Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Caesar2_88 που βρήκες τους υπότιτλους;

Το tv subs είναι down

Ελπίζω να μην φταίει το ποστ μου, αν έπεσε από τους Lost fans του myphone! :lol:

Μπήκα κάνα 5λεπτο νωρίτερα πριν από το προηγούμενο ποστ μου και τώρα που ξαναμπήκα για να ελέγξω αν βγήκαν και για το 2ο μέρος το είδα και εγώ down..:(

Edit: Οι υπότιτλοι είναι από το release των Caph για όσους ψάχνουν ποιο να κατεβάσουν.

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

για το 2ο ακομα!

δεν παλευεται,μεταφρασε το τιμημενο δεν μπορω να περιμενω!!

το πρωτο μερος καβλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

WTF!!!!!!!!! Απιστευτο τελος. Μην τολμησει κανεις και δει σποιλερς αλλιως δεν αξιζει να το δειτε Αντε δειτε το , για να αρχισει ο σχολιασμος. Αυτα τα 2 επεισοδια ειναι ολα τα λεφτα. Αγωνια και ανατροπες που εγω τουλαχιστον δεν εχω δει σε αλλη σειρα:wacko: :wacko: :wacko:

παιδες οποιος μπορει ας στειλει τους subs γιατι κανενα σαιτ δεν δουλευει

enalaktikos tropos: http://greeksubs.com/get.php?subtitleid=13256

WTF!!!!!!!!! Απιστευτο τελος. Μην τολμησει κανεις και δει σποιλερς αλλιως δεν αξιζει να το δειτε Αντε δειτε το , για να αρχισει ο σχολιασμος. Αυτα τα 2 επεισοδια ειναι ολα τα λεφτα. Αγωνια και ανατροπες που εγω τουλαχιστον δεν εχω δει σε αλλη σειρα:wacko: :wacko: :wacko:

Με τη διαφορά πως είχε γίνει γνωστό από spoilers πάνω από δύο βδομάδες πριν. Και επειδή έκανα τη μ...κία και τα είχα διαβάσει, δεν μου έκανε καμία αίσθηση το φινάλε...:( Κυρίως γιατι σε όλο αυτό το διπλό επεισόδιο το μόνο που άξιζε ήταν αυτό το

flash-forward

. Όλα τα άλλα λίγο πολύ τα περιμέναμε, καμία εξέλιξη και κυρίως καμία μα καμία απάντηση...:worry:

οι πρωτοι ειχαν βγει απο τις 4.30-5.00!

αυτοι τωρα εχουν αργησει υπερβολικα!

αγγλικοι εχουν βγει παντως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

ναι η οχι εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ακομα δεν εχουν βγαλει υποτιτλους!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

ναι η οχι εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ακομα δεν εχουν βγαλει υποτιτλους!!

έχουν βγει ρε συ ... Lost 3X23 και Lost 3X22 :D

*απο τη apsu

Καλά εκτός από εμένα και τον Phaethon (o oποίος όπως είδατε παραπάνω συγκλονίστηκε σε αντίθεση με εμένα που δυστυχώς τα είχα διαβάσει σε spoilers στο blog της GC-btw ζει αυτή?- και τώρα ξενέρωσα τελείως...+καμία απάντηση) δεν το έχει δει κανένας άλλος?:confused:

Καλά εκτός από εμένα και τον Phaethon (o oποίος όπως είδατε παραπάνω συγκλονίστηκε σε αντίθεση με εμένα που δυστυχώς τα είχα διαβάσει σε spoilers στο blog της GC-btw ζει αυτή?- και τώρα ξενέρωσα τελείως...+καμία απάντηση) δεν το έχει δει κανένας άλλος?:confused:

Κι εγω το ειδα!Καλα μιλαμε επαθα πλακα....

Απο που ν αρχισεις κι απο που να τελειωσεις!

Κι εγω το ειδα!Καλα μιλαμε επαθα πλακα....

Απο που ν αρχισεις κι απο που να τελειωσεις!

Δεν ξέρω τι να πω. Πέρα από το

flash-forward

και ειδικά στο τέλος όλα τα άλλα ήταν τα αναμενόμενα. Και όσοι το γνωρίζαμε ήδη (και δυστυχώς είμαστε πολλοί που σαν μ....κες δεν αντισταθήκαμε και δύο εβδομάδες πριν διαβάσαμε τα spoilers) δεν το ευχαριστηθήκαμε.

Και βέβαια καμία απάντηση. Μόνο νέα ερωτηματικά όπως

1)ποιά είναι η Naomi τελικά, ποιόν εκπροσωπεί και γιατι ο Ben επέμενε να μην καλέσουν βοήθεια?

2)Από που και ως που με το που ο Τσάρλι σταμάτησε την παρεμβολή δέχτηκε κλήση από την Πένυ? Που βρίσκεται αυτή και πως ξαφνικά επικοινώνησε με το νησί?

3)Ποιός πέθανε τελικά στο flash forward? Λογικά αγαπημένο πρόσωπο του Τζακ και όχι της Κέιτ η οποία στο τέλος απόρησε γιατι θα έπρεπε να πάει στη κηδεία? Μήπως η Τζούλιετ?

4)Τι κάψιμο έχει φάει ο Τζακ και θέλει να επιστρέψει?

Πολύ ωραία σκηνή ο αναμενόμενος θάνατος του Τσάρλι.

Apistefto!

Flashforward... Ypotheto oti ekeinos pou tha tin perimenei einai o sawyer, etsi?

Προφανώς.

ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕ? Η ΤΖΟΥΛΙΕΤ? ΟΧΙΙΙΙΙ:what:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ....

οτι και να γραψω ειναι λιγο...

ενα μονο:πως διαολο θα περιμενω μεχρι τον Γεναρη;;;

ΠΩΣ;;;;;

λοιπον...

εχουμε και λεμε:

1.Απο το 22 οτι βλεπαμε εκτος νησιου ηταν flash-forward;

αν ναι,ο Τζακ ανεφερε τον πατερα του(σαν ζωντανο!),ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ;;;

2.Απο οτι φαινεται η Ναομι δεν εχει σχεση με την Πενυ,μιας και αυτη ρωτησε "who is Naomi"!Αρα λεει ψεμματα στους δικους μας.ο Μπεν το καταλαβε και για αυτο επεμενε να μην καλεσουν!

3.Ο Τσαρλυ πεθανε τζαμπα,μπορουσε να εχει σωθει.Η Πενυ ειχε πει σε παλιοτερο επεισοδιο,οτι με λεφτα και υπομονη βρισκεις οποιον κ οτι θες.θυμηθειτε το φιναλε της 2ης season με τα παλληκαρια στα χιονια που μιλανε με την Πενυ.προφανως ειχε εντοπισει τον ηλεκτρομαγνητικο παλμο,αλλα δεν μπορουσε να επικοινωνησει λογω του φραγματος των επικοινωνιων.

4.ο πεθαμενος στο flash forward μπορει να ειναι ο Λοκ,ή ο Μπεν.Σε συνδυασμο με το καψιμο του Τζακ να επιστρεψει λεω Λοκ,μιας και δεν τον ακουγε οταν του ελεγε να μην μιλησει στο τηλ.

εχω χασει τα λογια μου,ειναι ενα σωρο σημεια αλλα δεν μου ερχονται..

αυτο το deja vu δεν σημαινει οτι θα σωθουν κιολας..;

δεν ξερω,εχω καταμπερδευτει,καραγουσταρω...

LOST ΡΕΕΕΕΕ και καλα χριστουγεννα!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

στο φινάλε της πρώτης seazon είχαμε για πρώτη φορά να εμφανίζεται κάποιος στο νησί εκτός απο τους διασωθέντες

στο φινάλε της δεύτερης seazon είχαμε για πρώτη φορά την επαφή με τον έξω κόσμο σε real time

τώρα εχουμε το

flash-forward

:blink::hypno::shock:

παίδες,κακά τα ψέματα,η σειρά αυτή έχει αλλάξει τα δεδομένα ότι κ να λέμε!

μπορεί να την θάβουμε για το ότι πλατειάζει αρκετά,το ότι δεν δίνει απαντήσεις,να την συγκρίνουμε με 1002 άλλες σειρές.......αλλά είναι LOST:drool:

πότε ξεκινάει η επόμενη seazon??? :lol::lol::lol:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro