andreasp Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Από την αρχή που πηραμε το κινητο (εδω 7-8 μήνες σχεδόν) όλοι ειχαμε το προβλημα ότι με το ενσυρματο ακουστικο handfree οταν μιλας δεν λειτουργει το μικροφωνο του handsfree αλλα το μικροφωνο του τηλεφώνου. Αυτο εξακολουθει να συμβαινει εως και τωρα τουλαχιστον σε μένα. Εχω ξαναρωτησει μηνες πριν αλλα απαντηση δεν έλαβα από κάποιον. Μηπως να εχω τυχη σήμερα ? Σε εσας οταν μιλατε από handsfree λειτουργει το μικρόφωνο του handsfree ή του κινητού ? Συμβαινει με τις ωρες του. Οποτε θελει το κανει, οποτε θέλει δουλεύει κανονικά. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα μου απαντησει καποιος, για το τι drivers χρειαζονται για να το δω το τηλεφωνο σε windows 7 32bit σαν usb stick? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Θα μου απαντησει καποιος, για το τι drivers χρειαζονται για να το δω το τηλεφωνο σε windows 7 32bit σαν usb stick? Όταν το κάνει κάποιος, θα σου απαντήσει. Forum είναι, όχι τεχνική υποστήριξη. Κι αφού βιάζεσαι, θα το δοκιμάσω σήμερα. Εσύ έχεις να απαντήσεις κάτι, στη δική μου απορία; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 απο default η σύνδεση USB είναι σε κατάσταση φόρτισης.. γύρισε το σε mtp ή ptp και είσαι κομπλέ Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Ποιός θα κάνει την θυσία να εγκαταστήσει το τελευταίο update?? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Το εκανα μεσο ota σήμερα. Αύριο θα ξερω αν έφτιαξε η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Όταν το κάνει κάποιος, θα σου απαντήσει. Forum είναι, όχι τεχνική υποστήριξη. Κι αφού βιάζεσαι, θα το δοκιμάσω σήμερα. Εσύ έχεις να απαντήσεις κάτι, στη δική μου απορία; Φιλε μου καλε 1. Δεν απαιτησα τιποτα απο κανεναν οπως θα ειδες. Οποιος θελει απαντα οποιος δεν θελει δεν απαντα ειναι γνωστο αυτο σε καθε φορουμ οποτε δεν αντιλαμαβνομαι την υποδειξη σου οτι δεν ειναι τεχνικη υποστηριξη. 2. Μου εκανε εντυπωση το γεγονος οτι ολοι στην αρχη ειχαμε προβλημα με το ακουστικο και οταν ξαναμπηκα μετα απο μηνες δεν ειδα κουβεντα αναφορικα οποτε ισως ειχε λυθει με καποιο τροπο Η ερωτηση σου δεν ξερω που ειναι και δεν μπαινω συχνα στο φορουμ αλλα σπανιως οποτε μην περιμενεις καποια απαντηση αμα βιζεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vnet Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Χμ.... Πριν από λίγο που είπα να ανοίξω το ραδιόφωνο, δε δουλεύει. Ενώ μέχρι χτες κανονικά. Δοκίμασα και με 4 άλλα handsfree, αλλά τίποτα. Σε όλα τα άλλα apps, δουλεύουν κανονικά. Ξέρουμε τι μπορεί να παίζει; Edit: Στο συνημμένο screenshot, που προσπαθώ να ανεβάσω χωρίς αποτέλεσμα, εμφανίζονται 2 radio apps. 1 με γαλάζιο εικονίδιο κι ένα με λευκό..... Mου έχει συμβεί όταν άκουγα ραδιόφωνο και δέχτηκα κλήση. Μετά δεν δούλευε το ραδιόφωνο... Η μόνη λύση: reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Ποιός θα κάνει την θυσία να εγκαταστήσει το τελευταίο update?? ;) Δεν ειδα βελτίωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Φιλε μου καλε 1. Δεν απαιτησα τιποτα απο κανεναν οπως θα ειδες. Οποιος θελει απαντα οποιος δεν θελει δεν απαντα ειναι γνωστο αυτο σε καθε φορουμ οποτε δεν αντιλαμαβνομαι την υποδειξη σου οτι δεν ειναι τεχνικη υποστηριξη. 2. Μου εκανε εντυπωση το γεγονος οτι ολοι στην αρχη ειχαμε προβλημα με το ακουστικο και οταν ξαναμπηκα μετα απο μηνες δεν ειδα κουβεντα αναφορικα οποτε ισως ειχε λυθει με καποιο τροπο Η ερωτηση σου δεν ξερω που ειναι και δεν μπαινω συχνα στο φορουμ αλλα σπανιως οποτε μην περιμενεις καποια απαντηση αμα βιζεσαι Περίμενε.. Σε άλλον δεν έκανα παράθεση;.. Όπως και να 'χει, με το ακουστικό ή τα handsfree δεν έχω κάποιο θέμα. Mου έχει συμβεί όταν άκουγα ραδιόφωνο και δέχτηκα κλήση. Μετά δεν δούλευε το ραδιόφωνο... Η μόνη λύση: reboot. Ούτε το reboot, ούτε οι δοκιμές χωρίς κάρτα sim είχα αποτέλεσμα. Έκανα factory reset και το έστησα από την αρχή. Τώρα δουλεύει μια χαρά το ραδιόφωνο, όπως και το υπόλοιπο τηλέφωνο . Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 παιδια για nougat ακουστηκε τιποτα? beta beta καθε βδομαδα και ολο τα ιδια και τα ιδια και απο ουσια τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAKIS54 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Stable Version: V8.2.4.0.MHRMIDL (MIUI8) Size: 1.4G (ή εστω ετσι λεει) http://en.miui.com/download-301.html#449 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Και εμενα έκανε update σήμερα απο την 8.2.3 σε 8.2.4(μέγεθος 33m) Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 την εβαλα και εγω αλλα δεν βλεπω κατι καινουριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 (edited) Την έκανα κι εγώ και το ενοχλητικότατο θέμα με το δακτυλικό παραμένει :mad::mad: Να θέλεις να κρατήσεις την οθόνη αναμμένη και να ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, είναι κάτι που ούτε καν ένας καμμένος δεν θα μπορούσε να σκεφτεί :mad::mad: επίσης δεν απενεργοποιείται αυτή η !$#%@#^$^$#@%(&*$# λειτουργία τσέπης ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ Edited May 11, 2017 by Trendelenburg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Λειτουργία τσέπης???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 αυτή η πορτοκαλί μ@#*$%@#(ία που σε προειδοποιεί ότι το κινητό είναι στην τσέπη ενώ την κρατάς στο χέρι σου :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: χρειάζεται έμπνευση για να κάνεις κάτι τέτοιο ΜΗ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΜΟ :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoulas69 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Απενεργοποίησε το pocket mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 μετα την αναβαθμιση παρατηρησα οτι το δαχτυλικο αποτυπομα κανει να ξεκλειδωσει πιο ααργα απο πριν. κανενας αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gskourtis91 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Καλησπέρα κι από μένα.. Κάτοχος του κινητού περίπου 4 μήνες και έχω το εξής θεματάκι.. Κάθε φορά που "έρχεται" κάποια καινούρια stable αναβάθμιση, είτε την περάσω OTA, είτε μέσω Mi PCSuite κατά την εγκατάσταση κολλάει στο σημείο που φορτώνει η μπάρα, κάνει επανεκκίνηση κοκ. Πρέπει να πατήσω το power για να ξεκολλήσει απ' αυτό το σημείο και το κινητό ανοίγει λέγοντας ότι απέτυχε η αναβάθμιση. Έτσι κάθε φορά αναγκάζομαι να κάνω καθαρή εγκατάσταση fastboot rom μέσω flashtool με αποτέλεσμα να θέλει στήσιμο εξαρχής.. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γλιτώνω κάθε φορά όλο αυτό; Επίσης παρόλο που κάθε φορά κάνω καθαρή εγκατάσταση της rom για κάποιο λόγο δεν μου δίνει την δυνατότητα στις ρυθμίσεις να αλλάξω την Περιοχή. Έχει σαν προεπιλογή την Κίνα και δεν με αφήνει να μπω καν στο μενού με τις χώρες.. Καμιά βοήθεια;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 τάκις κι εγώ αυτήν την εντύπωση έχω. βαγγούλας το απενεργοποιώ και ενεργοποιείται μόνο του. έχεις την 8.2.τάδε ρομ ή είσαι με την παλιά και το λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 (edited) τάκις κι εγώ αυτήν την εντύπωση έχω. βαγγούλας το απενεργοποιώ και ενεργοποιείται μόνο του. έχεις την 8.2.τάδε ρομ ή είσαι με την παλιά και το λες; εγω δεν εχω τετοιο προβλημα που λες με την τσεπη. μηπως να θελει hard reset και στησιμο απο την αρχη? πολυ κουλο μου ακουγεται το προβλημα αυτο Edit:το ξανά τσεκαρα και είδα ότι αυτή η λειτουργία δεν δουλεύει καθόλου στο δικό μου. Δηλαδή αν την ενεργοποιήσω την λειτουργία τσέπης δεν κάνει τίποτα,δεν κλειδώνει η οθόνη και μπορώ να πατάω στην οθόνη ότι θέλω...άλλο και τουτο Edited May 11, 2017 by takisxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Εμένα φόρτιση μετά την αναβάθμιση από το 3 στο 82% σε 6.5 ώρες μόνο, θα έλεγα όσοι δεν την κάνανε καλό θα ήταν να το αναβάλλουνε Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 λοιπόν από την στιγμή που άνθρωποι είναι τρόμπες... ερωτώ: με τις κάστομ ρομ θα υπάρχουν τα ίδια προβλήματα; υποθέτω πως όχι σωστά; ιδέες για κάποια καλή; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 λοιπόν από την στιγμή που άνθρωποι είναι τρόμπες... ερωτώ: με τις κάστομ ρομ θα υπάρχουν τα ίδια προβλήματα; υποθέτω πως όχι σωστά; ιδέες για κάποια καλή; :O lineage os 14.1 nougat πολυ καλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Αυτήν φοράς; Από αυτονομία πώς τα πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts