Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω παλι δεν θυμαμαι πως ειχαν πιασει τον Μπεν. Τοτε που τους ελεγε οτι επεσε με αεροστατο με τη γυναικα του κλπ κλπ.

"Πιάστηκε" σε κάποια παγίδα της Ρουσώ και αυτή τον έδωσε πεσκέσι στον Sayid.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα το 4x00 τι επεισοδιο ειναι?δεν ξεκιναει απο 4x01?

Πρέπει να το έχουμε πει τουλάχιστον άλλες 3 φορές στις 2 προηγούμενες σελίδες.

Το 4x00 είναι ένα "ανακεφαλαιωτικό" επεισόδιο που έδειξαν πριν την πρεμιέρα για να θυμίσουν στον κόσμο τι έχει γίνει μέσες-άκρες στις 3 προηγούμενες Season.

Κατά τη γνώμη μου αξίζει να το δείτε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Erwtisi apo 3o kiklo...

Krinontas apo tis diastaseis tou feretrou pou eine mikres to pio pithano einai na eine o gios tou michael...?

Μήπως θυμάσαι σε ποιο επεισόδιο το είχε δείξει?Δεν το θυμάμαι καθόλου...Καλά τελικά έχω πολύ καλή μνήμη!:p

Πρεπει να δειτε και το σπεσιαλ επεισοδιο "Οι Απαντησεις" ωστε να σταματησετε να λετε για τον πατερα του Τζακ και να κατανοησετε πως εκεινο το χαριτωμενο μαυρο πραγματακι που τραβαει φωτος (τα φλας) εχει την δυνατοτητα να φερνει μπροστα στα ματια των επιζωντων καποια γεγονοτα απο το παρελθον, σαν αληθινα. Πχ, πατερας του Τζακ (ειδικα στο mobisode 13 το κατανοειτε πληρως), το μαυρο αλογο της Κειτ, ο σχιζοφρενης φανταστικος φιλος του Χαρλευ κτλ κτλ κτλ κτλ

Τωρα που αρχισαν τα flashbacks του μελλοντος για καθε χαρακτηρα, αναρωτιεμαι πραγματικα πως θα ειναι η συνεχεια. Τωρα εχει ακομα πιο πολυ ενδιαφερον απο οτι τα flashbacks του παρελθοντος τα οποια εξηγουσαν μεν καποια πραγματα αλλα, δεν προσεφεραν στην μελλοντικη ροη της σειρας.

Εις καταραμενην αναμονην!!

Dream big and dare to fail..

Γιατί σας έχει κολλήσει ότι στο φέρετρο είναι

ένας από τους 6; Δε μπορεί να είναι κάποιος από το πλοίο ή κάποιος που συνάντησαν μετά; Πχ μπορεί να τους βρει κάποιος που έχει φύγει επίσης από το νησί ή ίσως να υπάρχει ένας μέσα στον κόσμο που τους προσέγγισε μετά την επιστροφή που να τον συμπάθησαν. Άλλωστε ξέρουμε το επίθετό του και δεν είναι κανενός από το νησί....

Ακριβώς! Κι εγώ δεν πιστεύω

ότι θα είναι ένας από τους 6...

Επίσης, από τα λεγόμενα του Hurley φαίνεται ότι το νησί τους "κυνηγάει" με κάποιο τρόπο και στη μετέπειτα ζωή. ("Ι think it wants us to come back... and it's gonna do everything it can--" λέει στον Jack)

Επίσης για τους 6, για κάποιο λόγο θεωρώ ότι ο ένας θα είναι ο Desmond. Δεν ξέρω γιατί. Απλά φαίνεται να έχει ιδιαίτερα βαρύνοντα ρόλο

Για τον Ντέσμοντ το σκέφτηκα κι εγώ.Έχει σε κάτι να γυρίσει,την Πένυ...αλλά από την άλλη δεν ήταν στο αεροπλάνο,άρα ονομαστικά δε μπορεί να ανήκει στους "Oceanic Six"...

Παιδιά αυτό το φέρετρο πότε το έδειξαν?Δε το θυμάμαι..

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τα 48 καίρια ερωτήματα του LOST που αναμένουν απάντηση ... εμένα πάντως με βοήθησε αρκετά να ξαναθυμηθώ ορισμένες απορίες μου από τους 3 κύκλους, με τη βασικότερη όλων να είναι:

"WHAT THE HELL (ή F*CK, όπως θέλετε πείτε το) IS THIS ISLAND, ANYWAY ????"

48. Will the WGA strike permanently disrupt the original plan to end the series with three seasons of 16 episodes apiece?

47. What is Charles Widmore's association with the Dharma Initiative?

46. Who were those guys in the icebound monitoring station at the end of Season 2?

45. What is the significance of Claire's baby?

44. Will Rose's cancer return?

43. Will Sun survive her pregnancy?

42. What's the meaning behind that crazy mural painted inside the Swan Station?

41. Where exactly is the island located?

40. What gets worshipped at the temple Ben mentions near the end of the third season?

39. Who are the people on the rescue ship?

38. If Penny Widmore didn't send the ship, then where is her rescue crew?

37. Can Juliet really be trusted?

36. How did the Black Rock get on the island?

35. How many more Dharma stations are left to be found?

34. Will we learn more about Libby's connection to Hurley?

33. Are Nikki and Paulo gone for good?

32. What did Jack mean in the flash-forward when he made a reference to his supposedly dead father being upstairs?

31. Will the rest of the survivors learn about Hurley's fortune?

30. Will Jin learn about Sun's affair?

29. How did Locke's father get on the island?

28. Why do all pregnancies result in death on the island?

27. Is Alvar Hanso still involved with the island?

26. What is the sickness Rousseau talked about her crew getting in the first season?

25. How was Walt able to appear to Locke and Shannon?

24. What do the numbers -- 4 8 15 16 23 42 -- mean?

23. Why does the doctor in the Dharma Initiative-orientation films have different names in different films?

22. Who are the bodies dubbed Adam and Eve that were found in the caves?

21. What do the hieroglyphics on the machine inside Swan Station mean?

20. How did the Others get all the names of the survivors?

19. What are the whispers people hear in the jungle?

18. Will we see more of the Other known as Isabel (Diana Scarwid)?

17. Where have the children that the Others took been hiding?

16. Why do so many episodes start with the close-up of an eye?

15. Were the Others really having Sawyer and Kate help to build a runway?

14. What did the psychic that read Claire's future see?

13. Did Jack's dad really come back to life or is that an illusion?

12. Will Desmond retain his ability to see the future?

11. Who besides Kate and Jack got off the island?

10. Who is Kate's unseen mate in the post-island flash-forward?

9. What's the deal with that four-toed statue from the Season 2 finale?

8. In Jack's post-island flash-forward, who was in the coffin?

7. What happened to Michael and Walt after they left the island?

6. What is Walt's power?

5. How did Mikhail (the eye-patch guy) appear to come back from the dead?

4. Why doesn't Richard Alpert age?

3. What is Jacob?

2. What is the smoke monster?

1. What is that island?

Melvin Udall: Judging from your eyes, I'd say you were fifty.

Carol: Judging from your eyes, I'd say you were kind.

-->"As Good As It Gets"

Στο 46, εμένα γιατί μου έχει κολλήσει ότι αυτούς τους είχε προσλάβει η Penny για να βρουν τον Desmond?

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Στο 46, εμένα γιατί μου έχει κολλήσει ότι αυτούς τους είχε προσλάβει η Penny για να βρουν τον Desmond?

Αυτό βέβαια προκαλεί άλλα ερωτήματα:

πώς ήξερε η Penny ότι ο Desmond ήταν κάπου χαμένος, όπου υπήρχε ηλεκτρομαγνητική ανωμαλία, κι έτσι προσέλαβε τους επιστήμονες(; ) να ερευνήσουν αυτήν την ηλεκτρομαγνητική εκπομπή;

Xμμμ...

Η Penny ήξερε πως ο Desmond είχε φύγει με το κότερο για να κερδίσει τον διαγωνισμό του πατέρα της (της το είχε πει, σωστά δε θυμάμαι;; ). Ίσως λοιπόν να τον έψαξε και όταν δεν κατάφερε να τον βρει πουθενά (μην ξεχνάς πως είχε τα οικονομικά μέσα να τον βρει αν ήταν χαμένος κάπου "φυσιολογικά") να ανησύχησε πως κάτι του συνέβη με το κότερο.

Τώρα αυτό με την ηλεκτρομαγνητική ακτονοβολία δε δικαιολογείται με τίποτα. Εκτός και αν είχε μια ιδέα για το που περίπου ήτανε, προσπάθησε να τον βρει, ανακάλυψε κάτι περίεργο εκεί στα μόνιτορς και σκέφτηκε πως ίσως κάτι να συνέβη εκεί στο πλοίο.

Τώρα αυτό με την ηλεκτρομαγνητική ακτονοβολία δε δικαιολογείται με τίποτα. Εκτός και αν είχε μια ιδέα για το που περίπου ήτανε, προσπάθησε να τον βρει, ανακάλυψε κάτι περίεργο εκεί στα μόνιτορς και σκέφτηκε πως ίσως κάτι να συνέβη εκεί στο πλοίο.

Ή εκτός και αν η οικογένεια Widmore γνωρίζει την ύπαρξη (και κάποια χαρακτηριστικά) του Νησιού... :ninja: :X

Εμένα μου κάνει για στημένο ολόκληρο το ναυάγιο του Desmond. Ο πατέρας της Penny θέλει να τον ξεφορτωθεί, οργανώνει έναν διαγωνισμό (που ξέρει ότι ο Des θα συμμετέχει), μποϋκοτάρει το σκάφος για να ναυαγήσει στο νησί. Έτσι, ούτε να φύγει θα μπορεί, ούτε να τον βρει ποτέ η Penny.

Το γιατί ψάχνει για ηλεκτρομαγνητική ανωμαλία... προφανώς κάπως κατάφερε να μάθει τι έχει κάνει ο πατέρας της, και γνωρίζοντας ότι το νησί δεν είναι ορατό, ψάχνει για το ψεγάδι. Τη μία φορά που κάτι θα γίνει και θα εμφανιστεί όχι στο χάρτη αλλά σαν ακτινοβολία.

Ή δε συμβαίνει τίιιιιιποτα από όλα αυτά, η Penny είναι ερευνήτρια ή κάτι τέτοιο, έχει ακούσει για ένα νησί που δε φαίνεται στο χάρτη και ψάχνει να το εντοπίσει από την ακτινοβολία για να δει τι στο καλό γίνεται. Δωράκι για την επιμονή της, ο Desmond που όλως τυχαία βρίσκεται εκεί.

Το θέμα είναι, πώς ξέρει η Naomi για το ζευγάρι. Γιατί προφανώς πρέπει να ξέρει ότι βρίσκεται εκεί ο Des, αλλιώς γιατί να κουβαλάει τη φωτογραφία του;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ή δε συμβαίνει τίιιιιιποτα από όλα αυτά, η Penny είναι ερευνήτρια ή κάτι τέτοιο, έχει ακούσει για ένα νησί που δε φαίνεται στο χάρτη και ψάχνει να το εντοπίσει από την ακτινοβολία για να δει τι στο καλό γίνεται. Δωράκι για την επιμονή της, ο Desmond που όλως τυχαία βρίσκεται εκεί.

Το θέμα είναι, πώς ξέρει η Naomi για το ζευγάρι. Γιατί προφανώς πρέπει να ξέρει ότι βρίσκεται εκεί ο Des, αλλιώς γιατί να κουβαλάει τη φωτογραφία του;

Όντως, θα μπορούσε η Penny τυχαία να ψάχνει για το νησί (άλλωστε τόσα τυχαία έχουν γίνει σε αυτήν τη σειρά), όμως από τη στιγμή που ξέρει η Ναόμι για το ζευγάρι, και δεν την έχει στείλει η Penny, αυτό θα μπορούσε να μας υποδείξει τον πατέρα της Penny ως υπεύθυνο για την εμφάνιση των "διασωστών" & τη φωτογραφία με τον Desmond.

(αν για κάθε ένα από τα 48 ερωτήματα της λίστας προκύπτουν άλλα 5, τότε έχουμε ακόμα πολύ δρόμο...:p)

Όσο για τα υπόλοιπα ερωτήματα...

33. Το ελπίζω. :rocket:

31. Τους το λέει συνέχεια. Αυτοί δεν το πιστεύουν. :p

20. Σύνδεση στο Internet;:p Προφανώς έχουν συνδέσεις με τον έξω κόσμο και προφανώς έχουν καλές συνδέσεις. :whistle:

13. Λογικά είναι ψευδαίσθηση. Αναφέρθηκε και στο Special επεισόδιο της τρίτης Season "The answers" ότι ο πατέρας του έχει πεθάνει. Ένα στοιχείο που δείχνει ότι κάτι άλλο είναι και όχι ζωντανός, είναι ότι σε αυτές τις εμφανίσεις φοράει πάντα λευκά παπούτσια.

11. Ο Hurley. Μην ξεχνάμε τον Hurley.:rtfm:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν έχουν σημασία τα προσωπικά μου θέλω (εξάλλου αν είχαν δε θα ήσουν εδώ), απλά το αναφέρω ως άλλη μια τρύπα στο σενάριο καθώς ο Ben δεν είναι και κανας βλάκας... Απ΄την άλλη βέβαια και να τον

σκότωνε μάλλον θα επέστρεφε πίσω καθώς το νησί εκτός από μαγνητικό είναι και ιαματικό

Το θέμα είναι οτι δεν ξέρουμε τί ξέρει ο Ben. Οπότε μπορεί η όλη φάση με τον John να ήταν φτιαχτή. Και να μην είναι όμως, ο Ben φυσικά και θα ήθελε να πάει με

αυτόν που θα τον βοηθήσει να μείνουν στο νησί.

Τώρα πώς τον δέχτηκε έτσι εύκολα ο

John; Ο John ΠΡΟΦΑΝΩΣ κάτι έχει μάθει. Γι' αυτό σκότωσε την άλλη, γι' αυτό είπε και όσοι μείνουν εκεί θα πεθάνουν (ακριβώς αυτό που είχε πει και ο Ben δηλαδή). Το θέμα είναι ΤΙ έχει μάθει και από ποιόν; Απ'τον μικρό;

Μπορεί, μπορεί και όχι.

P.S. Στο Mobile #13 είδαμε το εξής κουφό: Ο πατέρας (φάντασμα; ) του Jack, δεν

"εμφανίζεται" μόνο στον Jack (όπως θα ήταν το πιο λογικό ως κάποιος από το παρελθόν του κλπ.) "υπάρχει" στο νησί ανεξαρτήτως Jack.

Καλά τα λέω ή το έχω κάψει εντελώς;

Κάτι που δεν είδα να αναφέρετε πολύ:

Ο Jacob θέλει να μιλήσει στον

Hurley.

Νομίζω είναι προφανές αυτό, αλλά γιατί;

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Κάτι που δεν είδα να αναφέρετε πολύ:

Ο Jacob θέλει να μιλήσει στον

Hurley.

Νομίζω είναι προφανές αυτό, αλλά γιατί;

ακριβώς! νομιζω εχει παραγνωριστεί η σκηνή που ο

Hurley

βλέπει όχι μόνο την καλύβα του Jacob αλλά και τον ίδιο (και μεσα απο τα ματια του, βλέπουμε κ εμείς τη "μυστηριώδη" αυτή φιγούρα για πρώτη φορά νομίζω). Τώρα αν όντως ο Jacob θέλει να του μιλήσει, ίσως να πρόκειται για

τους αριθμούς, αφου ο Χιουγκο ξέρει τη δύναμή τους

Το αλλο που βγαίνει από την εν λόγω σκηνή είναι οτι ο Locke

βρισκόταν μέσα σττην καλύβα μαζί με τον Jacob, οπότε αυτό εξηγεί πολλά: και πώς τόσο γρήγορα έγινε καλά ο Locke και το απο που ξέρει τι πρόκειται να συμβει

(οποτε απαντιέται κ το ερώτημα του katergari)

ακριβώς! νομιζω εχει παραγνωριστεί η σκηνή που ο

Hurley

βλέπει όχι μόνο την καλύβα του Jacob αλλά και τον ίδιο (και μεσα απο τα ματια του, βλέπουμε κ εμείς τη "μυστηριώδη" αυτή φιγούρα για πρώτη φορά νομίζω). Τώρα αν όντως ο Jacob θέλει να του μιλήσει, ίσως να πρόκειται για

τους αριθμούς, αφου ο Χιουγκο ξέρει τη δύναμή τους

βρισκόταν μέσα σττην καλύβα μαζί με τον Jacob, οπότε αυτό εξηγεί πολλά: και πώς τόσο γρήγορα έγινε καλά ο Locke και το απο που ξέρει τι πρόκειται να συμβει

Δε θα έλεγα ότι

βρισκόταν μέσα στην καλύβα

... Σίγουρα όμως ήταν κοντά και σίγουρα έχει καταλάβει ότι

ο Jacob θέλει να μιλήσει στον Hurley. Γι' αυτό και τον ρωτάει τι έγινε, τι έπαθε, γιατί φώναζε κλπ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως τα περισσοτερα απο αυτα τα ερωτηματα πιο πανω,ειναι τρομερα αλληλενδετα.Για να απαντησεις το ενα πρεπει να απαντησεις πρωτα το αλλο, ή , απαντωντας ενα ταυτοχρονα απαντας κι αλλο.Κι επειδη προκειται για ερωτηματα της BIG picture της σειρας,μη περιμενετε να τα μαθουμε συντομα.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Οπότε όταν ο Jacob είπε στον Locke "help me" μάλλον εννοούσε "βοήθησέ με να σώσουμε το νησί" έτσι;

Και μια διαδικαστική ερώτηση:Πρέπει να βάζουμε ακόμα spoilers;Πάνε πέντε μέρες από τότε που προβλήθηκε το επεισόδιο...πώς ακριβώς δουλεύει το πράγμα;

Δε δουλεύει το πράγμα.

Εδώ βάζουμε spoiler tag για το φινάλε της 3ης σεζόν ακόμα.

Μήπως να το σταματήσουμε; Όσοι ήταν να ρωτήσουν για εκδόσεις και ποιο επεισόδιο είναι το σωστό, το έκαναν. Τώρα όποιος μπαίνει, μπαίνει με δικό του ρίσκο.
[sIGPIC][/sIGPIC]