Jump to content

Lost (ABC)


Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο μελαμψος τυπακος θα εχει καποιο ρολο στο Λοστ [λογικα θα επεσε κι αυτος στο νησι (το αεροπλανο επεσε τελικα;; ή απλα περασε απο φιλτρο οσους ηθελε και τους αλλους τους αφησε να πανε στον προορισμο τους, ισως χωρις πιλοτο.... αλλα για να εχουν βρει πριν 2 επεισοδια πραγματα απο το αεροπλανο ο Σωγιερ κλπ σημαινει οτι εχει πεσει)]. Ο τυπος αυτος λοιπον δεν ειναι ενας απλος κομπαρσος οπως ολοι οι αλλοι που εδειχνε. Ειναι γνωστος ηθοποιος, τον ειχα δει σε μια περσινη ταινια που επαιζε μαζι με τον Τζακ που ειχε να κανει με μια τρομοκρατικη επιθεση.
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μου φαίνεται θα κάνουμε ανακύκλωση της ιστορίας, απλά αυτή τη φορά με λιγότερα αναπάντητα ερωτήματα, μιας και τώρα θα προσπαθήσουν να μας οδηγήσουν στο "τέλος" - αν υπάρξει - .. εγώ αυτή την εντύπωση έχω...

 

Συμφωνώ πιο πάνω με την ΑΤΑΚΑ του επεισοδίου .. αλλά κ με το από κάτω σχόλιο σχετικό με την ατάκα και τα ψέματα του Μπεν.... !!

 

Υπομονή .. 1 week!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Link to comment
Share on other sites

edit @ Bayern4: Και τοτε για ποιον θυσιαστηκε ο Κριστιαν? Ηταν κ αυτος στο νησι πιο πριν????????
you neeever know...:ninja:

 

Ο μελαμψος τυπακος θα εχει καποιο ρολο στο Λοστ [λογικα θα επεσε κι αυτος στο νησι (το αεροπλανο επεσε τελικα;; ή απλα περασε απο φιλτρο οσους ηθελε και τους αλλους τους αφησε να πανε στον προορισμο τους, ισως χωρις πιλοτο.... αλλα για να εχουν βρει πριν 2 επεισοδια πραγματα απο το αεροπλανο ο Σωγιερ κλπ σημαινει οτι εχει πεσει)].
ακριβως τις ιδιες σκεψεις θα γραφα- με γλιτωσες απ το γραψιμο;)
Link to comment
Share on other sites

6ο επεισοδιο.. το περιμεναμε πως και πως..

 

 

Χερλυ? Σαγιντ? τι στην ευχη? Τζιν

... και δεν συμμαζευεται.. Αυτο το επεισοδιο εδωσε μεν απαντησεις, δημιουργησε παλι ερωτησεις..δε.

 

Ξενερωσα με τον

Φαρο

. Βουντου, παπουτσια και μαλ#!@#ς.

Η αληθεια ειναι οτι περιμενα κατι πιο

"επιστημονικο".

 

Αυτο που με προβληματισε ξανα ειναι οτι στην φωτο (αν το προλαβατε να το δειτε) γραφει "US ARMY". Αυτο σε συνδυασμο με το επεισοδιο με την μεγαλη βομβα στο νησι (τοτε με τα πρωτα flash backs και την επαφη με τον "παρελθοντικο" Ριτσαρντ) και την επισης αναφορα στον αμερικανικο στρατο με προβληματιζουν και μου δημιουργουν τον φοβο οτι τελικα η εξηγηση και το τελος του Lost δεν θα εχει καμμια σχεση με την αρχη του και οτι θα προκειται για μια ακομα "αμερικανια". Δεν λεω περισσοτερα και δεν θελω καν να το σκεφτομαι. θα δειξει.

 

ΥΓ

απιστευτη ατακα του Λυπιδη "Δεν παμε στο Γκουαμ, ετσι?" αλλα και η επομενη του Μπεν οταν τον ρωτησε ο Τζακ πως μπορει και διαβαζει... "Μου εμαθε η μητερα μου!" hehe

 

Dream big and dare to fail..
Link to comment
Share on other sites

Τον Λυπιδη τον παιζει ο ιδιος ηθοποιος;

Τον Μπεν ποιος τον εδειρε;

 

Τον Λυπιδη ναι, απλα εχει ξυριστει πια μετα απο 3 χρονια...:p

 

Για το Μπεν το forum εικαζει οτι

σκοτωσε την Πενυ και το αιμα ειχε να κανει με το φονικο...

 

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

Link to comment
Share on other sites

για τον Χερλυ, δειτε τι αντικειμενο πηρε μαζι του..:shifty:
Link to comment
Share on other sites

Για το Μπεν το forum εικαζει οτι

σκοτωσε την Πενυ και το αιμα ειχε να κανει με το φονικο...

Ρε παιδια ο Μπεν ειχε το χερι στο γυψο αν δεν κανω λαθος.....αν ηθελε να σκοτωσει την εν λογο κυρια, δεν μπορουσε να παρει ενα οπλο να ξεμπερδευει; επρεπε να πιαστει στα χερια μαζι της να την πνιξει πχ;

Καποιος τον ξυλοφόρτωσε πιστευω.....Ισως ο Γουώλτ!!!!!:ninja::ninja::ninja:

Link to comment
Share on other sites

Kάτι με τον Windmore εγώ πιστεύω παίχτηκε με τον Ben. Μπορεί να τον ξυλοφόρτωσαν μπράβοι του windmore

 

Για το αεροπλάνο σίγουρα θα έπεσε και θα υπήρχαν και επιζόντες εκτός από τους 6 (το βλέπουμε και στο πρόμο αυτό). Το φλας ήταν λογικό και δεν νομίζω είχε σχέση με τα flashes του νησιού. Aπλά το αεροπλάνο έπεσε στο radious του νησιού και επειδή ο χρόνος έξω από το radious είναι 2007 ενώ στο νησί έχουν σταθεροποιηθεί κάπου στο 1960-1970 έπρεπε να το ''συμβολίσουν'' κάπως ότι μπήκαν σε άλλο χρόνο χρησιμοποιώντας το γνωστό flash.

Αυτός ο μαυριδερός πολύ ύποπτη φάτσα όντως.

Ο sayid ήταν κρατούμενος. Το θέμα έινια γιατί τον πήγαιναν στο Γκουάμ. Έλεος δηλαδή, τελείως πρόχειρο το σκεπτικό τους και 'υπερφυσικό'...Η όλη ξενέρα είναι ότι και στα επόμενα επεισόδια θα μας απασχολήσουν με το έγινε και μαζεύτηκαν όλοι...ελπίζω να μην κρατήσει και πολύ γιατί όλα τα story εκτός νησιού είναι επιεικώς απαράδεκτα και τελείως ανούσια. Γι'αυτό και το 5χ6 ήταν τόσο μάπα.

Εν τω μεταξύ θα ξαναπώ την βλακεία του επεισοδίου που μαρτύρησε το πως πέθανε ο Λοκ. Ελεος δηλαδή, το επόμενο επεισόδιο λέγεται life and death of benjamin και αυτοί μας είπαν από τώρα το death. Ε, τι να δούμε στο επόμενο ξέρω γω. Απαράδεκτοι!!!!

Link to comment
Share on other sites

Μαλλον θα επικεντρωθει στο life δλδ στο τι ειπε στους 6 οταν γυρισε στον νορμαλ κοσμο! -αναρωτιεμαι που επεσε αυτος οταν γυρισε! ο Μπεν ειχε πεσει στη μεση της Σαχαρας και ειχε διαβατηρια ψευτικα ονοματα και ενα καρο πραγματα... Αυτος μεσα στο LA επεσε????-

 

Και θα εξηγησει γιατι αυτοκτονησε, γιατι δε νομιζω πως το περιμεναμε....

 

Παντως μιλωντας για βλακειες και ξενερωματα, εγω θεωρησα βλακεια το γραμμα του Λοκ στο Τζακ.... Περιμενα να ειναι τπτ συγκλονιστικο και ηταν 1 σειρα...:down:

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά μηπως το γράμμα αυτό δεν ήταν του Λοκ πραγματικά?

Γιατί ο Μπεν έφυγε όταν άρχισε να το διαβάζει ο Τζακ?Σύμπτωση?Δεν νομίζω.Και η υπερβολική προβολή του γράμματος μόνο τυχαία δεν είναι.

Ίσως ο Ben ήθελε να πάει ο Τζακ στο φέρετρο για να δει το γράμμα που μπορεί να έγραψε αυτός.

 

Στο promo φαίνεται

μια σκηνή που είναι ο Locke μαζί με τον Ben.Ίσως εκεί έγινε κάτι

 

Link to comment
Share on other sites

Άσχετο, αλλά στο νησί μέχρι τώρα εμφανιζόταν ο πατέρας του Τζακ σε ρόλο νησιού/Jacob κλπ, παρ' όλο που είναι νεκρός. Λέτε τώρα να εμφανίζεται πλέον ο Locke μιας και είναι και αυτός πεθαμένος τώρα?
Link to comment
Share on other sites

Σιγουρα αυτοι που γραψαν αυτο το σεναριο ειναι απιστευτοι.Τιποτα δε γινετε καταλαθος και πουθενα δεν υπαρχει λαθος.Μηπως θα εμφανιστει και ο Τσαρλυ τωρα? Γιαυτο πηρε ο χοντρος τη κιθαρα ? Αυτη που κουβαλαει τον Σαιιντ...κατι πρεπει να παιζει μ αυτην.......πολυ τυχαια συναντηση να πηγαινει στο Γκουαμ........? Ρε παιδια ποιος σβηνεινει προτασεις απο τα post και γιατι?
Link to comment
Share on other sites

Τί έχετε να πείτε για αυτό που είπε η hawking ότι το νησί πάντα κινείται?

Είπε μάλιστα ότι γι'αυτό δεν σώθηκαν. Δεν σας φαίνεται λίγο παράξενο-μούφα αυτό?

 

Γιατί, τόσο καιρό δεν είχαμε δει κάποια flashes που σημαίνει ότι το νησί κινούνταν μόνο χωρικά αλλά όχι χρονικά? wtf? Ξέρουμε ότι ο Richard και άλλοι ήταν στο νησί πριν έρθει η Dharma . Κινούνταν και αυτοί με το νησί?!?

Άντε κ πες ότι ίσως έτσι να εξηγούνται τα κουμπιά, δηλαδή με κάποιον τρόπο μπορούσαν και σταθεροποιούσαν το νησί πάντα σε ένα μέρος. Γιατί, επίσης, θα ήταν εξαιρετικά απίθανο να μπορούν να μετακινηθούν με το υποβρύχιο αν δεν ξέραν που βρίσκονταν. Και αν θυμάμαι καλά είχαν μόνο μία barrier που σημαίνει ότι είχαν σταθεροποιηθεί σίγουρα κάπου. Πάντως στάνταρ το νησί είχε σταθεροποιηθεί στο χώρο κάποια στιγμή πρώτον λόγω της φρεγάτας που τους βρήκε και δεύτερον ότι δεν θα υπήρχε λόγος να το ξαναμετακινήσουν αν κινούνταν ήδη. Αλλά το ερώτημα είναι ΠΩΣ κινούνταν παλιά? Χώροχρόνο ή μόνο χώρο?

 

Αλλά από την άλλη, όταν ανατινάχτηκε η καταπακτή (αν υποθέσουμε ότι η καταπακτή και ο des με τους αριθμούς ενεργοποιούσαν κάποια προστασία ώστε να σταθεροποιηθεί το νησί) αρχίσαν να κουνιούνται πάλι? Όχι, αφού τους βρήκε η φρεγάτα. Μήπως γι'αυτό έπρεπε να γυριστεί ο τροχός ώστε το νησί να αρχίσει να κουνιέται πάλι αλλά αυτή τη φορά στο χωρο & χρονικά?

 

wtf? Πως το καναν έτσι? Τι λέτε εσείς?

Link to comment
Share on other sites

Τα κομμάτια των post που είναι μαυρισμένα είναι μαρκαρισμένα ως spoilers, για να μην τα διαβάσουν καταλάθος όσοι δεν έχουν δει ακόμα το πιο πρόσφατο επεισόδιο. Μπορείς να τα διαβάσεις επιλέγοντάς τα με το ποντίκι.

 

Γενικά ξενέρωσα με όσα λέει ο stroggof λίγο πιο πάνω, αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι

όσο ήταν το αεροπλάνο στον αέρα

με είχε πιάσει ένα αίσθημα προσμονής / άγχους - σαν τον Τζακ, περίμενα κάτι να συμβεί!! :p

Link to comment
Share on other sites

Σε τι εποχη να εχουν πεσει τωρα στο νησι ο Τζακ η Κεητ και ο Χερλυ;Η φορμα του Τζιν ειναι καινουργια οπως και το φορτηγακι.Να εχουν πεσει στο παρελθον και εκει να βρισκονται ηδη οι Σωγιερ κλπ;Αυτους τους αφησαμε σιγουρα στο παρελθον εκει που το πηγαδι δεν ειχε ανοιχτει ακομα.
Link to comment
Share on other sites

Λογικα στην εποχη της Νταρμα αφου το φορτηγακι ειναι καινουριο. Εκτος αν περασε κι αυτο απο καμια τρυπα και ηρθε απο τον εξω κοσμο. Αλλα αν δεν κανω λαθος εχει σταματησει την παραγωγη του η VW.
Link to comment
Share on other sites

Αυτους τους αφησαμε σιγουρα στο παρελθον εκει που το πηγαδι δεν ειχε ανοιχτει ακομα.

Με το που "φεύγει" ο Λοκ από το νησί, λογικά κάνουν ακόμα ένα timejump. Πιθανότατα το τελικό, μια και ο Τζιν δείχνει να βρίσκεται για καιρό σε αυτή την "εποχή" Dharma.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango
Link to comment
Share on other sites

Nέο promo

http://www.youtube.com/watch?v=F_jHqEx7V-s&eurl=

 

Aυτή που μιλάει με τον Λοκ τί λέει?

 

Nobody remembers ME on the plane ή nobody remembers being on the plane? ή nobody remembers you being on the plane? Aπότι φαίνεται πάντως ο Λοκ ζωντανεύει. Και όχι σαν φάντασμα αλλά κανονικά. wtf

 

Link to comment
Share on other sites

Nέο promo

http://www.youtube.com/watch?v=F_jHqEx7V-s&eurl=

 

Aυτή που μιλάει με τον Λοκ τί λέει?

 

Nobody remembers ME on the plane ή nobody remembers being on the plane? ή nobody remembers you being on the plane? Aπότι φαίνεται πάντως ο Λοκ ζωντανεύει. Και όχι σαν φάντασμα αλλά κανονικά. wtf

Βασικά φαίνεται να λέει "Nobody remember you being on the plane" και παίρνει σαν απάντηση "Well, Ι don't remember being on there either"

 

Link to comment
Share on other sites

Βασικά φαίνεται να λέει "Nobody remember you being on the plane" και παίρνει σαν απάντηση "Well, Ι don't remember being on there either"

 

Φυσικο δεν ειναι;Αφου ηταν στις αποσκευες :lol::lol:

Αυτη που ρωταει ειναι αυτη που συνοδευε τον Σαγιντ;

Link to comment
Share on other sites

Είναι προφανές ότι οι σεναριογράφοι δεν έχουν ακόμα ξεπεράσει το σύνδρομο "Nikki and Paulo".:p
patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...