kounkoun Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Ρωτας κατι που εχει ηδη αναφερθει κ απαντηθει. Ακομη ρωτας κατι που το εχεις διαπιστωσει κ μονος σου σχετικα με την αποσυρση της ενημερωσης αφου πλεον δεν σου την εμφανιζει. Τι ακριβως θελεις να μαθεις δεν καταλαβαινω...Καλη εβδομαδα Ρωτάει εαν πρέπει να περάσουμε σε αναβάθμιση ή όχι. Τόσο δύσκολο είναι να δωθεί μιά σαφής απάντηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAKIS54 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 κατεβαζουμε οταν βγει εδω: http://en.miui.com/download-301.html#449 νομιζω καλυτερα κιολας να το φλασαρεις αφου την εχεις περασει μεσα στην sd παρα απο το προγραμμα και ελεγχουμε εδω προς ενημερωση: http://en.miui.com/thread-540670-1-1.html αυτη τη στιγμη οχι δεν κατεβαζουμε και γενικα δεν χρειαζεται-αποψη μου παντα-σε οτιδηποτε κανουμε να ειμαστε εμεις οι πρωτοι, ειδικα σε θεματα τεχνολογιας, μονο bugs και προβληματα βγαζουν οι early adopters παρα κατι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisxlv Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Στα χαρακτηριστικά , στις διαστάσεις, λέει 152 mm ύψος. Άρα είναι το Kate, αν όντως αυτό που αναγράφει στον πίνακα είναι και αυτό που εχει στο κατάστημα. Το kenzo είναι 150 mm ύψος. Γιατί όμως δεν το παίρνεις από Κωτσόβολο με επίσημη εγγύηση 2 ετών ?? Έχει μια διαφορα - 31€ σε σχέση με τον Κωτσόβολο,γι αυτό το σκέφτομαι.Από την άλλη βέβαια,τα 2 χρόνια εγγύηση που λες,είναι σοβαρό αντιστάθμισμα. Θα το σκεφτώ λιγάκι και θα δω τι θα κάνω. Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Έχει μια διαφορα - 31€ σε σχέση με τον Κωτσόβολο,γι αυτό το σκέφτομαι.Από την άλλη βέβαια,τα 2 χρόνια εγγύηση που λες,είναι σοβαρό αντιστάθμισμα. Θα το σκεφτώ λιγάκι και θα δω τι θα κάνω. Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως. Μα εγώ στο site του Κωτσόβολου το βλέπω με τιμή 198.90.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Μα εγώ στο site του Κωτσόβολου το βλέπω με τιμή 198.90.... Προφανως γιατι κοιτας το χρυσο ενω ο φιλος κοιταει το μαυρο. Λογικα ολο κ καποια προσφορα θα βγαλουν κ για το μαυρο. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Προφανως γιατι κοιτας το χρυσο ενω ο φιλος κοιταει το μαυρο. Λογικα ολο κ καποια προσφορα θα βγαλουν κ για το μαυρο. Ααα, ναι, όντως το χρυσό κοίταξα μόνο! Κι εγώ πιστεύω ότι θα βγάλουν κάποια προσφορά πάντως, όπως πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutrialex Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Προφανως γιατι κοιτας το χρυσο ενω ο φιλος κοιταει το μαυρο. Λογικα ολο κ καποια προσφορα θα βγαλουν κ για το μαυρο. Δε μπορεί να βγει προσφορά για ένα χρώμα που δεν υπάρχει πλέον ούτε στην αντιπροσωπεία ! :!: Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulucky25 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Ναι, αν θες 4g ταχύτητες χρειάζεσαι sim συμβατή με 4g αλλιώς θα έχεις ταχύτητες μέχρι H+ αν είναι λίγο παλαιότερη η sim σου. Για wind ξέρω οτι αν δεν έχεις κάρτα 4g σου ανταλλάσσουν δωρεάν την παλιά σου με μια νεα 4g την πρώτη φορά που θα το ζητήσεις. Πριν ~1 μήνα που είχα πάει να ρωτήσω μου ζήτησαν 5€ για την αλλαγή της sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisxlv Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Δε μπορεί να βγει προσφορά για ένα χρώμα που δεν υπάρχει πλέον ούτε στην αντιπροσωπεία ! :!: Ναι,όντως ισχύει αυτό.Στον Κωτσόβολο μάλιστα,μου είπαν πως όπου υπάρχει διαθεσιμότητα,αφορά εκθεσιακά κομμάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Χμ μετά Ν8,808,1020,930,950XL έχω ξενερώσει με το θέμα φωτογραφίας με το Xiaomi...Ομως με raw και πέρασμα απο Lightroom κάτι γίνεται Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Χμ μετά Ν8,808,1020,930,950XL έχω ξενερώσει με το θέμα φωτογραφίας με το Xiaomi...Ομως με raw και πέρασμα απο Lightroom κάτι γίνεται Στα ίδια και εγώ. Πως το λύνεις; μπορείς να εξηγήσεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapi Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Καλησπέρα.Εχω το εξής πρόβλημα ,έδώ και δύο μέρες μου έβγαζε το μήνυμα,σφάλμα σύνδεσης με τον λογαριασμό σου,(miui)όταν το έκλεισα δεν μπόρεσα να μπω στον λογαριασμό μου με αποτέλεσμα το τηλέφωνο να είναι κλειδωμένο.Υπαρχει κάποια λύση ,αγορασμένο από κατάστημα Γερμανός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Χμ μετά Ν8,808,1020,930,950XL έχω ξενερώσει με το θέμα φωτογραφίας με το Xiaomi...Ομως με raw και πέρασμα απο Lightroom κάτι γίνεται Raw με ποιο πρόγραμμα αποθηκεύει;; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Στα ίδια και εγώ. Πως το λύνεις; μπορείς να εξηγήσεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλα lumia και Nokia δεν θα γίνει...Η λύση είναι τα τραβάς σε RAW που ειναι ασυμπιεστο και μετά με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας raw σε υπολογιστή να την φέρεις στα μέτρα σου Το πρόγραμμα που τρέχει χωρις root είναι το FreeDCam Link απο το φορουμ της MUIU http://en.miui.com/thread-269521-1-1.html Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Καλα lumia και Nokia δεν θα γίνει...Η λύση είναι τα τραβάς σε RAW που ειναι ασυμπιεστο και μετά με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας raw σε υπολογιστή να την φέρεις στα μέτρα σου Το πρόγραμμα που τρέχει χωρις root είναι το FreeDCam Link απο το φορουμ της MUIU http://en.miui.com/thread-269521-1-1.html Στο play λεει δεν ειναι διαθεσιμο για Ελλαδα κ απο λινκ μπορει να κατεβει μονο beta εκδοση. Μπορει να βρεθει αλλου ή stable για κατεβασμα; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Στο λινκ με τις Beta, αν πας στην 3η σελίδα έχει την σταθερή. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Στο λινκ με τις Beta, αν πας στην 3η σελίδα έχει την σταθερή. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστω πολυ! Μεχρι την 2 ειχα φτασει :) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Παρακαλώ. Τώρα βοήθεια. Πρόγραμμα επεξεργασίας raw, καλό free υπάρχει;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Παρακαλώ. Τώρα βοήθεια. Πρόγραμμα επεξεργασίας raw, καλό free υπάρχει;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπαρχει το raw therapy Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Στο play λεει δεν ειναι διαθεσιμο για Ελλαδα κ απο λινκ μπορει να κατεβει μονο beta εκδοση. Μπορει να βρεθει αλλου ή stable για κατεβασμα; Και εμενα το ιδιο μου λεει, ενω και στο github δε βλεπω πουθενα apk download... Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://github.com/troop/FreeDcam/releases&ved=0ahUKEwj38O6uxu_SAhUH1SwKHQodDOgQFggYMAA&usg=AFQjCNF_sGfnrWUZW5MGzOPKfzHAgWiuKA&sig2=a3cItXGoMfprKxsgrK4hEg Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://github.com/troop/FreeDcam/releases&ved=0ahUKEwj38O6uxu_SAhUH1SwKHQodDOgQFggYMAA&usg=AFQjCNF_sGfnrWUZW5MGzOPKfzHAgWiuKA&sig2=a3cItXGoMfprKxsgrK4hEg Oπως εγραψα, εχω ηδη δει το github, το apk δε βλεπω. βλεπω μονο τα source code. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Ποιο πάνω λέμε να δείτε στην σελδα 3 του github... Sent from mTalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 24, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Πολύ καλή η τελευταία αναβάθμιση (σημερινή) της Dev rom Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 179€ με παζάρι στον κωτσοβωλο μόνο σε χρυσό χρώμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts