chris1984 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Ναι τα καναμε ολα, το twrp λεμε, μετα απο μιση μερα κλεινει μονο του το τηλεφωνο Και γινεται αυτο που βλεπεις στο video.. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 1. Όταν λες custom recovery εννοείς το TWRP? 2. Κάνατε και τα δύο δηλαδή και clear cache και wipe/data /factory reset και παρόλα αυτά συνεχίζει να κολλάει στο boot screen??? 3. Μερικές φορές στις Android συσκευές (τηλέφωνα, TV boxes κλπ.) χρειάζονται μερικές επανεκκινήσεις για να "στρώσει" το σύστημα. Ναι. Για τη stock recovery ρωτάω. Πως θα την κάνω μπακ απ σε περίπτωση που κάτι δε πάει καλά; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Ναι τα καναμε ολα, το twrp λεμε, μετα απο μιση μερα κλεινει μονο του το τηλεφωνο Και γινεται αυτο που βλεπεις στο video.. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γνώμη μου είναι ότι αφού μπήκατε στον κόπο να κάνετε την αναβάθμιση, να το "παιδέψετε" για λίγο μήπως βρεθεί η λύση. Πολλές φορές είναι κάτι πολύ απλό που όταν γίνει λύνει όλα τα προβλήματα. Σε τελευταία ανάλυση όποτε θέλετε με τον ίδιο τρόπο που βάλατε την 7.0 μπορείτε να επανέλθετε στη 6.0. Μερικές σκόρπιες και κάποιες έως αφελείς ερωτήσεις: 1. Έχετε κάνει backup την NVRAM σας? 2. Έχετε χρησιμοποιήσει το SP flash Tool ή το αντίστοιχο εργαλείο που δίνει η OUKITEL στο site της για την αναβάθμιση σε 7.0? 3. Όταν κάνατε hard reset πατήσατε α) VOL+ και ON/OFF ταυτόχρονα β) επιλέξατε recovery γ) πήγατε πρώτα στη γραμμή clear cache και την εκτελέσατε δ) μετά πήγατε στην γραμμή wipe data/factory reset και την εκτελέσατε και ε)restart ?? 4. Το TWRP το έχετε εγκαταστήσει ή το σκέφτεστε? Γνώμη μου είναι να μην το εγκαταστήσετε με δεδομένο το πρόβλημα που έχετε. 5. Μετά το upgrade ή το hard reset το εξαναγκάσατε να κάνει μερικές επανεκινήσεις μετά από λειτουργία λίγων λεπτών? 6. Έχετε ορίσει σχήμα για το unlcock screen? Μήπως το ορίσατε και μετά το διαγράψατε? 7. Το τηλέφωνο κλείνει μόνο του μετά από μισή ημέρα και μετά παρουσιάζει το πρόβλημα που δείχνετε? Ή το παρουσιάζει εάν το κλείσετε εσείς? Συγνώμη εάν κάποιες ερωτήσεις φαίνονται περιττές αλλά πιστέψτε με ίσως κάπου οδηγήσουν. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Βαλαμε της εταιριας το προγραμμα, πως κανουμε backup την nvram και τι χρησιμεύει....καναμε οτι ειπες αλλα καναμε μια με δυο επανεκινησεις, τωρα απενεργοποιησαμε τα gestures και δεν εχει ουτε πιν ουτε μοτιβο. Το σκεφτόμαστε το twrp αλλα δεν ξερω ποσο χρησιμο θα ναι...μηπως εχει προβλημα η 7?? Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 (edited) Βαλαμε της εταιριας το προγραμμα, πως κανουμε backup την nvram και τι χρησιμεύει....καναμε οτι ειπες αλλα καναμε μια με δυο επανεκινησεις, τωρα απενεργοποιησαμε τα gestures και δεν εχει ουτε πιν ουτε μοτιβο. Το σκεφτόμαστε το twrp αλλα δεν ξερω ποσο χρησιμο θα ναι...μηπως εχει προβλημα η 7?? Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το backup της NVRAM έπρεπε να είναι το 1ο βήμα πριν την αναβάθμιση στην 7.0, εφόσον μόνο αυτό εξασφαλίζει ότι σε κάποιο "ατύχημα" ή λάθος χειρισμό κλπ. θα έχετε την δυνατότητα να την επαναφέρετε και μαζί τις IMEI. Χωρίς αυτές δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο διαδίκτυο κλπ. Για να δεις πως το κάνεις μπορείς να πας στο : "http://www.anythingultimate.in/2015/11/how-to-backup-your-nvram-partition.html" Επίσης καλό θα είναι να έχετε ορίσει "σχήμα"/μοτίβο για το unlock screen (χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες κάποιοι αναφέρουν αυτό σαν ένα πρόβλημα). Επίσης εάν και όταν κάποιος χρησιμοποιήσει το SP Flash TOOL για την 7.0 πρέπει να επιλέξει FIRMWARE UPGRADE και όχι Download Only, καθώς και την τελευταία έκδοσή του. Αντίθετα για την stock 6.0 επιλέγετε "Download only". Edited March 5, 2017 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Μια διευκρίνηση για το μοτίβο που προανέφερα: - Καλό είναι ΝΑ υπάρχει το μοτίβο. - ΝΑ ΜΗΝ ενεργοποιηθεί όμως ταυτόχρονα η επιλογή ότι είναι απαραίτητο στην εκκίνηση (διότι τότε δεν μπορείς να ξεκινήσεις το κινητό). Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Μια διευκρίνηση για το μοτίβο που προανέφερα: - Καλό είναι ΝΑ υπάρχει το μοτίβο. - ΝΑ ΜΗΝ ενεργοποιηθεί όμως ταυτόχρονα η επιλογή ότι είναι απαραίτητο στην εκκίνηση (διότι τότε δεν μπορείς να ξεκινήσεις το κινητό). Ουσιαστικές οι διευκρινίσεις σου. Ειδικα 'ΝΑ ΜΗΝ ενεργοποιηθεί όμως ταυτόχρονα η επιλογή ότι είναι απαραίτητο στην εκκίνηση (διότι τότε δεν μπορείς να ξεκινήσεις το κινητό)' θα το δοκιμάσουμε. Δηλαδή αυτό το θέμα δε το συνάντησες στη συσκευή σου; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Ουσιαστικές οι διευκρινίσεις σου. Ειδικα 'ΝΑ ΜΗΝ ενεργοποιηθεί όμως ταυτόχρονα η επιλογή ότι είναι απαραίτητο στην εκκίνηση (διότι τότε δεν μπορείς να ξεκινήσεις το κινητό)' θα το δοκιμάσουμε. Δηλαδή αυτό το θέμα δε το συνάντησες στη συσκευή σου; Όχι δεν το δοκίμασα εφόσον έχει αναφερθεί ως "bug" της ROM 7.0 από άλλους χρήστες που οδηγεί στο λάθος της UI που αντιμετωπίζεις (προφανώς και δεν είναι ο μοναδικός λόγος εμφάνισης αυτού του λάθους). Όπως από την αρχή έχω δηλώσει σε εμένα έγινε κανονικά η αναβάθμιση μέσω WIFi & OTA update, οπότε δεν είχα κάποιο σημαντικό ΄πρόβλημα. Κάποια επουσιώδη θέματα (σποραδικών επανεκκινήσεων κλπ.) αποκαταστάθηκαν από μόνα τους με τον καιρό ή με αλλαγή σε κάποιες ρυθμίσεις. Κάποια θέματα που έχω επανειλημμένα τονίσει θέλουν να επιστήσουν την προσοχή τόσο σε εσάς (@left_ace @chris1984) όσο και σε πιθανόν άλλους που θα επιχειρήσουν την αναβάθμιση μελλοντικά. Ειδικά η προτροπή για backup της NVRAM θα καταστήσει το κινητό σας ουσιαστικά "unbrickable". Υπάρχει ήδη στο κινητό και ένα άλλο μενού recovery με επιλογές στα κινέζικα για hard reset emcc, αλλά δεν το συνιστώ γιατί αφενός μεν δεν το έχω δοκιμάσει και αφετέρου είναι πιθανόν να οδηγήσει σε μεγαλύτερα προβλήματα (αντικρουόμενες απόψεις από όσους το χρησιμοποίησαν σε αυτή τη συσκευή ή άλλες). Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Όχι δεν το δοκίμασα εφόσον έχει αναφερθεί ως "bug" της ROM 7.0 από άλλους χρήστες που οδηγεί στο λάθος της UI που αντιμετωπίζεις (προφανώς και δεν είναι ο μοναδικός λόγος εμφάνισης αυτού του λάθους). Όπως από την αρχή έχω δηλώσει σε εμένα έγινε κανονικά η αναβάθμιση μέσω WIFi & OTA update, οπότε δεν είχα κάποιο σημαντικό ΄πρόβλημα. Κάποια επουσιώδη θέματα (σποραδικών επανεκκινήσεων κλπ.) αποκαταστάθηκαν από μόνα τους με τον καιρό ή με αλλαγή σε κάποιες ρυθμίσεις. Κάποια θέματα που έχω επανειλημμένα τονίσει θέλουν να επιστήσουν την προσοχή τόσο σε εσάς (@left_ace @chris1984) όσο και σε πιθανόν άλλους που θα επιχειρήσουν την αναβάθμιση μελλοντικά. Ειδικά η προτροπή για backup της NVRAM θα καταστήσει το κινητό σας ουσιαστικά "unbrickable". Υπάρχει ήδη στο κινητό και ένα άλλο μενού recovery με επιλογές στα κινέζικα για hard reset emcc, αλλά δεν το συνιστώ γιατί αφενός μεν δεν το έχω δοκιμάσει και αφετέρου είναι πιθανόν να οδηγήσει σε μεγαλύτερα προβλήματα (αντικρουόμενες απόψεις από όσους το χρησιμοποίησαν σε αυτή τη συσκευή ή άλλες). Εσύ το έκανες μέσω OTA. Εμείς ουσιαστικά την φλασάραμε. Ίσως έκατσε καλύτερα σε σένα; Τι να πω... Ο φίλος πιο πάνω μας είπε ότι δε του έχει έρθει κάποιο update σε 7.0 Αναρωτιέμαι μήπως την απέσυραν. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Εσύ το έκανες μέσω OTA. Εμείς ουσιαστικά την φλασάραμε. Ίσως έκατσε καλύτερα σε σένα; Τι να πω... Ο φίλος πιο πάνω μας είπε ότι δε του έχει έρθει κάποιο update σε 7.0 Αναρωτιέμαι μήπως την απέσυραν. Δεν γνωρίζω εάν την απέσυραν. Πάντως και με το OTA update υπήρξαν σε πολλούς προβλήματα επειδή όμως δεν ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες της OUKITEL και κυρίως τις εξής 2¨ - Πριν προχωρήσουν στην αναβάθμιση να κάνουν και την τελευταία αναβάθμιση σε 6.0. - Και κυρίως ότι ήταν απαραίτητη η ύπαρξη SD κάρτας τουλάχιστον 16ΜΒ. Εδώ βέβαια υπήρξε η παρανόηση από πολλούς που ενώ χρησιμοποίησαν π.χ. κάρτα 32ΜΒ είχαν και άλλα δεδομένα επάνω και ο εναπομείναν χώρος ήταν λιγότερος από 16ΜΒ (ίσως έπρεπε να τονισθεί καλύτερα από την OUKITEL ότι χρειάζονται τουλάχιστον 16ΜΒ ελεύθερα και όχι απλώς κάρτα 16ΜΒ). Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Δεν γνωρίζω εάν την απέσυραν. Πάντως και με το OTA update υπήρξαν σε πολλούς προβλήματα επειδή όμως δεν ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες της OUKITEL και κυρίως τις εξής 2¨ - Πριν προχωρήσουν στην αναβάθμιση να κάνουν και την τελευταία αναβάθμιση σε 6.0. - Και κυρίως ότι ήταν απαραίτητη η ύπαρξη SD κάρτας τουλάχιστον 16ΜΒ. Εδώ βέβαια υπήρξε η παρανόηση από πολλούς που ενώ χρησιμοποίησαν π.χ. κάρτα 32ΜΒ είχαν και άλλα δεδομένα επάνω και ο εναπομείναν χώρος ήταν λιγότερος από 16ΜΒ (ίσως έπρεπε να τονισθεί καλύτερα από την OUKITEL ότι χρειάζονται τουλάχιστον 16ΜΒ ελεύθερα και όχι απλώς κάρτα 16ΜΒ). Όπως και να έχει θα δοκιμάσουμε ότι μας είπες και θα επανέλθουμε με περισσότερες πληροφορίες. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Δηλαδή οι οδηγίες του ppt είναι ασφαλείς; Δε θα μπρικάρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Ως τωρα εχει στρωσει δεν το χει ξανακανει... Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Με την 7.0, να μην ενεργοποιηθεί ταυτόχρονα η επιλογή ότι είναι απαραίτητο στην εκκίνηση το μοτίβο η το pin για την ασφάλεια. Είναι bug. Μέχρι τώρα δεν έχουμε δει κάτι. Λειτουργεί απροβλημάτιστα με τη μη επιλογή που προείπα. Είναι τόσο απλό τελικά και συνάμα τόσο σπαστικό. Φιλική συμβουλή. Όσοι δε κατέχεται το σκάλισμα του τηλεφώνου, μείνετε με την 6.0. Όσοι θέλετε να έχετε τη τελευταία έκδοση και τα καλούδια του μαντολάτου, προσοχή σ αυτό που ανέφερα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 (edited) Με την 7.0, να μην ενεργοποιηθεί ταυτόχρονα η επιλογή ότι είναι απαραίτητο στην εκκίνηση το μοτίβο η το pin για την ασφάλεια. Είναι bug. Μέχρι τώρα δεν έχουμε δει κάτι. Λειτουργεί απροβλημάτιστα με τη μη επιλογή που προείπα. Είναι τόσο απλό τελικά και συνάμα τόσο σπαστικό. Φιλική συμβουλή. Όσοι δε κατέχεται το σκάλισμα του τηλεφώνου, μείνετε με την 6.0. Όσοι θέλετε να έχετε τη τελευταία έκδοση και τα καλούδια του μαντολάτου, προσοχή σ αυτό που ανέφερα. Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το πρόβλημα που σας παρουσιάστηκε προερχόταν αποκλειστικά από αυτό που σας έγραψα στις αναρτήσεις #56 και #58????????? Edited March 7, 2017 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το πρόβλημα που σας παρουσιάστηκε προερχόταν αποκλειστικά από αυτό που σας έγραψα στις αναρτήσεις #56 και #58????????? Μέχρι στιγμής, ναι. Εύχομαι να μη βγάλει κάποιο άλλο θέμα. Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Να προσθέσω και μία απόλυτα προσωπική άποψη για την χρήση του κινητού στην έκδοση 7.0. Όπως έχω ξαναπεί απενεργοποίησα πλήρως τα "gesture unlocks" διότι παρόλο που είναι άκρως ελκυστικά και εντυπωσιακά: 1. Πολλές φορές όταν περπατούσα στον δρόμο κρατώντας το κινητό στο χέρι ενεργοποιούνταν κάποιες φορές χωρίς να το έχω επιδιώξει (προφανώς επειδή κατά λάθος σχηματίζονταν κάποιο από αυτά). 2. Η οθόνη είναι συνεχώς σε "εγρήγορση" για να τα καταλαβαίνει, με αποτέλεσμα εκτός των άλλων προφανώς να καταναλώνεται επιπλέον μπαταρία από τις ηθελημένες ή αθέλητες επαφές (το καταλαβαίνεις ιδιαίτερα αυτό εάν έχεις ενεργοποιήσει και την δόνηση). 3. Αντίθετα το δακτυλικό αποτύπωμα θεωρώ ότι είναι άκρως λειτουργικό και κυρίως ότι ενεργοποιείται μόνο όταν πραγματικά το επιδιώξεις. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 3. Αντίθετα το δακτυλικό αποτύπωμα θεωρώ ότι είναι άκρως λειτουργικό και κυρίως ότι ενεργοποιείται μόνο όταν πραγματικά το επιδιώξεις. Αν και το σνόμπαρα, είμαι πολύ ικανοποιημένος με το δακτυλικό αποτύπωμα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Τι να κάνω με την μπαταρία; Το φορτίζω όπως όλες τις συσκευές μου από τις 21.00 μέχρι 00.00 περίπου (100%) Μέχρι τις 17.00 είμαι στο 25%. Έβαλα greenify (δεν ξέρω πως δουλεύει σωστά) αλλά δεν είδα διαφορά. Σταμάτησα το wifi scanning το location mgmt και έβαλα wifi idle when connected. Αλλά τίποτα. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Τι να κάνω με την μπαταρία; Το φορτίζω όπως όλες τις συσκευές μου από τις 21.00 μέχρι 00.00 περίπου (100%) Μέχρι τις 17.00 είμαι στο 25%. Έβαλα greenify (δεν ξέρω πως δουλεύει σωστά) αλλά δεν είδα διαφορά. Σταμάτησα το wifi scanning το location mgmt και έβαλα wifi idle when connected. Αλλά τίποτα. Καμία ιδέα; Από προηγούμενη ανάρτησή σου θεωρώ ότι έχεις ακόμα το 6.0. Κάποια παράπονα για την μπαταρία έχω δει από μερικούς που πήγαν στο 7.0 από το 6.0. Εγώ που έχω το 7.0 δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο, η μπαταρία μου μπορεί να πάει και 3 ημέρες, με σχετικά μικρή χρήση wifi και bluetooth. Η χρήση που κάνει όμως ο καθένας (κυρίως σε wifi, bleutooth, φωτεινότητα οθόνης κλπ.) είναι καθοριστική στη διάρκεια της μπαταρίας. Κάποιες πιθανές καλές ρυθμίσεις είναι: - Να είναι ενεργοποιημένη η "Προσαρμοστική φωτεινότητα" για την οθόνη. - Να μην έχεις ενεργοποιημένα τα "gesture unlocks" διότι όπως προανέφερα αλλού η οθόνη είναι σε συνεχή "εγρήγορση". - Να "κλείνεις" ο ίδιος αμέσως την οθόνη με το κουμπί "ON/OFF" αμέσως μόλις σταματήσεις την χρήση του τηλεφώνου (μετά από τηλεφώνημα, χρήση διαδικτύου κλπ.) χωρίς να περιμένεις να κλείσει από μόνη της. - Φυσικά να είναι ενεργοποιημένα το Wifi, Bluetooth, GPS, Δεδομένα μόνο εάν και όσο τα χρειάζεσαι. Βέβαια γενικά η μπαταρία του είναι μέτρια, αλλά όχι τόσο προβληματική όπως αναφέρεις. Επί τη ευκαιρία να τονίσω ότι οι καινούργιες μπαταρίες καλό είναι να φορτίζονται πλήρως όταν φθάνουν στο 50% ή λιγότερο (δεν έχουν πρόβλημα ¨μνήμης" και αυτό είναι καλύτερο για τη συνολική ζωή τους). Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jinnos Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Τελικα οσοι απο εσας ειστε κατοχοι και ασχετα με το προβλημα ή οχι του android 7, το τηλεφωνο ειναι καλο, αξιζει η αγορα του ? και ας παραμεινει στο Android 6. Ή βαλω λιγα ακομα και να παω προς U20 Plus ή U15 Pro αν και δεν θα ηθελα να δωσω παραπανω χρηματα αν τελικα ειναι απροβληματιστο αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Τελικα οσοι απο εσας ειστε κατοχοι και ασχετα με το προβλημα ή οχι του android 7, το τηλεφωνο ειναι καλο, αξιζει η αγορα του ? και ας παραμεινει στο Android 6. Ή βαλω λιγα ακομα και να παω προς U20 Plus ή U15 Pro αν και δεν θα ηθελα να δωσω παραπανω χρηματα αν τελικα ειναι απροβληματιστο αυτο. για μένα που το έχω εδώ και 2 βδομάδες είμαι φουλ ικανοποιημένος (με την 6) Προσπάθησα χθες να αναβαθμίσω αλλά τελικά τα έκανα μπάχαλο και τελικά κατάφερα να κάνω το τηλέφωνο hard reset (χωρίς να αναβαθμιστεί) και έχασα ένα σωρό δεδομένα. :lol::lol: Θα προσπαθήσω άλλη φορά γιατί μόνη της δε μου έρχεται η αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Τελικα οσοι απο εσας ειστε κατοχοι και ασχετα με το προβλημα ή οχι του android 7, το τηλεφωνο ειναι καλο, αξιζει η αγορα του ? και ας παραμεινει στο Android 6. Ή βαλω λιγα ακομα και να παω προς U20 Plus ή U15 Pro αν και δεν θα ηθελα να δωσω παραπανω χρηματα αν τελικα ειναι απροβληματιστο αυτο. Το τηλέφωνο είναι Value For Money. Το είχα παραγγείλει αμέσως μόλις βγήκε και θεωρώ ότι αξίζει κάθε ευρώ που έδωσα. Όπως έχω ξαναγράψει χρησιμοποιώ την 7.0 (με αναβάθμιση ΟΤΑ από 6.0) και όλα είναι άψογα (προσοχή μόνο στην επιλογή της ρύθμισης που προαναφέραμε πιο πάνω και που είναι ένα μικρό bug της έκδοσης 7). Ένα μικρό θεματάκι μόνο είχα με τα πλήκτρα ON/OFF & Vol+ Vol- που είναι πολύ εύκολο να πατηθούν χωρίς να το καταλάβεις. Η πρώτη θήκη που είχα παραγγείλει κάλυπτε ουσιαστικά μόνο την πίσω όψη & γωνίες (σκληρή θήκη) και δεν μου έλυνε το θέμα. Πρόσφατα όμως αγόρασα νέα μαλακή θήκη (διαφανής σιλικόνης) που καλύπτει και αυτά τα πλήκτρα, οπότε "διορθώθηκε" και αυτή η μικρή λεπτομέρεια. 'Οσον αφορά την σύγκριση με άλλα μοντέλα της ίδιας εταιρίας όλα είναι θέμα τιμής/επιπλέον παροχών και προσωπικών αναγκών. Το U7 plus για τις δικές μου απαιτήσεις είναι υπεραρκετό. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jinnos Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Σας ευχαριστω για την απαντηση, αφου εχετε θετικη γνωμη και εφοσον μου αρεσει, τοτε βουρρ !!! μενει να δω απο που θα το παρω, ατιμο Τε%$#@!ειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Σήμερα εμφανίστηκε για την 7.0 OTA update με Version13 και ημερομηνία 14/3/2017. Αναφέρει ότι διορθώνονται και κάποια "small bugs". Την εγκατέστησα χωρίς προβλήματα. Εάν θέλουν όσοι είχαν διαπιστώσει προβλήματα (όπως το bug που είχαμε αναφέρει πιο πάνω) μπορούν να δοκιμάσουν και να αναφέρουν εάν διορθώθηκαν. Εγώ με τις δικές μου επιλογές δεν είχα αντιμετωπίσει κάποιο. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts