Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αντε 10 μέρες έμειναν για την πρεμιέρα του 5ου κύκλου....
Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και εγω το περιμενω πως και πως!

ο 4ος μιλαμε πολυ χασιμο..

Οχι ακριβώς χάσιμο είναι άδικο, απλά επειδή τα κενά ανάμεσα στις σαιζόν είναι μεγάλα και επειδή μένει άλλη μια σαιζόν για να τελειώσει απλώνουν το σενάριο πια (αφού κατέληξαν περίπου στο τι είναι ακριβώς το μυστήριο). Και όσο και αν είναι ενδιαφέρον χάνεται η σειρά και φαίνεται κοιλιά χωρίς υποχρεωτικά να υπάρχει (πχ κάποιος αν τη δει μαζεμένη).

Άλλωστε (γνώμη μου βέβαια) μέχρι και την 3η νομίζω ότι δεν είχαν ξεκαθαρίσει το μυστήριο -απόδειξη η μεταβλητότητα της βαρύτητας κάποιων "ρολων" που, λόγω απήχησης, εξελίχθηκαν σε βασικούς (δε λέω ονόματα για όσους δεν έχουν δει εφ'οσον δεν υπάρχει spoiler tag). Νομίζω λοιπόν ότι σίγουρα υπήρχε ένας αρχικός κορμός αλλα μετα τόσα φαν κλαμπς και φόρουμ διάβαζαν θεωρίες τροποποιούσαν ιδέες για να κάνουν κάτι που δεν έχει γραφτεί και ίσως εκπλήξει και ικανοποιήσει το κοινό.

Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro

αυτό τωρα πως το συναγεις? βγαινει τπτ τετοιο απ τα τρειλερ?:confused:

Επίσης, μια διόρθωση:

Ουσιαστικά, με τεχνικούς όρους, το ταξίδι πίσω στο χρόνο είναι ψιλο-σίγουρο μιας και όταν ο Λοκ μίλησε για μεταφορά του νησιού, ο ben ήξερε ότι η μεταφορά δεν θα ήταν μόνο στο χώρο αλλά και στο χρόνο. Οπότε, ούτως ή άλλως όταν θα πάνε στο νησί θα βρίσκονται στο παρελθόν. Κάπως έτσι πιστεύω θα γίνει και το βασίζω κυρίως σε αυτή τη θεωρία http://www.timelooptheory.com/the_timeline.htm

Να πω ότι το πρώτο επεισόδιο έχει προβληθεί σε δημοσιογράφους και λοιπούς εκλεκτούς και, αν και δεν έχω διαβάσει τα spoiler, μιλάνε για εξαιρετικό επεισόδιο

Δηλαδη στις 21 του μηνα δεν θα εχουμε το καινουριο επεισοδιο αλλα απλως την συνοψη του 4του κυκλου?

Δηλαδη στις 21 του μηνα δεν θα εχουμε το καινουριο επεισοδιο αλλα απλως την συνοψη του 4του κυκλου?

Θα έχει το recap και 2ωρο καινούργιο επεισόδιο.

Τριωρη βραδια Lost ?!!!?

Πρεπει να ετοιμασουμε απο τωρα πιτσες και πατατακια... πωπω!!

Να ρωτήσω κάτι για όσους είδαν τα videos που ποσταρε πριν ο dead angel

Μάθαμε σε ποια εποχή μεταφέρθηκαν.Όταν έπεσε το αεροπλάνο του Γέμι.Θυμάται κανείς αν υπήρχε η Dharma τότε?Δεν μου έρχεται κάποιο γεγονός για να τα συνδυάσω και να πω με σιγουριά.

Να ρωτήσω κάτι για όσους είδαν τα videos που ποσταρε πριν ο dead angel

Μάθαμε σε ποια εποχή μεταφέρθηκαν.Όταν έπεσε το αεροπλάνο του Γέμι.Θυμάται κανείς αν υπήρχε η Dharma τότε?Δεν μου έρχεται κάποιο γεγονός για να τα συνδυάσω και να πω με σιγουριά.

Υπήρχε τότε η Dharma.

Βέβαια (spoilers για τον 5ο κύκλο, διαβάστε τα με δική σας ευθύνη)

λέγεται ότι το νησί δεν μένει σταθερό σε ένα χρόνο στο παρελθόν, αλλά πηδά από τη μια χρονική περίοδο στην άλλη...

:w00t::w00t: πω πωωωω...εχω αρχισει να ενθουσιαζομαι νομιζω η νεα σεζόν θα ναι πορωση!!:D ειδικά μετά από αυτό το sneak peek με το Λοκ στο λιβάδι:wacko:

και τελικα μου φαινεται οτι ηταν καλή η ιδέα τους να ορισουν σαφώς πόσα επεισόδια μένουν...ήδη από αυτή τη σεζόν αρχίζει η αντίστροφη μετρηση οπότε θα λύνονται σιγά σιγά οι γρίφοι και -θελω να ελπιζω πως- το φιναλε θα ερθει ομαλά και η ιστορία θα ολοκληρωθεί τελικά όπως πρέπει...

Edit: Δείτε και το www.ajiraairways.com...

τι ειναι αυτο? που κολλαει με το Λοστ?:confused:

τι ειναι αυτο? που κολλαει με το Λοστ?:confused:

Eίναι το site της αεροπορικής εταιρίας

που λέγεται ότι θα χρησιμοποιήσουν οι Oceanic 6 για να επιστρέψουν στο Νησί.

Eίναι το site της αεροπορικής εταιρίας

που λέγεται ότι θα χρησιμοποιήσουν οι Oceanic 6 για να επιστρέψουν στο Νησί.

:wacko: χμ..οκ! αν κ ομολογω δεν μπορω να φανταστω με ποια λογική...

οτι κανεις δεν ξερει που ειναι το νησι αλλα τα αεροπλάνα αυτής της εταιρείας ξέρουν που να...πέσουν??? ή θα μπαινουν σε καθε πτηση της εταιρειας αυτης - εκεινες με τον προορισμό εκπληξη-μεχρι να πεσουν στο σωστο νησι?:confused:

εκτος αν παιζει κατι με τον ιδιοκτητη της εταιρειας - προσεξα οτι εχει μυστηριο λογοτυπο...τι θα δουμε παλι!

Τι ωρα Ελλαδας προβαλλεται το Lost στην Αμερικη?

Να περιμενουμε μεταφραση τα ξημερωματα της Πεμπτης ή δυσκολο?

η μεταφραΣη λογικα θα βγει το μεσημερακι της πεμπτης...

...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;)

HUAWEI IDEOS X5 PRO

Πιστευω ότι θα γίνει νωρίτερα :)

ειναι και Χ3 το επεισοδιο.....αρα μην ειμαστε και βιαστικοι!!

και το παλιο δεν θα θελει υποτιτλους; δεν θα τους εχουν ετοιμους....