Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

+1000000000

Ο τύπος τα σπάγε. Κρίμα που τον έφαγε το smoke monster

αυτο το χετε δει?

πολυ μεγάλη καφρίλα ρε παιδί μου, αλλα δεν μπορώ γελάω πάρα πολύ:lol::lol: (ειδικά ο Εκο που κανει ουγκα ουγκα):lol:

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

σχετιζεται το γεγονος οτι το νησι δεν αφησε τον μαικλ να αυτοκτονησει με την ενδεχομενη αυτοκτονια του τζακ στο 23ο επεισοδιο του τριτου κυκλου???

Ποτε ξαναχουμε νεα επεισοδια??

σχετιζεται το γεγονος οτι το νησι δεν αφησε τον μαικλ να αυτοκτονησει με την ενδεχομενη αυτοκτονια του τζακ στο 23ο επεισοδιο του τριτου κυκλου???

Πολύ πιθανό...

Ποτε ξαναχουμε νεα επεισοδια??

Θα παίξει ξημερώματα (ορθόδοξης) Μεγ. Παρασκευής :)

sakis for the masses, θου for the few

Γιατί πρέπει αναγκαστικά να συνδέεται το γεγονός του ότι ο JIN ξαναπαντρεύτηκε με το ότι έχει αμνησία?

Αποκλείεται να είναι 1 χαρά ο άνθρωπος και απλά να χώρισε με τη SAN και να βρήκε άλλη γυναίκα?

Αποκλείεται γιατί δουλεύει στον πατέρα της Sun/San πως στο διάλο γράφεται. Οπότε αυτή θα ήξερε οτι είναι ζωντανός και δε θα τον πενθούσε.

Παιδιά πώς εξηγείται το γεγονός ότι ο Michael δεν μπορεί να πεθάνει εκτός νησιού?

Συμβαίνει μόνο σε αυτόν ή σε οποιονδήποτε επιζώντα βρίσκεται μακριά από το νησί?

Κατά τα άλλα μου άρεσε πολύ το τελευταίο.Επιτέλους κάποιες απαντήσεις για πολλά θέματα, χωρίς πολλά ανεξήγητα..

Και ο ΤΟΜ είναι gay.Ξεκάθαρο πλέον??

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Γιατί ίσως και εντός νησιού (1996) αλλά και εκτός (2004 νομίζω είμαστε) δεν είναι στο timeline του να πεθάνει...
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Πάντως αν και το επεισόδιο δεν προοριζόταν για μίνι-φινάλε πριν την έκτακτη διακοπή, το όλο κολπάκι,

πυροβολούμε σημαντικό χαρακτήρα πριν το τέλος

είναι γνωστό τρικ για "φινάλε", οπου αργότερα στο νέο επεισόδιο

ο χαρακτήρας σηκώνεται/ανασταίνεται/αναρρώνει

και δεν τρέχει και τίποτα ;).

Σαν το "Who shot JR?" δηλαδή;:lol:

Και το κορυφαίο Who shot Mr. Burns? :respect:

Αλλά για να κάνεις κάτι τέτοιο θέλει σημαντικό χαρακτήρα. Για τον πως-τον-λένε το γκόμενο της Alex και τη Rousseau δεν ενδιαφέρεται και κανείς για να στηρίξει κάτι ανάλογο. Αν είχε πυροβληθεί κανένας Jack ή Locke από την Παρασκευή ως τώρα θα είχαν γραφτεί περί τις 55 σελίδες στο thread :p

Δε διαφωνώ με αυτό που λες αλλά αν ήταν όντως mini-season finale αυτό θα ήταν εντελώς αδύναμο σε σχέση με το τί έγινε στα τρία προηγούμενα.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Παιδιά πώς εξηγείται το γεγονός ότι ο Michael δεν μπορεί να πεθάνει εκτός νησιού?

Συμβαίνει μόνο σε αυτόν ή σε οποιονδήποτε επιζώντα βρίσκεται μακριά από το νησί?

Κατά τα άλλα μου άρεσε πολύ το τελευταίο.Επιτέλους κάποιες απαντήσεις για πολλά θέματα, χωρίς πολλά ανεξήγητα..

Αυτο ειναι κομματακι περιεργο θεμα.Καταρχην δεν ξερουμε αν ισχυει ή αν ο Τομ απλα τον κοροιδεψε τον Μαικλ ωστε να τον πεισει να συνεργαστει.Θα μπορουσε καλλιστα να αλλαξει το οπλο με ενα "ψευτικο"(μπλοκαρισμενο,οπως θες πεστο) και να τον κανει να το πιστεψει.

Βεβαια,αν θυμηθουμε και την σκηνη που ο Τζακ παιε να αυτοκτονησει απο την γεφυρα και τελευταια στιγμη τον αποτρεπει η συγκρουση του αμαξιου,ισως τελικα να μην τους αφηνει το νησι να πεθανουν,επειδη δεν εχουν εξιλεωθει λογω καποιου λαθους.Π.χ ο Μαικλ σκοτωσε 2 γυναικες και πουλησε τους δικους του,ο Τζακ εφυγε απο το νησι ΠΡΟΦΑΝΩΣ αφηνωντας αλλους πισω να κλαινε την μοιρα τους κλπ...

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

απο το μαύρο ΑΤΙΑ

Producers Damon Lindelof and Carlton Cuse provided TV Guide with several new details and what we should expect for the remainder of Season 4.

1) We will learn "exactly" what happened to Michael between leaving the island and him getting to NYC.

2) Michael is a "pivotal" part of the end of the season and he will have an "impact" on many of the characters, including Sayid.

3) We will see how the Oceanic 6 "escaped the island" and what happens to those that don't leave.

4) The Team Locke v Team Jack debate about who is right will "amplify"

5) We will learn who is in the coffin

6) More about the freighter people

7) We will also find out who "seemingly killed" Karl and Rousseau

7) We will also find out who "seemingly killed" Karl and Rousseau

Aληθεια το πιο πιθανο για αυτο δεν ειναι να τους σκοτωσαν οι υπολοιποι others με εντολη του Μπεν? (δε νομιζω να χωνευε κανεναν απο Ρουσσω,Καρλ :rolleyes:)

Επισης κατι πολυ ενδιαφερον.Επεσε στα χερια μου το athens voice και ειχε μια θεωρια για το τι γινεται γενικα στο Lost.

Μπορειτε να τα διαβασετε εδω απο εκει που λεει θεωριες και κατω: http://www.athensvoice.gr/articles/av,14908,LOST.html

Εξυπνο αλλα εχει αρκετα κενα,δεν εχω χρονο να τα αναλυσω τωρα π.χ απο τη στιγμη που βλεπουμε ff πως ειναι δυνατον

να ειναι νεκροι αν φτασει η ημερομηνια στο 2004?

Παντως με αυτη τη θεωρια βγαινει εξυπνα το τι ειναι μαυρος καπνος και γιατι δεν γερναει ο Ριτσαρντ.

Επισης κατι πολυ ενδιαφερον.Επεσε στα χερια μου το athens voice και ειχε μια θεωρια για το τι γινεται γενικα στο Lost.

Μπορειτε να τα διαβασετε εδω απο εκει που λεει θεωριες και κατω: http://www.athensvoice.gr/articles/av,14908,LOST.html

Είναι η γνωστή μπαρούφα (σόρρυ κιόλας) που αναφέρθηκε σε προηγούμενο post, απλώς μεταφρασμένη στα ελληνικά.

Όπως μου υπέδειξε ένα παιδί σε αυτό το thread παλιότερα, η θεωρία του παράλληλου σύμπαντος και των πολλαπλών timelines έχει απορριφθεί από τους σεναριογράφους. Όλα αυτά με

την μητέρα του Μπεν και μηχανή του χρόνου που επιτρέπει να επιστρέψεις μέχρι την ημέρα που κατασκευάστηκε η μηχανή

είναι αστήριχτα και δεν προκύπτουν από πουθενά. Ακόμα, η θεωρία έχει λάθη: ο χρόνος εντός και εκτός νησιού είναι ίδιος (άρα ο swan station

δεν επανεκκινούσε το χρόνο

), και τα πτώματα στο αεροπλάνο δεν ταυτίζονται με τους επιβάτες της 815 (για αυτό και ο Φρανκ αναγνώρισε το ότι λείπει το δακτυλίδι από τον πιλότο).

Το μόνο που ξέρουμε είναι το auto-correction του χρόνου, καθώς έχει υπονοηθεί από τον Desmond.

sakis for the masses, θου for the few

Είναι η γνωστή μπαρούφα (σόρρυ κιόλας) που αναφέρθηκε σε προηγούμενο post, απλώς μεταφρασμένη στα ελληνικά.

Όπως μου υπέδειξε ένα παιδί σε αυτό το thread παλιότερα, η θεωρία του παράλληλου σύμπαντος και των πολλαπλών timelines έχει απορριφθεί από τους σεναριογράφους. Όλα αυτά με

την μητέρα του Μπεν και μηχανή του χρόνου που επιτρέπει να επιστρέψεις μέχρι την ημέρα που κατασκευάστηκε η μηχανή

είναι αστήριχτα και δεν προκύπτουν από πουθενά. Ακόμα, η θεωρία έχει λάθη: ο χρόνος εντός και εκτός νησιού είναι ίδιος (άρα ο swan station

δεν επανεκκινούσε το χρόνο

), και τα πτώματα στο αεροπλάνο δεν ταυτίζονται με τους επιβάτες της 815 (για αυτό και ο Φρανκ αναγνώρισε το ότι λείπει το δακτυλίδι από τον πιλότο).

Το μόνο που ξέρουμε είναι το auto-correction του χρόνου, καθώς έχει υπονοηθεί από τον Desmond.

+1000

αμαν ποια με αυτα τα multy/paralel/time loops :blink:

Aληθεια το πιο πιθανο για αυτο δεν ειναι να τους σκοτωσαν οι υπολοιποι others με εντολη του Μπεν? (δε νομιζω να χωνευε κανεναν απο Ρουσσω,Καρλ :rolleyes:)

Εξυπνο αλλα εχει αρκετα κενα,δεν εχω χρονο να τα αναλυσω τωρα π.χ απο τη στιγμη που βλεπουμε ff πως ειναι δυνατον

να ειναι νεκροι αν φτασει η ημερομηνια στο 2004?

Παντως με αυτη τη θεωρια βγαινει εξυπνα το τι ειναι μαυρος καπνος και γιατι δεν γερναει ο Ριτσαρντ.

πωπωπω... Παπαδες γραφει ο τυπος!!!!:lol::lol::lol::lol:

Δηλαδη ρε παιδια ποτε ξαναεχει καινουριο επισοδιο?
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Ξαναβλέποντας από την αρχή τον 4ο κύκλο,μου έκανε εντύπωση που ο Χέρλυ είπε στον Τζακ "συγνώμη που πήγα με τον Λοκ".Στο σημείο που έχουμε φτάσει,φαίνεται πιο πιθανό ότι ο Λοκ έχει δίκιο (είδαμε και τις δολοφονικές διαθέσεις του πληρώματος του πλοίου).Είμαι περίεργος να δω τι έκανε τον Χέρλυ να αλλάξει γνώμη...

σωζεται ομως κ ο Χερλυ κ ο Τζακ.

αρα καποιοι θα μειναν πισω με.. αδικη "συμφωνια".

Ξαναβλέποντας από την αρχή τον 4ο κύκλο,μου έκανε εντύπωση που ο Χέρλυ είπε στον Τζακ "συγνώμη που πήγα με τον Λοκ".Στο σημείο που έχουμε φτάσει,φαίνεται πιο πιθανό ότι ο Λοκ έχει δίκιο (είδαμε και τις δολοφονικές διαθέσεις του πληρώματος του πλοίου).Είμαι περίεργος να δω τι έκανε τον Χέρλυ να αλλάξει γνώμη...

που τις ειδαμε τις δολοφονικες διαθεσεις του πληρωματος του πλοιου?

Στο επεισόδιο 4x08 "Meet Kevin Johnson", βλέπουμε κάποια μέλη του πληρώματος να κάνουν ασκήσεις σκοποβολής.

Στο επεισόδιο 4x08 "Meet Kevin Johnson", βλέπουμε κάποια μέλη του πληρώματος να κάνουν ασκήσεις σκοποβολής.

και επειδη ειδες να ριχνουνε σε πιατα εχουνε δολοφονικες διαθεσεις???το πληρωνα το ειδαμε να εχουνε και μασκες αεριου δηλητηριασανε κανεναν???αυτος που σκοτωνει κοσμο απο την αρχη της σειρας(και συνεχιζει) αν δεν κανω λαθος ειναι ο Μπεν...

και επειδη ειδες να ριχνουνε σε πιατα εχουνε δολοφονικες διαθεσεις???το πληρωνα το ειδαμε να εχουνε και μασκες αεριου δηλητηριασανε κανεναν???αυτος που σκοτωνει κοσμο απο την αρχη της σειρας(και συνεχιζει) αν δεν κανω λαθος ειναι ο Μπεν...
e oxi kai mono o ben:wacko:

O SOYER xekane 2

H sun xekane 1 woman

O lock xekane 1

O michael xekane 2

H KATE xekane 1

O TSARLY xekane 1

Autoi pou thafthkans zontanoi,to zeugari,kai autoi xekanan.Kai tous xekanan

O SAYID xekane episis <automyna bebaia>

o monos pou den xekane akoma kapion h kapia einai o kahmenos o tsin.kai auto giati DEN KATALABAINEI:lol::lol:

O jack tha xekanei sto melon.An kai apopeirathhke na xekanei ton BEN

Ton xarley den mporo na ton do gia killer

alla se auto to nhsi olla mporeis na ta perimeneis.dodododo

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.