφαρμογή είχε σταματήσει (όχι η ίδια κάθε φορά). Είχε το ίδιο σύμπτωμα κάποιος άλλος?

Εμένα έγινε αμέσως χωρίς προβλήματα. Δεν έκανα κάτι διαφορετικό.

Εμένα έγινε αμέσως χωρίς προβλήματα. Δεν έκανα κάτι διαφορετικό.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Προφανώς σε εμένα κάτι (κάποια εφαρμογή κλπ.) δημιουργεί πρόβλημα. Ίσως είναι καιρός να το στήσω ξανά από την αρχή. Έτσι και αλλιώς σε εμένα είχαν γίνει όλα απροβλημάτιστα μέχρι σήμερα με ΟΤΑ (από την αρχική αγορά του τον ΣΕΠ2016). Απλώς ήθελα να βεβαιωθώ ότι δεν φταίει η καινούργια ΟΤΑ.

• 1 month later...

Να ρωτήσω ρε παιδιά. Το κινητό κάνε μεγάλη κατανάλωση σε data σε μία λειτουργία που λέγεται "Λειτουργικό σύστημα android". έφτασε να είναι τον προηγούμενο μήνα 150 mb.

Τι πρέπει να κάνω;

Να ρωτήσω ρε παιδιά. Το κινητό κάνε μεγάλη κατανάλωση σε data σε μία λειτουργία που λέγεται "Λειτουργικό σύστημα android". έφτασε να είναι τον προηγούμενο μήνα 150 mb.

Τι πρέπει να κάνω;

Στις Ρυθμίσεις - Χρήση Δεδομένων - Εξοικονόμηση δεδομένων

μπορείς να ορίσεις ποιες εφαρμογές δεν θα μεταδίδουν/κάνουν χρήση δεδομένων στο παρασκήνιο.

Επί τη ευκαιρία σε εμένα παρόλο που το έστησα από την αρχή (με φόρτωση του android 7 μέσω USB και υπολογιστή) εξακολουθεί που και που να βγάζει κάποια μηνύματα "Η εφαρμογή ....... σταμάτησε"κλπ. Δεν συμβαίνει με μεγάλη συχνότητα, αλλά όχι και πολύ σπάνια.

Σε εσένα το κάνει ποτέ?