stefanos1999 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 @stefanos1999 έχεις data αβέρτα και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις ????:):):) Δωρεάν είναι τα speedtest στην κοσμοτέ (σε σερβερ οτε/cosmote) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Δωρεάν είναι τα speedtest στην κοσμοτέ (σε σερβερ οτε/cosmote) Δεν το ήξερα ότι είναι δωρεάν... Σούπερ όμως πάει.... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Δεν το ήξερα ότι είναι δωρεάν... Σούπερ όμως πάει.... Έχει πολύ καλύτερο baseband από το x820 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geoponos76 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Γεια σας , είμαι κι εγώ ενας καινούριος κάτοχος και χρήστης του leeco le pro 3. Διαβάζω για την rom σου crisbal και έχω ακούσει πολλά καλα για τη δουλειά σου. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω κι εγώ τη rom του le pro ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Γεια σας , είμαι κι εγώ ενας καινούριος κάτοχος και χρήστης του leeco le pro 3. Διαβάζω για την rom σου crisbal και έχω ακούσει πολλά καλα για τη δουλειά σου. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω κι εγώ τη rom του le pro ? :) Και βέβαια μπορείς αφού ξεκλειδωσεις και βάλεις custom recovery στο τηλέφωνο σου... Να ξέρεις ότι είναι σούπερ... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geoponos76 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Και βέβαια μπορείς αφού ξεκλειδωσεις και βάλεις custom recovery στο τηλέφωνο σου... Να ξέρεις ότι είναι σούπερ... Ομολογώ ότι δεν ξέρω πώς γίνονται όλα αυτά. Χαχα. ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει κάποιο φορουμ που να μπορεί να με βοηθήσει μήπως; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Ομολογώ ότι δεν ξέρω πώς γίνονται όλα αυτά. Χαχα. ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει κάποιο φορουμ που να μπορεί να με βοηθήσει μήπως; :) http://www.leeco.re/forum/163-tutorial-app-tool/ https://forum.xda-developers.com/le-pro3/how-to/leeco-le-pro-3-root-t3476560 Βέβαια μπορούν να σου πουν περισσότερα ο Tora33 καθως και ο grisball που και οι δύο είναι profesional..... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geoponos76 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 http://www.leeco.re/forum/163-tutorial-app-tool/ https://forum.xda-developers.com/le-pro3/how-to/leeco-le-pro-3-root-t3476560 Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου. Θα τα επισκεφτώ αμέσως. Μπορώ να σε ρωτήσω αν κολλήσω κάπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου. Θα τα επισκεφτώ αμέσως. Μπορώ να σε ρωτήσω αν κολλήσω κάπου; Οτι θέλεις ρώτα γενικά στο forum και κάποιος θα σου απαντήσει... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου. Θα τα επισκεφτώ αμέσως. Μπορώ να σε ρωτήσω αν κολλήσω κάπου; Καλησπέρα. Εδώ του Γιώργου οι ρομ. Από αύριο και φουλ Ελληνικά. ;) http://www.leeco.re/topic/2326-5923s_le-pro-3_3th-version-by-tora33/ Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Καλησπέρα. Εδώ του Γιώργου οι ρομ. Από αύριο και φουλ Ελληνικά. ;) http://www.leeco.re/topic/2326-5923s_le-pro-3_3th-version-by-tora33/ Είστε πραγματικά απαιχτοι και οι δύο σας το ξαναλέω δημόσια ότι είμαστε πολύ τυχεροί που σας έχουμε στην παρέα μας, τώρα που συνεργαζεσται και οι δύο......... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geoponos76 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Καλησπέρα. Εδώ του Γιώργου οι ρομ. Από αύριο και φουλ Ελληνικά. ;) http://www.leeco.re/topic/2326-5923s_le-pro-3_3th-version-by-tora33/ Συγγνώμη που θα ρωτήσω βλακεία τώρα, αλλά οι ρομ αυτές δεν έχουν ελληνικά σημερα; :) Γεια σου crisbal και τιμή μου που μιλάω μαζί σου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Συγγνώμη που θα ρωτήσω βλακεία τώρα, αλλά οι ρομ αυτές δεν έχουν ελληνικά σημερα; :) Γεια σου crisbal και τιμή μου που μιλάω μαζί σου :D Όχι σήμερα πρόλαβα και του έστειλα τα περισσότερα.. Τώρα μιλάω με τον Γιώργο.. Λίγο υπομονή και τα καλύτερα έρχονται. Θα σας τις φτιάχνει ο Γιώργος να τις δίνει εγώ δεν προλαβαίνω και αυτά.. :lol: και θα του δίνω σιγά σιγά όλα τα καλούδια που φτιάχνω. Κοιταω τώρα και αν πάνε όλα καλά θα έχουμε και radio FM σε λίγο καιρό. ;) Μην ξανά ακούσω δόξες και τιμές. Είμαστε χομπίστες και αγαπάμε τα κινητά μας όλοι... Τόσο απλά.. :lol: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geoponos76 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Όχι σήμερα πρόλαβα και του έστειλα τα περισσότερα.. Τώρα μιλάω με τον Γιώργο.. Λίγο υπομονή και τα καλύτερα έρχονται. Θα σας τις φτιάχνει ο Γιώργος να τις δίνει εγώ δεν προλαβαίνω και αυτά.. :lol: και θα του δίνω σιγά σιγά όλα τα καλούδια που φτιάχνω. Κοιταω τώρα και αν πάνε όλα καλά θα έχουμε και radio FM σε λίγο καιρό. ;) Μην ξανά ακούσω δόξες και τιμές. Είμαστε χομπίστες και αγαπάμε τα κινητά μας όλοι... Τόσο απλά.. :lol: Και radio FM;;; Μα πώς;;; :) Χομπίστες ξεχομπίστες, ένα κόκκινο χαλάκι αξίζει να σου στρώσουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι κινητο μανιακς χαχα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Είστε πραγματικά απαιχτοι και οι δύο σας το ξαναλέω δημόσια ότι είμαστε πολύ τυχεροί που σας έχουμε στην παρέα μας, τώρα που συνεργαζεσται και οι δύο......... Ο Γιώργος έχει περισσότερες εργατοώρες από εμένα στο development! :lol::p Μια χαρά θα είστε και μην το πείτε πουθενά. Λίγο υπομονή μόνο και όλα θα γίνουν. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Ο Γιώργος έχει περισσότερες εργατοώρες από εμένα στο development! :lol::p Μια χαρά θα είστε και μην το πείτε πουθενά. Λίγο υπομονή μόνο και όλα θα γίνουν. Ο tora33 μολις ανεβασε ρομ!!!!!! http://www.leeco.re/topic/2326-5923s_le-pro-3_3th-version-by-tora33/?page=2#comment-30931 Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Έχει πολύ καλύτερο baseband από το x820 To Baseband του Χ820 είναι το ίδιο απλά η Le τον παίζει και δεν έχει αναβαθμίσει το module. Και από ότι καταλαβαίνω το Pro3 δεν πήγε ιδιαίτερα καλά στην αγορά; Το Χ820 έχει πουλήσει σαν τρελό και το Pro3 αναζητά αγοραστές. :wacko: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 (edited) To Baseband του Χ820 είναι το ίδιο απλά η Le τον παίζει και δεν έχει αναβαθμίσει το module. Και από ότι καταλαβαίνω το Pro3 δεν πήγε ιδιαίτερα καλά στην αγορά; Το Χ820 έχει πουλήσει σαν τρελό και το Pro3 αναζητά αγοραστές. :wacko: Το x720 όντως δεν πούλησε παρότι ειναι ανώτερο του x820, καλύτερος οριακά επεξεργαστής, Nfc, σαφώς μεγαλύτερη μπαταρία, αναβαθμίσμενο module κτλ Edited April 5, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Μην ξεχνάτε ομως ότι η τιμή του ακομα είναι στα 270 ευρώ οταν βρίσκεις το max 2 εδω και 6 μήνες κατω απο 200.... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 (edited) Μην ξεχνάτε ομως ότι η τιμή του ακομα είναι στα 270 ευρώ οταν βρίσκεις το max 2 εδω και 6 μήνες κατω απο 200.... Ισαξια είναι για να πουλιούνται στην ίδια τιμή? άσε που To x720κυκλοφορησε 7μηνες αργότερα....το χ820 κυκλοφορεί ήδη 1+ετος οπότε λογικό είναι να έπεσε η τιμή του. Το x720 θα ρίξει τιμή μόλις η leeco κυκλοφορήσει την νέα ναυαρχιδα με το 835soc, καλό σεπτεμβρη στην καλύτερη περίπτωση δηλαδή. Όπως έγινε και στην περίπτωση του x820, το οποίο πήγε στα 200 μόλις εμφανίστηκαν τα πρώτα x720 στα κινέζικα ράφια. Edited April 5, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Ισαξια είναι για να πουλιούνται στην ίδια τιμή? άσε που To x720κυκλοφορησε 7μηνες αργότερα....το χ820 κυκλοφορεί ήδη 1ετος οπότε λογικό να έπεσε η τιμή του. Το x720 θα ρίξει τιμή μόλις η leeco κυκλοφορήσει την νέα ναυαρχιδα με το 835soc, καλό σεπτεμβρη στην καλύτερη περίπτωση δηλαδή. Γιαυτό το λέω και εγώ ότι πούλησε πολύ γιατί είναι 1 χρόνο σε κυκλοφορία και έπεσε πολύ η τιμή του.... Εαν πέσει και η τιμή του pro 3........ Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 (edited) Γιαυτό το λέω και εγώ ότι πούλησε πολύ γιατί είναι 1 χρόνο σε κυκλοφορία και έπεσε πολύ η τιμή του.... Εαν πέσει και η τιμή του pro 3........ Μα νομίζω έχει ανακοινωθεί και επίσημα ότι το x820 σταματά νέα παραγωγή μόλις βγει το νέο μοντελο με το 835soc. Τοτε ακριβώς θα πέσει και η τιμή στο x720. Οπως έγινε και στην περίπτωση του x820, το οποίο πήγε σε μια νυχτα στα 200 μόλις εμφανίστηκαν τα πρώτα x720 στα κινέζικα ράφια. Λογικα πράγματα. Αν βέβαια προλάβει... https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-04-04/troubled-chinese-giant-leeco-said-to-delay-paying-u-s-employees Εκτός της Ινδίας, προβλήματα πλέον και στιςΗΠΑ. Edited April 5, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Καλησπέρα παιδιά.κάτοχος του pro1 εγώ.Για την ιστορία να αναφέρουμε οτι το 820 είναι κατώτερο του 800. Τώρα στα δικά μου.Θέλοντας να αποφύγω καθυστερήσεις και τελωνεία προσπάθησα να παραγγείλω το pro3 απ τον ιταλό (grossoshop). Για κάποιο λόγο δεν στέλνουν Ελλάδα.Υπάρχει κάτι να μου προτείνετε για γρήγορη και χωρίς τελωνείο αγορά? Στάλθηκε από το X800+ μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 (edited) Καλησπέρα παιδιά.κάτοχος του pro1 εγώ.Για την ιστορία να αναφέρουμε οτι το 820 είναι κατώτερο του 800. Τώρα στα δικά μου.Θέλοντας να αποφύγω καθυστερήσεις και τελωνεία προσπάθησα να παραγγείλω το pro3 απ τον ιταλό (grossoshop). Για κάποιο λόγο δεν στέλνουν Ελλάδα.Υπάρχει κάτι να μου προτείνετε για γρήγορη και χωρίς τελωνείο αγορά? Στάλθηκε από το X800+ μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προσωπικά δεν γνωρίζω, το πήρα απο aliexpress με στοκ ρομ, δεν μου βολταρε τελωνείο. Απείραχτο το pro3 με stock eui βγάζει περίπου 167.000 στο antutu Edited April 5, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε κάτι να δυναμωσει το σήμα στο δίκτυο κινητής γιατί έχω πρόβλημα εδω που μενω? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts