stefanos1999 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 (edited) Δεν αντιλέγω αλλά ίσα-ίσα επειδή είναι όντως vfm.. πάτωσε εμπορικά...σου φαίνεται φυσιολογικό? Και η xiaomi δεν παει πισω παντως, καλες αγορες αλλα απο support 0 σε πολλα κινητα. Ειδαμε πως πηγαν τα mi5s/plus και mi note 2. Μονο τα international την παλευουν. Μετα βιας θα παρουν nougat τωρα και ακομα και το mi6 \δεν εχει πωλησεις και support (ναι φταιει η samsung..lol). Τα Xiaomi, όλα τα μοντέλα, έχουν διαφορα θεματα όπως baseband για τα μπάζα. Το ίδιο και το max2. Γενικά βέβαια ο 821 σαν soc δεν έπαιξε πολυ, αλλά και η leeco ούτε καν ένα security Patch δεν έδωσε στο pro3. Edited June 8, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Χρήστο τελικά θα μας φτιάξεις την 26s? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 (edited) Χρήστο τελικά θα μας φτιάξεις την 26s? αυτη που δεν βγήκε (stable)? Edited June 8, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Χρήστο τελικά θα μας φτιάξεις την 26s? Μόλις γίνει stable ναι..;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Μόλις γίνει stable ναι..;) Πάντως εαν μπορείς να μας φτιάξεις την 26s που έχεις φτιάξει για το max2 που πετάει..... Εμανα δεν με προβληματίζει που δεν θα είναι stable..... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Έχει κάποιος ιδεα τι είναι αυτή η rom? https://forum.xda-developers.com/le-pro3/development/lastest-stockrom-lezl1lex720-cn-fn-t3618972 Εαν κάνουμε εγκατάσταση θα χαθεί το custom recovery? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Έχει κάποιος ιδεα τι είναι αυτή η rom? https://forum.xda-developers.com/le-pro3/development/lastest-stockrom-lezl1lex720-cn-fn-t3618972 Εαν κάνουμε εγκατάσταση θα χαθεί το custom recovery? Η στοκ 23s είναι στην οποία απλά έβαλε Root και busy box. Άνευ σημασίας... ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xployd Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 (edited) Petrako μιας και σε βλεπω πολυ τρελαμενο να δοκιμασεις κατι νεο θες να μου αποκρυπτογραφησεις κατι κινεζικες 26s?:lol: (Προφανως ειναι στα αγγλικα η ρομ, απλα κατι ρυθμισεις για να πειραξεις το υι μεσα ειναι στα κινεζικαν και θελει λιγο πειραματισμο.) http://bbs.ydss.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=901501&extra=page%3D1%26filter%3Dsortid%26sortid%3D66%26orderby%3Ddateline http://bbs.ydss.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=901437&extra=page%3D1%26filter%3Dsortid%26sortid%3D66%26orderby%3Ddateline Translate, πανω δεξια κανεις register. Κατεβασε https://www.internetdownloadmanager.com/ Οταν πατησεις το download λινκ στο κινεζικο thread, θα σου εμφανησει ενα url. To προσθετεις στο προγραμμα και το κατεβαζεις. Εz. Για κατσε λιγο και δεστες, η 20s με ενδιαφερει λιγο γιατι εχει τη καλυτερη μπαταρια + card background απο xposed. Aναμενουμε τις αναφορες σου.:X Edited June 8, 2017 by Xployd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Petrako μιας και σε βλεπω πολυ τρελαμενο να δοκιμασεις κατι νεο θες να μου αποκρυπτογραφησεις κατι κινεζικες 26s?:lol: (Προφανως ειναι στα αγγλικα η ρομ, απλα κατι ρυθμισεις για να πειραξεις το υι μεσα ειναι στα κινεζικαν και θελει λιγο πειραματισμο.) http://bbs.ydss.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=901501&extra=page%3D1%26filter%3Dsortid%26sortid%3D66%26orderby%3Ddateline http://bbs.ydss.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=901437&extra=page%3D1%26filter%3Dsortid%26sortid%3D66%26orderby%3Ddateline Translate, πανω δεξια κανεις register. Κατεβασε https://www.internetdownloadmanager.com/ Οταν πατησεις το download λινκ στο κινεζικο thread, θα σου εμφανησει ενα url. To προσθετεις στο προγραμμα και το κατεβαζεις. Εz. Για κατσε λιγο και δεστες, η 20s με ενδιαφερει λιγο γιατι εχει τη καλυτερη μπαταρια + card background απο xposed. Aναμενουμε τις αναφορες σου.:X Ο. Κ θα δοκιμάσω αύριο και θα σου πω... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xployd Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Ο. Κ θα δοκιμάσω αύριο και θα σου πω... Eιναι stable και οι 2, τις εχω περασει κανονικα απλα δεν θα εχω χρονο να ασχοληθω για μια περιοδο με αυτα. Ειναι πολυ καλες και οι 2 παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Eιναι stable και οι 2, τις εχω περασει κανονικα απλα δεν θα εχω χρονο να ασχοληθω για μια περιοδο με αυτα. Ειναι πολυ καλες και οι 2 παντως. Δυστηχως δεν μπορω να κατεβασω απο το pc μου εχω προβλημμα και δεν μπορω να δοκιμασω της rom !!!! Χρηστο ειδα οτι η πρωτη rom που εχει ανεβασει ο Xployd ειναι 26s και λεει οτι ειναι stable!!! Δες τι μπορεις να κανεις!!! Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Ειμαι με την Ρομ του torra με τα ελληνικά, και εχω βάλει το go keyboard και καθε φορα το βγάζει απο προεπιλογή και πρεπει να το τσεκαρο για να το δουλέψω, κανω κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Σκεφτομαι να το πουλησω, σχεδον καινουργιο ειναι. Ποσο παει περιπου ; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xployd Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Δεν ειναι oficial, einai custom moded με ρουτ κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Δεν ειναι oficial, einai custom moded με ρουτ κλπ.. Εαν όμως είναι σταθερή και δεν έχει διαφορά κολλήματα οπως λένε μήπως να πούμε να ασχοληθεί ο CrisBal....? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xployd Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Εαν τεσταριστει full απο καποιον η v2 p exw στειλει ναι. Εγω δν θα μπορω για 2 εβδομαδες παντως. Οποιος θελει τη βλεπει. http://bbs.ydss.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=901501&pe=1&mobile=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Σκεφτομαι να το πουλησω, σχεδον καινουργιο ειναι. Ποσο παει περιπου ; κανα 160-180άρι πιστεύω. γιατι αν επιτρέπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 κανα 160-180άρι πιστεύω. γιατι αν επιτρέπεται? Για κανεναν ιδιαιτερο λογο, απλως αν θες να δουλευει στο 100% και ΚΑΛΑ πρεπει να εχεις την γνησια ρομ, αλλα μου την δινουν τα κινεζικα που περιεχει και γενικα η υποστηριξη ειναι ..λιγη, επισης μ'αρεσει να αλλαζω τηλεφωνα... και ισως παρω το oneplus 5 οταν βγει :p Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xployd Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 (edited) Για κανεναν ιδιαιτερο λογο, απλως αν θες να δουλευει στο 100% και ΚΑΛΑ πρεπει να εχεις την γνησια ρομ, αλλα μου την δινουν τα κινεζικα που περιεχει και γενικα η υποστηριξη ειναι ..λιγη, επισης μ'αρεσει να αλλαζω τηλεφωνα... και ισως παρω το oneplus 5 οταν βγει :p Εγω εκανα την αλλαγη σε RR , με f2fs και εχω 160κ antutu in non performance mode. Σαν ταχυτητα δεν πιανεται σε σχεση με στοκ αυτην τη στιγμη. Τη camera την φτιαξαν, δουλευουν ολα και χρησιμοποιω google camera,snap,kai open.(4κ,panorama,hdr etc) Μπαταρια να ειμαι ειλικρινης να ειναι 30 με 40 λεπτα κατω απο τη stock και αυτω λογω idle. Που και στο eui εχω παρατηρησει οτι δεν ειναι ακριβης η σταθμη της μπαταριας. Με το που το ανοιξω το πρωι θα πεσει 2-3 % μεσα σε 5 λεπτα. Γενικα ειμαι ικανοποιημενος αυτην τη στιγμη και οσο παει γινεται ακομα καλυτερα. Συνιστω ανεπιφυλακτα σε ολους την αλλαγη. Los για τα σκουπιδια για μενα. Το μονο που θα με κανει να γυρισω πισω ειναι μια 26s χωρις κινεζικα και xposed για να αλλαξει το UI, γιατι μετα απο τοσους μηνες το βαρεθηκα πλεον. Edited June 9, 2017 by Xployd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Για κανεναν ιδιαιτερο λογο, απλως αν θες να δουλευει στο 100% και ΚΑΛΑ πρεπει να εχεις την γνησια ρομ, αλλα μου την δινουν τα κινεζικα που περιεχει και γενικα η υποστηριξη ειναι ..λιγη, επισης μ'αρεσει να αλλαζω τηλεφωνα... και ισως παρω το oneplus 5 οταν βγει :p ανεβαινει πολυ το βαλάντιο με το ot5...καλοβλέπω το nubia z17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 ανεβαινει πολυ το βαλάντιο με το ot5...καλοβλέπω το nubia z17 Το ξερω, αν και μεινω με το leeco δεν θα πω οχι. Οτι κατσει :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 (edited) Το ξερω, αν και μεινω με το leeco δεν θα πω οχι. Οτι κατσει :) τα ΟP5 θα κάνει CA στα ευρωπαικά δίκτυα? Edited June 9, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Ναι κανονικα νομιζω. Γιατι οχι; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 (edited) Ναι κανονικα νομιζω. Γιατι οχι; γιατι ο κάθε κατασκευστης πρεπει να εχει πληρωσει το αντιστοιχο premium στην εκαστοτε qualcomm, mediatek κτλ για να ενεργοποιηθει το CA στο μοντεμ (μεσω της κατάλληλης baseband). Στο pro3 αναγκαστικα η Leeco πληρωσε αφου η συσκευη εισηχθει επίσημα στις ΗΠΑ. Edited June 9, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 γιατι ο κάθε κατασκευστης πρεπει να εχει πληρωσει το αντιστοιχο premium στην εκαστοτε qualcomm, mediatek κτλ για να ενεργοποιηθει το CA στο μοντεμ (μεσω της κατάλληλης baseband). Στο pro3 αναγκαστικα η Leeco πληρωσε αφου η συσκευη εισηχθει επίσημα στις ΗΠΑ. Ε τοτε, γιατι (θα) το διαφημιζουν Cat12 600/50 Mbps αν δεν μπορει να κανει; Λες να κοστιζει 500 περιπου και να μην εχει CA; :lol: τρελο γελιο θα πεσει Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts