petraKOS07 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Καλησπέρα, μόλις παρέλαβα και εγώ το x720. Ποια ελληνική ρομ προτείνετε να περάσω με TWRP? Ευχαριστώ. Δες αυτή είναι του tora33 πάρα πολύ καλή 23s https://mega.nz/#!LhZXXRpC!ZPijljY7xVZDRhqdY82g34XfHOelwMwWd4da_GmnGxw Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Καλημέρα έχω εδω και μερικές μέρες το le pro 3 elite και μου εμφάνισε το εξης θέμα, οταν ανοιγω το play store μου εμφανίζει το μήνυμα goople play store has stopped (ενω στην αρχή άνοιγε κανονικά). Εκανα clear data και cached αλλα πάλι τα ίδια. Εν τέλει έκανα reset αλλά πάλι το ίδιο. Εχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Το elite εχει δικο του θεμα , ειναι αλλη συσκευη (διαφορετικος επεξεργαστης κτλ). Εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=455915 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeten Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Το elite εχει δικο του θεμα , ειναι αλλη συσκευη (διαφορετικος επεξεργαστης κτλ). Εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=455915 Και εγώ έχω ακριβώς το ίδιο θέμα εδώ και καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Και εγώ έχω ακριβώς το ίδιο θέμα εδώ και καιρό. Εχεις θέμα με το playstore? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos76 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Παίδες εσάς πόσες μέρες σας πήρε με priority direct mail;;; Παράθεση Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9 Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeten Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Λάθος μου. Τελικά έχω πρόβλημα με το Google Play services. Σε πολλές περιπτώσεις μου βγάζει μήνυμα ότι το Google Play services δεν λειτουργεί. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς προξενεί αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Λάθος μου. Τελικά έχω πρόβλημα με το Google Play services. Σε πολλές περιπτώσεις μου βγάζει μήνυμα ότι το Google Play services δεν λειτουργεί. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς προξενεί αυτό το πρόβλημα. Η 26s θέλει ειδική μεταχείριση για να μην χτυπάνε οι υπηρεσίες. Εγκατέστησε αυτό κανονικά σαν apk και πες μου. https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-11-5-09-release/google-play-services-11-5-09-440-164803921-android-apk-download/download/ Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Παίδες εσάς πόσες μέρες σας πήρε με priority direct mail;;; Περιπου 20 μέρες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeten Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Η 26s θέλει ειδική μεταχείριση για να μην χτυπάνε οι υπηρεσίες. Εγκατέστησε αυτό κανονικά σαν apk και πες μου. https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-11-5-09-release/google-play-services-11-5-09-440-164803921-android-apk-download/download/ Ευχαριστώ Crisbal. Αυτή την Version (11.5.09) έχω ήδη εγκατεστημένη. Θα δω αν συνεχίσει να μου βγάζει πρόβλημα και θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Ευχαριστώ Crisbal. Αυτή την Version (11.5.09) έχω ήδη εγκατεστημένη. Θα δω αν συνεχίσει να μου βγάζει πρόβλημα και θα ενημερώσω. Υπομονή. Ανεβαίνει φουλ 26ς με Ελληνικά και όλα τα καλά.. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Murmidonas Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Αυτό και αν είναι νέο!!!!!!! Και πάνω που έλεγα ξεμείναμε με την 23 γιατί όλες οι 26 έχουν προβλήματα Ο CRISBAL πετάει την κεραμύδα! Ανυπομονώ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Υπομονή. Ανεβαίνει φουλ 26ς με Ελληνικά και όλα τα καλά.. ;) Χρήστο θα ανεβάσεις εσύ rom η λες μια που ετοιμάζει ο Γιώργος ( tora33)? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Χρήστο θα ανεβάσεις εσύ rom η λες μια που ετοιμάζει ο Γιώργος ( tora33)? Όχι τα έστειλα όλα στον Γιώργο δοκιμάζει κι ανεβάζει εκείνος. Αυτός την στήνει. Μετά θα έρθουν και τα καλύτερα. Υπομονή λοιπόν. ;) Εμείς στο max2 ετοιμάζουμε την Oreo τώρα.. Αρκετά bugs ακόμα αλλά έχουμε καλούς devs. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeten Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Υπομονή. Ανεβαίνει φουλ 26ς με Ελληνικά και όλα τα καλά.. ;) Να είσαι καλά Χρήστο. Απλά, δεν το έχω ρουταρισμένο (ελέω winbank wallet), και δεν ξέρω αν κατεβάζοντας την νέα rom με Ελληνικά θα έχω πρόβλημα με το NFC. Δυστυχώς, δεν έχω και την καλύτερη εμπειρία σε τέτοια θέματα:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Να είσαι καλά Χρήστο. Απλά, δεν το έχω ρουταρισμένο (ελέω winbank wallet), και δεν ξέρω αν κατεβάζοντας την νέα rom με Ελληνικά θα έχω πρόβλημα με το NFC. Δυστυχώς, δεν έχω και την καλύτερη εμπειρία σε τέτοια θέματα:wacko: Αν την τελειώσει ο Γιώργος με το καλό δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπαίνει και αρουταριστη και με magisk και όπως θες. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos76 Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Εχω το pro 3 και οταν το βάζω να φορτίσει, κάπου βραχυκυκλωνει το κινητο και έκαψα το καλώδιο του φορτιστή. Έστειλα στο μαγαζί (banggood) και μου είπαν να το φτιάξω εδω και μου δίνουν 100 ευρω για την επισκευή του. Το εχω root αλλα δεν εχω περάσει κάποια ραμ. Τι προτείνετε να κάνω; Να τονίσω ότι και αλλο καλώδιο που έβαλα εχω το ιδιο πρόβλημα Πωςς; xD Τι ακριβώς τους είπες και τους έκανες να σου προτείνουν οι ίδιοι partial refund των 100ΕΥΡΩΩΩ; Ακούγεται εξωπραγματικό, σε ένα κινητό των 200 ευρώ να σου δίνουν 100ευρώ για να το διορθώσεις, παίζει να μην έχουν βγάλει από όλη την υπόθεση 20 ευρώ, lol... Παράθεση Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9 Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Καλησπέρα παιδιά, μου ήρθε μεσα στον Αύγουστο το x720 σε χρόνο ρεκόρ (λιγότερο από 10 μέρες) με banggood priority και το κινητό πετάει! Φοράει την 20s και δεν έχω κάποιο θέμα μέχρι τώρα, αλλά επειδή με τρώει λίγο, αν *κάποιον* δεν τον ενδιαφέρουν τα ελληνικά στα μενού, ποιά ρομ περνάει; Και κάτι ακόμα, από screen protector τι έχετε κάνει; ευχαριστώ! Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos76 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Καλησπέρα παιδιά, μου ήρθε μεσα στον Αύγουστο το x720 σε χρόνο ρεκόρ (λιγότερο από 10 μέρες) με banggood priority και το κινητό πετάει! Φοράει την 20s και δεν έχω κάποιο θέμα μέχρι τώρα, αλλά επειδή με τρώει λίγο, αν *κάποιον* δεν τον ενδιαφέρουν τα ελληνικά στα μενού, ποιά ρομ περνάει; Και κάτι ακόμα, από screen protector τι έχετε κάνει; ευχαριστώ! Φίλε αν επιτρέπεται που μένεις; Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα; Που μένεις και ήρθε τόσο γρήγορα;;; :P Παράθεση Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9 Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Φίλε αν επιτρέπεται που μένεις; Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα; Που μένεις και ήρθε τόσο γρήγορα;;; :P Αθήνα είμαι, μέσω Ολλανδίας ήρθε και μάλλον είχαν κέφια στο αεροδρόμια γιατί έμεινε ένα σ/κ μέσα μόνο! (άλλα πράγματα μου έχουν μείνει και 15 μέρες..) Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni21 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Θα μπορούσα να έχω κάποιο λινκ με τον τελευταίο TWRP, γιατί το λινκ στην αρχική με τις οδηγίες δε δουλεύει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeten Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Καλησπέρα παιδιά, Και κάτι ακόμα, από screen protector τι έχετε κάνει; ευχαριστώ! Με τα screen protectors, το συγκεκριμένο κινητό έχει θέμα γιατί η οθόνη είναι curved και κανένα από αυτά που υπάρχουν δεν καλύπτουν πλήρως την οθόνη. Δεν το θεωρώ ΤΟ πρόβλημα, καθώς, την δουλειά του να κάνει και ας μην πιάνει όλο το μήκος της οθόνης. Στην αναβροχιά, καλό και το χαλάζι.... Είχα πάρει με το κινητό πριν 7-8 μήνες, 2 tempered glass της πλάκας (όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων). Δεν θυμάμαι από που. Πιο πολύ ήταν anti scratch μεμβράνη παρά Tempered Glass. Παρήγγειλα πρόσφατα 2 τεμάχια από αυτό: https://www.aliexpress.com/snapshot/0.html?spm=a2g0s.9042647.0.0.ZIdYdy&orderId=86320140132090&productId=32751307556 Ελπίζω να είναι κάτι καλύτερο......... Υπόψη ότι και οι TGSP της Nillkin (υποτίθεται επώνυμη εταιρία κατασκευής TGSP), έχουνε κακό rating. Προσοχή στο να μην πάρεις SP full face όπως αυτό του παρακάτω link: https://www.amazon.com/Protector-Coverage-Anti-fingerprint-Bubble-Free-Tempered/dp/B01M33IEKG Από ότι φαίνεται έχουν θέμα. Ξεκολλούν μετά από λίγες ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Θα μπορούσα να έχω κάποιο λινκ με τον τελευταίο TWRP, γιατί το λινκ στην αρχική με τις οδηγίες δε δουλεύει. Ευχαριστώ Τσέκαρε αυτό είναι το τελευταίο V7. https://mega.nz/#!PwtwzIjC!OTkCDpXeMG5F_qktnG7ReFGLg2WCDOV709SQPUGDExU Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 (edited) Αλήθεια υπάρχει official rom με ελληνικά που να παίρνει ΟΤΑ; Και ποιά η διαφορά του x722; Edited September 11, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Αλήθεια υπάρχει official rom με ελληνικά που να παίρνει ΟΤΑ; Και ποιά η διαφορά του x722;Ακριβώς αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ.. 1) Δεν ασχολούμαι πλέον με φλασαρισμα, root κλπ. Οι επίσημες ρομ παίρνουν ota? Είναι σταθερές, χωρίς πολλά bugs κλπ; 2) Ποιά η διαφορά με το elite pro (x722)? 3) Έχει carrier aggregation ή μόνο το elite διαθέτει; 4) Η κάμερα του έχει OIS? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trompidis Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Πωςς; xD Τι ακριβώς τους είπες και τους έκανες να σου προτείνουν οι ίδιοι partial refund των 100ΕΥΡΩΩΩ; Ακούγεται εξωπραγματικό, σε ένα κινητό των 200 ευρώ να σου δίνουν 100ευρώ για να το διορθώσεις, παίζει να μην έχουν βγάλει από όλη την υπόθεση 20 ευρώ, lol... Δεν τους είπα κάτι το περίεργο. Αυτό που έγραψα και εδώ. Αλλά προφανώς το έκαναν γιατί ξέρουν τι θα παίζει με τα καλώδια. Πάντως άκρη Ελλάδα Δεν βρίσκω για να το φτιάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts