captum Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Αυτά που μ αρέσουν στο Λοστ (και με κάνουν να του συγχωρώ πολλες βλακείες) : o Jack διαβάζει στο μκρό την "Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων", σε όλο το σήριαλ έχει με διάφορες ευκαιρίες αναφορές σ' αυτό το φιλοσοφικό παραμύθι: white rabbit, through the looking glass κλπ Ακριβώς! Αυτό σκέφτηκα μόλις το είδα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignorant Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Κάτω του μετρίου μου φάνηκε εμένα...Και νισάφι πια με αυτά τα οράματα!! :angry: :angry: P.S. Τελικά η Ρουσσώ είναι στ' αλήθεια νεκρή;;; Ντροπή στους σεναριογράφους! You bastards!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Κάτω του μετρίου μου φάνηκε εμένα...Και νισάφι πια με αυτά τα οράματα!! :angry: :angry: P.S. Τελικά η Ρουσσώ είναι στ' αλήθεια νεκρή;;; Ντροπή στους σεναριογράφους! You bastards!! Αφού την καθάρισαν τι περίμενες να αναστηθεί; :p Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignorant Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 O Μιχαήλ Μπακούνιν δηλαδή γιατί έχει τον απέθαντο;;; :lol: :lol: Άσε που ο Κίμι και η ομάδα του δεν έπαθε σχεδόν τίποτα από το καπνοτέρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Άσε που ο Κίμι και η ομάδα του δεν έπαθε σχεδόν τίποτα από το καπνοτέρας. Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα. Πως επιβιώσανε (εκτός από ένα μέλος της ομάδας που φάνηκε να έχει "λαβωθεί")? Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Μου τι σπάει που χώρισαν το μέλλον σε ενότητες: κέιτ-σωγιερ μετά κέιτ-τζακ ή μάλλον το αντίστροφο, χέρλι-τρελοκομείο μετά χέρλι με σαν στην ιαπωνία... Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 χέρλι με σαν στην ιαπωνία... Κορέα. :rolleyes: Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Κορέα. :rolleyes: Μέγα λάθος! :p Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Οι Oceanic 6 βλέπουν οράματα με νεκρά αγαπημένα πρόσωπα... Ο Χέρλυ βλέπει το φίλο του τον Τσάρλυ (συστηματικά!), ο δε Τζακ θα αρχίσει να βλέπει τον πατέρα του (εξ ου και το "πάνε επάνω να δεις τον πατέρα μου" που λέει στο φινάλε του τρίτου κύκλου). Άλλο αξιοπερίεργο είναι αυτό που είπε ο Χέρλυ: "Είμαστε όλοι νεκροί - δεν φύγαμε ποτέ από το νησί". Ας υποθέσουμε ότι απλώς παλάβωσε :lol: Έχω και την εξής υποψία: Μήπως η Κέητ μιλάει με τον Μπεν; Παράθεση sakis for the masses, θου for the few Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Έχω και την εξής υποψία: Μήπως η Κέητ μιλάει με τον Μπεν; me too..:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsolakas Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 "ευχαριστω" σε οσους "απαντησαν" για το απο που θα κατεβασω τα επεισοδια του Lost... με κατα υποχρεωσατε ρε παιδια... αφου εβγαλα τα ματακια μου και εψαξα αρκετα βρηκα την "πηγη" απο Ελλαδα και κατεβασα τα επειδοδια απο τον τον 4ο κυκλο που μου ελειπαν σε χρονο 0.. οποιος θελει ας μου στειλει pm να του πω απο που.. εγω τουλαχιστον θα απαντησω... P.S. Μιχαλη σε ευχαριστω για την προσπαθεια.. Παράθεση ..κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε δευτερόλεπτο κάνεις κάτι που μπορεί να αλλάξει την ζωή σου για πάντα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Όσο για το Σώγιερ και τη Κειτ μάλλον η Κέιτ τακτοποίησε το θέμα με τα λεφτά που άφησε ο Σώγιερ στο παιδί του..;)Ma den kseroume akoma ean o Sawyer exei afisei egkio tin Kate...to mono pou kseroume eine oti to paidi sto mellon ''legetai Aaron'' xwris na eine sigouro ean eine o gios tis Claire...to parakatw link exei merikes theoreies. http://au.messages.yahoo.com/lost/spoiler-theories-main/5079/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Ma den kseroume akoma ean o Sawyer exei afisei egkio tin Kate...to mono pou kseroume eine oti to paidi sto mellon ''legetai Aaron'' xwris na eine sigouro ean eine o gios tis Claire...to parakatw link exei merikes theoreies. http://au.messages.yahoo.com/lost/spoiler-theories-main/5079/ Ναι, αλλά ο Jack δεν της λέει στο χτεσινό επεισόδιο "You're not even related to him."? :confused: Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 νομιζω η marpl αναφεροταν στο παιδι του Σογιερ με μια, πριν πεσει το αεροπλανο Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marpl Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 νομιζω η marpl αναφεροταν στο παιδι του Σογιερ με μια, πριν πεσει το αεροπλανο Ακριβώς!:) Παράθεση http://www.fyletikesmaxes.gr/46137.html Join now! http://maroulita8.mybrute.com :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventy_eight78 Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Πάντως, μ'αρέσει που κάναμε υποθέσεις πώς καταλήγει ο Aaron στην Kate... δε σκεφτήκαμε το προφανές... Εξαφανίστηκε η Claire ρε παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marpl Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Υποθέτω πως η Κλαιρ θα θελήσει να φύγει το παιδί της από το νησί για ένα καλύτερο αύριο! Θυμάστε τις προφητείες του μελλοντολόγου, που της έλεγε ότι το παιδί της είναι ξεχωριστο κτλ.. Παράθεση http://www.fyletikesmaxes.gr/46137.html Join now! http://maroulita8.mybrute.com :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris13888 Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Eνας φιλος μου εκανε μια πολυ σωστη παρατηρηση!! Φαινεται οτι ο καπνος οντως εχει αμεση σχεση με τα "οραματα" που βλεπουν διαφοροι στο νησι (βλ. Τζακ, Κλαιρ κλπ), και μαλλον ειναι το ιδιο και το αυτο! Κι αυτο γιατι, στο νοσοκομειο (στο φλασμπακ του Τζακ) ειχε ενεργοποιηθει το συστημα ανιχνευσης καπνου (που ειπε ο Τζακ οτι χαλασε και χτυπουσε χωρις λογο) και στον ιδιο χωρο ηταν το "οραμα", ο πατερας του Τζακ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Eνας φιλος μου εκανε μια πολυ σωστη παρατηρηση!! Φαινεται οτι ο καπνος οντως εχει αμεση σχεση με τα "οραματα" που βλεπουν διαφοροι στο νησι (βλ. Τζακ, Κλαιρ κλπ), και μαλλον ειναι το ιδιο και το αυτο! Κι αυτο γιατι, στο νοσοκομειο (στο φλασμπακ του Τζακ) ειχε ενεργοποιηθει το συστημα ανιχνευσης καπνου (που ειπε ο Τζακ οτι χαλασε και χτυπουσε χωρις λογο) και στον ιδιο χωρο ηταν το "οραμα", ο πατερας του Τζακ!!! Μη μπερδεύετε το γεγονός ότι το ον αυτό μοιάζει με καπνό και το αποκαλούμε έτσι, με τον καπνό που βγάζει η φωτιά. Το σύστημα ανίχνευσης καπνού δε μπορεί να εντοπίσει τον Smoky. Χτυπούσε γιατί κάπως έπρεπε να τραβήξει την προσοχή του Jack ο πατέρας του, ή το έβαλαν οι σεναριογράφοι για να παίξουν. Όπως μας δείξανε να ανατινάσσεται το σπίτι της Claire κι ενώ όλοι σκεφτήκαμε "α μάλιστα... Να γιατί η Kate μεγαλώνει τον Aaron" η Claire σηκώθηκε πάνω και δεν είχε πάθει τίποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Οκτώβριο του 20005 λεει αν θυμαμαι καλα.Γιατι ο Μπεν ομως φοραγε μπουφαν αφου στο νησι δεν εχει χειμωνα? Πρόσεξες όμως οτι ο Ben στην σκηνή αυτή φαινόταν σαν να "άχνιζε"? Άρα ήταν κάπου παγωμένα πριν "μεταφερθεί" στην έρημο. Έτσι δεν γίνεται με την αντίδραση καυτού - παγωμένου? ;) Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Υποθέτω πως η Κλαιρ θα θελήσει να φύγει το παιδί της από το νησί για ένα καλύτερο αύριο! Θυμάστε τις προφητείες του μελλοντολόγου, που της έλεγε ότι το παιδί της είναι ξεχωριστο κτλ.. Σωστή, you are not supposed to raise him είπε ο Charlie στον Hugo να πει στον Jack.. Και ο μέντιουμ έλεγε στην Claire πως πρέπει η ίδια να τον μεγαλώσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Η σκωληκοειδίτιδα του Τζακ και η σκωληκοειδεκτομή που ακολούθησε τι σας λέει; Γιατί να συμβεί αυτό τώρα; Σε τι εξυπηρετεί; Δεν μπορώ αβίαστα να δεχτώ ότι έγινε για να γεμίσει ένα επισόδιο τη στιγμή που όλη η σαιζόν είναι πιεσμένη. Επιπρόσθετα, όπως πολύ σωστά παρατήρησε και η... γυναίκα του Μπερναρντ το νησί θεραπεύει. Επίσης παρατήρησε κανείς αν η τομή φαινόταν στο μελλοντικό Τζακ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Η σκωληκοειδίτιδα του Τζακ και η σκωληκοειδεκτομή που ακολούθησε τι σας λέει; Γιατί να συμβεί αυτό τώρα; Σε τι εξυπηρετεί; Δεν μπορώ αβίαστα να δεχτώ ότι έγινε για να γεμίσει ένα επισόδιο τη στιγμή που όλη η σαιζόν είναι πιεσμένη. Επιπρόσθετα, όπως πολύ σωστά παρατήρησε και η... γυναίκα του Μπερναρντ το νησί θεραπεύει. Επίσης παρατήρησε κανείς αν η τομή φαινόταν στο μελλοντικό Τζακ; Αν πάρουμε τα λόγια του Tom (4x08) τοις μετρητοίς, τότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι το Νησί δε χρειάζεται πλέον τον Jack και άρα σταμάτησε να τον προστατεύει και μαζί με αυτόν να προσέχει και την υγεία του. Η τομή φαίνεται, σύμφωνα με τα screencaps που έχουν ανεβάσει στο DarkUFO. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Η θεωρία αυτή φαίνεται να στέκεται, δεδομένων των όσων έχουμε δει. Επιπρόσθετα η παρουσία της ουλής, αν και απ' ότι διάβασα στο link οι απόψεις διίστανται, στηρίζει αυτό που λες. Το πρόβλημα νομίζω θα ήταν αν γινόταν σαφές ότι η ουλή εξαφανίστηκε, όπως πχ τα τραύματα του Λοκ. Και για να επεκτείνω λίγο τη θεωρία αυτή, μήπως τελικά οι Oceanic 6 είναι οι ανεπιθύμητοι για το νησί; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marpl Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Η τομή φαίνεται, σύμφωνα με τα screencaps που έχουν ανεβάσει στο DarkUFO. Άψογο! Η θεωρία πάντως ότι το νησί δεν χρειάζεται αυτούς τους 6, είναι πολύ πιθανό να ισχύει. Αλλά για ποιό λόγο να μην τους χρειάζεται; Ίσως γιατί η συμπεριφορά τους γίνεται εγωιστική;:confused: Παράθεση http://www.fyletikesmaxes.gr/46137.html Join now! http://maroulita8.mybrute.com :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts