Jump to content

jinnos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jinnos

  1. Εκπληκτικο δωρο, σας ευχαριστουμε πολυ.
  2. Ευχαριστούμε άλλη μια φορά για τους φοβερους διαγωνισμούς που διοργανώνετε!
  3. Ευχαριστούμε άλλη μια φορά για τους φοβερους διαγωνισμούς που διοργανώνετε!
  4. Εκπληκτικο δωρο, σας ευχαριστουμε πολυ.
  5. Ευχαριστούμε άλλη μια φορά για τους φοβερους διαγωνισμούς που διοργανώνετε!
  6. Για να δούμε θα μας χαμογελάσει η τύχη !
  7. Σας ευχαριστω για την απαντηση, αφου εχετε θετικη γνωμη και εφοσον μου αρεσει, τοτε βουρρ !!! μενει να δω απο που θα το παρω, ατιμο Τε%$#@!ειο
  8. Να σε καλα, η αληθεια ειναι οτι σε ερωτηση μου στο Gearbest & Banggood η απαντηση τους ηταν καρμπον : δεν φερουμε καμια ευθυνη αν το δεμα σας το κρατησει το Τ%%%$$#, οτι να ναι ! σε αλλο μαγαζι δεν εχω ρωτηση. Εχεις να προτεινεις καποιο αλλο μαγαζι με ευρωπαικη αποθηκη?
  9. ' aitos' Ευχαριστω για την απαντηση. Αυτο το λες με σιγουρια, απο προσωπικη εμπειρια, ισως ? Θελω να ειμαι σιγουρος οπως καταλαβαινεις προτου προβω σε αγορα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ' aitos' Ευχαριστω για την απαντηση. Αυτο το λες με σιγουρια, απο προσωπικη εμπειρια, ισως ? Θελω να ειμαι σιγουρος οπως καταλαβαινεις προτου προβω σε αγορα.
  10. Τελικα οσοι απο εσας ειστε κατοχοι και ασχετα με το προβλημα ή οχι του android 7, το τηλεφωνο ειναι καλο, αξιζει η αγορα του ? και ας παραμεινει στο Android 6. Ή βαλω λιγα ακομα και να παω προς U20 Plus ή U15 Pro αν και δεν θα ηθελα να δωσω παραπανω χρηματα αν τελικα ειναι απροβληματιστο αυτο.
×
×
  • Create New...