balakof Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Μού την έχει σπάσει πολύ αυτό το θέμα :mad::mad::mad: Και σε άλλους είναι έτσι μετά την αναβάθμιση ή πήγε κάτι στραβά κατά την εγκατάσταση (σαν τι δηλαδή...) Τι εννοείς; Δεν ξεκλειδώνει και ζητά το μοτίβο ή το PIN; Πότε στο κάνει; Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Αναφέρομαι στο γεγονός ότι δεν παραμένει η οθονη αναμμένη όταν έχω το δάχτυλο επάνω στον σένσορα. Ακόμα κι όταν σκοτεινιάζει λίγο πριν σβήσει και βάλω δάχτυλο (:X) δεν υπακούει η οθόνη. Πρέπει πρώτα να σβήσει για να νιώσει. Τιτανοτεράστια βλακεία, για μπάτσες κυριολεκτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Ακόμα κι όταν σκοτεινιάζει λίγο πριν σβήσει και βάλω δάχτυλο (:X) Αυτά δεν τα γράφουν... :lol: :rotfl: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Καλησπερα παιδες. Επειδη εχω διαβασει και κανα 2 ακομα που τους εμφανισε εσωτερικα η οθονη κιτρινιλες (σαν να εχει καει) να σας πω οτι εχτες πηγα στην infoquest το ειδαν και μου ειπαν αλλαγη οθονης (εννοειται χωρις χρεωση αφου ηταν μεσα στην εγγυηση, αγορασμενο 12/16 απο Κωτσο.) Το ωραιο ομως ηταν οτι επειδη δεν ειχαν πολυ δουλεια τους παρακαλεσα επειδη το χρησιμοποιω για την εταιρεια που δουλευω και μου την αλλαξαν επιτοπου μεσα σε μια ωρα! Οποιος λοιπον εχει το ιδιο προβλημα να παει με την αποδειξη αγορας κατευθειαν στην infoquest στον Κηφισο (και οχι στη Καλλιθεα) και να του το φτιαξουν αμεσα!!! Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Από χτες έχουμε (και οι kenzάδες) Franco kernel. Ηδονίστηκα λίγο, να πω την αλήθεια... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Άλλες παρατηρήσεις για το update?? Το αντιvirus δουλεύει καλά??? Οι αλλαγές στα μενού καλές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Δλδ; τι είναι αυτό; είναι για Kate; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 (edited) Η εκφώνηση της πλοήγησης στους χαρτες ειναι στα ελληνικά η στα αγγλικά στα κινητά σας? Έβαλα πρώτη γλώσσα στις ρυθμίσεις google τα ελληνικά και άλλαξα την γλώσσα του τηλ πάλι στα ελληνικά αλλά τίποτα. Ουτε μετα από επανεκκίνηση. Edited April 13, 2017 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Από χτες έχουμε (και οι kenzάδες) Franco kernel. Ηδονίστηκα λίγο, να πω την αλήθεια... :lol: Είστε καλοί με τα posts οι Notάδες... χαχαχαχαχαχ :lol: :rotfl: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Η εκφώνηση της πλοήγησης στους χαρτες ειναι στα ελληνικά η στα αγγλικά στα κινητά σας? Έβαλα πρώτη γλώσσα στις ρυθμίσεις google τα ελληνικά και άλλαξα την γλώσσα του τηλ πάλι στα ελληνικά αλλά τίποτα. Ουτε μετα από επανεκκίνηση. Βάλε here maps να σωθεις... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Ασε έχω σωθεί με της google. Ενα λάθος τον μήνα σε πλοήγηση στο εξωτερικό. Το navigon Europe που είναι και πληρωτέο πάνω απο 100€ όπως το άνοιξα έτσι το έκλεισα, πολλά λάθη. Το here απλά το έτρεξα έφαγε κόλλημα και το έκλεισα. Μέσα στον μήνα θα τα τεσταρω ξανά μετά από hard reset Η εκφώνηση της πλοήγησης στους χαρτες ειναι στα ελληνικά η στα αγγλικά στα κινητά σας? Έβαλα πρώτη γλώσσα στις ρυθμίσεις google τα ελληνικά και άλλαξα την γλώσσα του τηλ πάλι στα ελληνικά αλλά τίποτα. Ουτε μετα από επανεκκίνηση. Μετά απο πολλές επανεκκινησεις δεν άλλαζε η γλώσσα οπότε έκανα διαγραφή προσωρινής μνήμης συγκεκριμένα στα play services και έστρωσε. Μπορεί να ηταν και τυχαίο. Οταν όμως άλλαξα την γλώσσα πίσω σε αγγλικά η εκφώνηση αμέσως ήταν στα αγγλικά. Δημιουργήθηκε όμως άλλο πρόβλημα από την πρώτη φορά που άλλαξα γλώσσα. Τώρα με την καμία δεν μπορώ να ακούσω την εκφώνηση απο το bluetooth ακουστικό. Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Ασε έχω σωθεί με της google. Ενα λάθος τον μήνα σε πλοήγηση στο εξωτερικό. Το navigon Europe που είναι και πληρωτέο πάνω απο 100€ όπως το άνοιξα έτσι το έκλεισα, πολλά λάθη. Το here απλά το έτρεξα έφαγε κόλλημα και το έκλεισα. Μέσα στον μήνα θα τα τεσταρω ξανά μετά από hard reset Μετά απο πολλές επανεκκινησεις δεν άλλαζε η γλώσσα οπότε έκανα διαγραφή προσωρινής μνήμης συγκεκριμένα στα play services και έστρωσε. Μπορεί να ηταν και τυχαίο. Οταν όμως άλλαξα την γλώσσα πίσω σε αγγλικά η εκφώνηση αμέσως ήταν στα αγγλικά. Δημιουργήθηκε όμως άλλο πρόβλημα από την πρώτη φορά που άλλαξα γλώσσα. Τώρα με την καμία δεν μπορώ να ακούσω την εκφώνηση απο το bluetooth ακουστικό. Καμιά ιδέα? Τη ρύθμιση την έβαλες: Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 (edited) Σωστός. Ποτε δεν την απενεργοποίησα, είναι ακόμα ενεργοποιημένη. Θα φαει σε λίγες μερες hard reset έτσι και αλλιώς γιατί κολλάει και η μπαταρία πέφτει γρήγορα. Γενικότερα τους χρόνους που λένε οι άλλοι ποτε δεν τους ειδα γιατί δουλεύω με 4g κάτω από ήλιο. Edited April 17, 2017 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 μετά την τελευταία αναβάθμιση, μήπως έχετε δει κάποια αλλαγή στο gps? Γενικά μου παρουσιάζει πολλά προβλήματα. Αργεί να λοκάρει, με παρουσιάζει αρκετά μέτρα πιο μπροστά, χανει συχνά σήμα... Πριν την αναβάθμιση δούλευε τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 παληκαρια ξερουμε αν το τηλεφωνο θα παρει nougat επισημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 μετά την τελευταία αναβάθμιση, μήπως έχετε δει κάποια αλλαγή στο gps? Γενικά μου παρουσιάζει πολλά προβλήματα. Αργεί να λοκάρει, με παρουσιάζει αρκετά μέτρα πιο μπροστά, χανει συχνά σήμα... Πριν την αναβάθμιση δούλευε τέλεια. Στο δικό μου τέλεια δούλευε και τώρα με την αναβάθμιση πιο καλύτερα Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Έχει εγκαταστήσει κάποιος μόνο την 8.1.3.0; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 (edited) Μολις πηρα καιεγω το τηλεφωνο και μου ηρθε με αυτην την ρομ.ειναι κομπλε? http://i67.tinypic.com/2qx13ep.png Edited April 19, 2017 by takisxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 μετά την τελευταία αναβάθμιση, μήπως έχετε δει κάποια αλλαγή στο gps? Γενικά μου παρουσιάζει πολλά προβλήματα. Αργεί να λοκάρει, με παρουσιάζει αρκετά μέτρα πιο μπροστά, χανει συχνά σήμα... Πριν την αναβάθμιση δούλευε τέλεια. Μια χαρα δουλευει οπως παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAKIS54 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Μολις πηρα καιεγω το τηλεφωνο και μου ηρθε με αυτην την ρομ.ειναι κομπλε? εχεις την τελευταια Developer rom υπαρχει και η σταθερη Global Stable V8.2.3.0, στην dev ολο και καποιο bug θα βρεις αλλα ολο και καποιο νεο feature θα εχεις...γουστα τωρα το τι θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 εχεις την τελευταια Developer rom υπαρχει και η σταθερη Global Stable V8.2.3.0, στην dev ολο και καποιο bug θα βρεις αλλα ολο και καποιο νεο feature θα εχεις...γουστα τωρα το τι θες μολις περασα την σταθερη 8.1.3.0 δεν βρηκα την 8.2 που που ειπες. και οταν παταω για ενημερωση δεν κανει τιποτα μου λεει οτι εχω την τελευταια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAKIS54 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 ναι κατι εχει συμβει και την εχουν τραβηξει οπως βλεπω και στο διπλανο φορουμ...δεν ξερω τον λογο παντως εχει βγει εδω και 2-3 βδομαδες...θα δειξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 kκαι κατι αλλο που παρατηρησα ειναι πως το mi pc suite δεν βλεπει το τηλεφωνο γνωριζει κανεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Τι hands free ακουστικά θα πάρω που να λειτουργεί και το ακουστικό; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 ψαξε για xiaomi αν μπορείς να αγορασεις απ εξω Sent from my Le X829 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts