mkbhd Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Πήρα το gear s3 frontier. Είναι σε διαφορετική κλάση το tizen από το Android wear 2. Ούτε κολλήματα ούτε τίποτα... Καλα για τη μπαταρία δεν το συζητάμε καν. Μόνο το ζαφείρι μου λείπει αλλά παρήγγειλα ένα tempered glass (αν τελικά το περάσω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Μπορεί να μου πει καποιος γιατί η λειτουργια απομακρυσμενης σύνδεσης στο frontier μεσω wifi δεν λειτουργεί? Τα αναλογα πεδια ρύθμισης τα εχω τικαρει μεχρι και 3 επαναφορες εκανα στο gear αλλα τιποτα.. Μηπως πρέπει να το πάω για service? Εσας λειτουργεί κανονικα? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Μπορεί να μου πει καποιος γιατί η λειτουργια απομακρυσμενης σύνδεσης στο frontier μεσω wifi δεν λειτουργεί? Τα αναλογα πεδια ρύθμισης τα εχω τικαρει μεχρι και 3 επαναφορες εκανα στο gear αλλα τιποτα.. Μηπως πρέπει να το πάω για service? Εσας λειτουργεί κανονικα? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ουτε εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Ουτε εμεναΓνωρίζεις αν είναι κάποιο bug η μηπως δεν το υποστηρίζει το s3.? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Γνωρίζεις αν είναι κάποιο bug η μηπως δεν το υποστηρίζει το s3.? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι δεν το εψσξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Μπορεί να μου πει καποιος γιατί η λειτουργια απομακρυσμενης σύνδεσης στο frontier μεσω wifi δεν λειτουργεί? Τα αναλογα πεδια ρύθμισης τα εχω τικαρει μεχρι και 3 επαναφορες εκανα στο gear αλλα τιποτα.. Μηπως πρέπει να το πάω για service? Εσας λειτουργεί κανονικα? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις μήπως δίκαρτο κινητό; Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Εμενα δουλεύει και έχω δικαρτο s8 plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Ειχα φτάσει σε σημειο να το σπασω εχθες βραδυ.. Απανωτες επαναφορες στο ρολοι και επαναγκαταστασεις στην εφαρμογή gear διοτι διαβάζοντας σε ξενα sites οι περισσότεροι βγαλαν ακρη ετσι. Τελικα απο θαυμα εμφανίστηκε η απομακρυσμενη συνδεση η οποια ομως παιδια ειναι για τα μπαζα μετα τις δοκιμες που εκανα ολη νυχτα- οι ειδοποιήσεις εμφανίζονταν στο ρολόι αρκετά λεπτα αργοτερα και αλλες φορες καθολου. Σε μηνυμα viber προσπαθησα να στειλω απάντηση μου εβγαλε την λεξη αιτηση(η κατι παρομοιο δεν θυμάμαι) και στο τέλος εγραψε απετυχε. Σε sms έστειλα κανονικά απάντηση. Η ευρεση τηλεφωνου η του gear σε απομακρυσμενη συνδεση την μια δουλευε την αλλη οχι. Τωρα που μιλαμε αποσυνδεθηκα απο το Bluetooth αλλα η απομακρυσμενη συνδεση δεν εγινε. Αν θελει τετοια παλη η λειτουργια να μου λειπει. Και ολα αυτα με την εφαρμογή gear να κρασαρει συνεχως βγαζοντας την ένδειξη Gear s plugin διακοπηκε/επανεκκίνηση εφαρμογής. Τελικα φταίει η εφαρμογή για ολα αυτα? Το ρολοι? Και τα 2 φαίνονται ενοχα.. To s8plus μου ειναι μονοκαρτο ελληνικό.. Εσας δηλαδη δουλεύει αψογα η εφαρμογη gear και οι λειτουργίες? Αν ναι δεν τοχω σε τιποτα να το παω smartech χαιδαρι για επισκευή μιας και ειναι αψογοι οι τυποι εκει Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Εμένα με ΒΤ σύνδεση δουλεύουν όλα άριστα. Δεν έχω καταλάβει αν εννοείται κάτι διαφορετικό με την απομακρυσμένη σύνδεση Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Εμένα με ΒΤ σύνδεση δουλεύουν όλα άριστα. Δεν έχω καταλάβει αν εννοείται κάτι διαφορετικό με την απομακρυσμένη σύνδεσηΑπομακρυσμενη συνδεση γινεται εκτος εμβέλειας bluetooth. Αρκεί το ρολοι να ειναι συνδεμένο σε καποιo δικτυο wifi και το κινητο επισης(ισως στο κινητο να λειτουργεί και με σύνδεση δεδομένων 3g4g).. Σε bluetooth λειτουργία και εμενα μου λειτουργουν ολα αριστα Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Εγω τωρα το δοκίμασα στο δίκτυο του σπιτιού βγηκα από το Bluetooth και δουλεύουν όλα.... Κατευθείαν ειδοποίηση. Κάποια ρύθμιση θα είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Δεν υπαρχουν και πολλές ρυθμίσεις για να πω οτι κατι μου διαφεύγει.. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Εγω τωρα το δοκίμασα στο δίκτυο του σπιτιού βγηκα από το Bluetooth και δουλεύουν όλα.... Κατευθείαν ειδοποίηση. Κάποια ρύθμιση θα είναι Δηλαδη αν εισαι εκτός bt και σε παρει καποιος τηλ το βλεπεις?μπορεις να απαντησεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Λογικα θα επρεπε να βλέπουμε την ειδοποιηση αναπαντητης αν δεν κανω λαθος την οποια εμενα δεν την εβγαλε. Ας το δοκιμασει καποιος να μας πει Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Λογικα θα επρεπε να βλέπουμε την ειδοποιηση αναπαντητης αν δεν κανω λαθος την οποια εμενα δεν την εβγαλε. Ας το δοκιμασει καποιος να μας πει Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλα που εβαλες την φωτο με τις ρυθμισεις ,ανακαλυψα οτι τοσους μηνες ειχα κλειστή την απομακρυσμένη ρυθμιση στο κινητο ενω στο κιηνητο είχα ενεργοποιημένο τι wifi ,δεν μπορεις να μιλήσεις απλα σου δειχνει την αναπαντητη κληση,νασαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Καλα που εβαλες την φωτο με τις ρυθμισεις ,ανακαλυψα οτι τοσους μηνες ειχα κλειστή την απομακρυσμένη ρυθμιση στο κινητο ενω στο κιηνητο είχα ενεργοποιημένο τι wifi ,δεν μπορεις να μιλήσεις απλα σου δειχνει την αναπαντητη κληση,νασαι καλαΧαίρομαι που βοηθησα.. Αποτι βλέπω σε ολους λειτουργεί σωστα. Αρα εγω θα την κανω για smartech........ Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s5607 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Τι κριμα που η αντιστοιχη εκδοση για iphone δεν εχει αυτη τη ρυθμιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Παίδες καλησπέρα. Έχω μια ερώτηση επειδή αλλάζω συχνά συσκευές. Παίρνω back up στο κινητό και μετά δεν μου φέρνει τα ρολόγια που έχω κατεβάσει σωστά. Τα δείχνει στην εφαρμογή αλλά το ρολόι κολλάει με ένα που είχε και δεν εμφανίζει κανένα από αυτά που είχα. Γιατί γίνεται αυτό ? Υπάρχει τρόπος να τα βρω όσα είχα εύκολα ? Γιατί και με ψάξιμο πάλι τα μισά βρίσκω Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει μερικά ρολόγια που στο always on display να κινείται ο δείκτης δευτερόλεπτων? Μόνο τα defaults το έχουν αυτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Νεα έκδοση για το ρολόι μας. Εχω το S3 frontier. Νομιζω οτι η έκδοση ειναι η tizen 3.1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 258.55MB, κατεβαίνει (αργά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 (edited) Νέα ενημέρωση λογισμικού και στο δικό μου S3 Frontier , 258,53 MB ! Είναι η νέα έκδοση Tizen 3.0.0.1 :happy: Edited November 20, 2017 by Didimos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Νέα ενημέρωση λογισμικού και στο δικό μου S3 Frontier , 258,53 MB ! Είναι η νέα έκδοση Tizen 3.0.0.1 :happy: Σωστός. Κατεβαίνει σφαίρα και σε μένα με classic. ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λέτε να κάνουμε επαναφορά το ρολόι ? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Σωστός. Κατεβαίνει σφαίρα και σε μένα με classic. ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λέτε να κάνουμε επαναφορά το ρολόι ? Αυτο το να χειρίζεσαι τις εξυπνες συσκευες ακουγεται πολυ καλο για να δουμε τι ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Ωραια εικονιδια εκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts