Jump to content

LeEco Le Pro 3 (X720 / X725 / X727)

Exploticon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε ευχαριστω πολυ εχει στο bangood με τα 6 γιγα αλλα ξερεις τι παιζει με τελεωνειο αν εχει επιλογη priority line πληρωνοντας ενα ποσο να αποφυγεις τελωνειο?η ξερεις καποιο αλλο αξιοπιστο site για παραγγελια?

Κάνεις την παραγγελία με επιλογή priority line και δεν πληρώνεις τίποτα αλλο ουτε τελωνεία ουτε ταχυδρομεία....

Oneplus 6

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σιγουρα δεν περναει τελωνειο?δοκιμασμενο?γιατι ακουω αλλους που βαλανε priority και πληρωσαν τελωνειο γαυτο ρωταω παιζει ρολο απο που θα το παρεις δηλαδη gearbest η bangood?

σιγουρα δεν περναει τελωνειο?δοκιμασμενο?γιατι ακουω αλλους που βαλανε priority και πληρωσαν τελωνειο γαυτο ρωταω παιζει ρολο απο που θα το παρεις δηλαδη gearbest η bangood?

Εχω κάνει 3 παραγγελίες απο bangood με Priority και δεν έχει πάει τελωνείο....

Oneplus 6

εχτες εβγαλε το gizchina ενα κουπονι για το banggood 6/64 στα 208 ευρω αλλα δεν το προλαβα δεν ξερω αν θα ξαναβγαλει προσφορα για το συγκεκριμενο σαιτ που με priority line γλιτωνεις τελωνειο απ οτι μου ειπε ενα φιλος εδω που εχει κανει αγορα απο το συγκεκριμενο σαιτ γιατι στο gearbest ενας φιλος μου εβαλε priority αλλα περασε τελωνειο και πληρωσε 80 ευρω

Καλησπερα, εχει εμφανισει σε κανεναν καποιο σημαδι στην οθονη το κινητο? Εδω κ καποιες μερες μου εχει βγαλει κατι σαν καψιμο που δεν ξερω αν ειναι επειδη πατηθηκε καπου η ενδεχομενως απο νερο..θα ανεβασω φωτο μολις μπορεσω

εχτες εκανα την αγορα του le eco X720 με τα 6 γιγα ραμ μαζι πηρα και τα γνησια ακουστικα 222 το κιν και τα ακουστικα 13 ευρω.θα μου ερθει στην διευθυνση που εδωσα η θα πρεπει να παω απο το καταστημα.με ελτα δεν θα ερθει?

εχτες εκανα την αγορα του le eco X720 με τα 6 γιγα ραμ μαζι πηρα και τα γνησια ακουστικα 222 το κιν και τα ακουστικα 13 ευρω.θα μου ερθει στην διευθυνση που εδωσα η θα πρεπει να παω απο το καταστημα.με ελτα δεν θα ερθει?

αν τ αγορασες απο Κινα με ελτα θα ερθει,αν τ αγορασες με δωρεαν ταχυδρομικα θα πρεπει να πληρωσεις τελωνειο,αν πληρωσες καποιου τυπου priority ταχυδρομειο τοτε θα ελθει στο σπιτι σου

απο banggood με priority line ξερεις περιπου σε ποσες μερες?απο ρομ μετα πρπει να κανω κατι?

οκ τοτε,διαβαζω γυρω στις 15 μερες ....τα υπολοιπα ρωτησε τα σε καποιον πιο ειδικο.

https://mega.nz/#!RSxB3TSQ!pvMhpXnjr_SEvzHohjE1RpxXAXhSXAv1mUW4gqdMzn8

Αυτό μου έχει κάνει εδώ και λίγες μέρες, ξέρει κανείς κάτι?

ps. είναι 28kb αρχείο και δεν με αφήνει να το ανεβάσω εδώ, γιατί?

https://mega.nz/#!RSxB3TSQ!pvMhpXnjr_SEvzHohjE1RpxXAXhSXAv1mUW4gqdMzn8

Αυτό μου έχει κάνει εδώ και λίγες μέρες, ξέρει κανείς κάτι?

ps. είναι 28kb αρχείο και δεν με αφήνει να το ανεβάσω εδώ, γιατί?

Θέλει αλλαγή οθόνης, το ίδιο πρόβλημα είχαν εμφανίσει και πολλά lg g2

https://www.google.gr/search?q=lg+g2+burned+screen&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwipoJKE1bLXAhWLJsAKHU8tDcUQ_AUICSgA&biw=1280&bih=866&dpr=1

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμείς με το X720 θα έχουμε καμία καινούργια rom?

Τόσες πολλές έχει στο leeco.re και XDA πόσες θες ακόμα?:lol::p

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

crisbal εγω περιμενω το Χ720 με τα 6 γιγα ποια rom μου προτεινεις να βαλω?που να μην εχω θεμα?μπορουμε να εχουμε και nougat στο συγκεκριμενο κιν?

Τόσες πολλές έχει στο leeco.re και XDA πόσες θες ακόμα?:lol::p

https://media.tenor.co/images/a75da8d93ba6291985ba77ee84fb6de3/tenor.gif

Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε για το 720 που......

Τι να κάνουμε το ξαναείπα είμαι λίγο ζηλιάρης.... Βλεπω το τι κάνετε και για το 722....

Edited by petraKOS07
Oneplus 6

https://media.tenor.co/images/a75da8d93ba6291985ba77ee84fb6de3/tenor.gif

Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε για το 720 που......

Τι να κάνουμε το ξαναείπα είμαι λίγο ζηλιάρης.... Βλεπω το τι κάνετε και για το 722....

Αφού δεν το έχω. Τα είπαμε αυτά είχα το max τώρα που πήρα και το 722 έφτιαξα Ρομ σαν του max και TWRP που δεν είχε. Αλλά το δικό σας έχει πολλά και αυτά που έκανε ο Γιώργος και του έστειλα και όλες τις ρυθμίσεις με ελληνικά κλπ. Τι άλλο θες?:happy:

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Αφού δεν το έχω. Τα είπαμε αυτά είχα το max τώρα που πήρα και το 722 έφτιαξα Ρομ σαν του max και TWRP που δεν είχε. Αλλά το δικό σας έχει πολλά και αυτά που έκανε ο Γιώργος και του έστειλα και όλες τις ρυθμίσεις με ελληνικά κλπ. Τι άλλο θες?:happy:

Την νέα κάμερα που έχεις βάλει στο max2, 28s,module για καλύτερη αυτονομία κτλ......

Oneplus 6

λογικα πρεπει εγω εκανα αγορα πριν τρεις μερες με το κουπονι δεν ξερω σημερα που ειναι black friday για τους κινεζους αν εχουν προσφορα το κιν

• The title was changed to LeEco Le Pro 3 (X720 / X725 / X727)