Jump to content

Internet Explorer 7 Beta

salonicafan_TASO
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Απαντήσεις 261
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χρησιμοποίησα τον ΙΕ7 για λίγες μέρες και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ (με εξαίρεση την αλλαγή γλώσσας που μου έσπαγε τα νεύρα, δεν είχα ανακαλύψει και το κολπάκι με τα 2 shift).

Δυστυχώς όμως είναι ασύμβατος σε αυτή τη φάση με το McAffee Viruscan (και γενικώς με όλα τα προΪόντα της McAffee απ' ότι είδα στη σελίδα της) και αναγκάστηκα να τον βγάλω.

Το αναφέρω για όσους χρησιμοποιούν McAffee, καλύτερα να μην κάνουν τον κόπο.

Όταν βγεί η τελική έκδοση πάντως με βλέπω να αποχαιρετώ το Firefox.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Χρησιμοποίησα τον ΙΕ7 για λίγες μέρες και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ (με εξαίρεση την αλλαγή γλώσσας που μου έσπαγε τα νεύρα, δεν είχα ανακαλύψει και το κολπάκι με τα 2 shift).

Δυστυχώς όμως είναι ασύμβατος σε αυτή τη φάση με το McAffee Viruscan (και γενικώς με όλα τα προΪόντα της McAffee απ' ότι είδα στη σελίδα της) και αναγκάστηκα να τον βγάλω.

Το αναφέρω για όσους χρησιμοποιούν McAffee, καλύτερα να μην κάνουν τον κόπο.

Όταν βγεί η τελική έκδοση πάντως με βλέπω να αποχαιρετώ το Firefox.

όσο είπαν αν έχει ανεξέλεκτο activeX θα κολάτε ιους..

Δεν νομίζω να κάνουν καμια προτωπορία παρα μόνο αντιγραφες(πχ τις καρτελες)

υπάρχουν πιο πολλα αρνητικα με σχεση τον firefox και πολλα τα ίδια...

(1 κατα είναι τα θέματα που θέλουν $)

Κι όμως, α) είναι πανέμορφος και β) έχει όλο το functionality που χρειάζεται, και πολλά πράγματα που στον firefox τα βρίσκεις σαν extensions. Οπότε δε νομίζω ότι θα αγοράζει και πολύς κόσμος extensions.

Επίσης διαχειρίζεται καλύτερα τα rss feeds κατά τη γνώμη μου (έχω το sage στον firefox), ενώ μου άρεσε και το favorites center.

Τέλος πάντων, περιμένω την τελική έκδοση (δωρεάν δεν είναι; )

ΥΓ. No offense αλλά αυτό το "proposes to Carter (γυναικα)" στην υπογραφή σου με ενοχλεί μέρες τώρα... :p Mου δημιουργεί συνειρμούς από το "A Boy named Sue" :lol: :lol: :lol: Δεν το κάνεις "proposes to June Carter" καλύτερα, δε θα μπερδευτεί κανείς.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

• 1 month later...

Παιδες εβαλε κανει τη καινουρια beta που βγηκε???

Κανει παλι ελεγχο αυθεντικοτητας? Πως δουλέυει το συστημα?

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Παιδες εβαλε κανει τη καινουρια beta που βγηκε???

Κανει παλι ελεγχο αυθεντικοτητας? Πως δουλέυει το συστημα?

Les na to afairese i Micro$oft?

Katevaste to episimo BETA 2: http://www.microsoft.com/windows/ie/default.mspx

Les na to afairese i Micro$oft?

Katevaste to episimo BETA 2: http://www.microsoft.com/windows/ie/default.mspx

Ξανακάνει έλεγχο! :O

Αλλά εμένα δεν με βολέυει.... :rolleyes:

Με ενοχλεί αφάνταστα το πρόβλημα με την εναλλαγή των ελληνικών και την προβολή σε 1ο πλάνο του παραθύρου που κάνει refresh... :shifty:

Έφυγε ξανά όπως ήρθε... :p

Ξανακάνει έλεγχο! :O

Αλλά εμένα δεν με βολέυει.... :rolleyes:

Με ενοχλεί αφάνταστα το πρόβλημα με την εναλλαγή των ελληνικών και την προβολή σε 1ο πλάνο του παραθύρου που κάνει refresh... :shifty:

Έφυγε ξανά όπως ήρθε... :p

To προβλημα με την εναλαγη των ελληνικων λυνεται ευκολα. ΑΠλα αντι για CTRL + SHift πατας CTRL + 2 φορες το SHift

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Καλημέρα.

Εμένα με βόλεψε η νέα έκδοση καθόσον η παλαιότερη μου έβγαζε όλο error και έκανε shutdown ο Ι.Ε7 όταν προσπαθούσα να μπώ σε μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Τώρα με τη νέα έκδοση όλα δουλεύουν ρολόϊ:D

ΥΓ: Πάλι κάνει έλεγχο γνησιότητας...έχω "γνήσια" σπασμένα Windows και πέρασαν το τεστ!;)

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Εμενα μου φανημε βαρυς και σαφως πιο αργος απο τον FF. Εχουν ακομα δρομο και ερχεται και ο νεος Οπερα (ηδη σε beta).

Χρησιμοποιώ τα VISTA και φυσικα και τον ΙΕ7. Ειμαι ενθουσιασμένος που κάποια στιγμή θα έχουμε την ασφάλεια και τις ενημερώσεις των προγραμματιστών της MICROSOFT με το περιβάλλον του OPERA.

Γενικά δεν αντιμετωπίζω κανενα προβλημα με κωδικοποιήσεις, και Ελληνικα site, ούτε προβληματα με την αλλαγη απο Αγγλικα σε Ελληνικα (στο πληκτρολόγιο).

MICROSOFT RULES

αντε με το καλο να κυκλοφορήσουν

Εγω το έβαλα σήμερα και μόλις το ανοίγω μου πετάει ένα μύνημα :

ΙEXPLORE.EXE - Το σημείο εισαγωγής δεν βρέθηκε

Το σημείο εισαγωγής InternetGetSecurityInfoByURLW της διαδικασίας δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί στη βιβλιοθήκη δυναμικής σύνδεσης WININET.dll.

Ξέρει κανείς τι φταίει??

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

• 4 weeks later...

Εβαλα σημερα τον νεο explorer. Καλος φαινεται (εκτος του οτι θελει 2 φορες του shift για να αλλαξει γλωσσα:mad: . Ελπιζω να το αλλαξουν).

Αυτο που δεν εχω βρει ακομα, ειναι πως λειτουργουν τα tabs. Βασικα δεν ξερω καθολου πως λειτουργουν καθως δεν εχω εμπειρια ουτε απο Firefox.

Μπορει να μου πει καποιος πως τα ενεργοποιω? Ευχαριστω!!

Ctrl-T ανοίγεις νέο Tab, Ctrl-N νέο παράθυρο. Για περαιτέρω, υπάρχουν ρυθμίσεις στα Internet Options

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Ρε παιδιά,επειδή θέλω να δοκιμάσω τον ie7,πως θα καταλάβω άν έχω τα αυθεντικά xp?

Στον πίνακα ελέγχου πάντος,στο σύστημα στο λογισμικό λέει νόμιμος κάτοχος προιόντος.Από όσο θυμάμαι όταν άλλαξα είχα πληρώσει μόνο το δικαίωμα χρήσης.

EDIT : Α,έχω ένα αυθεντικό cd των xp,τα οποία όμως είναι εγκατεστημένα σε άλλο pc,να βάλω εκείνον τον κωδικό?

Ctrl-T ανοίγεις νέο Tab, Ctrl-N νέο παράθυρο. Για περαιτέρω, υπάρχουν ρυθμίσεις στα Internet Options

'Η κατι κανω λαθος(το πιθανοτερο:p ) ή εχει προβλημα η beta.

Το κακο ειναι οτι εχω το Google tool bar το οποιο εχει pop up blocker και επισης εχω το ad-aware το οποιο εχει και αυτο pop up blocker. Ισως για αυτο να μην εμφανιζονται.

Τελος παντων θα δοκιμασω και θα επανελθω. Ευχαριστω!!

Εδω δειχνει / λεει ενα κουμπι που το πατας, γραφεις την διευθυνση και βγαινει σε αλλο tab. Σε εμενα, δεν υπαρχει αυτο το κουμπι.:confused:

Εδω δειχνει / λεει ενα κουμπι που το πατας, γραφεις την διευθυνση και βγαινει σε αλλο tab. Σε εμενα, δεν υπαρχει αυτο το κουμπι.:confused:

Δεν λειτουργεί ούτε λέει ότι λειτουργεί όπως λες. Είναι το κουμπί δεξιά από το τελευταίο tab που έχεις ανοιχτό και ουσιαστικά σου ανοίγει νέα σελίδα σε tab και γράφεις εκεί τη διεύθυνση.

Το πρόβλημα με το παράθυρο που κάνει refresh δεν το έχω καταλάβει, ποιο είναι;

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Δεν λειτουργεί ούτε λέει ότι λειτουργεί όπως λες. Είναι το κουμπί δεξιά από το τελευταίο tab που έχεις ανοιχτό και ουσιαστικά σου ανοίγει νέα σελίδα σε tab και γράφεις εκεί τη διεύθυνση.

Το πρόβλημα με το παράθυρο που κάνει refresh δεν το έχω καταλάβει, ποιο είναι;

Το προβλημα ειναι πως δεν εμφανιζονται τα tabs. Δεν την φωτογραφια (δεν ειναι δικη μου, ειναι απο το link που εδωσα πιο πανω).

http://img517.imageshack.us/img517/9336/quicktabs7nl.jpg

Δηλαδη, παταω να ανοιξει νεο tab αλλα δεν ανοιγει τιποτα. Παρολα αυτα, οταν παω να κλεισω τον explorer, με ρωταει αν θελω να κλεισω ολα τα tabs, τα οποια ομως δεν φαινονται στην μπαρα.

Ρε παιδιά,εγώ δεν μπορώ να τον εγκαταστήσω.Μου βγάζει error και στην microsoft λέει πως για να λυθεί το πρόβλημα πρέπει να πειράξεις κάτι στην registry.

Να το τολμήσω?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...