lefkal Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Όλες οι εξελίξεις στη σειρά δε με εντυπωσιάζουν πάντως γιατί "τα περίμενα" αφού είχα διαβάσει ότι στο team των σεναριογράφων ήταν και αυτοί από το Allias, όποιος το έχει δει θα καταλάβει από τό πως άρχισε και πως τελείωσε... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Major fail το επεισόδιο για μένα. 3 επεισόδια πριν το τέλος, δεν δικαιολογείται να είμαστε σε τόσο ασταθές υπόβαθρο -το οποίο υποτίθεται ότι είναι η βάση για τις εξελίξεις στο φινάλε (και σε όλη τη σειρά). Αν κάτι ήταν θετικό στο επεισόδιο ήταν η αποκάλυψη του πόσο ηλίθιος ήταν ο Jacob. Και του ότι ήταν αδελφοκτόνος βεβαίως. Οι φύλακες της "ενέργειας του νησιού" ήταν παρ'τον ένα και χτύπα την άλλη τελικά. Η φρενοβλάβεια στα όρια της. Ανάξιοι όσο δεν πάει και σίγουρα όχι τα καλύτερα δείγματα "ανθρώπων" (που διατείνεται ο Jacob ότι ψάχνει για αντικαταστάτες). Η μόνη ταιριαστή κατάληξη είναι να φύγει ο καπνός, να ισοπεδώσει τον κόσμο και να γουστάρουμε. Στα μυστήρια "το είχανε". Στις απαντήσεις με τα ως τώρα δεδομένα θεωρώ πως όχι. 3 επεισόδια για έρθουν τα πάνω-κάτω. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Η μόνη ταιριαστή κατάληξη είναι να φύγει ο καπνός, να ισοπεδώσει τον κόσμο και να γουστάρουμε. :lol: "Smokey-προχώρα-διάλυσέ τα-όλα!" Πάντως άμα το καλοσκεφτείτε, η όλη φάση "φυλάμε το νησί για να μην καταστραφεί ο κόσμος και όταν βαρεθούμε (??) ψάχνουμε για αντικαταστάτη" είναι περίπου το ίδιο στόριλάιν με το "πατάμε το κουμπί κάθε 108 λεπτά για να μην καταστραφεί ο κόσμος και όταν βαρεθούμε έρχεται αντικαταστάτης"... και αυτοί που φυλάνε το νησί να μην ξεφύγει ο smokey (ή να μη μολύνει/εξαντλήσει κανένας την "πηγή" που το ξέρουν οτι θα καταστραφεί ο κόσμος αν αποτύχουν στην αποστολή τους? Ποιός τους τό πε και πώς το ξέρουν ότι δεν πρόκειται για "μπλόφα", όπως με το κουμπί? Και εδώ που τα λέμε τι έχει να φοβηθεί ο κόσμος αν ένα "κακό" ξεχυθεί ξαφνικά - να πεις ότι είναι τέλειος και θα γεμίσει με κακία - αφού έτσι κι αλλιώς όλα τα κακά ήδη υπάρχουν...εννοώ η μυθολογία του Λοστ έτσι όπως εξελίσσεται, θυμίζει το μύθο των "Πρωτόπλαστων" ("Να μην πας ποτέ μέσα στην πηγή" που ουσιαστικά σημαίνει "να τη φυλάς χωρις να θες να μάθεις τι ακριβώς είναι" - κι ο MIB που πήγε "εξέπεσε" σαν τον εωσφόροή το μύθο με το κουτί της Πανδώρας...όμως η διαφορά είναι ότι υπάρχει ήδη ένας κόσμος που είναι γεματος κακία και συμφορές, άρα από τι ακριβώς τον προφυλάσσουμε? Γιατί εγώ δεν το εκλαμβάνω ότι ο smokey θέλει να φύγει απ το νησί για να σκοτώσει και να καταστρέψει όλο τον κόσμο...απλώς θέλει να πάει να δει πώς είναι, across the sea με τον κίνδυνο να τον μολύνει με την κακία του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Αυτο το επεισοδιο τελειωσε ενω περιμενα να εχει αλλο τοσο. Δεν το διεκοψα καθολου κ κυλησε απειρως γρηγορα. Ξαναγραφω οτι πλατιαζε στις ιστοριες κ ενω υπαρχουν απειρα ερωτηματικα ακομα κ τωρα. Δε θελω ενα επεισοδιο 2 ωρων που θα αναλυονται ολα κ ταυτοχρονα να γινεται η μεγαλη μαχη. Θελω διαδοχικες αποκαλυψεις κ στο τελος απλα να βλεπουμε μια ληξη σεναριου που δε θα ναι προβλεψιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 O Jacob/Θεός απαγορεύει να δωθεί το φως/μήλο της γνώσης στην ανθρωπότητα, και o MIB/φίδι θέλει να το μεταδώσει... Χμ... αυτό μου έρχεται στο μυαλό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Πάντως άμα το καλοσκεφτείτε, η όλη φάση "φυλάμε το νησί για να μην καταστραφεί ο κόσμος και όταν βαρεθούμε (??) ψάχνουμε για αντικαταστάτη" είναι περίπου το ίδιο στόριλάιν με το "πατάμε το κουμπί κάθε 108 λεπτά για να μην καταστραφεί ο κόσμος και όταν βαρεθούμε έρχεται αντικαταστάτης"... και αυτοί που φυλάνε το νησί να μην ξεφύγει ο smokey (ή να μη μολύνει/εξαντλήσει κανένας την "πηγή" που το ξέρουν οτι θα καταστραφεί ο κόσμος αν αποτύχουν στην αποστολή τους? Ποιός τους τό πε και πώς το ξέρουν ότι δεν πρόκειται για "μπλόφα", όπως με το κουμπί? Βασικά αυτό για μένα είναι από τα καλύτερα σημεία της ιστορίας που έχει πει μέχρι σήμερα το LOST (και κομμάτι αυτής της χαρακτηριστικής ιστορίας βλέπουμε και στο τελευταίο επεισόδιο. Δηλαδή, ακόμα και ο Jacob δεν γνωρίζει/δεν αμφισβητεί τη μητέρα του, στηρίζεται σε μια τυφλή πίστη (σε διεστραμμένο κατά τη γνώμη μου στόχο) και καταλήγει σε εγκλήματα. Για μένα τουλάχιστο ισχύει ότι η ιστορία στο επεισόδιο φωτίζει πολύ περισσότερο τον ΜΙΒ (οπότε έχω μια διαφωνία ως προς τη "μάυρη ψυχή" του που αναφέρεις), ενώ γκρεμίζει το μύθο του Jacob ως ενάρετου, σοφού, υπέρμαχου του free will. Επίσης, η θετή-με-το-στανιό-"μητέρα" τους έχει σκοτώσει εν ψυχρώ την κανονική μάνα, και τους άλλους ναυαγούς, και από όσο καταλαβαίνω πήγε να σκοτώσει και τον γιο της. Και όλα αυτά στο όνομα μια πίστης ότι πρέπει να προστατέψει το νησί, επειδή οι άνθρωποι διαφθείρονται, και επειδή αν κάποιος μάθει τη δύναμη του νησιού, θα έρθει το τέλος. Ασαφείς πεποιθήσεις, τρομολαγνεία και ξεπεσμός ηθών/φθορά των προσώπων στο βωμό του ακατανόητου/του ιερού. Ομοίως με την πίστη του Locke στο νησί (με την τραγική κατάληξη και για αυτόν και για τους άλλους που υπέφεραν επειδή αυτός πίστευε στο νησι), ομοίως με τον Ben που πίστευε σε κανόνες και υποχρέωση προς το νησί και τους Others, και ομοίως με τον Desmond και το κουμπί (αυτό κυρίως ως μικρογραφία των άλλων βέβαια). Και αν υποθέσουμε ότι θα κρατήσουν αυτό το "σχέδιο" στην ιστορία, τότε τον Jack τον περιμένει μεγάλη έκπληξη παρακάτω, που μου παίζει τον Man of faith τελευταία... Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 @strogoff ναι, ναι συμφωνώ απόλυτα - κι όσο για τη "μαύρη" ψυχή του ΜΙΒ, σίγουρα όχι πιο μαύρη απ' του Τζέικομπ ή της "μάνας" τους, μάλλον όσο μαύρη είναι η ψυχή του κάθε ανθρώπου (στη γιν/γιανγκ λογική - οτι όλοι έχουμε ένα πιο σκοτεινό κομμάτι μέσα μας) Και αν το τραβήξουμε λίγο (όχι και πολύ δηλαδή) το όλο στόρι τελικά είναι ένα σχόλιο πάνω στην τυφλη/θρησκευτική πίστη σε έναν ανώτερο σκοπό, ο οποίος - ακόμα κι αν παρουσιάζεται ως ιερός - τελικά "αγιάζει τα μέσα" και οδηγεί σε πράξεις ανίερες και ανήθικες. Και όντως είναι εντυπωσιακό το πώς τόσοι άνθρωποι στη διάρκεια της ιστορίας του νησιού πείστηκαν από αυτό τον ανώτερο σκοπό, χωρίς να μπουν στη διαδικασία να ψάξουν πολλές απαντήσεις, βάζοντάς τον πάνω από τη ζωή τους και πάνω από οποιαδήποτε άλλη ηθική αξία, και σχεδόν όλοι κατέληξαν κατεστραμμένοι ή νεκροί...ο κατάλογος είναι μακρυς αν το καλοσκεφτείτε: από τη μάνα Τζέικομπ στον ίδιο το Τζέικομπ, Ρίτσαρντ, Ντογκεν, Μπεν, Ιλλάνα, Λοκ, Ντεσμοντ (όσο άντεξε να πατάει το κουμπι)... και τώρα και ο Τζακ, που πάει φιρί φιρί να το φάει το κεφάλι του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Μπλοφα το κουμπι?? Αν θυμαστε καλα δεν ηταν και τοσο μπλοφα.... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Μπλοφα το κουμπι?? Αν θυμαστε καλα δεν ηταν και τοσο μπλοφα.... ε ναι αλλά δεν καταστράφηκε κι ο κόσμος...την πρώτη φορά που δεν το πάτησαν έπεσε το αεροπλάνο (το οποίο όμως αν δεχτούμε τα νεότερα δεδομένα, δηλαδή οτι το "κάλεσε" ο Τζεικομπ, μπορεί να έπεφτε έτσι κι αλλιώς) και τη δεύτερη φορά έγινε μωβ ο ουρανός κι ο Ντέσμοντ κατέληξε να τρέχει γυμνός στη ζούγκλα. Κατά τα άλλα, hatch και κουμπί σταμάτησαν να έχουν την οποιαδήποτε επιρροή στη σύγχρονη (μετά Ντάρμα) ιστορία του νησιού για τις επόμενες 4 σεζόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamtheater Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 (edited) Ε και είχε στο τέλος και το μπόνους με τον "Αδάμ" και την "Εύα" που μπόρεσαν να το συνδέσουν και με φλασμπακ από πρώτη σεζόν - οτι και καλα "ορίστε βλέπετε, όλα σχεδιασμένα τα χαμε και δένουν"- μπορεί όλοι να ξέρουμε ότι δεν είναι έτσι, αλλά αφού έστω σε αυτό το ένα πράγμα τα κατάφεραν να είναι πειστικοι, μαγκιά τους Άσχετα βέβαια που ο Τζακ είχε υπολογίσει ότι βάσει της αποσύνθεσης των ρούχων τους είχαν πεθάνει πριν από 40-50 χρόνια... :X:X:X Και ειλικρινά, όσο και αν με ψιλοτράβηξε το επεισόδιο μιας και ήταν τουλάχιστον κάπως ατμοσφαιρικό, σε τίποτα δεν δόθηκε μια πειστική απάντηση. Ωστόσο αρνούμαι να δω flashback επεισόδιο της κακής μητριάς για περαιτέρω εξηγήσεις. Αρνούμαι! Χώρια που ξενέρωσα με εκείνο το "όλοι οι άνθρωποι έχουν λίγο απ' αυτό το φως μέσα τους". Περίμενα να πεταχτεί από τις φυλλωσιές η Ποκαχόντας, τόσο μου θύμισε κινούμενο της Ντίσνεϊ. :p Edited May 12, 2010 by dreamtheater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Νιώθω ότι αφήνει ένα κενό η ιστορία. Στο επεισόδιο που είδαμε ο ΜΙΒ χάνει το σώμα του( ο ίδιος το έχει δηλώσει ότι έχω χάσει το σώμα μου και για αυτό κλέβω σώματα άλλων). Αφού έχασε λοιπόν το σώμα του πως γίνεται και το ξανα-έχει στην σκηνή που είχαμε πρωτοδεί τα δύο αδέρφια,με το ψάρι στην παραλία, να διαπληκτίζονται για κάποιους ανθρώπους που είχαν φτάσει μόλις στο νησί? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Δεν ήταν μόνο τότε, αλλα και όταν ήρθε το black rock και συνάντησε τον Richard... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Και πως θα γινοταν;Θα μιλαγε με μια φωνη απο το υπερπεραν ο Τζέικομπ;:lol: Sci Fi ειναι ,οχι ντοκυμαντερ :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Και πως θα γινοταν;Θα μιλαγε με μια φωνη απο το υπερπεραν ο Τζέικομπ;:lol: Sci Fi ειναι ,οχι ντοκυμαντερ :lol::lol: Θα μου ήταν πιο πιστευτό αν είχε μια διαφορετική μορφή. Και ας μας πουν επιτέλους και ένα όνομα για τον μαύρο.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Θα μου ήταν πιο πιστευτό αν είχε μια διαφορετική μορφή. Και ας μας πουν επιτέλους και ένα όνομα για τον μαύρο.... Αυτο με το ονομα τι ειναι παλι;Θα τελειωσει και δεν θα το μαθουμε!!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Άσχετα βέβαια που ο Τζακ είχε υπολογίσει ότι βάσει της αποσύνθεσης των ρούχων τους είχαν πεθάνει πριν από 40-50 χρόνια... :X:X:X ooops! :worry::down: Χώρια που ξενέρωσα με εκείνο το "όλοι οι άνθρωποι έχουν λίγο απ' αυτό το φως μέσα τους". Περίμενα να πεταχτεί από τις φυλλωσιές η Ποκαχόντας, τόσο μου θύμισε κινούμενο της Ντίσνεϊ. :p Και καλά η Ποκαχόντας, φόραγε και παρόμοια ρούχα...εγώ που νόμιζα οτι θα πεταχτεί κανα μπλε ανθρωπάκι? (Avatar ή μπορεί στρουμφάκι :p) Αυτο με το ονομα τι ειναι παλι;Θα τελειωσει και δεν θα το μαθουμε!!!!:lol: Το κάνουν γιατί προφανώς τους άρεσε το fan-made nick "MIB" και θέλουν να μείνει έτσι στην ιστορία... Όσο για τον ΜΙΒ στην παραλία μετά θάνατον, εκεί μπορεί να ταν απλά apparition (όπως οι διάφοροι πεθαμένοι του νησιού που παίρνει τη μορφή τους) και να μην ήταν σωματοποιημένος, γι' αυτό να του λειπε το σώμα του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Εμένα μου άρεσε το επεισόδιο σε γενικές γραμμές ... θα ήθελα να έχει λίγο ακόμα .. ωστόσο δεν κρύβω πως ένιωσα ότι από κάπου θα πεταχτεί η Brook Shields και θα βρεθούν σε καμιά "Γαλάζια Λίμνη" να κολυμπάνε όλοι μαζί οι Losties .. χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι ... Το ότι μάθαμε από που "γεννήθηκε" ο καπνούλης ... δεν με εντυπωσίασε καθόλου .. το περίμενα από την προηγούμενη σκηνή με τη στιχομυθία μάνας - Τζέικομπ .. 'Οσο για το όνομα ... θα είναι κανά "διαβολικό"... (όπως αυτά που χρόνια τώρα κλειδωνίζουν με την παρουσία τους αστικούς θρύλους, μύθους, κτλ). Άντε .. η ουρά πια έμεινε ... να δούμε που θα καταλήξει ... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 αμαν:blink: μαθαμε για τον καπνο? ωραια.:p πριν λιγο ειδα το 13. αυριο θα δω 14+15:happy: πλησιαζει στο τελος η σειρα και δε θελω :( (βεβαια το παραξηλωσανε ειναι η αληθεια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Το όνομα του ΜΙΒ είναι............ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ . Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Το όνομα του ΜΙΒ είναι............ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ . Για όνομα του Jacob, τι είδους άρρωστο αστείο είναι αυτό που κάνεις πρωί πρωί;;; :p :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Κοιτάξτε εδώ που φτάσαμε πρέπει να αποκαλύψω ποια είναι επιτέλους η αλήθεια πίσω από το Lost. 1. Οι βασικοί χαρακτήρες του έργου είναι κυνηγημένοι ΕΛ, βαρύ DNA. Δεν το ξέρουν, ο Ιάκωβος προσπαθησε να τους μαζέψει στο νησί για προστασία. Τα σημάδια αρχαιοελληνικών επιγραφών - όχι δεν είναι αιγυπτιακά, σουμερικά γιατί όπως όλοι ξέρουμε οι Αιγύπτιοι κατά βάθος ήταν Έλ(ληνες) - είναι διάσπαρτα σε όλο το νησί. 2. Ο ΜΙΒ-Μητσοτάκης προσπαθεί να σκοτώσει όλους τους ΕΛ του κόσμου, το ΔΝΤ εκτός νησιού, αυτός στο νησί. Μετά θα φύγει με το διαστημόπλοιο των νεφελίμ για καφέ στον Πράπα (υποκατάστημα αστρικού νεφελώματος Μ231). 3. Τα φλασμπακ είναι η πραγματικότητα που ζουν οι Ελ μετά το ΔΝΤ, γύρισαν στη 10ετία του 50, 70 κατά σειρά. Είναι αλληγορικό σχήμα για το αγγούρι που θα φάει το φωτεινό έθνος. Μη γελιέστε! Το πηγάδι σχηματίζει τρίγωνο με το μαντείο των Δελφών και τη Νέα Μηχανιώνα. Τα σημάδια είναι εκεί... 4. Είδατε, το αρχαιοελληνικό προφίλ της Ελ μανας του Ιάκωβου και ΜΙΒ;;;; Τι να λέμε τώρα! 5. Ένα μόνο θα πω για το τελευταίο επεισόδιο: θα καταπέσει η πλάνη των Ελοχίμ, το άστρος των Ελ, το νησί, ο καρχαρίας, τα κοτόπουλα του Ελ Χιούγκο θα βρουν το νόημα τους. Αυτά, επιστρέφω (καμένος) στη δουλειά. Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Σχετικά με τους Adam & Eve από συνέντευξη των Cuse & Lindelof: You've said many times that when people find out who Adam and Eve are, we'll all realize just how long you've been planning the mythology. Well, I went back and watched the "House of the Rising Sun" scene, and Jack says that the clothing looks like it's 50 years old. Is he just not very good at calculating the rate of decay on fabric? C. Cuse: Jack is not really an expert in carbon dating. D. Lindelof: He's not really a forensic anthropologist. We need to bring in Bones. CC: Or Charlotte. She's an anthropolgist. DL: The other theory that I would like to throw out there is that Jacob and his mother were just expert craftsmen. They made those clothes on that loom so well, it would appear that they were only 50 years old in decomposition, when in fact it's several thousand. CC: Or perhaps the fabric is magic. A lot of theories there, Alan. Γενικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα που δεν θα μάθουμε το όνομα του ΜΙΒ, αν η Μητέρα ήταν αυτο-διορισμένη προστάτιδα του Νησιού, ή αν πήρε τη θέση κάποιου άλλου, τι ακριβώς είναι η φωτεινή πηγή, πώς ακριβώς δημιουργήθηκε ο Smokey κλπ... Είμαι ικανοποιημένος από τις απαντήσεις του επεισοδίου, αν και αναγνωρίζω ότι δεν ανταποκρίνονται σε ό,τι είχαμε δημιουργήσει ο καθένας με τη φαντασία του. Άλλωστε είχαν πει εδώ και καιρό ότι περιμένουν πως αρκετοί φαν θα απογοητευτούν, επειδή προφανώς όλοι μας είχαμε στο μυαλό μας μια ιδέα για το πώς θα θέλαμε να τελειώσει και σίγουρα αυτό απέχει από την πραγματικότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 για μενα το lost πλεον ειναι κωμωδία....:lol: ευχομαι να αλλαξει η αποψη μου στα επομενα επεισόδια αν και δεν το βλεπω... 3 χρονια πριν αν με ρωτουσες θα σου ελεγα οτι ειναι η καλυτερη σειρα που εχω δει ever... τι μανια εχουν αυτοι οι αμερικανοι να καταστρεφουν τοσο καλες σειρες στους τελευταιους κυκλους παντως...(πχ νιπ τακ....):lol: κριμα....δεν εχω τιποτα αλλο να πω....(μου αρεσει που περιμενα και απαντησεις για το τι εγινε στην βαρκα...:lol:) οσο για τον τζεικομπ μονο "καλος" δεν ειναι.... καλα ειχαμε τα σημαδια(πχ φονικο της νταρμα) αλλα αυτο που ειδαμε δεν εχει προηγούμενο... ποιο φρι γουιλ μου λετε .....χειροτερος και απο τον καπνο για μενα.... σε ντουετο με την μανα του κανουν τον φλοκ στρουμφακι....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Κατά την γνώμη μου, μετά το τελευταίο επεισόδιο, θα έπρεπε να είναι ξεκάθαρο ότι ο Καπνός/ΜΙΒ ΔΕΝ είναι κακός, ούτε ο Τζέικομπ ο καλός. Ο ΜΙΒ μου έγινε πολύ συμπαθής, καθώς παρουσιάστηκε σαν ο μόνος λογικός σε έναν νησί τρελών. Έκανε τις αυτονόητες ερωτήσεις μόλις έμαθε τι παίζεται στην πλάτη του, δεν μάσησε από παραμύθια τύπου "it's your destiny", "I can't tell you, it's too soon" κτλ. και το μόνο που ήθελε ήταν να πάει στους δικούς του ανθρώπους και να ξεκουμπιστεί από το νησί με τους τρελούς. Δεν χρησιμοποίησε βία και όμως σαν απάντηση είδε την μάνα νου να προσπαθεί να τον σκοτώσει, να του κόβει τις ελπίδες να φύγει, να σκοτώνει όλους τους δικούς του και αργότερα δολοφονείται από τον ίδιο του τον αδερφό. Αν λάβουμε υπόψιν ότι τέτοιες καταστάσεις παίζονται στην πλάτη του επί χιλιάδες χρόνια, με ένα σωρό χαρακτήρες να του βάζουν εμπόδια στον στόχο του να φύγει από το νησί, είναι λογικό να έχει φτάσει να μισοτρελαθεί και αυτός και πλέον να μην τραβάει μεγάλο ζόρι να σκοτώσει και αυτός άτομα από την Team Jacob. Σαφέστατα και είμαι με το μέρος του, αν είναι τα πράγματα όπως δείχνουν τουλάχιστον. Αντιθέτως, η συμπεριφορά του Jacob είναι άκρως περίεργη και ως έναν βαθμό και μαζοχιστική. Έφαγε τα νιάτα του με μια μισότρελη γριά και ενώ μαθαίνει πως σκότωσε την πραγματική μάνα του και πως υπάρχει και κάτι άλλο εκεί έξω, προτιμάει να κάτσει μόνος στο νησί να φυλάει μια σπηλιά για την οποία δεν ξέρει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ, απλά έχει το λόγο της γριάς ότι "είναι πολύ σημαντική". Ε, σόρρυ κιόλας, αλλά προτιμώ τον Καπνό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 πάντως νομίζω ότι ο Τζέικομπ ήταν ο πρώτος στην ιστορία των φυλάκων του νησιού (αν υποθέσουμε οτι υπήρχαν κι άλλοι πριν απ' την τρελή δηλαδή - πχ. οι Αιγύπτιοι που έχτισαν το άγαλμα) που πήρε σοβαρά τη διαδικασία ανεύρεσης αντικαταστάτη και παρακολουθούσε τους "υποψήφιους" απο μικρούς κλπ, αφού η τρελή απλώς πήρε τα δύο μωρά που έπεσαν στα χέρια της, χωρίς να ψάξει αν είναι η μοίρα τους το νησί... Τώρα ένα άλλο θέμα είναι η αθανασία: ο Τζέικομπ δεν είναι αθάνατος, ούτε η "μάνα" του ήταν, παρόλο που έζησαν κανα δυο χιλιετίες...άρα ποιό είναι το "δώρο" του νησιού προς αυτούς? να μην μπορούν να πεθάνουν από φυσικά αίτια? ή μήπως να μπορούν να πεθάνουν μόνο όταν έχει βρεθεί αντικαταστάτης? Καλα, είναι για χαστούκια οι δημιουργοί στη συνέντευξη που παραθέσατε στην προηγούμενη σελιδα με τα ρούχα του "Αδαμ" και της "Εύας": αντί να δώσουν για μια φορά την προφανή ειλικρινή απάντηση (που μπροστά στα άλλα προβλήματα θα ταν και δικαιολογημένη) οτι προφανώς και στην πρώτη σεζόν δεν είχαν ιδέα ποιοί θα ναι οι σκελετοί, αφού τότε ούτε που είχαν σκεφτεί την ύπαρξη του Τζέικομπ (εδώ ούτε μέχρι περσι δεν ήξεραν: είχε σεδόν υπονοηθεί οτι μπορεί να ταν η Ρόουζ με το Μπερνάρ που είχαν ξεμείνει μόνοι τους στη ζούγκλα και μπορεί να είχαν πεθάνει σε κάποιο από τα τάιμ τράβελ), τώρα μας λένε "μα ναι το χαμε σκεφτεί, απλά ο Τζακ δεν ξέρει από ραδιοχρονολογηση και επιπλέον ήταν πολύ καλής ποιότητας τα ρούχα που έφτιαχνε ο Τζέικομπ πριν απο 2000 χρόνια:p" Εντάξει προφανώς το λένε για πλάκα, αλλά πλάκα στην πλάκα μες στα μούτρα μας μας κοροιδεύουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts