Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερωτηση γενικη...

Πιστευετε οτι αυτη η διακοπη θα ωφελησει η οχι την σειρα;Δλδ οσον αφορα το ενδιαφερον..Παντως εγω βλεπω και εδω και σε καποια αλλα forum του εξωτερικου να εχει πεσει λιγο.Απο την αλλη λογικο ειναι..Τι λετε;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τι ειναι κρυμμενο στη ζουγκλα?

θα σας πω εγω. Καμια κλανια θα εχει αμολησει κανεις και θα εχει χαθει και οποιος την ανταμωνει και την μυριζει θα πεφτει ξερος απο τη μποχα. δε νομιζω οτι υπαρχει κατι πιο τρομακτικο στο νησι...

Ε μα πια ... Το παραχεσαν πολυ και μας κουρασαν στα αληθεια

:X

Μια ερωτηση γενικη...

Πιστευετε οτι αυτη η διακοπη θα ωφελησει η οχι την σειρα;Δλδ οσον αφορα το ενδιαφερον..Παντως εγω βλεπω και εδω και σε καποια αλλα forum του εξωτερικου να εχει πεσει λιγο.Απο την αλλη λογικο ειναι..Τι λετε;;

Το ενδιαφέρον των παλιών οπαδών μπορεί να έχει πέσει γιατί διανύουμε πια την τρίτη season του LOST και οι παραγωγοί φοβούνται να δώσουν απαντήσεις. Καλώς ή κακώς η λογική τους είναι (και την εξέφρασαν απροκάλυπτα) να δώσουν τις μεγάλες εξηγήσεις στο τέλος, για να μη κινδυνέψουν να χαθεί το ενδιαφέρον πριν την τελυταία season.

Αυτό βέβαια τους προφυλάσσει και απο κάτι άλλο, αν η εξήγηση είναι τελικά μια τεράστια μπούρδα, το κοινό θα έχει μείνει μέχρι τέλους και μετά δε θα μπορει να τους κάνει και τίποτα...

Το ενδιάμεσο κενό στις σειρές είναι η νέα μόδα προγράμματος, και καλά κάνουν. Πάντως ο δικός μου απολογισμός δεν πολυδιαφέρει απο αυτόν που είχα στο τέλος της πρώτης season. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το LOST είναι ένα τεράστιο στοίχημα. Για πόσο μπορείς να ταίζεις ένα θεατή με μυστήρια (και κανένα αίτιο που να τα υποστηρίζει - θα το βρεις στην πορεία βρε αδερφέ σιγα σιγα και δε χρειάζεται να είναι και συγκλονιστικο)...

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Μια ερωτηση γενικη...

Να σου πω την αλήθεια είμαι φιφτι φιφτι

Προτιμώ να δω τα νέα επεισόδια σερί μετά τις 7/2 και να πορωθώ με την αγαπημένη μου σειρά χωρίς να μπλέκονται στο πρόγραμμα επαναλήψεις απο περασμένες season και να χαζεύω με το πρόγραμμά μου

Απο την άλλη μέχρι να έρθει η 7/2 θα έχω φάει τα νύχια μου μέχρι το κόκκαλο στις αρχές που θα είναι φρέσκο το επεισόδιο για το τι έπεται στην συνέχεια αλλά αργότερα θα μου ψιλοπεράσει λίγο η μανία...κοντά όμως στο τέλος Ιανουαρίου θα με ξαναπιάσει.

Οπότε ότι και να είναι καλά είναι αρκεί να έχουμε επεισόδια να βλέπουμε.

Και σε όποιον δεν του αρέσει vinegar

Namaste!

Και εγω ετσι λεω GreekCharmed...Το ενδιαφερον θα αναπτερωθει στις

στις 7/2..stroggoff μη το τραβας πολυ.Αν πχ το τελος μας αφησει αναυδους τι θα λες;Βεβαια ο καθενας εχει τη γνωμη του..φυσιολογικο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Τα εχουμε ματαξαναπει αυτα,ας μην αναλωνομαστε στα ιδια.Το σημαντικο και αυτο που ο καθενας πρεπει να καταλαβει,ειναι οτι μετα απο 2.5 χρονια η σειρα εχει σαφως δειξει ποιο ειναι το στυλ της,ο ρυθμος της,οι απαντησεις της.Οποτε οποιος δεν μπορει να την δει επειδη δεν του αρεσει αυτο το πραγμα ή δεν την βλεπει ή περιμενει μαζεμενα τα επεισοδια.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Ακριβώς, τα έχουμε ξαναπεί. Όποιος δεν μπορεί να τη δει, ας μη την δει. Και όποιος αποφασίσει να την κόψει ας το κάνει όποτε θέλει αυτός/η.

Βεβαια ο καθενας εχει τη γνωμη του..φυσιολογικο!

Έτσι, ο καθένας με τη γνώμη του (κάτι που συνεχώς και σε κουραστικό βαθμό πρέπει να επαναλαμβάνουμε εδω μέσα παρά το ότι εξυπακούεται).

Ίσως αυτό που λέει ο Sheik, οτι "η σειρά εχει σαφως δειξει ποιο ειναι το στυλ της,ο ρυθμος της,οι απαντησεις της" εγώ να είμαι σε άρνηση και να μη μπορώ να το δεχτώ (ότι οι ρυθμοί της θα συνεχίσουν να είναι αυτοί της 2ης season) για μια σειρά που υποσχόταν πολλά αρχικά, και παρέδωσε λίγα.

Και επειδή ρωτήθηκα :P αν στο τέλος μας αφήσει άναυδους τι θα πώ η απάντηση είναι ότι εξαρτάται. Υπάρχουν τρείς σχολές (που γνωρίζω, ίσως να είναι και περισσότερες)

1. Aυτή της "πορείας". Σημασία έχει η πορεία προς το φινάλε και όχι το φινάλε. Εδώ το LOST τα καταφέρνει σε μέτρια επιπεδα imho. Ενώ έδειχνε να εχει προδιαγραφές να συνεχίσει απο την 1η season σε κορυφαία επίπεδα.

2. Aυτή του φινάλε. Όλα γίνονται για να οδηγήσουν σε ένα φινάλε. Μπορεί να φας 2 season junk και να δεις ένα υπέροχο φινάλε στην 4η season. Κάποιοι εδώ λένε εντάξει χαλάλι η χλαπάτσα που φάγαμε, στο τέλος αποζημιωθήκαμε. Για μένα είναι "πολύ ωραίο φινάλε αλλα κρίμα για το υπόλοιπο σύνολο της σειράς"...

3. αυτή όπου το φινάλε γεμίζει τη σειρά, αλλάζει και δίνει νοήμα σε φαινομενικά ανούσια επεισόδεα και ασύνδετα γεγονότα, εξηγεί τα πάντα και σε κάνει να θέλεις να τη ξαναδεις απο την αρχή. Εδώ θα τους δώσω συγχαρητήρια... (σε αυτή τη φάση η απόδοση που του δίνω είναι very high)...

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

δε ξερω, εγω διαβαζοντας για ολες τις λεπτομερειες που εχουν προσεχθει (σε Lostpedia κλπ), βλεποντας τη σημασια που δωσανε στο Lost Experience, και το τι αποκαλυψαν μεσω αυτου κ.ο.κ. καταλαβαινω οτι η σειρα δεν παει στη τυχη.

Οτι αυτο που ειπανε στην αρχη, οτι ξερουν ηδη τι θα γινει ειναι η αληθεια

Επειδη η σειρα γραφεται απο αυτους που εγραφαν και το Alias ,και προς το παρον το παει με τον ιδιο ρυθμο εξελιξεων οπως η αλλη σειρα ,να το θυμηθειτε οτι μεχρι την 4 σεζον δεν θα αποκαλυφθει τιποτα σημαντικο, σχεδον θα νομισουμε οτι αλλαξε το σεναριο.Επειτα η 5 σεζον θα τελειωσει με αποκαλυπτικα επεισοδια που θα εχουν μονο απαντησεις.Ηδη στη 2η εχουν ξεφυγει απο το θεμα του τί γινεται με τα μυστηρια του νησιου.Και ο λογος που θα το βλεπουμε , οση κοιλια και να κανει , θα ειναι επειδη θα μας μενουν οι αναπαντητες ερωτησεις απο την 1 σεζον οπου θα εχει πολλες περισσοτερες αποκαλυψεις απ'οτι η 2η,3η και4η σεζον,και οποτε θα εχουμε την περιεργια μεχρι και την 5η να μας λυθουν.

Ετσι ακριβως εγινε και στο Αlias για οσους το ειχαν δει.

Εγω δεν εχω δει το ALIAS και δεν μπορω να εκφρασω αποψη.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σημαντικο ρολο παιζει το πως και ποτε εχεις δει το Lost..Πχ εγω το πηρα ειδηση το σεπτεμβρη που μας περασε!Ειδα απο τον σεπτεμβρη μεχρι τον Νοεμβρη ολα!1η - 2η - 3η(οσο ειναι) season μεσα σε 2 μηνες...Ειχα πορωθει ασχημα!Οταν πηρα πχ την 2η season την ειδα ολη μεσα σε ενα σαββατοκυριακο!Ετσι λογικο ειναι το ενδιαφερον μου να μην εχει εκλειψει καθολου και να μετραω μερες μεχρι τον Φλεβαρη(εχει και εξεταστικη το κερατο μου..)!Τωρα αν το εβλεπα απο την αρχη πριν απο δυο χρονια...δεν ξερω πως θα ηταν..Οποτε ολα οφειλονται στο πως το εχεις δει..

stroggoff μια λυση ειναι οταν ερθει ο Φλεβαρης και βγαινουν τα new episodes να μην τα δεις!Δεστα το καλοκαιρι ολα μαζι να γουσταρεις και μετα τα λεμε..Αν και δεν υπαρχει περιπτωση να μην τα δεις!Μολις βγαινουν μπαμ στημενοι ολοι μπροστα!!!! Αυτα..γεια μας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

stroggoff μια λυση ειναι οταν ερθει ο Φλεβαρης και βγαινουν τα new episodes να μην τα δεις!Δεστα το καλοκαιρι ολα μαζι να γουσταρεις και μετα τα λεμε..Αν και δεν υπαρχει περιπτωση να μην τα δεις!Μολις βγαινουν μπαμ στημενοι ολοι μπροστα!

E ρε κόλλημα με μένα :ninja:

Ξέρω ποιες επιλογές έχω σχετικά με τη σειρά, πότε θα βλέπω τα νέα επεισόδεια του LOST και ποσο διατίθεμαι να περιμένω για να τα δω μαζεμένα.

Καλώς η κακώς ούτε μια απο αυτές τις πληροφορίες δεν είναι δικό σου θέμα και θα μου επιτρέψεις να αγνοήσω κάθε παρότρυνση σου.

ρε φιλε δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου..ισα ισα..απλως υποστηριζεις με πολλη θερμη την "αλλη" αποψη και για αυτο στο λεω και προφανως δεν θα σου πω εγω τι θα κανεις..οκ;παντα φιλικα δεν θα πλακωθουμε για το lost τωρα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Ώρα για spoilers:

Σε συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός Matthew Fox στο δίκτυο NFL η μεγάλη έκπληξη που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα στην σειρά θα γίνει στο επεισόδιο 3x12 που έχει σχέση με την Claire ή στο αμέσως επόμενο.

Βγήκαν οι πρώτες επίσημες πληροφορίες για το επόμενο νέο επεισόδιο 3x13 -ακόμα χωρίς τίτλο-, στο επεισόδιο αυτό θα συναντήσουμε δύο αστυνομικούς των Ανθρωποκτονιών του Orange County. Ακόμα δεν γνωρίζουμε σε ποιόν θα επικεντρώνεται το επεισόδιο αυτό.

Namaste!

o Jin giati einai etsi?? :lol:

On the show Lost, Sawyer often calls Jin "Chewie," because Jin speaks Korean, and Sawyer can't understand him

Chewie htan o pistos filos tou Hans Solo sthn arxikh trilogia tou Star Wars.. kai emoiaze me ton Jin sta parapanw sxedia. (btw an kai to eixa dei persy -den kerw an exei allages apo tote h idea gia tou South Park - Lost einai koryfaia)

http://www.youtube.com/watch?v=vxlgVOVJ6DQ

Το καλυτερο Lost Moment μεχρι στιγμης...

Guess who's back...!

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

http://www.youtube.com/watch?v=vxlgVOVJ6DQ

Το καλυτερο Lost Moment μεχρι στιγμης...

Guess who's back...!

who?:wacko:

όλοι αδιάβαστοι... να περάσετε πάλι το Σεπτεμβρη :P

H

αεροσυνοδός απο το αρεοπλάνο είναι -στο 1ο επεισόδιο του LOST δίνει στον Jack 2 μπουκαλάκια με αλκοολούχο ποτό, και μετα τη βλέπουμε στο 2ο season με τους tailies μέχρι που εξαφανίζεται μυστηριωδώς όταν oi tailies ακούν τους ψιθύρους στο δάσος - επιστρέφοντας προς το camp των Lost-ies. Αντε να μάθουμε γιατί την απήγαγαν (και γιατί αυτή και όχι κάποιον άλλο)