petraKOS07 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 σε ευχαριστω πολυ εχει στο bangood με τα 6 γιγα αλλα ξερεις τι παιζει με τελεωνειο αν εχει επιλογη priority line πληρωνοντας ενα ποσο να αποφυγεις τελωνειο?η ξερεις καποιο αλλο αξιοπιστο site για παραγγελια? Κάνεις την παραγγελία με επιλογή priority line και δεν πληρώνεις τίποτα αλλο ουτε τελωνεία ουτε ταχυδρομεία.... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrynick33 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 priority direct mail βαζουμε η EMS EXPRESS MAIL SERVISE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 priority direct mail βαζουμε η EMS EXPRESS MAIL SERVISE? Απο bangood Priority line Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrynick33 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 σιγουρα δεν περναει τελωνειο?δοκιμασμενο?γιατι ακουω αλλους που βαλανε priority και πληρωσαν τελωνειο γαυτο ρωταω παιζει ρολο απο που θα το παρεις δηλαδη gearbest η bangood? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 σιγουρα δεν περναει τελωνειο?δοκιμασμενο?γιατι ακουω αλλους που βαλανε priority και πληρωσαν τελωνειο γαυτο ρωταω παιζει ρολο απο που θα το παρεις δηλαδη gearbest η bangood? Εχω κάνει 3 παραγγελίες απο bangood με Priority και δεν έχει πάει τελωνείο.... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrynick33 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 σε ευχαριστω φιλε μου γιατι αν φαμε τελωνειο αντε γεια μετα βεβαια ποτε δεν ξερεις με αυτους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greentooth Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Εχουμε ακουσει καμια προσφορα απο τα site που ξερετε και εμπιστευεστε για 3 pro 4/32 ή 6/64? ή να περιμένω black friday? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrynick33 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 εχτες εβγαλε το gizchina ενα κουπονι για το banggood 6/64 στα 208 ευρω αλλα δεν το προλαβα δεν ξερω αν θα ξαναβγαλει προσφορα για το συγκεκριμενο σαιτ που με priority line γλιτωνεις τελωνειο απ οτι μου ειπε ενα φιλος εδω που εχει κανει αγορα απο το συγκεκριμενο σαιτ γιατι στο gearbest ενας φιλος μου εβαλε priority αλλα περασε τελωνειο και πληρωσε 80 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aizo Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Καλησπερα, εχει εμφανισει σε κανεναν καποιο σημαδι στην οθονη το κινητο? Εδω κ καποιες μερες μου εχει βγαλει κατι σαν καψιμο που δεν ξερω αν ειναι επειδη πατηθηκε καπου η ενδεχομενως απο νερο..θα ανεβασω φωτο μολις μπορεσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrynick33 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 εχτες εκανα την αγορα του le eco X720 με τα 6 γιγα ραμ μαζι πηρα και τα γνησια ακουστικα 222 το κιν και τα ακουστικα 13 ευρω.θα μου ερθει στην διευθυνση που εδωσα η θα πρεπει να παω απο το καταστημα.με ελτα δεν θα ερθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 εχτες εκανα την αγορα του le eco X720 με τα 6 γιγα ραμ μαζι πηρα και τα γνησια ακουστικα 222 το κιν και τα ακουστικα 13 ευρω.θα μου ερθει στην διευθυνση που εδωσα η θα πρεπει να παω απο το καταστημα.με ελτα δεν θα ερθει? αν τ αγορασες απο Κινα με ελτα θα ερθει,αν τ αγορασες με δωρεαν ταχυδρομικα θα πρεπει να πληρωσεις τελωνειο,αν πληρωσες καποιου τυπου priority ταχυδρομειο τοτε θα ελθει στο σπιτι σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrynick33 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 απο banggood με priority line ξερεις περιπου σε ποσες μερες?απο ρομ μετα πρπει να κανω κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 απο banggood με priority line ξερεις περιπου σε ποσες μερες?απο ρομ μετα πρπει να κανω κατι? οκ τοτε,διαβαζω γυρω στις 15 μερες ....τα υπολοιπα ρωτησε τα σε καποιον πιο ειδικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrynick33 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 ευχαριστω να σαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aizo Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 https://mega.nz/#!RSxB3TSQ!pvMhpXnjr_SEvzHohjE1RpxXAXhSXAv1mUW4gqdMzn8 Αυτό μου έχει κάνει εδώ και λίγες μέρες, ξέρει κανείς κάτι? ps. είναι 28kb αρχείο και δεν με αφήνει να το ανεβάσω εδώ, γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 https://mega.nz/#!RSxB3TSQ!pvMhpXnjr_SEvzHohjE1RpxXAXhSXAv1mUW4gqdMzn8 Αυτό μου έχει κάνει εδώ και λίγες μέρες, ξέρει κανείς κάτι? ps. είναι 28kb αρχείο και δεν με αφήνει να το ανεβάσω εδώ, γιατί? Θέλει αλλαγή οθόνης, το ίδιο πρόβλημα είχαν εμφανίσει και πολλά lg g2 https://www.google.gr/search?q=lg+g2+burned+screen&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwipoJKE1bLXAhWLJsAKHU8tDcUQ_AUICSgA&biw=1280&bih=866&dpr=1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrynick33 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 καλημερα.να ρωτησω απο το geekbuying αν κανουμε αγορα priority line δεν εχει υπαρχει αλλη επιλογη να αποφυγουμε τελωνειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Εμείς με το X720 θα έχουμε καμία καινούργια rom? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Εμείς με το X720 θα έχουμε καμία καινούργια rom? Τόσες πολλές έχει στο leeco.re και XDA πόσες θες ακόμα?:lol::p Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrynick33 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 crisbal εγω περιμενω το Χ720 με τα 6 γιγα ποια rom μου προτεινεις να βαλω?που να μην εχω θεμα?μπορουμε να εχουμε και nougat στο συγκεκριμενο κιν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 (edited) Τόσες πολλές έχει στο leeco.re και XDA πόσες θες ακόμα?:lol::p https://media.tenor.co/images/a75da8d93ba6291985ba77ee84fb6de3/tenor.gif Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε για το 720 που...... Τι να κάνουμε το ξαναείπα είμαι λίγο ζηλιάρης.... Βλεπω το τι κάνετε και για το 722.... Edited November 10, 2017 by petraKOS07 Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 https://media.tenor.co/images/a75da8d93ba6291985ba77ee84fb6de3/tenor.gif Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε για το 720 που...... Τι να κάνουμε το ξαναείπα είμαι λίγο ζηλιάρης.... Βλεπω το τι κάνετε και για το 722.... Αφού δεν το έχω. Τα είπαμε αυτά είχα το max τώρα που πήρα και το 722 έφτιαξα Ρομ σαν του max και TWRP που δεν είχε. Αλλά το δικό σας έχει πολλά και αυτά που έκανε ο Γιώργος και του έστειλα και όλες τις ρυθμίσεις με ελληνικά κλπ. Τι άλλο θες?:happy: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Αφού δεν το έχω. Τα είπαμε αυτά είχα το max τώρα που πήρα και το 722 έφτιαξα Ρομ σαν του max και TWRP που δεν είχε. Αλλά το δικό σας έχει πολλά και αυτά που έκανε ο Γιώργος και του έστειλα και όλες τις ρυθμίσεις με ελληνικά κλπ. Τι άλλο θες?:happy: Την νέα κάμερα που έχεις βάλει στο max2, 28s,module για καλύτερη αυτονομία κτλ...... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Ξέρετε εαν έχει ακόμα κουπόνι για το τηλέφωνο μας το banggood? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrynick33 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 λογικα πρεπει εγω εκανα αγορα πριν τρεις μερες με το κουπονι δεν ξερω σημερα που ειναι black friday για τους κινεζους αν εχουν προσφορα το κιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts