Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο μαύρος είχε εμφανιστεί στα πρώτα επεισόδια της φετινής σαιζόν. Είχε στρατολογησει τη Ναόμι.

Το σημερινό επεισόδιο τελείως τρελό. Πλέον έχει χαθεί και η παραμικρή ελπίδα για αληθοφανείς εξήγησεις.

Οπότε, για να επιστρέψουμε στην πλοκή, λέτε να κινηθεί με τουρμπινοκινητήρες, για να έχουμε χαμηλότερες εκπομπές διοξειδίου (είμαστε και οικολόγοι) ή να επιλεγεί κάτι πιο εξωτικό, κινητήρες δίνης για παράδειγμα, που είναι και ταχύτεροι;

Το επόμενο επεισόδιο τελικά θα είναι διπλό και θα μεταδοθεί σε 15 μέρες;

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ελα παιδια το χω... Θα μπει ο Μπεν στο μυστικο σπηλαιο του σπιτιου του, θα φωναξει τον Smoky να σπρωξει το νησι παραπερα....:p Εν τω μεταξυ ο Τζεικομπ θα κανει παρτυ για να καλοσορισει την Κλαιρ στην ταπεινη του καλυβα και ο Σαγιντ θα περιδιαβαινει τον ωκεανο με το αγερωχο φουσκωτο του....:lol:

Περα απο τις μλκιες μου ομως, κ εγω πιστευω οτι η Κλαιρ εχει αποδημησει για εναν καλυτερο τοπο... Γι'αυτο και η τοσο χαλαρη διαθεση της στην creepy καλυβα....(btw ωραιος τιτλος το Cabin fever....)

:respect: στον sakis για την παρατηρηση με τη ρουσω και το ξεπαστρεμα της D.I.!

PS: Θα μεταδοθουν με τη μια και τα 3 μερη του τελευταιου επεισοδιου???

Που, δεν παιζει, πρεπει να ναι για τον Σωγιερ γιατι πολυ μας το καθυστερουν...

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

Διπλο η τριπλο; Γιατι μενουν αλλα 3 κανονικα, με το ιδιο ονομα ομως!

There's No Place Like Home (1) 15/5/2008

There's No Place Like Home (2) 29/5/2008

There's No Place Like Home (3) 29/5/2008

The title of this episode is yet another Wizard of Oz allusion. "There's no place like home" is what Dorothy says as she taps her ruby

slippers in order to take her back home which is what the 815 survivors are desperate to do.

Καλά μας έστειλαν σε αυτό...

Βάλτε όλοι σφίχτες και μη ένα χεράκι :p

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

O giatros giati itan akoma zwntanos?...oti ginetai sto nisi den mporei na min exei ginei sto ploio an theorisoume san dedomeno oti ta gegononta sto nisi ekselisonte pio meta xronika.O giatros itan zwntanos otan tous eipan oti pethane....dld an kapoios pethanei sto nisi,sto ploio mporei nanai zwntanos?To apotelesma den mporei na ginei prin tin aitia pou to prokalese...alliws ypo8etika an o giatros aplws eixe pesei sti 8alassa k itan zwntanos 8a mporouse na milisei me ton eayto t sto ploio!!!!

Το ότι ο γιατρός

εμφανίζεται νεκρός στο νησί πριν πεθάνει στο πλοίο οφείλεται πιθανότατα στο ότι το πτώμα του περνάει από το πεδίο του νησιού με διαφορετική φορά από τις 305 μοίρες..!

Θα επισημάνω επίσης στους άπιστους Θωμάδες για τις ιδιότητες του νησιού ότι

το όπλο του Κίμι δεν εκπυρσοκρότησε όταν προσπάθησε να σκοτώσει τον Μάικλ... Μάλλον θα μπούκωσε από τον Μαύρο Καπνό

:lol::lol:

sakis for the masses, θου for the few

Μην ξεχνάτε ότι ο μαύρος εμφανίζεται και στο flashforward του Χέρλι... Μήπως αυτός είναι ο Jacob; Εγώ αυτό φαντάστηκα όταν είπε στον Λοκ "Μου χρωστάς χάρη" και περίμενα να τον δω στην επόμενη σκηνή, όταν ο Λοκ μπαίνει στην καλύβα (οπότε και θα του ζητούσε τη χάρη). Δεν είναι παράξενο που ο μαύρος πρότεινε στον Λοκ τον "περίπατο" στην Αυσταλία; Μήπως το αεροπλάνο έπεσε για χάρη του Λοκ, δεδομένου ότι το νησί πάντα τον πλησίαζε αλλά αυτός (χωρίς να το ξέρει) το απέφευγε;

Φρίκιασα φυσικά με αυτά που είδα στην καλύβα... ο Κρίστιαν είναι νεκρός, έτσι (μάλλον εδώ εξηγείται το άδειο φέρετρο); Επίσης, γιατί η Κλερ να είναι σαν μαστουρωμένη; Πάντως δε νομίζω να είναι νεκρή...

Παιδιά γιατί σας παραξενεύει η μεταφορά του νησιού? Αφού έχουμε δει τόσα κουφά, εκεί θα κολήσουν? Όντως είναι λίγο απότομο όπως μας το είπε ο John αλλά νομίζω ότι άλλο εννοεί. Μάλλον για μεταφορά στο χρόνο μιλάει. Και μου φαίνεται και πιό λογικό από το να φωνάξουν τον smoky ή τη μεταφορική. :lol::lol::lol:
Κωνσταντίνος

Ρε παιδιά προσέξατε κάτι πιό ωραίο;

Η μητέρα του Λοκ αποκαλύπτουν ότι λέγεται Έμιλυ, αλλά Έμιλυ λεγόταν και η μητέρα του Μπεν!!! Τυχαίο;

Στο 3x20 (The Man behind the Curtain) υπάρχει μία φωτογραφία των Ρότζερ+Έμιλυ (γονέων του Μπεν) όπου αν την συγκρίνουμε με την μητέρα του Λοκ μοιάζουν πάρα-πάρα πολύ!!!

Chown the world!!! :cool:

iMessage: epaminos@me.com

Η μητέρα του Λοκ αποκαλύπτουν ότι λέγεται Έμιλυ, αλλά Έμιλυ λεγόταν και η μητέρα του Μπεν!!! Τυχαίο;

Στο 3x20 (The Man behind the Curtain) υπάρχει μία φωτογραφία των Ρότζερ+Έμιλυ (γονέων του Μπεν) όπου αν την συγκρίνουμε με την μητέρα του Λοκ μοιάζουν πάρα-πάρα πολύ!!!

Λες να μας προκύψει κάτι τέτοιο??:worry:

Ο γιατρός τώρα που εμφανιζεται νεκρός στο νησί και ζωντανός στο πλοίο..είναι κάπως! Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τον Τζίν! Τον είδαμε σε προηγούμενο επεισόδιο να μπουκάρει σε ένα μαιευτήριο και να λέει ότι περιμένει το παιδί του σε 2 μήνες και παράλληλα η γυναίκα του να κρατάει το παιδί της και να πηγαίνουν με τον Χέρλυ λουλούδια στον τάφο του!!:wacko:

Καλη παρατηρηση-θεωρια....

Σε ποιο λεπτο του επεισοδιου δειχνει τη φωτο -αν ειναι ευκολο να μας πεις-???

@marpl: Ελεγε οτι ειναι μολις δυο μηνες παντρεμενος, οχι οτι περιμενει παιδι σε δυο μηνες....

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Μα αν ο μαύρος τους προσέλαβε για να πάνε να σκοτώσουν όλους τους νησιώτες γιατί να ήθελε να στείλει εκεί τον Λοκ? Επίσης ο άλλος ο αγέραστος – αθάνατος ιθαγενής τι ρόλο έχει ? και γιατί πήγε στον Λοκ τζούνιορ να τον ρωτήσει ποια από αυτά είναι δικά σου και πως ο μικρός Λοκ ζωγράφιζε τον καπνό? Το μόνο που δεν μου φάνηκε παράλογο από όλο το επεισόδιο ήταν η μετακίνηση του νησιού και τώρα μόλον πήραμε μια ιδέα πως θα φύγουν οι 6 από το νησί, αλλά δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τους άλλους. Αφφφφ τι επεισόδιο και αυτό 3 ακόμα για να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν φέτος.

Πόσο καιρό μετά την προβολή του επεισοδίου πρέπει να τα μαυρίζουμε?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Πόσο καιρό μετά την προβολή του επεισοδίου πρέπει να τα μαυρίζουμε?

Νομίζω 24 ώρες ;) Εγώ σταματάω πάντως ;)

Ο Άλπερτ, όπως πιθανώς και ο μαύρος τύπος, αναζητά 'παίχτες' για το 'παιχνίδι' που εξελίσσεται στο Νησί. Στη συνάντησή του με το μικρό Λοκ παρατηρούμε ότι κάνει πάλι νύξη για ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, συγκεκριμένα το τάβλι (backgammon).

Κάθε εκλεκτός πιθανώς περνάει από διαδικασία 'επιλογής' με τα αντικείμενα, και ίσως δούμε ποια επέλεξε και ο Μπεν σε κάποιο flash-back του. Το ότι επέλεξε το μαχαίρι πάντως, ήταν κακό ;) ή τουλάχιστον ήταν ένδειξη ότι δεν μπορεί να συμμετέχει στην ομάδα που οργανώνει ο Άλπερτ. Δεδομένου ότι ο Άλπερτ δουλεύει στη Μίτελος, η μετέπειτα πρόσκληση που του αποστέλουν (και ο Λοκ απορρίπτει) δείχνει ότι του δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία - αλλά πέφτει στο κενό.

Λογικά, ο Λοκ βασανίζεται καιρό από τον Μαύρο Καπνό, στα όνειρά του. Για αυτό και η εμμονή του στα τελευταία επεισόδια να μάθει τι είναι ο Καπνός. Τελικά ρώτησε τον Κρίστιαν; Άγνωστο...

sakis for the masses, θου for the few

Σε εκείνο το επεισόδιο, απλά ό,τι βλέπαμε από τον Jin ήταν flashback.

Όσο για τη μητέρα του Ben, όντως λέγεται Emily, αλλά μην ξεχνάμε ότι πέθανε μόλις γέννησε τον Ben. Παρ'όλα αυτά υπάρχουν ομοιότητες ανάμεσα σε Ben & Locke:

-και οι δύο γεννήθηκαν πρόωρα

-μεγάλωσαν χωρίς τη μητέρα τους,

-στη γέννα του Βen ήταν παρόντες ο Horace & η Olivia, που τελικώς τον έφεραν στο νησί, ενώ στη γέννα του Locke ήταν παρών ο Richard που προσπάθησε να τον φέρει στο νησί.

Αλλά και το στήσιμο των επεισοδίων που μας δείχνουν πώς γεννήθηκαν, μοιάζουν: oι δύο μητέρες, μόλις γεννιούνται τα παιδιά τους, φωνάζουν αντίστοιχα "call him Benjamin" και "call him John" κλπ...

Όσο για το νησί, κι εγώ πιστεύω ότι εννοεί (χωρο)χρονική μετακίνηση.

Ο Άαρων πού έχει πάει όμως; Και πώς θα καταλήξει να φύγει με την Kate;

edit: Επίσης, αν δεχτούμε ότι στα νιάτα του Locke η Mittelos κάνει ήδη έρευνες, και συνδυάσουμε τον Richard όπως τον είδαμε στην επίσκεψη που έκανε στον Locke, (ήδη μάλλον ως μέλος της Mittelos), τότε πώς εξηγείται η ύπαρξη του Richard στο νησί ως "Hostile"; Μην ξεχνάμε ότι οι Hostiles υπήρχαν πριν την Dharma στο νησί... παίζει πάλι κάτι με ταξίδια στο χρόνο; (εξ ου και ο Richard "φαίνεται" αγέραστος; )

Ρε παιδια ο Richard δε μοιαζει απιστευτα με τον Jacob αν του βαλεις μαλλι???

Αποκλειουμε να ειναι μια "μορφη" του Jacob για να κινει τα νηματα καλυτερα????

Η μονο εμενα μου φαινονται ιδιοι....?:X

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Παρ'όλα αυτά υπάρχουν ομοιότητες ανάμεσα σε Ben & Locke:

Εμένα μου φαίνεται ότι το πάνε προς "εκπλήρωση προφητείας" ή κάτι στο BattleStar Gallactica στυλ "everyting that has happened before, will happen again".

Ο Άαρων πού έχει πάει όμως; Και πώς θα καταλήξει να φύγει με την Kate;

Ο Aaron είναι με τον Sawyer προς το παρόν. Αυτός μαζί με τον Miles οδεύουν προς την παραλία οπου είναι και η Kate.

παίζει πάλι κάτι με ταξίδια στο χρόνο; (εξ ου και ο Richard "φαίνεται" αγέραστος; )

το πιο πιθανό, βάσει της λογική ότι αλλιώς ο άνθρωπος θα είχε γεράσει/πεθάνει μέχρι τώρα.

Ρε παιδια ο Richard δε μοιαζει απιστευτα με τον Jacob αν του βαλεις μαλλι???

Εννοείς με τον Christian (και όχι τον Jacob) στην καλύβα. Η αλήθεια είναι ότι παρ'ολο που δήλωσε "Christian", κάτι το φως, κάτι το makeup και μένα μου φάνηκε σαν Richard με περούκα... anywayz μάλλον δεν ισχύει.

Ερώτηση. Αυτή η μάνα του Locke ήταν 6 μηνών έγγυος όταν την χτύπησε το αμάξι; Γιατί ολίγον τι στυλάκι ήταν στις αρχικές σκηνές...:confused:

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Εννοείς με τον Christian (και όχι τον Jacob) στην καλύβα. Η αλήθεια είναι ότι παρ'ολο που δήλωσε "Christian", κάτι το φως, κάτι το makeup και μένα μου φάνηκε σαν Richard με περούκα... anywayz μάλλον δεν ισχύει.

Οχι, εννοω το μελαχρινο αγεραστο φιλο που επισκεφθηκε το Λοκ μικρο, που ηταν παρον στο μαιευτηριο, που εφερε τη Τζουλιετ στο νησι κλπ...

Αυτος μοιαζει με το Jacob.... Δηλαδη ειναι ο Jacob γιατι ειναι ο ιδιος ηθοποιος, εχω πειστει....!:cool:

Ο έξυπνος παραδέχεται...

edit: Επίσης, αν δεχτούμε ότι στα νιάτα του Locke η Mittelos κάνει ήδη έρευνες, και συνδυάσουμε τον Richard όπως τον είδαμε στην επίσκεψη που έκανε στον Locke, (ήδη μάλλον ως μέλος της Mittelos), τότε πώς εξηγείται η ύπαρξη του Richard στο νησί ως "Hostile"; Μην ξεχνάμε ότι οι Hostiles υπήρχαν πριν την Dharma στο νησί... παίζει πάλι κάτι με ταξίδια στο χρόνο; (εξ ου και ο Richard "φαίνεται" αγέραστος; )

Πάντως κ εγώ το πρώτο πράγμα που σκεφτηκα όταν είδα το Ριτσαρντ με το μικρό Λοκ είναι ότι πρέπει να έχει "έρθει" από την εποχή που ο μεγάλος Λοκ είναι ήδη στο νησί. Γι αυτό τον ρώτησε ποιά από αυτά τα αντικείμενα "ΕΙΝΑΙ" δικά σου (δλδ ποια ανήκουν ήδη στο μεγάλο Λοκ) - να μου πειτε, γιατί να το ρωτήσει αυτό αφού ξέρει τι ανήκει στο μεγάλο Λοκ? Ίσως για να δει αν ο μικρός Λοκ έχει από τη φύση του την τάση να επιλέξει το μαχαίρι ή με την κατάλληλη παιδεία απ τους Νταρμίτες-Μιτελίτες-ή όποιον άλλο αντιπροσωπευει ετουτος- θα μπορούσε να εξελιχθεί όπως τον ήθελαν...Πάντως αν το οτι επέλεξε το μαχαίρι ήταν λόγος να αποτύχει στη δοκιμασία ίσως σημαίνει οτι ο Ρ αντιπροσωπεύει μια πλευρά με πιο ειρηνικούς σκοπούς (?):wacko:

Ο Aaron είναι με τον Sawyer προς το παρόν. Αυτός μαζί με τον Miles οδεύουν προς την παραλία οπου είναι και η Kate.

Έχεις δίκιο, είχα ξεχάσει το φινάλε του προηγούμενου. :) Περίεργο πάντως που ενώ μόνο η Claire ήταν "προορισμένο" να μεγαλώσει τον Aaron, τελικά ο Christian λέει ότι το μωρό είναι "εκεί που πρέπει να είναι"...

Πάντως το επεισόδιο μου άρεσε, αν και παρ'όλα τα στοιχεία που μας έδωσε, κλασικά δημιούργησε πολλά ερωτήματα. Γενικά το Lost έχει αρχίσει να έχει πάλι μια ατμόσφαιρα πρώτης σεζόν!

Πάντως κ εγώ το πρώτο πράγμα που σκεφτηκα όταν είδα το Ριτσαρντ με το μικρό Λοκ είναι ότι πρέπει να έχει "έρθει" από την εποχή που ο μεγάλος Λοκ είναι ήδη στο νησί. Γι αυτό τον ρώτησε ποιά από αυτά τα αντικείμενα "ΕΙΝΑΙ" δικά σου (δλδ ποια ανήκουν ήδη στο μεγάλο Λοκ) - να μου πειτε, γιατί να το ρωτήσει αυτό αφού ξέρει τι ανήκει στο μεγάλο Λοκ? Ίσως για να δει αν ο μικρός Λοκ έχει από τη φύση του την τάση να επιλέξει το μαχαίρι ή με την κατάλληλη παιδεία απ τους Νταρμίτες-Μιτελίτες-ή όποιον άλλο αντιπροσωπευει ετουτος- θα μπορούσε να εξελιχθεί όπως τον ήθελαν...Πάντως αν το οτι επέλεξε το μαχαίρι ήταν λόγος να αποτύχει στη δοκιμασία ίσως σημαίνει οτι ο Ρ αντιπροσωπεύει μια πλευρά με πιο ειρηνικούς σκοπούς (?)

Αυτό είναι το ερώτημα: αν ο Richard έχει έρθει ως Hostile, τότε δεν είναι με την Dharma, και πρέπει να μάθουμε ποιον ακριβώς ρόλο έπαιζαν οι Hostiles.

Aν έχει έρθει ως Other, από το 2004, τότε τι ήθελε να διαπιστώσει;

Και για να καταλάβω: τον Locke προσπάθησαν να τον φέρουν στο νησί αφενός ο Richard (δύο φορές μάλιστα) από την πλευρά του Ben, και αργότερα ο Abbadon από την πλευρά του Widmore; Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο πλευρές θέλουν τον Locke στο νησί;

Πάντως κ εγώ το πρώτο πράγμα που σκεφτηκα όταν είδα το Ριτσαρντ με το μικρό Λοκ είναι ότι πρέπει να έχει "έρθει" από την εποχή που ο μεγάλος Λοκ είναι ήδη στο νησί. Γι αυτό τον ρώτησε ποιά από αυτά τα αντικείμενα "ΕΙΝΑΙ" δικά σου (δλδ ποια ανήκουν ήδη στο μεγάλο Λοκ) - να μου πειτε, γιατί να το ρωτήσει αυτό αφού ξέρει τι ανήκει στο μεγάλο Λοκ? Ίσως για να δει αν ο μικρός Λοκ έχει από τη φύση του την τάση να επιλέξει το μαχαίρι ή με την κατάλληλη παιδεία απ τους Νταρμίτες-Μιτελίτες-ή όποιον άλλο αντιπροσωπευει ετουτος- θα μπορούσε να εξελιχθεί όπως τον ήθελαν...Πάντως αν το οτι επέλεξε το μαχαίρι ήταν λόγος να αποτύχει στη δοκιμασία ίσως σημαίνει οτι ο Ρ αντιπροσωπεύει μια πλευρά με πιο ειρηνικούς σκοπούς (?):wacko:

Εμένα αυτή η σκηνή μου θύμισε μια ταινία που είχα δει παλιότερα με κάποιους στο Θιβέτ που διαλέγουν τον νέο αρχηγό τους με αυτό τον τρόπο. Επειδή πιστεύουν στην μετενσάρκωση όταν πεθάνει ο αρχηγός τους πηγαίνουν μετά από μερικά χρόνια από πόρτα σε πόρτα και δείχνουν στα παιδάκια διάφορα αντικείμενα και τα ρωτάνε ποιο από αυτά είναι δικό σου και αν το παιδί διαλέξει τα "σωστά" αντικείμενα το παίρνουν και γίνεται ο νέος αρχηγός ή κάπως έτσι δεν θυμάμαι καλά.

Όσο για τον Λοκ έλεος από μικρός έπαιζε μόνος του!! πόρτες :lol:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Καλη παρατηρηση-θεωρια....

Σε ποιο λεπτο του επεισοδιου δειχνει τη φωτο -αν ειναι ευκολο να μας πεις-???[/Quote]

Στο 3x20 (The Man behind the Curtain) στο 15:19 και 19:56.

Οχι, εννοω το μελαχρινο αγεραστο φιλο που επισκεφθηκε το Λοκ μικρο, που ηταν παρον στο μαιευτηριο, που εφερε τη Τζουλιετ στο νησι κλπ...

Αυτος μοιαζει με το Jacob.... Δηλαδη ειναι ο Jacob γιατι ειναι ο ιδιος ηθοποιος, εχω πειστει....!:cool:

Ναι φίλε. Αυτός ήταν ο Richard. Ο άλλος στην καλύβα δεν ήταν

ο Jacob. Ήταν ο Christian, ο πατέρας του Jack

.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Ο Λοκ ξέρει οτι ήταν ο πατέρας του τζακ;

Όχι! Όπως δεν ξέρει και ο Τζακ ότι η Κλαίρ είναι η αδερφή του!

Στην ιστοσελίδα του Λοστ έχει μερικές μικρές σκηνές από αυτά που έπονται..

http://abc.go.com/primetime/lost/index?pn=index

Όσο για τη μητέρα του Ben, όντως λέγεται Emily, αλλά μην ξεχνάμε ότι πέθανε μόλις γέννησε τον Ben. Παρ'όλα αυτά υπάρχουν ομοιότητες ανάμεσα σε Ben & Locke:

-και οι δύο γεννήθηκαν πρόωρα

-μεγάλωσαν χωρίς τη μητέρα τους,

-στη γέννα του Βen ήταν παρόντες ο Horace & η Olivia, που τελικώς τον έφεραν στο νησί, ενώ στη γέννα του Locke ήταν παρών ο Richard που προσπάθησε να τον φέρει στο νησί.

Αλλά και το στήσιμο των επεισοδίων που μας δείχνουν πώς γεννήθηκαν, μοιάζουν: oι δύο μητέρες, μόλις γεννιούνται τα παιδιά τους, φωνάζουν αντίστοιχα "call him Benjamin" και "call him John" κλπ...

Nαι αλλά ο Λοκ γεννήθηκε 30/5/'56 ενώ ο Μπεν 19/12/'60.

Και η Έμιλυ στον Λοκ φαίνεται ότι είναι πολύ πιό μικρή!