Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καταρχήν το επεισόδιο μου φάνηκε μεγάλη πατάτα. Είναι η πρώτη φορά απο τότε που ξεκίνησα να βλέπω την σειρά, που είδα κάποιο επεισόδιο και ένιωσα οτι χάλασα άσκοπα 45 λεπτά λεπτά απο τον χρόνο μου.

Το μόνο που αξίζει απο το επεισόδιο αυτό είναι

η συζ'ητηση του Λοκ με τον Χένρι. Βασικά ο χένρι απο την αρχή έλεγε πολλά, μα πάρα πολλά ψέματα και μάλιστα πειστικά. Αρχικά ήμουν σίγουρος οτι έλεγε την αλήθεια κι αποκλείεται να είναι απο του Άλλους. Έτσι και τώρα, πάτησε τον κωδικό και θέλει να τους πείσει οτι δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουν να τον εισάγουν. Δεν ξέρω όμως τον λόγο.

Απο την αντίδρασή του όταν ανέφεραν τον μουσάτο, φαίνεται οτι τον τρέμει όπως επίσης φοβάται μην μάθουν οι Άλλοι οτι έδωσε πληροφορίες στους επιζώντες.

Κρίμα που μετά το κορυφαίο 217 η πλοκή κόλησσε για άλλη μια φορά. Ελπίζω να μας αποζημιώσουν με το 219.

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

O Λοκ πέτυχε αυτό που ήθελε,δηλαδή να ζήσει μια περιπέτεια στη ζούγκλα και επίσης περπάτησε!Γενικά φαίνεται ο πιό άνετος στο νησί και μάλλον δεν τον ενδιαφέρει και πολύ αν θα φύγει.

Για το ποιός χτύπησε τον Σαήντ μια δική μου υπόθεση είναι ότι τον χτύπησε ο τύπος που άναψε την 2η φωτοβολίδα(James).

ΆΚΥΡΟ

Αυτός την άναψε σίγουρα? Γιατί ακόμα και που έχω δει όλο τον 1ο κύκλο σε dvd δεν το έχω καταλάβει τι έγινε:p

Πολύ ωραίο επεισόδιο. Και ναι ο Locke δεν θέλει με τπτ να φύγει απο εκεί και με το δίκιο του...ποιός θα ήθελε να γυρίσει σε μια ζωή που δεν έχει τπτ να του προσφέρει?

Namaste!

Που την είδες αυτή τη λέξη; Έγω όσο και να έβγαλα τα μάτια μου :p , δεν είδα τίποτα! :)

EDIT: Τώρα με βάζεις στον πειρασμό να κατεβάσω την έκδοση που είναι 650MB και έχει υψηλότερη ανάλυση... σε μισώ! :)

Πάω να το βρω κάπου το έκανα save να στο δείξω...

αλλά μετά μη με μισήσεις πιο πολύ :O

EDIT: Δεν το βρίσκω τώρα αλλά είναι ανάμεσα στους σταθμούς Flame και The Staff λίιιιιγο πάνω αριστερά και πολύ κοντά σε ένα κύκλο που έχει μέσα την λέξη ΟΚ. Κάπου λέει Cerberus με τα τρία μάλλον τελευταία γράμματα να φαίνονται δύσκολα.

Namaste!

Καταρχήν το επεισόδιο μου φάνηκε μεγάλη πατάτα. Είναι η πρώτη φορά απο τότε που ξεκίνησα να βλέπω την σειρά, που είδα κάποιο επεισόδιο και ένιωσα οτι χάλασα άσκοπα 45 λεπτά λεπτά απο τον χρόνο μου.

san to 212 (fire+water) pantos den itan.

ase pou edo toulaxiston pernoume? merikes apantiseis gia to an to nisi einai pragmatikotita

...ποιός θα ήθελε να γυρίσει σε μια ζωή που δεν έχει τπτ να του προσφέρει?

Εμ....δεν θα συμφωνήσω... αν πρόσεξες, όλοι έχουν τα άσχημα πορηγούμενα στη ζωή τους! Αυτό δεν είναι λόγος να θες να μείνεις στην άκρη του κόσμου, χωρίς καν τα στοιχειώδη εφόδια....

ΑΝ με ρωτούσες ποιος πιστεύω ότι δεν θέλει να γυρίσει πίσω θα σου έλεγα με σιγουριά η Κέιτ! Κι όμως....είδες ότι δεν θέλει καν να φύγει από την παραλία, μήπως και έρθουν τα σωστικά...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aυτο για τον Λοκ ισχυει...η πτωση του αεροπλανου,ειναι ισως οτι ΚΑΛΥΤΕΡΟ του συνεβη στη ζωη του...θα το διαπιστωσετε και απο τα υπολοιπα φλασμπακς του.

Τωρα για το ποιος χτυπησε τον Σαγιντ,το μαθαινουμε πολυυυ αργοτερα,προς το τελος της σαιζον.

Παντως θα μεινετε με ανοιχτο το στομα... :p

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Για μένα, το επεισόδιο είναι αρκετά καλύτερα απο κάτι ρούχλες που μας σερβίρισαν στη 2η season.

Βασικά μάλλον έχω αυτή την εντύπωση γιατί σε αυτό το επεισόδιο ειπώθηκε πάνω-κάτω η δική μου θεωρία για το νησί, που είχα γράψει σε σχετικό ξένο forum κατα το φθινόπωρο... (συγκίνηση)..

Ειδικά η τελευταία σκηνή φέρνει τη σειρά πιο κοντά στη θεωρία μου (η οποία btw έλεγε εν συντομία ότι

όλοι τους βρίσκονται σε ψυχιατρείο και όλο αυτό είναι μια μαζική σχιζοφρένεια ή καθοδηγείται από τον πιο τρελό εκεί μέσα...

Κατα πάσα πιθανότητα βέβαια δεν ισχύει κάτι τέτοιο τελικά, but still... :)

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

όλοι τους βρίσκονται σε ψυχιατρείο και όλο αυτό είναι μια μαζική σχιζοφρένεια ή καθοδηγείται από τον πιο τρελό εκεί μέσα...

Κατα πάσα πιθανότητα βέβαια δεν ισχύει κάτι τέτοιο τελικά, but still... :)

Για

ψυχιατρείο

δεν πρόκειται σίγουρα... Κάτι άλλο παίζει.

Παντως απ'την αλλη, αν θυμαστε

ο Hugo ηταν αυτος που ειχε δει σε ονειρο οτι μιλουσε Κορεατικα με τον Jin.

Μανια με τα ονειρα αυτο το παιδι :p

Nα δειτε που θα μας καψουν με το φιναλε της σεζον :wacko:

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Μπήκα στο http://www.oceanicflight815.com/ (να τον έχει καλά ο Θεός αυτόν που το πρότεινε :D ) και διάβαζα διάφορα με μανία μέχρι που πάω στο Synopsis και λέει τέλος πάντων τα στοιχειώδη "έπεσε το αεροπλάνο μπούρου-μπούρου" και εκεί που λέει 1-2 πράγματα για τους χαρακτήρες αναφέρει το εξής: a con artist with a lifetime of dark secrets...

Ποιος είναι αυτός κι έχω σπάσει το κεφάλι μου 2 ώρες τώρα??? :(

Edit:ΟΚ το βρήκα, ο Sawyer ε???

[sIGPIC][/sIGPIC]

O Lindelof και άλλοι του crew υπέγραψαν συμφωνία με επταψήφια νούμερα για την τηλ. περίοδο 2006-07 season.

Και λένε...

"Πιστεύουμε πως αυτά τα τωρινά επεισόδια μέχρι και το 19 είναι κάτι σαν την ηρεμία πριν την καταιγίδα. Και μετά στα επεισόδια απο 20 έως 24, σε αυτές τις τελευταίες 5 ώρες της σειράς θα γίνουν πολλά γεγονότα και πολύ δράση και πολλές αποκαλύψεις. Είμαστε πολύ πορωμένοι με αυτά τα τελευταία επεισόδια."

Τα μέλη του cast βγάζουν $20,000 με $40,000 το επεισόδιο και με τον τρίτο κύκλο θα φτάσουν και τα $80,000.

Ο Matthew Fox πήρε $250,000 bonus για τον επόμενο χρόνο.

Namaste!

Ενα ενδιαφερον επισοδιο ερχεται!!!

46. Three Minutes (edit)

First aired: 5/17/2006

Writer:

Director:

Guest star:

With Locke away, Jack is left in charge of the hatch and must decide if he should believe Henry and not push the button, risking everyone's safety. Meanwhile, the events that happened to Micheal after he left are finally revealed.

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Καλά εντάξει αυτοί σπίτι τους είναι, αν δε το παινέψουν θα τους πλακώσει...

Πχ αυτή την "ηρεμία πριν την καταιγίδα" εγώ θα την έλεγα "ελεεινή εξέλιξη της υπόθεσης με αργή ως βαρετή πλοκή, θανατηφόρα flashbacks και σπάνιες καλές στιγμές". Χμ, οντως το λακωνίζειν εστι φιλοσοφειν. (βασικά ποιος ζήτησε ηρεμία; )

Μακάρι τα επόμενα επεισόδια να είναι σε καλύτερους ρυθμούς όπως μας υπόσχονται.. Αντε να δούμε και την "καταιγίδα"...

Ο mathew fox πληρώνεται και με bonus? για την καταπληκτική ερμηνεία που κάνει; Γμτ δε γίνεται να ξεθάψουν εκείνο το αρχικό σχέδιο που ήθελε να τον ξεπαστρεύουν με συνοπτικές διαδικασίες, να γλιτώσουμε απο την κλάψα του

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

emena auto pou me ekane para poli megali entiposi sto episodio tis pemptis...den thimame pioi itan pou to sizitousan...tha to ksanadw kai tha pw pioi 2 itan...kai o ena leei ston allon

-pws nomizeis oti eimaste zwntanoi enw epese to aeroplano

-eimastan polu tuxeroi...

-kopike i oura tou aeroplanou kai pesame se auto to nusi...den pisteuw na einai tuxi...alla kati san mia dunami...

(den thimame kai akribws pws to eipan...apla auto katalaba)

oso gia to pios xtipise ton Sayied:p den pisteuw na itan

o ksanthos pou anapse tin fwnobolida itan polu makria...gia na prolabei na tin anapsei kai na paei na ton baresei mesa se deuteroplepta

...allwste den eixe logo na to kanei

note: oute egw kserw pios einai...to bazw se spoiler gia na min pereksigithoume ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγώ σαν να επαληθέυομαι :p

Και ο henry λέει οτι άκουσε κάτι σαν μαγνήτη να παίρνει μπρος...

Λες να συνέβει αυτό επειδή χώσανε τον Hugo στον μαγνητικό τομογράφο στο ψυχιατρείο;

:p

Δεν ηταν ασχημο το επεισοδιο κατα την γνωμη μου,ναι μεν ειχε λιγοτερη δραση απο τα αλλα,αλλα τελιωνει πολυ καλα.

H Libby στην αρχη μας παρουσιαζετε σαν ψυχιατρος και τωρα μας δειχνει οτι ηταν τροφιμος μαζι με τον Harley!!!Η Anna Lucia λεει σε καποια φαση στον Χενρι,ο αρχηγος σας ο μουσατος,αλλα ο Χενρι δειχνει να μην καταλαβενει φυσικα γιατι αυτο το μουσι ηταν απλα μια μεταμφιεση.Αυτο που μπορω να υποθεσω μονο μετα απο ολα αυτα που εχει πει και εχει κανει ο Χενρι ειναι μπας και ειναι δραπετης απο καποιο αλλο κεντρο τις Νταρμα.

.Εχω μπερδευτει αρκετα,τι να πω!!!1

:)

Δεν ηταν ασχημο το επεισοδιο κατα την γνωμη μου,ναι μεν ειχε λιγοτερη δραση απο τα αλλα,αλλα τελιωνει πολυ καλα.

H Libby στην αρχη μας παρουσιαζετε σαν ψυχιατρος και τωρα μας δειχνει οτι ηταν τροφιμος μαζι με τον Harley!!!Η Anna Lucia λεει σε καποια φαση στον Χενρι,ο αρχηγος σας ο μουσατος,αλλα ο Χενρι δειχνει να μην καταλαβενει φυσικα γιατι αυτο το μουσι ηταν απλα μια μεταμφιεση.Αυτο που μπορω να υποθεσω μονο μετα απο ολα αυτα που εχει πει και εχει κανει ο Χενρι ειναι μπας και ειναι δραπετης απο καποιο αλλο κεντρο τις Νταρμα.

.Εχω μπερδευτει αρκετα,τι να πω!!!1

Πολύ ενδιαφέρουσα η άποψη σου όσον αφορά στον henry.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι,νομιζω κατι δεν επιασες..

Οταν των ρωτανε ποσοι ειναι,λεει αυτος,"αν σας πω,δεν εχετε ιδεα τι θα μου κανει αυτος".

Ο Σαγιντ ρωταει "ποιος αυτος?Αυτος με τη γενειαδα"

Και ο χενρυ καπως ειρωνικα λεει "Ποιος?Αυτος δεν ειναι κανενας,ΤΙΠΟΤΑ"..

Αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι ο μουσατος ειναι απλα ενα τιποτα,πολυ χαμηλα στην ιεραρχεια και οτι καποιος αλλος πολυ μεγαλος κανει κουμαντο.

Ο Χανσο ισως?

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Οχι,νομιζω κατι δεν επιασες..

Οταν των ρωτανε ποσοι ειναι,λεει αυτος,"αν σας πω,δεν εχετε ιδεα τι θα μου κανει αυτος".

Ο Σαγιντ ρωταει "ποιος αυτος?Αυτος με τη γενειαδα"

Και ο χενρυ καπως ειρωνικα λεει "Ποιος?Αυτος δεν ειναι κανενας,ΤΙΠΟΤΑ"..

Αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι ο μουσατος ειναι απλα ενα τιποτα,πολυ χαμηλα στην ιεραρχεια και οτι καποιος αλλος πολυ μεγαλος κανει κουμαντο.

Ο Χανσο ισως?

Tωρα που το ξαναδα εχεις δικιο ,απλα η Ανα Λουσια ρωτησε!Εχω μπερδευτει αρκετα με αυτην την υποθεση!

:)

Προσέξατε καλά το αερόστατο του 'Henry'?

Γιααααα.....δείτε καλύτερα...ή μάλλον ανάποδα...

μήπως σας θυμίζει τπτ?

http://img108.imageshack.us/img108/7035/baloon3sv.th.jpg

Namaste!