Caesar2_88 Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Caesar2_88 που βρήκες τους υπότιτλους; Το tv subs είναι down Ελπίζω να μην φταίει το ποστ μου, αν έπεσε από τους Lost fans του myphone! :lol: Μπήκα κάνα 5λεπτο νωρίτερα πριν από το προηγούμενο ποστ μου και τώρα που ξαναμπήκα για να ελέγξω αν βγήκαν και για το 2ο μέρος το είδα και εγώ down..:( Edit: Οι υπότιτλοι είναι από το release των Caph για όσους ψάχνουν ποιο να κατεβάσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Yπάρχουν σε .srt στο lost.arian.gr Eγώ από εκεί τους πήρα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 για το 2ο ακομα! δεν παλευεται,μεταφρασε το τιμημενο δεν μπορω να περιμενω!! το πρωτο μερος καβλα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Yπάρχουν σε .srt στο lost.arian.gr Eγώ από εκεί τους πήρα.:) k to lost.arian se mia fasi den tin paleve Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 WTF!!!!!!!!! Απιστευτο τελος. Μην τολμησει κανεις και δει σποιλερς αλλιως δεν αξιζει να το δειτε Αντε δειτε το , για να αρχισει ο σχολιασμος. Αυτα τα 2 επεισοδια ειναι ολα τα λεφτα. Αγωνια και ανατροπες που εγω τουλαχιστον δεν εχω δει σε αλλη σειρα:wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 βγαλτε τους subs!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgilio Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 παιδες οποιος μπορει ας στειλει τους subs γιατι κανενα σαιτ δεν δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 παιδες οποιος μπορει ας στειλει τους subs γιατι κανενα σαιτ δεν δουλευει enalaktikos tropos: http://greeksubs.com/get.php?subtitleid=13256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 κανα νεο για τους subs του 23 ? ? ? θα βγουν σημερα ? ? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 αυτο λεω και εγω.. αργησανε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 WTF!!!!!!!!! Απιστευτο τελος. Μην τολμησει κανεις και δει σποιλερς αλλιως δεν αξιζει να το δειτε Αντε δειτε το , για να αρχισει ο σχολιασμος. Αυτα τα 2 επεισοδια ειναι ολα τα λεφτα. Αγωνια και ανατροπες που εγω τουλαχιστον δεν εχω δει σε αλλη σειρα:wacko: :wacko: :wacko: Με τη διαφορά πως είχε γίνει γνωστό από spoilers πάνω από δύο βδομάδες πριν. Και επειδή έκανα τη μ...κία και τα είχα διαβάσει, δεν μου έκανε καμία αίσθηση το φινάλε...:( Κυρίως γιατι σε όλο αυτό το διπλό επεισόδιο το μόνο που άξιζε ήταν αυτό το flash-forward. Όλα τα άλλα λίγο πολύ τα περιμέναμε, καμία εξέλιξη και κυρίως καμία μα καμία απάντηση...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 αυτο λεω και εγω.. αργησανε.. anteeeeee :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 οι πρωτοι ειχαν βγει απο τις 4.30-5.00! αυτοι τωρα εχουν αργησει υπερβολικα! αγγλικοι εχουν βγει παντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alter_bridge Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 na rwthsw kati..h apsu team me auth ths lostarian den einai oi idies e? Παράθεση ...no one can find me... ...here in my soul... ...kicking and screaming... ...out of control... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 ναι η οχι εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ακομα δεν εχουν βγαλει υποτιτλους!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gattis Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 den einai idies apla panw katw to nohma einai to idio re paidia stous ypotitlous! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alter_bridge Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 vghkan apthn apsu.. Παράθεση ...no one can find me... ...here in my soul... ...kicking and screaming... ...out of control... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 ναι η οχι εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ακομα δεν εχουν βγαλει υποτιτλους!! έχουν βγει ρε συ ... Lost 3X23 και Lost 3X22 :D *απο τη apsu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Καλά εκτός από εμένα και τον Phaethon (o oποίος όπως είδατε παραπάνω συγκλονίστηκε σε αντίθεση με εμένα που δυστυχώς τα είχα διαβάσει σε spoilers στο blog της GC-btw ζει αυτή?- και τώρα ξενέρωσα τελείως...+καμία απάντηση) δεν το έχει δει κανένας άλλος?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgilio Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Καλά εκτός από εμένα και τον Phaethon (o oποίος όπως είδατε παραπάνω συγκλονίστηκε σε αντίθεση με εμένα που δυστυχώς τα είχα διαβάσει σε spoilers στο blog της GC-btw ζει αυτή?- και τώρα ξενέρωσα τελείως...+καμία απάντηση) δεν το έχει δει κανένας άλλος?:confused: Κι εγω το ειδα!Καλα μιλαμε επαθα πλακα.... Απο που ν αρχισεις κι απο που να τελειωσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Κι εγω το ειδα!Καλα μιλαμε επαθα πλακα.... Απο που ν αρχισεις κι απο που να τελειωσεις! Δεν ξέρω τι να πω. Πέρα από το flash-forward και ειδικά στο τέλος όλα τα άλλα ήταν τα αναμενόμενα. Και όσοι το γνωρίζαμε ήδη (και δυστυχώς είμαστε πολλοί που σαν μ....κες δεν αντισταθήκαμε και δύο εβδομάδες πριν διαβάσαμε τα spoilers) δεν το ευχαριστηθήκαμε. Και βέβαια καμία απάντηση. Μόνο νέα ερωτηματικά όπως 1)ποιά είναι η Naomi τελικά, ποιόν εκπροσωπεί και γιατι ο Ben επέμενε να μην καλέσουν βοήθεια? 2)Από που και ως που με το που ο Τσάρλι σταμάτησε την παρεμβολή δέχτηκε κλήση από την Πένυ? Που βρίσκεται αυτή και πως ξαφνικά επικοινώνησε με το νησί? 3)Ποιός πέθανε τελικά στο flash forward? Λογικά αγαπημένο πρόσωπο του Τζακ και όχι της Κέιτ η οποία στο τέλος απόρησε γιατι θα έπρεπε να πάει στη κηδεία? Μήπως η Τζούλιετ? 4)Τι κάψιμο έχει φάει ο Τζακ και θέλει να επιστρέψει? Πολύ ωραία σκηνή ο αναμενόμενος θάνατος του Τσάρλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokkerkir Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Apistefto! Flashforward... Ypotheto oti ekeinos pou tha tin perimenei einai o sawyer, etsi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Apistefto! Flashforward... Ypotheto oti ekeinos pou tha tin perimenei einai o sawyer, etsi? Προφανώς. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕ? Η ΤΖΟΥΛΙΕΤ? ΟΧΙΙΙΙΙ:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.... οτι και να γραψω ειναι λιγο... ενα μονο:πως διαολο θα περιμενω μεχρι τον Γεναρη;;; ΠΩΣ;;;;; λοιπον... εχουμε και λεμε: 1.Απο το 22 οτι βλεπαμε εκτος νησιου ηταν flash-forward; αν ναι,ο Τζακ ανεφερε τον πατερα του(σαν ζωντανο!),ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ;;; 2.Απο οτι φαινεται η Ναομι δεν εχει σχεση με την Πενυ,μιας και αυτη ρωτησε "who is Naomi"!Αρα λεει ψεμματα στους δικους μας.ο Μπεν το καταλαβε και για αυτο επεμενε να μην καλεσουν! 3.Ο Τσαρλυ πεθανε τζαμπα,μπορουσε να εχει σωθει.Η Πενυ ειχε πει σε παλιοτερο επεισοδιο,οτι με λεφτα και υπομονη βρισκεις οποιον κ οτι θες.θυμηθειτε το φιναλε της 2ης season με τα παλληκαρια στα χιονια που μιλανε με την Πενυ.προφανως ειχε εντοπισει τον ηλεκτρομαγνητικο παλμο,αλλα δεν μπορουσε να επικοινωνησει λογω του φραγματος των επικοινωνιων. 4.ο πεθαμενος στο flash forward μπορει να ειναι ο Λοκ,ή ο Μπεν.Σε συνδυασμο με το καψιμο του Τζακ να επιστρεψει λεω Λοκ,μιας και δεν τον ακουγε οταν του ελεγε να μην μιλησει στο τηλ. εχω χασει τα λογια μου,ειναι ενα σωρο σημεια αλλα δεν μου ερχονται.. αυτο το deja vu δεν σημαινει οτι θα σωθουν κιολας..; δεν ξερω,εχω καταμπερδευτει,καραγουσταρω... LOST ΡΕΕΕΕΕ και καλα χριστουγεννα!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 στο φινάλε της πρώτης seazon είχαμε για πρώτη φορά να εμφανίζεται κάποιος στο νησί εκτός απο τους διασωθέντες στο φινάλε της δεύτερης seazon είχαμε για πρώτη φορά την επαφή με τον έξω κόσμο σε real time τώρα εχουμε το flash-forward :blink::hypno::shock: παίδες,κακά τα ψέματα,η σειρά αυτή έχει αλλάξει τα δεδομένα ότι κ να λέμε! μπορεί να την θάβουμε για το ότι πλατειάζει αρκετά,το ότι δεν δίνει απαντήσεις,να την συγκρίνουμε με 1002 άλλες σειρές.......αλλά είναι LOST:drool: πότε ξεκινάει η επόμενη seazon??? :lol::lol::lol: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts