just_a_comment Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 χμμμ....ενδιαφέροντα αυτά που λες αλλα εχω καλύτερη θεωρία :p:p [για καποιο περιεργο λογο ποτε δεν με προβληματισαν ιδιαίτερα τα "μυστήρια" του Λοστ και για ολα εβρισκα αμεσως μια απαντηση, οπως πχ με την πολική αρκούδα που μου φανηκε πολύ φυσικό να εμφανιστεί αφου ο Γουωλτερ ειχε τη (μεταφυσική) δυνατοτητα να "ελκει" κοντα του διαφορα ζωα που φανταζόταν (οπως ενα πουλι για το οποιο διαβαζε σε ενα βιβλιο σε ενα απο τα φλας μπακς) και εκεινη την περιοδο διαβαζε αυτό το κομικ που εδειχνε μια πολική αρκουδα - αν κ μαλλον εχω αναθεωρήσει γι αυτό το ζήτημα, για τη θεωρια που παραθέτω παρακατω ειμαι αρκετά σιγουρη γιατι τη διαβασα και καπου (δυστυχως τωρα δε θυμαμαι που αλλα θυμαμαι οτι ηταν σχετικα εγκυρη πηγη - νομίζω ήταν η "lostpedia" αλλα δε θέλω και να σας γελάσω) γι αυτό και αναγκάζομαι να τη βάλω σε σποιλερ] λοιπον: το οτι το νησι εχει μια πολύ ιδιαιτερη "φυση" ειναι προφανες και η ιδιαιτεροτητα του αυτή οφειλεται σε αυτή την τεράστια γεωμαγνητική ανωμαλία που έχει. γενικώς όπου συσσωρευεται πολλή ενεργεια περιεργα πράγματα συμβαινουν, όπως πχ ο μαυρος καπνος που φαινεται να είναι η «ψυχή» του νησιού. Αυτή η ενεργεια, επισης, έχει και ως συνέπεια μια «παραμόρφωση» του χωροχρόνου στο σημείο που βρίσκεται το νησι και από αυτό το «μπλεξιμο» του χωροχρονου εξηγούνται πολλά μυστήρια: πχ οι επιβάτες της πτησης 815 που βρεθηκαν νεκροι είναι σε ένα «παραλληλο» σύμπαν, η εμφάνιση ανθρώπων από το παρελθόν των ηρώων (αυτοί σε συνδιασμό με τις «προθέσεις» του μαυρου καπνου/ψυχής του νησιού, που φαίνεται κάτι να θέλει), ο τυπος που δε γερνάει, τα «οραματα» του Ντεσμοντ. Επισης, μπορουμε να δουμε το νησί σα μια «φουσκα» που δεν ακολουθεί τη γραμμική ροή του χρόνου αλλα εχει δικούς του κανόνες και δεν ερχεται σε επαφή με τον υπολοιπο κόσμο, παρα μόνο για να «ρουφίξει» πράγματα μέσα του (όπως το αεροπλάνο) (τα παρακατω είναι μονο δικές μου εικασίες) Οι « παρα-αλλοι» (οι hostiles τελος πάντων) ήταν στο νησι πριν από τους «άλλους»- ίσως από τα αρχαία χρόνια - και θεωρώ ότι ειχαν μια σχέση «θρησκευτική» με το νησί (θυμηθείτε και το γιγαντιαιο ποδι, σαν μερος αγαλματος-αφιερώματος σε θεό, η μεταφυσική «οντότητα» στην οποία μιλούσε ο Μπεν)γι αυτό και τσαντίστηκαν όταν ήρθαν οι επιστήμονες νταρμίτες να τους διαταράξουν την ισορροπία. Από αυτούς τους πρώτους κατοικους του νησιου, δεν ειμαι σιγουρη ότι έχω καταλαβει πόσοι έχουν απομείνει (εκτος απ τον τυπο που δε γερνάει) γιατι οι υπολοιποι μου φαίνεται ήρθαν αργότερα στο νησι, με πρωτοβουλία του Μπεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignorant Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Στην πρώτη season γνωρίσαμε τους Losties, στη δεύτερη και τρίτη τους Νταρμίτες, νομίζω έρχεται η σειρά των hostiles...θα έχει τρομερό ενδιαφέρον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Στη 2η γνωρισαμε την Νταρμα και στην 3η τους hostiles(Others).Αρα δεν ειναι η σειρα τους....αλλο κεντρικο θεμα θα εχει η 4η σαιζον και θα εχει να κανει με το πλοιο που ερχεται στο νησι. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Το ερώτημα είναι, ποια είναι η κοπέλα με το αλεξίπτωτο, επίσης το «κινητό» (δορυφορικό) της τηλέφωνο ήταν πολύ εξελιγμένο όπως παρατηρεί ο Sayid οπότε δεν ήξερε πώς να το χρησιμοποιήσει.. Μετά, τι είναι ο μαύρος καπνός; «μου μιλάς σαν να είμαι ο αδελφός σου» λέει (αν θυμάμαι καλά) στον Mr. Eco, πριν τον σκοτώσει θυμωμένο – στην αρχή όμως ο καπνός τον σέβεται και τον φοβάται.. Ποίος ο ρόλος του Locke από εδώ και πέρα, τον οποίον αγαπά το Νησί; Το αεροπλάνο έπεσε από την αβλεψία να εισαχθούν οι κατάλληλοι κωδικοί στο σύστημα του Swan - αυτό είναι δεδομένο πια από την μελέτη των print-outs του σταθμού Pearl. Το μέλλον του Jack είναι διαφορετικό από αυτό που προέβλεπε το παρελθόν και το παρόν του καθώς ο πατέρας του είναι πια εν ζωή. Ότι μεσολάβησε για αυτό το flash forward μόνο συνηθισμένο δεν είναι και απαιτεί είτε α) μεταφυσική είτε β) υπερ-τεχνολογία για να γίνει.. Τι απέγινε ο Michael και ο ιδιόρρυθμος γιος του; Και πολλά άλλα ερωτήματα.. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Για το Mickael και το γιο του καπου ακουσα οτι δεν ηταν να φυγουν απο το εργο, απλα ο μικρος πηρε αποτομα υψος και δεν μπορουσαν να δικαιολογισουν αυτη την αποτομη αλλαγη στους δυο μηνες που βρισκονται στο νησι και ετσι τους σουταραν... Βλεπετε το Λοστ δεν ειναι σαν τις δικες μας σειρες, βλ λαμψη, που αλλαζε ηθοποιους σε πρωταγωνιστικους ρολους κλπ κλπ.. Πρεπει παντως να κατσω να ξαναδω την 3η σεζον σιγα σιγα γιατι δεν θυμαμαι και πολλα πραγματα, παει καιρος....... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignorant Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Στη 2η γνωρισαμε την Νταρμα και στην 3η τους hostiles(Others).Αρα δεν ειναι η σειρα τους....αλλο κεντρικο θεμα θα εχει η 4η σαιζον και θα εχει να κανει με το πλοιο που ερχεται στο νησι. Οι Others που γνωρίσαμε στην 3η σεζόν είναι κυρίως άτομα που ήρθαν στο νησί με πρωτοβουλία του Μπεν.Εγώ εννοούσα τους ανθρώπους που πραγματικά έχουν γεννηθεί στο νησί, ή τουλάχιστον ήταν εκεί πριν από τη Ντάρμα (π.χ. Ρίτσαρντ). Με το πλοίο που έρχεται θα μάθουμε και περισσότερα για την ιστορία του νησιού, πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Το μέλλον του Jack είναι διαφορετικό από αυτό που προέβλεπε το παρελθόν και το παρόν του καθώς ο πατέρας του είναι πια εν ζωή. Ότι μεσολάβησε για αυτό το flash forward μόνο συνηθισμένο δεν είναι και απαιτεί είτε α) μεταφυσική είτε β) υπερ-τεχνολογία για να γίνει.. Διαφωνώ σ αυτό. Τα φλας φοργουαρντ ειναι απλώς μια αφηγηματική τεχνική, απαραίτητη για να αποκτήσουμε στο τέλος μια ολοκληρωμένη εικόνα της ιστορίας (θα ηταν βλακεια να υπάρχει "γραμμική" αφηγηση, γιατί έτσι, είτε θα τελειωνε η ιστορία την ώρα που -κάποιοι ή όλοι- φεύγουν απ το νησί κ δε θα μαθαίναμε τη συνέχεια, ή θα έμπαιναν στον πειρασμό να φτιάξουν μια σειρά επεισοδίων αποκλειστικά εκτός νησιού, που και πάλι θα ήταν βλακεία, σαν κακό σήκουελ). Ηταν μια πολύ ωραία ιδέα των σεναριογράφων, δεδομένου κ του ότι όταν ξεκίνησε η σειρά ο χρόνος της ιστορίας συνέπιπτε με τον πραγματικό χρόνο (ήμασταν κ οι 2 στο 2004) ενώ τώρα πια εμείς είμαστε στο 2007 και αυτοί παραμένουν κολλημένοι στο 2004 ή αρχές του 2005), γι αυτό κ τα φλας φόργουαρντ μπορούμε να τα εκλάβουμε και ως "που είναι οι ήρωες σήμερα". Θεωρώ ότι έχει παρεξηγηθεί η σκηνή που ο Τζακ πάει στο φαρμακείο και λέει ότι η συνταγή είναι από τον πατέρα του. Πιστεύω οτι εκει ο Τζακ απλώς μπλόφαρε για να μπορέσει να πάρει τα χάπια που ήθελε και γι αυτό δεν τν αφησε να τηλεφωνήσει, ο πατέρας στου στο μέλλον παραμένει πεθαμένος δεν πιστεύω οτι το σενάριο περιλαμβάνει ταξίδια στο χρόνο ή "επιστροφή στο μέλλον"! α! όσο για το αν αλλάζουν οι ηθοποιοι: έχετε αναρωτηθεί πόσα "μωρά της Κλερ" έχουν περάσει απο το Λόστ? το πρώτο πρώτο θα πρέπει τώρα να ναι 2,5 χρονών! :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Για το Mickael και το γιο του καπου ακουσα οτι δεν ηταν να φυγουν απο το εργο, απλα ο μικρος πηρε αποτομα υψος και δεν μπορουσαν να δικαιολογισουν αυτη την αποτομη αλλαγη στους δυο μηνες που βρισκονται στο νησι και ετσι τους σουταραν... Βλεπετε το Λοστ δεν ειναι σαν τις δικες μας σειρες, βλ λαμψη, που αλλαζε ηθοποιους σε πρωταγωνιστικους ρολους κλπ κλπ.. Πρεπει παντως να κατσω να ξαναδω την 3η σεζον σιγα σιγα γιατι δεν θυμαμαι και πολλα πραγματα, παει καιρος....... Κανεις λαθος.Εχουν δηλωσει οτι ηξεραν απο την αρχη οτι θα υπαρξει θεμα με το μεγαλωμα του Γουωλτ και ξερουν πως να το δικαιολογησουν SPOILER Ουτως η αλλως,επιβεβαιωμενα,ο Μαικλ επιστρεφει στα πρωτα κιολας επεισοδια της 4ης σαιζον.Οι παραγωγοι ζητησαν να τους εμπιστευτουμε στο θεμα με τον Γουωλτ. Δεδομενου οτι κατι παιζει με χρονο κλπ,καπως ετσι θα το εξηγησουν. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 @Sheik Ισως να εχεις δικιο... Και μενα μια φιλη μου νομιζω μου το ειπε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 http://marketeson.com/lost.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 http://marketeson.com/lost.html user/pass? Παράθεση sakis for the masses, θου for the few Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Θεωρώ ότι έχει παρεξηγηθεί η σκηνή που ο Τζακ πάει στο φαρμακείο και λέει ότι η συνταγή είναι από τον πατέρα του. Πιστεύω οτι εκει ο Τζακ απλώς μπλόφαρε για να μπορέσει να πάρει τα χάπια που ήθελε και γι αυτό δεν τν αφησε να τηλεφωνήσει, ο πατέρας στου στο μέλλον παραμένει πεθαμένος δεν πιστεύω οτι το σενάριο περιλαμβάνει ταξίδια στο χρόνο ή "επιστροφή στο μέλλον"! Συμφωνώ με όλα τα άλλα που λες, αλλά διαφωνώ στο ότι ο Τζακ το λέει αυτό μόνο για μπλόφα. Λίγο αργότερα που είναι τύφλα στο νοσοκομείο, στο διάδρομο του λέει ο άλλος ο μαύρος καραφλός γιατρός ότι θέλει βοήθεια και έχει πιει κλπ., ο Τζακ του απαντάει "Φώναξε τον πατέρα μου να δούμε ποιος έχει πιει πιο πολύ". Άρα μάλλον τα λέει πάνω στη μαστούρα του και όχι για μπλόφα...;) Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slide13 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 ..Στη σειρα "Chuck" στο 102 αναφερεται πτηση 815 της Oceanic που καταρριφθηκε απο πυραυλους εδαφους-αερος! :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Tzitzikos the cat.!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Στο ΝBC δεν παίζεται αυτό; Καλά, προφανώς θα το βάλαν έτσι για πλάκα, σιγά μην τους έδωσε spoilers o Abrams:p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 :blink::blink::confused: what?? Ιδια παραγωγη;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Χιούμορ. Όπως λέμε "ξέρω ποιος σκότωσε τον Kennedy" or something. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 ..Στη σειρα "Chuck" στο 102 αναφερεται πτηση 815 της Oceanic που καταρριφθηκε απο πυραυλους εδαφους-αερος! :blink: Δεν έγινε έτσι. Κατά την διάρκεια που ο Chuck έβλεπε ένα video με εικόνες, σε μια στιγμή λειτούργησε η "σκανδάλη" και άρχισε να λέει τα μυστικά της κυβέρνησης κλπ...σε μια φάση λέει Oceanic Flight 815 καταρίφθηκε απο... και πάει σε κάτι άλλο μετά. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Από σήμερα και κάθε Δευτέρα θα ανεβαίνουν στο επίσημο site του ABC για το Lost, κάποια δίλεπτα "webisodes" με γενικό τίτλο "Missing Pieces". Το πρώτο που ανέβηκε σήμερα είναι για τον χαρακτήρα του Jack. Είναι μια χαρά για να περάσει ο καιρός, μέχρι την ( κουτσουρεμένη; ) season 4... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignorant Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Παίζει σε εσάς αυτό το "Missing Pieces"; Σε μένα κολλάει στο μήνυμα "Your video is loading", και η progress bar δε φαίνεται να γεμίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα Mobisodes από το blog http://lostmobisodesgr.blogspot.com/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Ειδα καποια ασχημα νεα :( http://www.cosmo.gr/Media/Hellas/176296.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 :cry::cry: ΤΙ;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Indeed... Lost: 8 scripts have been completed, will premiere in February... source Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Κι εγώ για 8 επεισόδια ήξερα... Κάτι όμως δε μου κολλάει στην υπόθεση. Εντάξει, κάνουν απεργία και τα γυρίσματα δεν είναι απλό πράγμα, αλλά... δεν είναι υπερβολή να μας λένε από τώρα ότι δε θα προλάβουν να γυρίσουν νέα επεισόδια στους επόμενους 4 μήνες; (2 μέχρι να αρχίσουν οι προβολές και άλλοι 2 μέχρι να δείξουν τα έτοιμα επεισόδια). Μήπως τα φουσκώνουν λίγο για να γυρίσουν το κόσμο εναντίων των σεναριογράφων; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Οι writers της WGA θα συζητήσουν με AMPTP (Alliance of Motion Picture and Television Producers) ξανά στις 26 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τα πρόσφατα νέα. Αυτά ίσως αποδειχθούν καλά νέα αν καταλήξουν τελικά σε συμφωνία. Πάντως είναι προς όφελος των σεναριογράφων να ακούγονται (και να προκαλούν αντιδράσεις) απο τώρα τα αποτελέσματα της απεργίας τους. Είναι λογική η κίνηση των καναλιών να μαζεύουν όπως όπως τις σειρές γιατί η τελευταία απεργία των σεναριογράφων κράτησε πάνω από 20τόσες εβδομάδες. Και είναι πολύ πιθανό πολλοί ηθοποιοί και συντελεστές από το LOST (και άλλες σειρές φυσικά) να συμμετέχουν για συμπαράσταση στις απεργίες και να αρνηθούν να κατέβουν σε γυρίσματα... Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts