Jump to content

greentooth

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About greentooth

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

greentooth's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλημερα σας. 10 οκτωβρη ειχα παραγγειλει ενα τσιπακι αξιας 9 ευρω απο κινα μεσω ebay. Το αντικειμενο εφτασε 25 οκτωβριου ελλαδα και απο τοτε δεν εχω νεοτερα. Εχω καλεσει στα ελτα οι οποιοι μου ειπαν πως δεν υπαρχει κανενα τετοιο πακετο για μενα, καθως και με τον πωλητη ο οποιος δεχτηκε να μου ξαναστειλει το προϊον. Επειδη ειμαι σχεστικα φρεσκος στις αγορες απο ebay υπαρχει περιπτωση να εχει μεινει το προϊον στο τελωνειο? Υπαρχει τροπος να το μαθω αυτο? Και αν ναι πως θα μπορεσω να το παρω?
  2. Καλησπερα παιδια!25 του μηνα παρηγγειλα ενα leeco le 3 pro με priority air mail και εδω και 15 μερες το tracking number μου εμφανιζει 2017-12-05 19:51 NETHERLANDS SEND ITEM ABROAD ενω βασει του site θελει 10-15 μερες γενικοτερα για να ερθει στο σπιτι μου...ξερω οτι ειναι σχετικα νωρις να ανησυχω αλλα αν λαβουμε υποψην οτι το παρηγγειλα μια μερα μετα το black friday και τον χρονο που κανει συνηθως να φτασει το κινητο σπιτι, ξερετε μηπως ποσο θα πρεπει να περιμενω αυτη τη φορα? θα κανω γιορτες με αυτο ή με xperia u?
  3. Καλησπερα παιδια! το black friday που μας περασε παρηγγειλα το x720 οποτε το περιμενω μες στο 10ημερο ευελπιστω....οπως και να χει αρχισα να κανω ερευνα στη rom που πρεπει να εγκαταστησω αλλα δυστυχως εχασα τον μπουσουλα. Μπορειτε να με βοηθησετε επι τουτου μηπως? να κρατησω την custom του ή θα εχω θεμα, και αν πρεπει να αλλαξω ποια να προτιμήσω....δε με νοιαζει αν το μενου μου ειναι στα αγγλικα αρκει να δουλευει σωστα.....ευχαριστω και παλι!
  4. Εχουμε ακουσει καμια προσφορα απο τα site που ξερετε και εμπιστευεστε για 3 pro 4/32 ή 6/64? ή να περιμένω black friday?
  5. Καλησπέρα παιδια! Καινουριος σ αυτο το φορουμ οποτε μπορει να μην ειναι σωστη η παραθεση μου εδω. Βρήκα το κινητο αυτο σε αρκετα καλη τιμη και ενδιαφέρομαι να το αγορασω. Επειδή δεν βλεπω κανεναν να εχει κανει κριτικη επι του συγκεκρμενου τιτλου μπορειτε να με διαφωτισετε τι εχετε ακουσει απο γνωστους που το εχουν? Ή δε μπορει να λειτουργησει καν στην Ελλαδα?
×
×
  • Create New...