Dead Angel Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Mιας και μιλάμε για ανακρίβειες: ο χαρακτήρας της Kate είναι by default μια ανακρίβεια. Απαίσια ηθοποιός, απαίσιος ρόλος, απαίσιο story. Ορίστε, το είπα...την μισώ Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Απλά να ενημερώσω πως δεν θα υπάρχουν subs για το clip show The Story Of The O6 μιας και είχε σκηνές απο παλαιότερα επεισόδια με ίδιους διαλόγους και άρα χωρίς κάτι νέο. Απο την Τετάρτη τώρα ;) Και ετοιμαστείτε για πολύ γερές δόσεις LOST ;) Τα spoilers και τα sneak peeks αυτό δείχνουν. Αναμένουμε με αγωνία :D Να δω τι θα κάνουμε στο φινάλε της 5ης σαιζόν που θα μας αφήσουν έτσι :blink: στο τέλος και θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 den einai toso tragika ta pragmata;)9 mhnes einai tha perasoun:lol::lol: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Tα sneak peeks πάντως του 14 είναι αρκετά μάπα κατά τη γνώμη μου. Πλεόν έχει γίνει τόσο προβλέψιμο και βαρετό το Λοστ που καλά θα κάνουν να συνέλθουν λίγο οι σεναριογράφοι με τις βλακείες που δείχνουν 'I'm from the future' λέει ο Φάραντευ, αν είναι δυνατόν τέτοια βλακεία να την ακούμε...μας έχουν πρήξει και με τους κωλοέρωτες της αποτυχημένης Kate με τους παπάρες Jack/Sawyer...πφφφφ 4 επεισόδια και τελειώνει ευτυχώς. Ελπίζω το φινάλε να λέει τίποτα Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 4 επεισόδια και τελειώνει ευτυχώς. Ελπίζω το φινάλε να λέει τίποτα εχει και αλλη 1 σεζόν ομως ετσι? Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 ακόμα 2 αν δεν κάνω λάθος Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 τσου, 1 ακόμα και τέλος Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 τσου, 1 ακόμα και τέλος Άλλα δύο λέει εδώ, με το τελευταίο φυσικά διπλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Δεν ξέρω για σας παιδιά , αλλά εγώ το ευχαριστιέμαι τρελά το LOST ... δεν με έχει πειράξει καθόλου! Κάπως έτσι ένιωθα και για το Prison Break , αλλά δυστυχώς έχει αρχίσει και με κουράζει λίγο! Άμα μου έλεγε κάποιος ότι το Lost θα κατέληγε σαν την "Τόλμη και Γοητεία" (που έχει φτάσει αισίως τα 5547 επεισόδια) ... δεν θα με χάλαγε ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!:D:respect: Υ.γ. am i Lost addicted???!:help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Μαζί με το αυριανό, 3 επεισόδια. (τυπικά είναι 4 γιατί το τελευταίο θα είναι διπλό). Και μένει μετά ακόμα μια season, η 6η που θα είναι και η τελευταία. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Nαι, σε 1 ακόμα season αναφερόμουν Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 παντως εγω μεχρι τωρα την 5η σεζον την εχω καταευχαριστηθεί!!(νομιζω φαινεται κ απ τον αριθμο των ποστ μου σ αυτο το τοπικ :p) ειναι η καλύτερή μου μετά την 1η κ καποια επεισ. της 2ης! και, όπως κ να το κάνουμε, η προοπτική οτι ειναι μετρημένα τα επεισόδια μέχρι το φινάλε (4+17) είναι ξεσηκωτική:w00t: γιατί κανονικα αυτο θα τους δωσει τη δυνατοτητα να τα σχεδιάσουν όλα όπως πρέπει και να δέσουν την ιστορία με τον καλυτερο τρόπο (ε ενταξει ειμαι αισιόδοξη αλλά τα μετρημένα επεισόδια σημαινουν οχι fillers οχι jumping the shark και οχι αχρηστα parallel subplots, ολα αυτά που καταστρεφουν αυτου του ειδους τις σειρες οταν παρατραβανε). Οποτε περιμένω απο δώ και πέρα κ σ'ολη την επομενη σεζον ν'αρχισει ν' απογειώνεται (ή τελος παντων να "σκίσει τους αιθέρες" αν δεχτούμε οτι εχει ήδη απογειωθεί:p) :nagger: Edit: μολις κατέβασα το 5x14 και νομίζω οτι εχω κάνει προσωπικό ρεκόρ ταχύτητας! (το επεισ. πρέπει να τελείωσε την κανονική του προβολή εδω και καμια ώρα και ανέβηκε στο ιντερνετ μολις πριν κανα 5λεπτο...αυτο σημαίνει πώρωση!! :p :p ) ξανά-Edit λοιπόν σ' αυτό το επεισόδιο δεν έγινε (σχεδον) τίποτα που δεν το ξέραμε κι από πριν, απλώς πάλι τα κομμάτια του παζλ μπήκαν σε μια σωστή σειρά ωστε να χουμε καλύτερη εικόνα...σε 2 βασικές προβλέψεις είχαμε πέσει μέσα (πάλι!) Eloise Hawking = Ellie = μαμα Ντανιελ και μπαμπάς Ντάνιελ = Widmore τις παπάτζες του Φαραντει για τους κανόνες ταιμ τραβελ τις άκουσα ως ένα ανούσιο μπλαμπλά, δεν έλυσαν τα προβλήματα που έχει η τρέχουσα εξήγηση. Γενικά το βρήκα λίγο πρόχειρο (ειδικά με δεδομένο οτι το διαφήμιζαν ως το "εκκρηκτικό 100ό επεισόδιο" naaah:nagger:) και εντελώς filler, εκτός βέβαια από την τελευταία σκηνή (ε, όσο αποτυχημένο κι αν ειναι ενα επεισόδιο του Λοστ, πάντα μας αποζημιώνει με ένα καλό cliffhanger - το συγκεκριμένο δεν προκειται ακριβώς για cliffhanger απλώς κλασικά μένεις μ@*@κας και διερωτάσαι "τι σημαίνει τώρα αυτό" και "που οδευουμε απο δω κ περα") Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Είχα διαβάσει κανονικότα τα spoilers για το επεισόδιο αυτό, κυρίως για το τέλος, αλλά και πάλι το βρήκα πολύ ενδιαφέρον. Mάθαμε ότι ο Daniel είχε προβλήματα με τη μνήμη του, πράγμα που εξηγεί την περίεργη κατάσταση που βρισκόταν στην προηγούμενη σεζόν, όταν έφτασαν στο νησί με το ελικόπτερο, και δεν μπορούσε εύκολα να αρθρώσει προτάσεις... H Eloise έστειλε πίσω τον Daniel γνωρίζοντας μεν ότι τον είχε σκοτώσει, αλλά πιστεύω πως είχε κάποια μικρή ελπίδα ότι ο Daniel θα κατάφερνε να αλλάξει το παρελθόν, και η ιστορία δεν θα επαναλαμβανόταν. Και πόσο bitch είναι η Juliet που μόλις ακούει τον Sawyer να λέει "Έλα μαζί μας, Freckles", δίνει κατευθείαν στην Κate τον κωδικό; H αντίδρασή της ήταν όλα τα λεφτά! :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Κυρίαρχη σκέψη: Αυτή η Hawkins... what a bitch. Μας δείχνουν ότι μεγαλώνει ένα γιο και τον κατευθύνει στο να καταλήξει στο νησί και να τον σκοτώσει. Αν και... πριν μερικά επεισόδια ήμαστε σίγουροι ότι ο μικρός Ben πυροβοληθηκε στην καρδιά. :wacko: Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Νταξ χαλαρό επεισόδιο κατ εμέ όσον αφορά τις αποκαλύψεις. Περίμενα κάτι περισσότερο όσον αφορά τα του νησιου. Ενδιαφέρουσες αρκετά οι στιγμές που αναφέρθηκαν πιο πριν. Μεταβατικά το επεισόδιο λειτούργησε αρκετά καλά. Υπομονή Αρκετά ενδιαφέρον το promo για το 5χ15.Λογικά θα δώσει ένα καλό φινάλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 ψιλοκαλούτσικο μου φάνηκε Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Η μανα του Daniel οταν ειναι μικρη, ηξερε οτι θα σκοτωσει τον γιο της; Και εαν ναι απο που; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Το έμαθε αφού τον σκότωσε. Aπό τον ίδιο. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Οτι να ναι.. ακομα ενα light επεισοδιο Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Το έμαθε αφού τον σκότωσε. Aπό τον ίδιο. Εμένα το άλλο που μου κανε εντυπωση είναι που είπε στην Πεννυ οτι μεχρι το σημείο αυτό ήξερε τι θα συμβεί - απο δω και πέρα δεν ξέρει...αυτό τι μας λέει? μάλλον οτι ο Τζακ και η Κειτ τη βρηκαν κ της τα διηγηθγκαν όλα το 1977 οπότε ήξερε την ιστορία απο την πτώση της 815 μεχρι την επιστροφή των Ο6 στο νησι αυτό όμως δεν εξηγει την παρουσία της στο ταιμτραβελ του Ντεσμοντ (εκει που ακουμε 1η φορα το "whatever happened happened") ουτε κ την υπολοιπη μυστηρια συμπεριφορά της. επισης μου φάνηκε κουλή η "εξήγηση" (δηλαδή η μη εξήγηση) του γιατι ο Φαραντει εκλαιγε οταν ειδε την "815" στον πατο της θαλασσας. Εκεί που προσπαθούσα να το εξηγήσω με όρους ταιμ τραβελ (πχ να του ειχε μιλησει κάποιος - ο Ντες? - ή να είχε γνωρίσει κάποιον άλλο/αλλους από τους 815 κάποια στιγμή μετά από ταιμ τράβελ μου φάνηκε οτι τελικά μας είπαν οτι απλώς ήταν ευσυγκίνητος λογω της κατάστασής του - πράγμα που θα ταν εντελως γελοιο ως εξηγηση βέβαια. Αλήθεια Που είναι ο μικρος Φάραντει το 1977??? Μη μου πειτε οτι δεν ειχε γεννηθεί ακόμα! γιατί τότε η Σαρλοτ θα πρεπει να ταν κανα 7αρι χρονια μεγαλυτερη του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 O μικρός Φάραντευ, που έδειξε να παίζει πιάνο, μάλλον θα ήταν στο Λονδίνο με τη μάνα του. Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Μερικές δικές μου απορίες σχετικές με τον Faraday: 1. Είμαστε σίγουροι ότι σκοτώθηκε ο Faraday; 2. Πως ο Faraday γνωρίζει το ακριβές χρονικό σημείο του incident; Και γιατί επιστρέφει την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή -με υποβρύχιο even- για να το αποτρέψει; 3. Γιατί πιστεύει πλέον πως μπορεί να αλλάξει τα πράγματα - μήπως να υποθέσουμε ότι έχει δοκιμάσει την νέα θεωρία του περί μεταβλητών εκτός νησιού; 3β. Τι έκανε αυτά τα -εκτός νησιού- 3 χρόνια (κάτι σχετικό με τους εξωτερικούς σταθμούς της Dharma και το εκκρεμές); 4. Γιατί θεώρησε καλή στρατηγική να μπει μόνος με ένα όπλο -που πιθανότατα δεν ξέρει καν να χρησιμοποιεί σωστά- στο "στρατόπεδο" των Hostiles, να απειλήσει τον Richard φωνάζοντας σαν υστερικός; 5. Πως κατέληξε το σημειωματάριό του στο δεύτερο νησί (όπου το βρήκαν οι νέοι της Ajira); 6. Πως ήξερε τα περί σταθεράς για την περίπτωση του Desmond, όταν τα δύο πειράματα που είχε κάνει σε ανθρώπους (στον εαυτό του και στην φίλη του) ήταν αποτυχημένα -και δεν ήταν καθόλου κοντά σε αυτό που συνέβαινε στον Desmond; 7. Τι σήμαινε τελικά το ότι ο "Desmond είναι η σταθερά του" και πότε το έγραψε αυτό (μάλλον όταν τον επισκέφτηκε ο Desmond στην Οξφόρδη) ; 8. Γιατί ο Desmond έπρεπε να βρει την μητέρα του στο μέλλον τελικά; 9. Πότε τοποθετείται χρονικά αυτό το βίντεάκι του Chang μέσα στο βιντεάκι από το Comic Con '08¨: http://www.youtube.com/watch?v=Fo6Q7gzUjI8; 10. Γιατί να μην μάθει ποτέ ο Faraday ποιος ήταν ο πατέρας του; Ποιος ο λόγος που το κράτησε μυστικό η μητέρα του, και ποιανού επίθετο ήταν το Faraday; Πάντως και εμένα δεν μου άρεσε η εξήγηση για τη συγκίνησή του όταν είδε το ναυάγιο στην τηλεόραση. (γενικότερα το επεισόδιο δεν με εντυπωσίασε, σίγουρα όχι όσο περίμενα). Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 "4. Γιατί θεώρησε καλή στρατηγική να μπει μόνος με ενα οπλο -που πιθανοτατα δεν ξέρει καν να χρησιμοποιεί σωστά- στο "στρατόπεδο" των Hostiles, να απειλήσει τον Richard φωνάζοντας σαν υστερικός;" Πραγματικά, άλλο το να υπάρχουν απορίες ή ακόμα και plot holes και άλλο αυτό το απίστευτο παράδειγμα κακού σεναρίου. Το να μπει έτσι μέσα με ένα όπλο, να το χρησιμοποιήσει, να αρχίσει να φωνάζει και να απειλεί δεν έβγαζε ΚΑΝΕΝΑ απολύτως νόημα, ειδικά αν πάρουμε υπόψη και τον συγκεκριμένο χαρακτήρα που είναι άσχετος με όπλα,βία κτλ. Εμένα ακόμα και το ότι κουβαλάνε όπλα γενικώς οι Kate/Jack κτλ. μου κάνει εντύπωση, έχουν μιλήσει 100 φορές με τους others, μέχρι που έχουν βοηθήσει κιόλας ο ένας τον άλλο, αλλά και πάλι συμπεριφέρονται λες και μόλις τους δουν μπροστά τους θα τους πυροβολήσουν χωρίς δεύτερη κουβέντα. Το ό,τι να 'ναι κανονικά, με το που είδα τον faraday να ορμάει έτσι, λέω τέλος, μέχρι εδώ ήταν ο χαρακτήρας, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για αυτή την συμπεριφορά. Άλλη καλή ερώτηση που επίσης αναφέρθηκε είναι γιατί ήρθε την τελευταία στιγμή κυριολεκτικά και το έπαιζε Jack Bauer (we have no time!!) τρέχοντας ιδρωμένος σαν τρελός δεξιά και αριστερά. Απλά και μόνο για να δημιουργηθεί ένταση στον τηλεθεατή; Γενικά σαν επεισόδιο μου φάνηκε πως είχε πολύ κακoύς διαλόγους, προχειροφτιαγμένους. "And how do you know all these?" "'Cause I'm from the FUTURE!" Dan Dan DAAAN!!! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 3β. Τι έκανε αυτά τα -εκτός νησιού- 3 χρόνια (κάτι σχετικό με τους εξωτερικούς Eπειδη το εχω χασει τα 3 αυτα χρονια που βρισκοταν.....ειχε φυγει απο το νησι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Eπειδη το εχω χασει τα 3 αυτα χρονια που βρισκοταν.....ειχε φυγει απο το νησι? ειχε φυγει, καπου ητανε κι εκανε πειράματα λέει, δεν επιασα που ακριβως (α, στο Ann Arbor λεει η lostpedia:confused: ) το γιατί γυρισε πανικοβλητος τελευταία στιγμη: ε, μαλλον με το που ειδε οτι γυρισαν οι Ο6 ήρθε κι "έδεσε" η θεωρία που επεξεργαζόταν - μαλλον για το αν αλλαζει το παρελθον ή για το που ακριβώς (χρονικα) ξεκινησε η αλυσίδα των γεγονότων που οδήγησε στην πτώση της 815... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts