Jump to content

Μετά το s7 edge υπάρχει τίποτα?

kountoura
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ και μερικές μέρες σκέφτομαι να δώσω το s7 edge, το οποίο θεωρώ ότι είναι η ποιο ολοκληρωμένη συσκευή μέχρι αυτή την στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές..

Και γιατί θέλω να το αλλάξω? Μη γελάσεις! :D

Επειδή έχω ξοδέψει πολύ χρήμα στις προστασιες οθόνης.

Δεν μπορώ να ζήσω με απροστατευτη οθόνη.

Θέλω ένα τηλέφωνο σχεδόν στα χαρακτηριστικά του edge (αν υπάρχει) αλλά με οθόνη που να παίρνει κανονικοτατο tempered glass.

Δεν με πειράζει ελαφρώς χειρότερη μπαταρία.

Δεν με πειράζει αν πάω από amoled σε lcd.

Θέλω οπωσδήποτε κάρτα μνήμης.

Εσείς τι προτείνετε?

Μόνο εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει τίποτα έστω σχεδόν σαν το s7 edge?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

kountouraN

sony xperia xz / htc 10 / moto z / iphone 7 plus / τα νεα nexus

Δεν ξερω αν ειναι καλυτερα η οχι απο το s7e αλλα εγω αν ηθελα να παρω καποιο καλο τηλεφωνο,περα απο το s7e θα επελεγα ενα απο αυτα (αναλογα και την τσεπη σου βεβαια και τις ιντσες που σε ενδιαφερουν)

Σε αυτα τα χρηματα ας μην γελιομαστε οτι και να παρεις θα ειναι τουμπανο !! Εσυ πoιο εχεις υπoψιν ;;;

Edited by mikele123

sony xperia xz / htc 10 / moto z / iphone 7 plus / τα νεα nexus

Δεν ξερω αν ειναι καλυτερα η οχι απο το s7e αλλα εγω αν ηθελα να παρω καποιο καλο τηλεφωνο,περα απο το s7e θα επελεγα ενα απο αυτα (αναλογα και την τσεπη σου βεβαια και τις ιντσες που σε ενδιαφερουν)

Σε αυτα τα χρηματα ας μην γελιομαστε οτι και να παρεις θα ειναι τουμπανο !! Εσυ πoιο εχεις υπoψιν ;;;

Κάτι ακόμα που δεν σημείωσα είναι το μέγεθος.

Θέλω τουλάχιστον 5.5 ιντσών.

Όσο για τα iPhone είμαι φανατικός ΚΑΤΑ αυτών.

Android λοιπόν.

5,5 ιντσών συν τα παραπάνω!

kountouraN

Εγώ νομίζω πως απλά έχεις λεφτά για πέταμα

Ότι και να έχει σου ζήτησε δανεικά;

Στην ίδια φάση ήμουν κι εγώ. Μετά από πολύ ψάξιμο είδα ότι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο που να με ικανοποιεί.

Βέβαια tempered glass δε βάζω ποτέ, και πλέον δε θα μπορούσα να συμβιβαστώ με τίποτα έστω και λίγο χειρότερο σε θέμα μπαταρίας.

Σου προτείνω να κάτσεις εκεί που είσαι για λίγο καιρό ακόμα.

129026.png?1640591734

Κρίμα φιλε που σε επηρεάζει τοσο πολυ αυτο το θέμα.

Είσαι μάλλον ο μοναδικός που εχεις ξοδέψει τοσα σε μεμβράνες για το συγκεκριμένο κινητό.

Μια τοσο ολοκληρωμένη συσκευή δύσκολα κατά την γνώμη μου αποχωριζεται.

Η μονη σκέψη που μπορώ να κάνω είναι τα νεα nexus το XL φαίνεται πολλα υποσχόμενο και θα είναι 5.5

Huawei p9 plus k mate 8 πιστευω ειναι μια χαρα συσκευές. Το lg v20 αν ερχοταν κατα δω επισης.

Μιας και εχω λίγες ημέρες το Axon 7 θα σου το πρότεινα ανεπιφύλακτα μιας και η μοναδική συσκευη που καλυπτει τα θελω μου περισσότερο απο οτιδήποτε στην αγορά μετα το 7 edge.

Εξαιρετική ποιοτητα κατασκευής και premium feeling.

Πολυ όμορφη συσκευη σαν ντιζάιν μιας και ξεχωρίζει απο παρα πολλές συσκευες της αγοράς.

Top class AMOLED οθόνη.

Ποιοτητα stereo ηχείων και απόδοση απο τα ακουστικά ειναι πραγματικά αλλου.

Αυτονομία θα την χαρακτήριζα ίση με το flat S7.

Ομαλή λειτουργία στο software και σταθερότατη.

Στο μόνο που θα κανεις συμβιβασμό εκτος απο την αυτονομία μιας και το 7 edge ειναι ο ΗΓΕΤΗΣ σε αυτο και δεν θα βρεις ουδέποτε συσκευη σήμερα να φτάνει τις επιδόσεις του στην κατηγορία των 5.5 ιντσων ειναι στην κάμερα σε χαμηλό φωτισμό και νύχτα και ελαφρώς στο video recording που δεν φτάνει τα πολυ υψηλά στάνταρ των top Samsung.

Σε οτιδήποτε αλλο η συσκευη ειναι εξαιρετική.

Διαθέσιμο ειναι στο γερμανικο amazon,στα σκρουτζομαγαζα δεν εχω ψάξει αν το εχουν φέρει η οχι.

Αυτά απο εμένα μιας και εχω και τις 2 συσκευες παραλληλα και μπορώ να συγκρίνω μεταξύ τους.

Εναλλακτικη θα σου πρότεινα το P9 plus που ειναι top συσκευη,πληρέστατη και ολοκληρωμενη σε πολυ υψηλό βαθμό.

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Κι εγώ δυσκολεύομαι χωρίς tempered glass αλλά θα άφηνα το s7 edge μόνο για το note 7 edge (νομίζω έρχεται με ζελατίνα εγκατεστημένη). Προς το παρόν έχω την ultimate shield με τη θήκη nature της nillkin και δεν το φοβάμαι. Βέβαια έχω και την ασφάλιση για 2 χρονια.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σας ευχαριστώ για τις γνώμες σας.

Έψαξα πολλές ώρες ποια συσκευή να επιλέξω μετά το s7 edge, δεν κατέληξα κάπου και τέλος ρώτησα και εσάς.

Μάλλον θα το κρατήσω τελικά μέχρι να βγει κάτι καλύτερο η έστω ίδιο σε χαρακτηριστικά.

Το ιδανικό για μένα θα ήταν ένα φλατ 5.5.

Φλατ κανονικό όχι σαν το μικρό s7 που ούτε σε εκείνη την οθόνη μπαίνει τίποτα.

kountouraN

Νίκο μου ξέχνα πλέον τις εντελώς flat οθόνες και ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον θα βρεθεί σωστή τεχνολογία για κατασκευή κυρτων glass

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επιλογές έχεις και ίσως εκπλαγείς ευχάριστα.

Θα σου πρότεινα να βρεις κάποιον με OnePlus3 και κάποιον με Huawei P9 plus για να σου δείξουν τις συσκευές από κοντά.

Νομίζω σε αυτά που ζητάς αυτά τα 2 είναι ότι καλύτερο με προτεραιότητα το Huawei για μένα.

Θα σου πρότεινα να βρεις κάποιον με OnePlus3 και κάποιον με Huawei P9 plus για να σου δείξουν τις συσκευές από κοντά.

Νομίζω σε αυτά που ζητάς αυτά τα 2 είναι ότι καλύτερο με προτεραιότητα το Huawei για μένα.

Σοβαρά τώρα βάζεις το 1+3 δίπλα στο S7 edge? τρολάρεις δεν μπορεί

Και τα δύο έχουν ελαφρύ κυριότητα και δεν υπάρχει glass που να το καλύπτει πλήρως

Και τα δύο έχουν ελαφρύ κυριότητα και δεν υπάρχει glass που να το καλύπτει πλήρως

Ακριβώς συμφωνώ μαζί σου ο άνθρωπος έγραψε ότι ψάχνει συσκευή που να παίρνει προστασία οθόνης tempered glass και τα δύο αυτά δεν παίρνουν όπως και όλα τα τηλέφωνα ναυαρχιδες από εδώ και πέρα

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εδώ και μερικές μέρες σκέφτομαι να δώσω το s7 edge, το οποίο θεωρώ ότι είναι η ποιο ολοκληρωμένη συσκευή μέχρι αυτή την στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές..

Και γιατί θέλω να το αλλάξω? Μη γελάσεις! :D

Επειδή έχω ξοδέψει πολύ χρήμα στις προστασιες οθόνης.

Δεν μπορώ να ζήσω με απροστατευτη οθόνη.

Θέλω ένα τηλέφωνο σχεδόν στα χαρακτηριστικά του edge (αν υπάρχει) αλλά με οθόνη που να παίρνει κανονικοτατο tempered glass.

Δεν με πειράζει ελαφρώς χειρότερη μπαταρία.

Δεν με πειράζει αν πάω από amoled σε lcd.

Θέλω οπωσδήποτε κάρτα μνήμης.

Εσείς τι προτείνετε?

Μόνο εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει τίποτα έστω σχεδόν σαν το s7 edge?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Τη λύση της ασφάλισης του κινητού σου αν πάθει κάτι, την έχεις σκεφτεί; Είχα ακούσει ότι αν έχεις συμβόλαιο Vodafone red, σε καλύπτει σε περίπτωση θραύσης της οθόνης

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το πρόβλημα είναι προσωρινό και θα διορθωθεί, οπότε δεν μου λέει κάτι.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Galaxy Note 7 ?

Και πάλι θα χει το θέμα με την προστασία οθόνης, άρα πραγματικά η μόνη λύση για άτομα που δεν το μπορούν με τίποτα χωρίς τέλεια προστασία οθόνης είναι η ασφάλεια του κινητού. ( έτσι κι αλλιώς περισσότερα έχεις σκάσει για τα tempered και τα screen film )

Και πάλι θα χει το θέμα με την προστασία οθόνης, άρα πραγματικά η μόνη λύση για άτομα που δεν το μπορούν με τίποτα χωρίς τέλεια προστασία οθόνης είναι η ασφάλεια του κινητού. ( έτσι κι αλλιώς περισσότερα έχεις σκάσει για τα tempered και τα screen film )

ποιο πολυ λογικα καίγεται για γρατζουνιες κλπ κατι το οποιο προφανώς δεν καλύπτει η ασφάλεια

ποιο πολυ λογικα καίγεται για γρατζουνιες κλπ κατι το οποιο προφανώς δεν καλύπτει η ασφάλεια

Ακριβώς αυτό παιδιά.

Με πειράζει η υποψία γρατζουνιας, ούτε καν γρατζουνια.

Για την ώρα θα κρατήσω το s7 edge τελικά και θα συμβιβαστω με ένα από τα tempered glass που υπάρχουν.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

kountouraN

Εγω θα σου ελεγα να μεινεις με το s7 edge και μετα να περιμενεις για το s8.ετοιμαζουν κατι δυνατο
I Want To Believe

Μπορείς να κοιτάξεις και προς iphone, αν μπορείς να συμβιβαστείς με τις δυσκολίες του κλειστού λειτουργικού...και στην κάρτα μνήμης.
Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X