Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ....

οτι και να γραψω ειναι λιγο...

ενα μονο:πως διαολο θα περιμενω μεχρι τον Γεναρη;;;

ΠΩΣ;;;;;

λοιπον...

εχουμε και λεμε:

1.Απο το 22 οτι βλεπαμε εκτος νησιου ηταν flash-forward;

αν ναι,ο Τζακ ανεφερε τον πατερα του(σαν ζωντανο!),ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ;;;

2.Απο οτι φαινεται η Ναομι δεν εχει σχεση με την Πενυ,μιας και αυτη ρωτησε "who is Naomi"!Αρα λεει ψεμματα στους δικους μας.ο Μπεν το καταλαβε και για αυτο επεμενε να μην καλεσουν!

3.Ο Τσαρλυ πεθανε τζαμπα,μπορουσε να εχει σωθει.Η Πενυ ειχε πει σε παλιοτερο επεισοδιο,οτι με λεφτα και υπομονη βρισκεις οποιον κ οτι θες.θυμηθειτε το φιναλε της 2ης season με τα παλληκαρια στα χιονια που μιλανε με την Πενυ.προφανως ειχε εντοπισει τον ηλεκτρομαγνητικο παλμο,αλλα δεν μπορουσε να επικοινωνησει λογω του φραγματος των επικοινωνιων.

4.ο πεθαμενος στο flash forward μπορει να ειναι ο Λοκ,ή ο Μπεν.Σε συνδυασμο με το καψιμο του Τζακ να επιστρεψει λεω Λοκ,μιας και δεν τον ακουγε οταν του ελεγε να μην μιλησει στο τηλ.

εχω χασει τα λογια μου,ειναι ενα σωρο σημεια αλλα δεν μου ερχονται..

αυτο το deja vu δεν σημαινει οτι θα σωθουν κιολας..;

δεν ξερω,εχω καταμπερδευτει,καραγουσταρω...

LOST ΡΕΕΕΕΕ και καλα χριστουγεννα!!!!

Kανείς δεν μπορεί να διανοηθεί ότι θα ξαναδούμε lost σε 8-9 μήνες...

Λοιπόν, έχουμε και λέμε.

1)Nαι είναι ζωντανός. Ολόκληρο ήταν flash forward.

2)Προφανώς. Αλλά ποιά είναι? Μήπως υπάρχει ακόμα στον έξω κόσμο DHARMA και έστειλε κάποιν να δει τι έγινε μετά τη διακοπή των επικοινωνιών με το νησί και το 77 που πάτησε ο Λοκ στο computer του Flame?

3)Ο Τσάρλι ήταν προορισμένος να πεθάνει. Τυχαία πήγε εκεί και τυχαία ο κωδικός ήταν νότες από γνωστό τραγούδι? Όσο για την πένυ ναι, αλλά εμένα μου έκανε εντύπωση που με το που σταμάτησε ο Τσάρλι τις παρεμβολές να σου τσουπ και η Πένυ σε videocall. Oύτε ξυπνητήρι να της είχαν βάλει...

4)Μακάρι γιατι εμένα πήξε το μυαλό μου στη Τζούλιετ αρχικά (ο Τζακ καταστεναχωρημένος, η Κέιτ αδιαφορούσε κ.λ.π). Αλλά τώρα που το σκέφτομαι έεις δίκιο, εξάλλου συτοί οι δύο είναι και μόνοι σε αυτό το κόσμο χωρίς οικογένεια άρα αναμενόμενο να μην πάει κανείς στη κηδεία...

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

1)Nαι είναι ζωντανός. Ολόκληρο ήταν flash forward.

2)Προφανώς. Αλλά ποιά είναι? Μήπως υπάρχει ακόμα στον έξω κόσμο DHARMA και έστειλε κάποιν να δει τι έγινε μετά τη διακοπή των επικοινωνιών με το νησί και το 77 που πάτησε ο Λοκ στο computer του Flame?

...

1.Αφου στην Αυστραλια ηταν πεθαμενος,στο νεκροτομειο.Τι εγινε αναστηυηκε στο νησι; Μην ξεχναμε οτι το φερετρο ηταν αδειο.

2.Αυτο με την DHARMA παιζει να ισχυει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Apo to lostpedia, to apokomma tis efimeridas pou exei o Jack:

The first sentence of the article Jack carries around in the flash-forward seems to read, "Los Angeles, Man found dead in downtown loft [unreadable], The body of Jo.. [unreadable] ..Manhatten Rd, New York was discovered shortly after 4 a.m. in the.. [unreadable] of Grand Avenue. Ted.. [unreadable] ..man at The Tower.. [unreadable] .. heard loud noises.. [unreadable]..m's loft. Co.. [unreadable] ..entered the.. [unreadable] ..a beam in the.. [unreadable] ..[ac]cordin[g].. [unreadable].."

Afto to "the body of Jo" mallon se John Locke pigenei....

βλέπω κ εγώ το KRZR κ λέω τι λαλακία κάναν κ βάλανο τον jack να μιλάει σε μοντέλο του 2007 ενώ βρίσκεται σε flash-back :lol:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

βλέπω κ εγώ το KRZR κ λέω τι λαλακία κάναν κ βάλανο τον jack να μιλάει σε μοντέλο του 2007 ενώ βρίσκεται σε flash-back :lol:

:lol: καλό!

Άν έχεις παρατηρητικότητα!

...

Στο 2 λεπτο και 22ο δευτερολεπο:

Το χαρτι που κραταει ο Τζακ στην αρχη του 23 γραφει <<man found in downtown, the body of JO...>>δηλαδη ο νεκρος ειναι αντρας και πεθαινει στο λος αντζελες και οχι στο νησι.εκτος και αν εννοει man με την εννοια του ανθρωπου

δεν νομιζω..

εννοει αντρα,αν ηταν γυναικα θα ελεγε woman ή τελος παντων body

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

δεν νομιζω..

εννοει αντρα,αν ηταν γυναικα θα ελεγε woman ή τελος παντων body

Αρα ο συνονοματος σου θα ειναι αφου λεει <<the body of J>> αν και το θεωρω δυσκολο γιατι μετα πεταει και ενα ...antham

δλδ Jo....hnatham;

δεν ξερω,παντως ειναι το τελευταιο που με απασχολει,ειδικα μετα απο αυτο το φιναλε!!ας επικεντρωθουμε εκει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

δλδ Jo....hnatham;

δεν ξερω,παντως ειναι το τελευταιο που με απασχολει,ειδικα μετα απο αυτο το φιναλε!!ας επικεντρωθουμε εκει...

λαθος μου δεν ηταν JO , αλλα ηταν J σκετο. Επισης απο το μοντελο του κινητου μπορουσαμε να καταλαβουμε, αν ημασταν πιο υποψιασμενοι σαν μελη του myphone ,οτι ηταν flashforward.Με λιγα λογια ο εγκεφαλος μου εχει καει

τι μυαλο κουβαλανε οι ανθρωποι... RESPECT REEEE

"orgasmic television" οπως ειπε ενας ....

ελπιζω μονο να μην ηταν changing point το αποψηνο κ δουμε 3 seasons με

flashforward

Έγραψε!!! Η δικαίωση για όσους παρακολουθούν τόσα χρόνια (?) λέμε τώρα....Ήταν by far το καλύτερο-ρα επεισόδια που έχω δει! Γεμάτα, με ανατροπές, δεν υπάρχουν λόγια να τα περιγράψουν:X ... Έχω μείνει!Πρέπει να τα ξαναδω τουλάχιστον 3-4 φορές ακόμη και όλο το καλοκαίρι στην ανάλυση....:p Είμαι συγκλονισμένος...Σχεδόν :cry: από την :blink: Απλά μαγεία!!!!!!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Απιστευτο τελος.Οι ανθρωποι διδαξαν τηλεοραση για μενα με το φιναλε αυτο.

Δραση,ανατροπες,αγωνια,συγκινηση,τα ειχε ΟΛΑ.

Πρωτη φορα ΕΚΛΑΨΑ στο Lost και μην κοροιδευετε.Η σκηνη με τον Τσαρλυ ειναι απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ και σε συνδυασμο με τη μουσικη με εκανε να βουρκωσω,για εναν χαρακτηρα μαλιστα που δεν πολυ-συμπαθουσα.

Οσο για το γιατι ο Τσαρλυ εκλεισε την πορτα,μα φυσικα επειδη αν δεν την εκλεινε θα πεθαινε κι ο Ντεσμοντ.Αποκλειεται να προλαβαινανε να βγουνε στην επιφανεια.Οποτε την εκλεισε και του ειπε οσα επρεπε να του πει για την Πεννυ μεσω της...παλαμης τους.

Στο φερετρο πιστευω πως ηταν καποιος Other.Αυτο που καταλαβα απο το flash-forward ειναι πως ΜΕΡΙΚΟΙ μοναχα εφυγαν απο το νησι,αναμεσα τους Κεητ-Τζακ και καποιοι εμειναν πισω.Ετσι ο Τζακ,εχει τυψεις που αφησε τοσο κοσμακι πισω του,πεφτει σε καταθλιψη και στα...ναρκωτικα και σε συνδυασμο με το γεγονος του οτι(οπως ειπε κι ο Μπεν) δεν εχει κανεναν να τον περιμενει στον εξω κοσμο,θελει να γυρισω πισω για να διορθωσει τα πραγματα(οπως θελει να κανει παντοτε).

H Ναομι ειπε πως και καλα μισθωθηκε απο την Πεννυ αλλα απλα δεν την ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ποτε.Κατι που σημαινει οτι η Πεννυ επρεπε να γνωριζει για αυτην,και εφοσον δε γνωριζε,αυτοματα τα οσα λεει ο Μπεν ειναι αληθεια(ω ναι)

Και παλι μπραβο!!!!Μας αφησαν λαλακες.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Το viewing

του νεκρού όποιος και να 'ναι μου φάνηκε ότι έγινε σε black neighborhood. Σταματάει το αμάξι ο Jack, καμπόσοι μαύροι παραδίπλα, ο υπεύθυνος του χώρου που γίνεται το viewing πάλι μαύρος. Ο συλλογισμός μου είναι ότι black neighborhood -> μαύρος νεκρός. Πιθανώς να λέω μλκιες όμως :p Κι αυτό το viewing ούτε αυτός που το οργάνωσε/πλήρωσε δεν πήγε και "δεν φάνηκε κανείς";

Μου φαίνεται θα μάθουμε ποιος ήταν στο season 6 :p

To άλλο με την Penelope

που κάλεσε μόλις άνοιξε το σήμα, που προαναφέρθηκε, lol.

O Charlie

δεν μπορούσε να κλείσει την πόρτα με αυτόν έξω από το δωμάτιο; Αφού ήδη απενεργοποίησε αυτό που έκανε block το σήμα. Ή μήπως το κατάλαβα λάθος;

Guest valeria

Είμαι συγκλονισμένη :cry: Πραγματικά δεν έχω λόγια....

Μάτι δεν έκλεισα όλη νύχτα :(

O Charlie

δεν μπορούσε να κλείσει την πόρτα με αυτόν έξω από το δωμάτιο; Αφού ήδη απενεργοποίησε αυτό που έκανε block το σήμα. Ή μήπως το κατάλαβα λάθος;

.Αυτό σκέφτηκα κι εγώ,αλλά από την άλλη,νομίζω

ότι πλέον το είχε πάρει απόφαση πως ό,τι και να γινόταν ήταν γραφτό του να πεθάνει.Και αποφάσισε να δώσει ένα τέλος

Καλα τi τελος ηταν αυτο!:w00t: απλα ΤΡΟΜΕΡΟ.

εγω πιστευω οτι ο Ben ειχε δικιο και αυτοι πανω στο πλοιο θα προσπαθησουν να τους σκοτωσουν ολους γι'αυτο οι others θα συνεργαστουν με τους δικους μας για να προστατευτουν αλλα θα πεθανουν πολλοι Losties και γι'αυτο ειχε τυψεις ο Τζακ οσο για τον νεκρο ισως να ηταν και ο Μπεν.

Παντως η Κειτ μαλλον εμεινε με τον Σωγιερ γιατι οταν συναντισε τον Τζακ στο τελος του ειπε οτι πρεπει να φυγει γιατι θα το καταλαβει οτι λειπει(ποιος αραγε?)

Είμαι συγκλονισμένη :cry: Πραγματικά δεν έχω λόγια....

Μάτι δεν έκλεισα όλη νύχτα :(

.Αυτό σκέφτηκα κι εγώ,αλλά από την άλλη,νομίζω

ότι πλέον το είχε πάρει απόφαση πως ό,τι και να γινόταν ήταν γραφτό του να πεθάνει.Και αποφάσισε να δώσει ένα τέλος

η πορτα δεν εκλεινε απο εξω,μονο απο μεσα,οποτε για να σωσει τον Ντεσμοντ,ο Τσαρλι θυσιαζεται..!

πραγματικα μιλαμε για διδαγμα τηλεορασης...

εχουν περασει τοσες ωρες και ακομα δεν εχω λογια...

Τελη Γεναρη...:cry: :cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

egine lalakia me ton pnigmo...

vasika otan exeis enan ipogeio stathmo me kapoio xamilo simio pou einai anoikto gia na mpenei ipovrixio to olo sistima kratietai apla kai mono pou kratas stathero ton aera stin egatastasi... otan spaei ena parathiraki se anotero simeio... to nero mpenei apo to anoigma tou ipobrixiou (anevenei stathmi) kai o aeras (pou xreiazotan gia na kratithei i epifaneia tou nerou stin mpoukaporta tou ipovrixiou) vgenei apo to parathiraki kai se kamia periptosi de mpenei nero apo to parathiraki... giati apla de mporei na mpei nero an de vgei aeras!!!

eleos diladi!!! fisiki de kseroun... to deep blue sea de to exoun dei oi skinothetes na doun pos vouliazei enas stathmos ipovrixios?!!!

etsi, mporouse na vgei kanonika apo tin porta afou arxika mono aeras tha pigene ekso, kai me tin katefthinsi tou aera tha asfalize i porta moni tis apla me tin piesi tou aera/nerou kathos vouliazei o stathmos ligo...

...PATATA giati eprepe na "skotosoun" ton charly

egine lalakia me ton pnigmo...

vasika otan exeis enan ipogeio stathmo me kapoio xamilo simio pou einai anoikto gia na mpenei ipovrixio to olo sistima kratietai apla kai mono pou kratas stathero ton aera stin egatastasi... otan spaei ena parathiraki se anotero simeio... to nero mpenei apo to anoigma tou ipobrixiou (anevenei stathmi) kai o aeras (pou xreiazotan gia na kratithei i epifaneia tou nerou stin mpoukaporta tou ipovrixiou) vgenei apo to parathiraki kai se kamia periptosi de mpenei nero apo to parathiraki... giati apla de mporei na mpei nero an de vgei aeras!!!

eleos diladi!!! fisiki de kseroun... to deep blue sea de to exoun dei oi skinothetes na doun pos vouliazei enas stathmos ipovrixios?!!!

etsi, mporouse na vgei kanonika apo tin porta afou arxika mono aeras tha pigene ekso, kai me tin katefthinsi tou aera tha asfalize i porta moni tis apla me tin piesi tou aera/nerou kathos vouliazei o stathmos ligo...

...PATATA giati eprepe na "skotosoun" ton charly

ola kala osa les alla ksexnas oti prin spasei to para8iraki o charlie eixe klisei idi tin porta. i eksisosi tis piesis den egine pote giati itan klisti i porta. to para8iro espase mesa se ena sfragismeno domatio oxi mesa ston sta8mo

Συγνώμη, αλλά από την ώρα που το είχε πάρει απόφαση γνωρίζοντας ότι αν πεθάνει, ξέρει ότι η Claire θα σωζόταν (αυτή τουλάχιστον)το έκανε για να εκπληρώσει το σκοπό αυτό! Για να σώσει τη Claire δηλαδή! Εμένα τώρα που το ξανασκέφτηκα με ξένισε το γεγονός ότι ο Mikhail αφήνει τη χειροβομβίδα... Από την ώρα που υποτἰθεται ότι ακολουθεί εντολές (όπως ο ίδιος είπε) γιατί να το κάνει μην υπακούωντας τον Ben που είπε ότι πάση θυσιά έπρεπε να συνεχίσει το σήμα...Με τη κίνησή του αυτή κατέστρεφε σίγουρα το σταθμό, οπότε...Δε ξέρω!
[sIGPIC][/sIGPIC]