Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν χρειάζεται καν να μου το πεις διότι έχω κάτι στα σκαριά.

Ακόμα όσοι/όσες είστε απο Αθήνα για στείλτε pm να δούμε την οργάνωσή μας για το ...φινάλε ;) (shhhh όπως λένε και στο Mad...it's a secret)

μονο απο Αθηνα;;;;;δεν καταλαβα!!:mad:

οπου και να ειμαι θα ερθω!!:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μονο απο Αθηνα;;;;;δεν καταλαβα!!:mad:

οπου και να ειμαι θα ερθω!!:p

Οκ οκ μη θυμώνεις γουτσου γουτσου

Μερικά νέα απο μένα...

...δεν έχω spoileeeeeeeeeeeeeeer για τώρα sniff

EDIT: και όμως έχω κάτι ατς ατς ατς ατς

Απο άρθρο του US Weekly για την εγκυμοσύνη της Sun:

Ερώτηση: Ο πατέρας είναι ο Jin ή ο άλλος?

Απάντηση: Μπορεί να είναι κάποιος άλλος

Ρε θα με λωλάνουνε αυτοί..

Namaste!

δεν νομιζω να εχει καταφερει να φυγει απο το ολο θεμα του νησιου...

πιο πιθανο μου φαινεται να κανει γυρω γυρω παρα οντως να εχει φυγει.

α οκ. δεν ξέρεις κάτι παραπάνω, απλά αυτό πιστεύεις.

i will go with the scriptwriters :)

EDIT: και όμως έχω κάτι ατς ατς ατς ατς

Απο άρθρο του US Weekly για την εγκυμοσύνη της Sun:

Ερώτηση: Ο πατέρας είναι ο Jin ή ο άλλος?

Απάντηση: Μπορεί να είναι κάποιος άλλος

Ρε θα με λωλάνουνε αυτοί..

Πιστευω οτι οι "ευεργετικες" ικανοτητες του νησιου (βλεπε καρκινο Ροουζ και περπατημα Λοκ) εκαναν παλι τη δουλεια τους και δυναμωσαν το σπερμα του Τζιν...

Αν ηταν το παιδι του καραφλα-κινεζου-πλουσιου θα το ειχε καταλαβει οτι ειναι εγγυος νωριτερα.. Ειχε περασει ηδη καποιος χρονος απο τοτε που πηγε μαζι του+2 μηνες περιπου στο νησι... Αρα πιστευω ειναι "νομιμο" το κινεζακι!!:D

I agree...;) Είναι όντως το πλέον λογικό ως εξήγηση για το παιδί. Το μόνο που μας μπέρδεψε ήταν τα flashback πριν από αυτά δε θα υπήρχε αμφιβολία...Αλλά μη ξεχνάμε ότι Lost είναι αυτό, οπότε...
[sIGPIC][/sIGPIC]

My name is GC...Spoiler GC:

Question: Should we expect one or two more deaths in the final weeks of Lost?— Nick

Ausiello: (Major spoiler alert) Get ready to clutch your pearls: I'm told there will be at least five — count 'em, five — deaths on Lost during the month of May. Meanwhile, exec producer Carlton Cuse offers this exclusive tease about the show's two-hour, sure-to-be-blockbuster season finale on May 22: "Let's just say the end of the season features a showdown between Jack and Locke — a showdown long anticipated and a showdown with an extremely significant outcome for the future of the castaways." Just 35 days to go!

Αααααααα.....θα σκάσω

Και sneak peek 3 για το 3x17 Catch-22

Namaste!

θανατιλα στο νησι

ετσι να μη μεινει ανθρωπος

παντως οπως παει το πραγμα , το πανε οτι οι Αλλοι μονο κακοι δεν ειναι, σκοπος τους ειναι τα γεννητικα προγραμματα, μαλλον εριξαν το αεροπλανο για να βρουνε μια γκαστρωμενη και οτι και αυτοι υποκεινται στα μυστηρια του νησιου (πχ τερας κτλ) μονο που οντας πιο οργανωμενοι εχουν βρει τροπο να τα αντιμετωπισουν ολα αυτα (αισθητηρες)

Αυτα. οι λοστος βεβαια αποδεικνυονται μεγα ζαλακες και ζωα αλλα τι αν το κανεις... αστους να πεθαινουν μπας και βαλουν μυαλο

:X

Δύο νέες interview του Terry O Quinn και του Josh Holloway :love: στην Kristin του E! Entertainment

Προσοχή μπορεί να περιέχουν spoilers

Namaste!

Μόλις είδα τα trailers για το 17 και φαίνεται πως θα είναι από τα καλύτερα episodes so far!

Α και το lost game κυκλοφορεί σύντομα(?) για pc,xbox 360 και ps3

Μόλις είδα τα trailers για το 17 και φαίνεται πως θα είναι από τα καλύτερα episodes so far!

Α και το lost game κυκλοφορεί σύντομα για pc,xbox 360 και ps3

το νου σας με τα promo τα έχουμε ξαναπεί. το 17 δείχνει σκηνές κ απο τα υπόλοιπα επεισόδια οχι μόνο απο το 17!! απλά το λέω για να μην ξενερώσετε αν δεν δείτε κατι κ πείτε "μα ηταν στο promo"

Α και το lost game κυκλοφορεί σύντομα(?) για pc,xbox 360 και ps3

και διαφημισουλα του -πολυ ενημερωμενου οντως- blog της GC :)

και διαφημισουλα του -πολυ ενημερωμενου οντως- blog της GC :)

τα καλά sites-blogs πρέπει να τα αναφέρουμε και της GC είναι τρομερο...:)

το νου σας με τα promo τα έχουμε ξαναπεί. το 17 δείχνει σκηνές κ απο τα υπόλοιπα επεισόδια οχι μόνο απο το 17!! απλά το λέω για να μην ξενερώσετε αν δεν δείτε κατι κ πείτε "μα ηταν στο promo"

όντως την έχουμε πατήσει παρα παρα πολλές φορές με promos απο lost,αλλά πιστεύω(έτσι όπως λέει και το promo:lol: )τα 5 last episodes θα είναι τρομερά.Τα τελευταία επισόδεια όλων των σεζόν είναι πάντα τρομερά ;)

Δύο νέες interview του Terry O Quinn και του Josh Holloway :love: στην Kristin του E! Entertainment

Προσοχή μπορεί να περιέχουν spoilers

Ευχαριστούμε για τα interviews! Πολύ ενδιαφέροντες ερωτήσεις κάνει η Kristin, μπράβο. Kαλά αυτός ο Josh Holloway πρέπει να'χει πολύ πλάκα κ χιούμορ απ'ότι φαίνεται. :lol: Φοβερός.

[sIGPIC][/sIGPIC]

"To Be or Not to Be a Snarf"?

That's the real question!

Πάω να ξεκοκκινήσω α να χαθείτε :O mersi και για την διαφήμιση :O

Κοίτα να δεις που δεν παίζω τέτοια παιχνίδια και θα με κάνουν να θέλω

Στο θέμα μας :D

Μερικά μικρά νέα για το αυριανό 3x17 Catch-22:

Απο τον γνωστό spoileraτζή του The Fuselage Doc Jensen:

Στο 3x17 Catch-22 θα δείτε:

καυτό sex στην παραλία

μια σοκαριστική πράξη βίας και

μια περίεργη διαφωνία μεταξύ Hurley και Charlie για το ποιός υπερήρωας είναι ο πιο γρήγορος ο Superman ή ο Flash. Αυτό το τελευταίο μπορεί απλά να είναι μια αναφορά σε pop-culture ή ένα πολύ καλά κρυμμένο στοιχείο

Namaste!

εχω μεγαλη περιεργεια για το πως θα ειναι το παιχνιδι και τι ακριβως θα κανεις..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Δεν βλέπω σήμερα να έχω την περίληψη του 3x17 Catch-22 καθώς το παιδί που τα βλέπει νωρίτερα είναι άρρωστο αλλά έχω να σας δώσω αυτό:

Φαίνεται πως η Claire δεν είναι η μοναδική στην οποία έχει τοποθετηθεί αυτό το sickness implant που ενεργοποιείται απο τον Ben

Ελπίζω πιο αργά να μπορέσω να βρω κάτι.

EDIT: spoilers again

Απο συνέντευξη του Michael Emmerson στην Houston Chronicle:

Ο Emerson μας πληροφορεί πως στην γη του Lost θα έρθει η μέρα όταν μάθουμε πραγματικά με ποιόν παλεύει. Και θα σας κάνει να ανατριχιάσετε. Θα ευχόσασταν ο Ben να ήταν πιο κακός.

Κάτι έρχεται, μας λέει. Και ότι είναι αυτό θα κάνει την μάχη μεταξύ Lostaways και Others να μοιάζει με παιχνιδάκι.

Namaste!

paidia molis twra eida to 16 ..............kai travaga ta vizia mou sto telos.....ax autos o jack......einai toso agathos(gi auto ton paw kiolas) pou opws ginetai se autes tis periptwseis ton ekmaitaleuontai oles oi gomenes.to exoume zisei oloi(men only)!anamenw to 17...!

YG:ektos apo tin KLAIR kai h ROUSW den exei gennisei ston nisi? giati sto 16 leei oti h genna tis KLAIR einai h prwti sto nisi......an den kanw lathos:X

YG:ektos apo tin KLAIR kai h ROUSW den exei gennisei ston nisi? giati sto 16 leei oti h genna tis KLAIR einai h prwti sto nisi......an den kanw lathos:X

Λες η Ρουσσώ να εφάρμοσε καμιά από αυτές τις νέες τεχνικές γέννας κάτω από το νερό (αρα και σε κάποια παραλία του νησιού), και γι'αυτό να μην μετράει ως "birth on the island"? :lol: :p :p

Το νησί δυνάμωσε το σπέρμα του Τζιν!!!!!!

Ότι καλύτερο έχω διαβάσει στις τελευταίες 9 σελίδες του thread. :D

Γι αυτο ειμαι εδω βρε...για να γραφω βλακειες και να γελατε!!!!:lol: :lol: :D

μην το γυρισουν παλι και στο τελος αποδειχθει,οτι δεν την "απηγαγαν" ο Σωγιερ με το Χομπιτ,αλλα οι Others και τις τραβηξαν και καμμια ενεση!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Φαίνεται πως η Claire δεν είναι η μοναδική στην οποία έχει τοποθετηθεί αυτό το sickness implant που ενεργοποιείται απο τον Ben

Ελπίζω πιο αργά να μπορέσω να βρω κάτι.

Νομιζω πως το παρερμηνευσες :D

Ο darkufo εννουσε πως αρρωστος ειναι ΚΑΙ ο τυπας που φερνει τις περιληψεις του επεισοδιου ....:X :p

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

τι εγινε παλι;βαρια με 15-20 Kb/s..

τοσα επεισοδια κατεβασαμε με μια χαρα ταχυτητες!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!