Jump to content

Samsung Gear S3 (Frontier, Classic)

me00016
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Ήλπιζα οτι ήταν θέμα firmware και οτι θα έστρωνε με μια αναβάθμιση, αλλά μάλλον θα πάρω τηλέφωνο αύριο την αντιπροσωπεία της Samsung να δω τι προβλέπεται. Πάντως όταν μου ήρθε η συσκευή η μπαταρία της ήταν τελείως αποφορτισμένη. Μπορεί να έμεινε έτσι καιρό και να επηρέασε τη λειτουργία της. Ευχαριστώ και πάλι

Δες στις ρυθμίσεις της μπαταρίας ποια εφαρμογή έχει την μεγαλύτερη κατανάλωση.

Του φοράς στοκ watchface?

Edit : τώρα τα είδα ότι τα ανέφερες. Σόρι.

Πόσο καιρό το έχεις;

Edited by elteo
Ι need a six month vacation, twice a year.

Ναι, του φοράω stock wf. Στη μπαταρία αυτές τις μέρες που το έχω την μεγαλύτερη κατανάλωση την έχουν το καντράν και οι ρυθμίσεις. Όχι κάποιο εξωπραγματικό ποσοστό πάντως. Δεν νομίζω οτι δικαιολογείται από κει. Είναι όλα απενεργοποιημένα. Κάνω εκκαθάριση εφαρμογών. Δεν έχει γίνει εγκατάσταση καμίας πρόσθετης εφαρμογής. Αφού δεν έχετε πρόβλημα εσείς οι υπόλοιποι με την έκδοση λογισμικού τείνω προς τη μπαταρία.. θα δείξει! ευχαριστώ

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

4 μέρες. Κρίμα είναι

Kαλησπέρα σας θα ήθελα να κάνω κάποιες ερώτησης για το Gear s3 Frontier γιατί δεν ξέρω τίποτα από Smartwaches. Βρίσκομαι στην Νέα Υόρκη και το έχω βρει στα 140 euro σχεδόν μαζί με 2 λουράκια τις επιλογής μου. Φαντάζομαι είναι ενταξει η τιμή γιατί τώρα πρέπει να έχει κυκλοφορήσει στην αγορά το s3 Frontier, από όσο βλέπω στις διαφήμισης. Aν το πάρω ποσο περίπου θα μου κρατάει η μπαταρία με απλή χρήση? δηλαδή με aod ανοιχτή και κάνα wifi που και που. Ακόμα υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω κατά την φόρτιση και την καθημερινή μου χρήση? βλέπω έχει πολύ ωραία themes υπάρχει ποικιλία στα themes? έχει καλο support από την samsung η μετά από 1.5 χρόνο το ξεχνάει ότι υπάρχει? με Note 9 και με αλλα android κινητά θα έχω κανένα πρόβλημα με ασυμβατότητες? με τo καινούργιο Iphone XS Max λειτουργει η δεν έχει support για ios? ελπίζω να μην σας κούρασα.

Το s3 είναι το περσινό μοντέλο, δεν κυκλοφόρησε τώρα είναι καιρό στην αγορά γι αυτό και πλέον παίζει σε προσφορά. 140€ είναι εξαιρετική τιμή

Το aod τη σκίζει την μπαταρία, σε κάποιους δε βγάζει μέρα έτσι.

Με samsung κινητά έχει τέλεια συνδεσιμότητα ,με iPhone Ακόμα και να συνδέεται δεν θα έχει όλες τις λειτουργίες.

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:cool:

Το s3 είναι το περσινό μοντέλο, δεν κυκλοφόρησε τώρα είναι καιρό στην αγορά γι αυτό και πλέον παίζει σε προσφορά. 140€ είναι εξαιρετική τιμή

Με samsung κινητά έχει τέλεια συνδεσιμότητα ,με iPhone Ακόμα και να συνδέεται δεν θα έχει όλες τις λειτουργίες.

Ολο smartwach και κινητά διαφημίζουν εδω, άμα είσαι άσχετος σαν εμενα από Smartwach δεν ξέρεις πιο είναι νέο και πιο παλιό. Είχα την εντύπωση πως βγήκε τώρα. Θα το πάρω τότε φαίνεται ωραίο, και ότι βγει. Eχει και ένα δερμάτινο λουρί καφέ με μαυρο, και ένα που είναι μεταλλικό προς μαύρο. Aυτό το μεταλλικό μαυρο πολύ όμορφο. Eυχάριστο για την βοήθεια. αα και κάτι άλλο. Χρειάζεται και κάποια εφαρμογή που πάνε πακέτο? κάνα samsung gear app ας πούμε?

Edited by asdfaster

Παρακαλώ δεν έκανα και τίποτα. Απλώς αν είσαι με iPhone τσέκαρε τα περί συνδεσιμότητας.

Εγώ έχω smartband samsung κι ενώ συνδέεται με iPhone Και εμφανίζει όλες τις ειδοποιήσεις, δεν μπορείς να απαντήσεις γραπτά από το ρολοι όπως με samsung κινητό.

140 και δύο λουρακια έξτρα είναι πάρα πολύ καλό deal

:cool:

Παρακαλώ δεν έκανα και τίποτα. Απλώς αν είσαι με iPhone τσέκαρε τα περί συνδεσιμότητας.

Εγώ έχω smartband samsung κι ενώ συνδέεται με iPhone Και εμφανίζει όλες τις ειδοποιήσεις, δεν μπορείς να απαντήσεις γραπτά από το ρολοι όπως με samsung κινητό.

140 και δύο λουρακια έξτρα είναι πάρα πολύ καλό deal

Πολύ ωραία τότε θα κοιτάξω αυτό που λες. Δεν πειράζει και να μην απαντάς με Iphone. Tουλάχιστον να μην βγάζει προβλήματα σύνδεσης, και να εμφανίζει αυτά που πρέπει. Eτσι και αλλιώς το Note έχω για καθημερινό κινητό άρα θα είναι ok. Eυχάριστο για τον χρόνο σου.

PS: Aυτό το smartwach ειδα σε αφίσα και με μπέρδεψε Samsung Galaxy Watch 46mm άντε τώρα να τα ξεχωρίσω :D :D

Edited by asdfaster

Πολύ ωραία τότε θα κοιτάξω αυτό που λες. Δεν πειράζει και να μην απαντάς με Iphone. Tουλάχιστον να μην βγάζει προβλήματα σύνδεσης, και να εμφανίζει αυτά που πρέπει. Eτσι και αλλιώς το Note έχω για καθημερινό κινητό άρα θα είναι ok. Eυχάριστο για τον χρόνο σου.

PS: Aυτό το smartwach ειδα σε αφίσα και με μπέρδεψε Samsung Galaxy Watch 46mm άντε τώρα να τα ξεχωρίσω :D :D

χαχαχαχα, πραγματικα αν δεν το εχεις ειναι δυσκολα να τα ξεχωρισεις

Πιο ευκολα ειναι αν τα δεις απο πισω/σενσορες

Δες το screen shot που ανεβασα

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Δεν είναι περσινό. Του 2016 είναι.

Ι need a six month vacation, twice a year.

χαχαχαχα, πραγματικα αν δεν το εχεις ειναι δυσκολα να τα ξεχωρισεις

Πιο ευκολα ειναι αν τα δεις απο πισω/σενσορες

Δες το screen shot που ανεβασα

Xαχαχα ναι τώρα έχει πολύ μεγάλη διαφορα. Είναι παρα πολύ πιο ευκολο να το ξεχωρίσω έτσι, ούτε που σκέφτηκα να το κάνω αυτό, τώρα θα εξοικειωθώ καλύτερα με τα Smartwatch. Tελικά δεν πήρα το Gear s3. Πήγα κοίταξα και το το Samsung watch 46mm που ειχα δει στην αφίσα. Μου καθόταν καλύτερα στο χέρι ήταν λίγο μεγαλύτερο. Με 46mm πάντα μου είναι καλύτερα στο χέρι. Και σκέφτηκα αφού θα πάρω που θα πάρω ας πάρω τουλάχιστον ένα τελευταίο μοντέλο να μην ξανά αγοράζω μετά από 1-2 χρονια, μιας που μου ήταν και ακριβώς στο μέγεθος. Το παρηγγειλα 260 euro με δώρο 2 λουράκια και μια θήκη για το Note 9. Θα ψάξω και στο ebay μήπως βρω και ένα λουράκι μεταλλικό σαν εκείνο το ωραίο που είχα δει για το gear s3 αλλα για samsung watch.

Και το Gear S3 46αρι είναι.

Μου φάνηκε μιρκότερο με το μάτι.

Σου φάνηκε.

30627-posts.main_image.jpg

Ολόιδια είναι ναι κοιτάω και τα spec τους. Μονο η μπαταρία μπορώ να πω πήρε ξεκάθαρα σχετικά μεγάλο boost. Από το 2016 μοντέλο το gear s3. Περαιτέρω δεν ξέρω αν εξέλιξαν και κάτι άλλο. Πάντως και τα 2 φαίνονται αξιόπιστα.

Xαχαχα ναι τώρα έχει πολύ μεγάλη διαφορα. Είναι παρα πολύ πιο ευκολο να το ξεχωρίσω έτσι, ούτε που σκέφτηκα να το κάνω αυτό, τώρα θα εξοικειωθώ καλύτερα με τα Smartwatch. Tελικά δεν πήρα το Gear s3. Πήγα κοίταξα και το το Samsung watch 46mm που ειχα δει στην αφίσα. Μου καθόταν καλύτερα στο χέρι ήταν λίγο μεγαλύτερο. Με 46mm πάντα μου είναι καλύτερα στο χέρι. Και σκέφτηκα αφού θα πάρω που θα πάρω ας πάρω τουλάχιστον ένα τελευταίο μοντέλο να μην ξανά αγοράζω μετά από 1-2 χρονια, μιας που μου ήταν και ακριβώς στο μέγεθος. Το παρηγγειλα 260 euro με δώρο 2 λουράκια και μια θήκη για το Note 9. Θα ψάξω και στο ebay μήπως βρω και ένα λουράκι μεταλλικό σαν εκείνο το ωραίο που είχα δει για το gear s3 αλλα για samsung watch.

Εκανες πολυ καλα που πηρες το καινουριο γιατι σιγουρα εχει καλυτερους σενσορες + μπαταρια

Με γειαααα

ps

Τα λουρακια ιδια ειναι και μπορεις να βαλεις οποιοδηποτε σου αρεσει αρκει να ειναι 22mm

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Εκανες πολυ καλα που πηρες το καινουριο γιατι σιγουρα εχει καλυτερους σενσορες + μπαταρια

Με γειαααα

ps

Τα λουρακια ιδια ειναι και μπορεις να βαλεις οποιοδηποτε σου αρεσει αρκει να ειναι 22mm

Ευχάριστο πολύ Jig τότε θα πάρω εκείνο το ωραίο που ειδα στο s3 :D :D :D θα διαβάσω και posts στο εδω στο thread για να μάθω κιάλα πράγματα από εσάς για τα smartwatch. Mε βοηθήσατε όλη σας παρα πολύ.

καλημερα , πηρα και εγω προχτες το frontier. με δοκιμες γενικα, aod (digital watchface) φωτεινοτητα στο 6, wifi κλειστο, παλμοι κλειστοι (μονο σποραδικα χειροκινητη μετρηση), ειδοποιησεις συνεχομενες, και λιγο here maps για δοκιμη.... Απο τις 10 το πρωι μεχρι τις 00.15 το βραδυ μου ειχε φαει 50% μπαταρια. νομιζω οτι για την χρηση που το θελω μια χαρα θα με παει. δηλαδη ρολοι ειδοποιησεις και τρεξιμο μερα παρα μερα, νομιζω ενα διημερο θα με βγαζει ανετα!:D

Καλησπέρα εχω το ρολόι περίπου 4 μήνες και ξαφνικά πριν 3 ημέρες σταμάτησε να μετράει βήματα, αποστάσεις, καρδιακο παλμο….μπορεί να βοηθήσει κάποιος? εχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν διορθωθεί τίποτα...παίζει να είναι βλάβη του αισθητήρα? Edited by christzis

Καλησπέρα εχω το ρολόι περίπου 4 μήνες και ξαφνικά πριν 3 ημέρες σταμάτησε να μετράει βήματα, αποστάσεις, καρδιακο παλμο….μπορεί να βοηθήσει κάποιος? εχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν διορθωθεί τίποτα...παίζει να είναι βλάβη του αισθητήρα?

τι αλλο να ειναι?

Καλημέρα παιδιά. πήρα κι εγώ εψες το classic. μια χαρά συνδέθηκε με το κινητό, το σκαλισα κάμποσο, κατέβασα και κάποια faces , όλα καλά. μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος και sorry αν έχει ήδη απαντηθεί. έκανα μια δοκιμαστική βόλτα και την κατέγραψε το s health κι ενώ το έχω βάλει να συγχρονίζει με το strava, αυτό δεν έχει δείξει τίποτα. υπάρχει κάτι που δεν έχω κάνει καλά ?έχει κάνα μυστικό κόλπο να εξάγουμε τις δραστηριότητες και να τις ανεβάσουμε χειροκίνητα ? και πάλι Καλημέρα!!

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Καλημέρα. Καινούριος ιδιοκτήτης εδώ και 2 εβδομάδες (frontier). Διάβασα σε προηγούμενα post για το πρόβλημα με τα ελληνικά στην προσβάσιμότητα. Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Δε μιλάει ελληνικά δηλαδή. Έστειλα μήνυμα

στη Samsung και με παρέπεμπαν στο Service. Ωστόσο φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι πρόβλημα λογισμικού και αν κατάλαβα καλά σε προηγούμενες εκδόσεις δούλευε. Έχουμε κανένα νέο πάνω σε αυτό το θέμα;