katsi1 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Εχει προσπαθήσει κανείς να αγοράσει αξεσουάρ από το https://www.shopblackberry.com??? Εγώ προσπάθησα αλλά δεν κατέστη δυνατό γιατί η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται στις χώρες που υπάρχουν στο check out. Μήπως ξέρει κάποιος την αιτία??? Απο ότι γνωρίζω το εν λόγω site είναι στην Αγγλία και δεν θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα αποστολής εντός ΕΕ. Παράθεση PIN: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1stos Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Και γιατί δεν δοκιμάζεις από ebay; ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1stos Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Χαιρετώ την παρέα των BlackBerry! Με πληροφόρησε ένας φίλος ότι μου φέρνει ένα BB 8900 από Αγγλία κι έτσι έχω κάποιες ερωτήσεις όσον αφορά το BIS κλπ. Κατ αρχήν έχω Cosmote. Με ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο το emai και καμία άλλη internet υπηρεσία. Εδώ και πολύ καιρό χρησιμοποιώ gmail και μόνο, γιαυτό λοιπόν θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να έχω πρόσβαση στο gmail μου μέσω pop απλά και μόνο βάζοντας "internet" στο APN όπως έκανα μέχρι τώρα σε άλλες συσκευές. Από ότι κατάλαβα δεν δουλεύει πάντα (; ) ή δεν δουλεύει καθόλου αυτό; Ρωτάω γιατί δεν θα ήθελα να μπλέξω με BIS.. :( Αν υποθέσουμε οτι δεν δουλεύει ο παραπάνω τρόπος και χρειαστεί οπωσδήποτε BIS, η cosmote θα μου το προσφέρει εφόσον το 8900 δεν είναι στις συσκευές που δίνει η ίδια; Υπάρχει περίπτωση επειδή είναι άλλη συσκευή από αυτές που προτείνει, να μην μου δουλεύει; Και τέλος ας υποθέσουμε πως δουλεύει το BIS στην συσκευή μου. Προσωπικά λαμβάνω 5-10 (g)mails την ημέρα (ίσως και πολύ λιγότερα κάποιες φορές) αλλά δεν θα ήθελα να πάω στο πρόγραμμα με τα 100 MB προς 7 Ευρώ/μήνα. Αν χρησιμοποιήσω το Pay As You Go με μηδενικό πάγιο και MB και με χρέωση 0,006Euro/KB, θα με καλύψει χωρίς να πληρώνω τα μαλλιά της κεφαλής μου βάση της χρήσης που αναφέρω πιο πάνω..; Πόσα KB ημερησίως θα καταναλώνω αν λαμβάνω κατά μ.ο 5 emails (από gmail) με την προϋπόθεση οτι θα ανοίγω όποια θέλω εγώ και χωρίς attachments/εικόνες κλπ. ; Τι σας έχει δείξει η εμπειρία σας; Τέλος από ότι κατάλαβα το Wifi είναι άχρηστο χωρίς BIS, σωστά; :mad: Αν τελικά πάω σε BIS plan και θελήσω να χρησιμοποιήσω το wifi για surfing (λέμε τώρα) και emails, αυτό θα μου χρεώνει την κίνηση σαν να είχα μπει από gprs πχ ή είναι free σαν οποιαδήποτε wifi σύνδεση..; Παρακαλώ πολύ δώστε μου τα φώτα σας! Ίσως κάποιες από τις ερωτήσεις έχουν ξαναγίνει, αλλά υπάρχουν και πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις για τις οποίες θα ήθελα απάντηση (pay as u go κλπ)..! Όπως καταλαβαίνεται, δεν είμαι κανένας businessman που χρειάζεται οπωσδήποτε μια τέτοια συσκευή, αλλά επειδή μου αρέσει το form factor, θα ήθελα να την χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με το gmail το οποίο έχει λίγη κίνηση μεν, αλλά είναι σημαντικό να μπορώ να το έχω "μαζί" μου! Sorry για το μακροσκελές post αλλά... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 υπάρχει αντίστοιχο θέμα για το 8900. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1stos Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Ok sorry, απλά είπα να μην το "χαλάσω"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katie21 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Καλησπερα και παλι!Να κανω αλλη μια ερωτηση?Το blackberry παιζει mp4 ετσι?Ξερετε κανενα καλο converter για κανω τα .avi αρχεια mp4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Poio berry apo ola?? Googlare to kai tha vreis. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katie21 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 To storm. Diladi prepei na vrw kai na katevasw kapoio converter etsi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Δοκιμασες να περασεις τα αρχειο μεσω του roxio media manager? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsi1 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Και γιατί δεν δοκιμάζεις από ebay; ;-) Αυτό θα κάνω. Απλά αναρρωτιόμουνα γιατί δεν είναι και η Ελλάδα στις χώρες που επιτρέπεται η αποστολή των αξεσουάρ... Παράθεση PIN: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 PIN 20DC75FE :) Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Τι είναι BIS Tο Blackberry Internet Service είναι υπηρεσία που παρέχεται από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και επιτρέπει την προώθηση των email σε real time, την πρόσβαση στο διαδίκτυο, τo GPS σε συγκεκριμένες συσκευές. Επιπλέον βάσει της εν λόγω υπηρεσίας επιτρέπεται και η πρόσβαση σε διάφορες εφαρμογές τύπου facebook, msn, google maps, push weather, κτλ. Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία, επιτρέπεται η πρόσβαση σε 10 λογαριασμούς email. Πώς αποκτώ BIS Μέσω παρόχου κινητής με κάποιο αντίτιμο για συγκεκριμένη ογκοχρέωση κάθε μήνα. Η ενεργοποίηση γίνεται αντιληπτή από τον χρήστη όταν αναγράφεται στην οθόνη GPRS αντί για gprs/GSM ή για τις νέες συσκευές 3G(με το logo blackberry) αντί για 3g. Προσθήκη Λογαριασμού Email Η διαδικασία είναι η εξής: Από τη συσκευή: Πάμε στο εικονίδιο Setup Email Account. Μετά πάμε E-mail Accounts και add email account. Aπό τον υπολογιστή: Στη διεύθυνση που μας δίνει ο πάροχος (vodafone: http://mobileemail.vodafone.gr). Δηλώνουμε το PIN και το IMEI της συσκευής και στη συνέχεια προχωράμε στη ρύθμιση των accounts. Και στις δύο περιπτώσεις απλώς δηλώνω email adress και password. Τι είναι το PIN Είναι ο μοναδικός αριθμός κάθε BB συσκευής. Tο βρίσκουμε ή πάνω στη συσκευασία ή πηγαίνοντας options->status. Χρησιμεύει στην αποστολή PIN messages και στο BlackBerry Messenger, τα οποία είναι τρόποι επικοινωνίας από BB σε ΒΒ Τι είναι το BES? Το Blackberry Enterpise Service, είναι η εταιρική έκδοση της υπηρεσίας και ουσιαστικά επιτρέπει τον συγχρονισμό με τον server της εταιρείας. Παρέχεται σε εταιρείες με την κατάλληλη υποδομή (exchange server,κτλ) και συνήθως το αρμόδιο τμήμα "κλειδώνει" την πρόσβαση σε κάποιες εφαρμογές, όπως ο Browser ή τα ΙΜ. BIS & WIFI To handheld που επέλεξα έχει wifi. Θα χρειαστώ BIS? ΝΑΙ! To wifi χρησιμεύει μόνο για browsing και σε ορισμένες περιπτώσεις δρομολογείται το data traffic σε hotspot. Ωστόσο η χρήση εφαρμογών όπως news, weather, facebook, gooogle talk, προϋποθέτει BIS. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 BIS και gmail πήγαινε (από το πισί) στη σελίδα διαμόρφωση emails, και βάλε ένα φίλτρο στον λογαριασμό gmail: να μην προωθεί τα μέιλ που στέλνονται από εσένα σε σένα :) επειδή έχει bug το gmail και κάθε φορά που στέλνεις κάτι στο στέλνει και σένα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisuk Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Ξερει κανεις εαν μπορω να περασω τα παλια μου email στο BB χωρις να εχω BIS. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 BIS και gmail πήγαινε (από το πισί) στη σελίδα διαμόρφωση emails, και βάλε ένα φίλτρο στον λογαριασμό gmail: να μην προωθεί τα μέιλ που στέλνονται από εσένα σε σένα :) επειδή έχει bug το gmail και κάθε φορά που στέλνεις κάτι στο στέλνει και σένα. μια διευκρίνιση ? όπως παρακάτω? "Επιλογή ενέργειας - Τώρα, επιλέξτε την ενέργεια που θέλετε για να λάβετε μηνύματα που ταιριάζουν με τα κριτήρια αναζήτησης που ορίσατε. Όταν φτάνει ένα μήνυμα που ταιριάζει στην αναζήτηση: from: (fitluke@gmail.com) to: (fitluke@gmail.com), κάντε τα παρακάτω: και μετα τικάρω την διαγραφη? αυτο εννοεις? και μου βγάζει Αντιστοιχία με: from: (fitluke@gmail.com) to: (fitluke@gmail.com) Να γίνει αυτό: Παράλειψη εισερχομένων, Διαγραφή επεξεργασία διαγραφή Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Εδω ειναι faq, κρατηστε το καθαρο, αμαν πια, ολα τα θεματα πρεπει να γινουν μπαχαλο? Βαλε αυτο το λινκ Αλεξ και ας σβηστουν τα ασχετα ποστς. http://www.blackberryforums.com/general-blackberry-discussion/54675-how-prevent-g-mail-sent-items-being-sent-your-handheld.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 μια διευκρίνιση ? όπως παρακάτω? "Επιλογή ενέργειας - Τώρα, επιλέξτε την ενέργεια που θέλετε για να λάβετε μηνύματα που ταιριάζουν με τα κριτήρια αναζήτησης που ορίσατε. Όταν φτάνει ένα μήνυμα που ταιριάζει στην αναζήτηση: from: (fitluke@gmail.com) to: (fitluke@gmail.com), κάντε τα παρακάτω: και μετα τικάρω την διαγραφη? αυτο εννοεις? και μου βγάζει Αντιστοιχία με: from: (fitluke@gmail.com) to: (fitluke@gmail.com) Να γίνει αυτό: Παράλειψη εισερχομένων, Διαγραφή επεξεργασία διαγραφή δες την εικόνα Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fwnakos Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 εγώ έχω αγοράσει απο το http://www.wirelessground.com/blac.html έχει απίθανα πραγματάκια για το ΒΒ !!!! Παράθεση Join @ ~F~ 's Frequency ... .: On Air :. :music: PIN : 21E30983 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsi1 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 εγώ έχω αγοράσει απο το http://www.wirelessground.com/blac.html έχει απίθανα πραγματάκια για το ΒΒ !!!! Ευχαριστώ για την πληροφόρηση... Παράθεση PIN: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 γεια σας. πειρα ενα blackberry 8820 και εχω το εξης προβλημα. ενω μπαινει κανονικα με το wifi στο ιντερνετ, δεν μπορω να χρησιμοποιησω εφαρμογες οπως ebuddy,opera mini και facebook application που δινει η ιδια η blackberry,ενω εχω ενεργη συνδεση wifi αυτα δεν συνδεονται. και επισης, στην σελιδα του myphone δεν μου βγαζει τα ελληνικα αλλα κατι αλλαμπουρνεζικα. τι να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 θέλουν BIS. πρέπει να έχεις έναν λογαριασμό BIS. απλά διάλεξε το σωστό encoding για το myphone. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 δηλαδη το wifi μονο για browsing χρησιμοποιητε? για να κανω συνδεση σε BIS πρεπει να εχω αναγκαστηκα συμβολαιο η μπορω και με καρτοκινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 εγώ έχω αγοράσει απο το http://www.wirelessground.com/blac.html έχει απίθανα πραγματάκια για το ΒΒ !!!! και φαίνεται να έχει και καλύτερες τιμές..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Συμβολαιο οπωσδηποτε. Εχουμε κανει FAQ για αυτο το λογο. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 δηλαδη το wifi μονο για browsing χρησιμοποιητε? για να κανω συνδεση σε BIS πρεπει να εχω αναγκαστηκα συμβολαιο η μπορω και με καρτοκινητο? επαγγελματικό κινητό είναι. κάρτα θα το έχεις? το wifi και ενεργοβόρο είναι και αργό. κάποιες εφαρμογές άπαξ και βάλεις BIS δουλεύουν και με wifi. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts