drdedus Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Μήπως έβαλαν πειραγμένη rom; Αν και νομίζω ότι για το Kate δεν υπάρχει λογος να έχουν βγάλει γιατί η dev έχει όλες τις γλώσσες γιατί το ξέρουν αυτοί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 καλα δεν ειναι δα και τοσο χαζοι.... ο λογος που θα βαλουν πειραγμενη ειναι κυριως για αλλα πραγματα (να μαζευουν πληροφοριες, πχ καρτες, και να πλασαρουν τα κωλο app τους με διαφημισεις κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τις εφαρμογές "gallery" του Play store. Ενώ τους δίνω πλήρες δικαίωμα επί της συσκευής δε μπορώ μέσω αυτών να διαγραψω φωτογραφίες αποθηκευμένες στην sd card. Μου λένε δεν έχω full access to.sd, ενώ έχω δώσει τέτοιο access Κάποια ιδέα; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Τελικά απάντηση για το έχει on of για την καθε sim ξεχωριστά η CM13 δόθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 καλα δεν ειναι δα και τοσο χαζοι.... ο λογος που θα βαλουν πειραγμενη ειναι κυριως για αλλα πραγματα (να μαζευουν πληροφοριες, πχ καρτες, και να πλασαρουν τα κωλο app τους με διαφημισεις κλπ). Επειδή τους παίρνω πολλές φορες τηλ και μιλάμε έχω άλλη αποψη. Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα. Χαζοί Μπορει να μην είναι αλλά επειδή πουλάνε τηλέφωνα δεν σημαίνει οτι ξέρουν πολλά παραπάνω από έναν χρήστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumpenarian Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Στο geekbuying το 3/32 gray με τα δωράκι του πάει 175$ και χωρίς 166$. Δείχνει ο,τι είναι προσφορά για λίγες ώρες. Έχει παρατηρήσεις κάνεις πόσο συχνά σκάνε τέτοιες προσφορές; Παράθεση My Hall of Fame: Motorola V360, Samsung E590 & F700. 6.3.28 Xiaomi R3 'IDO' - 2/16 - Gold-Black (custom) - Global Dev 7.6.08 Xiaomi RN4 'MIDO' - 3/32 - All Black - Global Stable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 ειναι 167 εδω και 2 βδομαδες, λογο προπαραγγελιας (τους τελείωσαν). εγω το πηρα στα 180 (δολαρια παντα), στα 167 ειναι τσαμπα πραμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 (edited) Το mi cloud το έχετε ενεργοποιήσει? Προσφέρει τίποτα παραπάνω απο την google? Μήπως προσφέρει πλεονέκτημα για κάποιο συνδυασμό με άλλα προϊόντα Xiaomi πχ κάμερες κλπ? Edited October 9, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τις εφαρμογές "gallery" του Play store. Ενώ τους δίνω πλήρες δικαίωμα επί της συσκευής δε μπορώ μέσω αυτών να διαγραψω φωτογραφίες αποθηκευμένες στην sd card. Μου λένε δεν έχω full access to.sd, ενώ έχω δώσει τέτοιο access Κάποια ιδέα; Δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο αλλά τσέκαρε στις εγκατεστημενες εφαρμογές μήπως το documents είναι disabled και ενεργοποίησε το και ξανά δοκίμασε. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο αλλά τσέκαρε στις εγκατεστημενες εφαρμογές μήπως το documents είναι disabled και ενεργοποίησε το και ξανά δοκίμασε. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 to εκανα δουλεψε στις ξενες εφαρμογες εικονας αλλα όχι στη στοκ! Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Λοιπον μετα απο τις δοκιμες σας αξιζει να γινει αλλαγη σε http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371104.html εχω το redmi note 3 pro (not internacional) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Λοιπον μετα απο τις δοκιμες σας αξιζει να γινει αλλαγη σε http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371104.html εχω το redmi note 3 pro (not internacional) αν χρειαζεσαι τις εξτρα μπαντες στο 4G, ναι εννοείται πως αξιζει Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 αν χρειαζεσαι τις εξτρα μπαντες στο 4G, ναι εννοείται πως αξιζει Απλα καποιος μου ζητησε το δικο μου και σκεφτομαι να παρω εγω το 4G Οποτε στο link ειναι το σωστο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmarinellis Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 καλησπέρα, έχω το redmi note 3 pro, και σκέφτομαι να πάρω το intensional. μια ερώτηση, αν μου το στείλουν με developer μπορώ να πάω σε Stable; Γνωρίζετε με ποιον τρόπο; σε αυτό που έχω πήγα με καθαρή εγκατάσταση. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Απλα καποιος μου ζητησε το δικο μου και σκεφτομαι να παρω εγω το 4G Οποτε στο link ειναι το σωστο? This phone will only work with 2G:GSM 850 /900 /1800 /1900MHz *3G: WCDMA 850 /900/1900/2100MHz *4G: FDD-LTE 2100/1900/1800/* 1700/850/2600/900/800/700MHz* nai σωστο ειναι Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 αυτό το ειδατε? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_290175/ask.html?page=1 η θηκη λεει είναι συμβατη με το ΚΑΤΕ αλλα μου φαινεται δυσκολο, αφου είναι 1.5 χιλιοστα μικροτερη... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 This phone will only work with 2G:GSM 850 /900 /1800 /1900MHz *3G: WCDMA 850 /900/1900/2100MHz *4G: FDD-LTE 2100/1900/1800/* 1700/850/2600/900/800/700MHz* nai σωστο ειναι Απλα ειχε απο κατω και τη θηκη με το τζαμακι αλλα απ'οτι εχω διαβασει δεν κανουν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Απλα ειχε απο κατω και τη θηκη με το τζαμακι αλλα απ'οτι εχω διαβασει δεν κανουν το τζαμακι κανει 99% αφηνει μικροτατο κενο από κατω, μη σημαντικο η θηκη αν την ξεχυλώσεις λίγο κανει και αυτή μια χαρα τα εχω δλδ και τα δυο το δε τζαμακι είναι επαρκες...σε πτωση προχθες εγινε κομματια και προστατεψε ετσι την οθονη του κινητου που ΔΕΝ επαθε το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 (edited) οκ ευχαριστω θα δω τι θα κανω Πωπω τωρα ειδα και αυτο http://www.geekbuying.com/item/International-Version-Xiaomi-Redmi-3S-3GB-32GB-Smartphone---Dark-Gray-371273.html Το μικρο αδελφακι σχεδον ιδια χαρακτηριστικα αλλα μαλλον θα παραγειλω το note Edited October 9, 2016 by panosb26 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 καλησπέρα, έχω το redmi note 3 pro, και σκέφτομαι να πάρω το intensional. μια ερώτηση, αν μου το στείλουν με developer μπορώ να πάω σε Stable; Γνωρίζετε με ποιον τρόπο; σε αυτό που έχω πήγα με καθαρή εγκατάσταση. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Ναι μπορείς μέσω fastboot (καλύτερα). Σε κάθε περίπτωση θα είναι καθαρή η εγκατάσταση. Πάνο έχεις Wind; Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmarinellis Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Ναι μπορείς μέσω fastboot (καλύτερα). Σε κάθε περίπτωση θα είναι καθαρή η εγκατάσταση. Πάνο έχεις Wind; Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ναι έχω, για αυτό θέλω να το αλλάξω, ειδάλλως το κινητό είναι πάρα πολύ καλό! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Το mi cloud το έχετε ενεργοποιήσει? Προσφέρει τίποτα παραπάνω απο την google? Μήπως προσφέρει πλεονέκτημα για κάποιο συνδυασμό με άλλα προϊόντα Xiaomi πχ κάμερες κλπ? Κρατάει back up των εφαρμογών σου και μπορείς μετά από factory reset πχ να τις επαναφέρεις όπως ήταν και στο σημείο που ήταν αλλά δεν κρατάει δεδομένα. Επίσης κρατάει back up από μηνύματα, ημερολόγιο, φωτογραφίες, επαφές κτλ. Επίσης προσφέρει και μία υπηρεσία εντοπισμού συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Και εγώ με Mi5 και Cosmote πάντως προχτές είχα το πρόβλημα με την έλλειψη της band 20. Δεν είναι μόνο wind, ειδικά στην επαρχία την χρησιμοποιούν και οι 3 πάροχοι και είναι φυσιολογικό. From the middle of nowhere to the center of everywhere... Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Παιδιά για να λήξει το αστείο: Μπάντα 20 χρησιμοποιούν ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ για το 4G στις Ημιαστικες και Aγροτικές, γενικά αραιοκατοικημενες, περιοχές. Στα μεγάλα αστικά.κεντρα ακόμα παίζει ή 1800/2600 Αλλά στο πολύ άμεσο μελλον θα καλυφθούν τα κενά του 4G και μεσα.στις πόλεις με την 800αρα. Αυτά Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Η διαδικασία μέσω fastboot δεν απαιτεί ξεκλείδωτο bootloader? sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk Όχι. Έχει γίνει. Δες εδώ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161010/b0ff01ea6266442be2ead7b6e843f36b.jpg Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts