celtic1453 Δημ. March 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 179€ με παζάρι στον κωτσοβωλο μόνο σε χρυσό χρώμα Πάρτο αβλεπει Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Πάρτο αβλεπει G8 Huawei έχω, αλλά το γλυκοκοιτάζω να πω την αμαρτία μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 εβαλε καποιος την snapdragon camera μεσω twrp??? αν ναι, μπορει να αποθηκευσει στην sd? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Σε uproot πάντως κάνει Force close Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Τις εφαρμογές τις Google (magazines, music), τις επιπλέον δηλαδή, με Ευρωπαϊκή rom global, δε μπορούμε να τις κάνουμε disable; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxgr Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 (edited) Απενεργοποίηση εφαρμογών σε miui 8 χωρίς root Εγκατάσταση quick shortcut Αναζήτηση "εφαρμογές" Στα αποτελέσματα επιλογή: ρυθμίσεις - εγκατεστημένες εφαρμογές - create Η συντόμευση ανοίγει το κλασικό "όλες οι εφαρμογές" με ενεργή επιλογή απενεργοποίησης Edited March 26, 2017 by zxgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniataros Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Καλημέρα μια βοήθεια θέλω να κάνω wipe dalvik από τον updater και δεν μου την έχει σάν επιλογή. Γιατί? Τν τηλέφωνο τν έχω πάρει από κωτσόβολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Η dalvik γίνεται wipe μόνο από τη recovery. Απενεργοποίηση εφαρμογών σε miui 8 χωρίς root Εγκατάσταση quick shortcut Αναζήτηση "εφαρμογές" Στα αποτελέσματα επιλογή: ρυθμίσεις - εγκατεστημένες εφαρμογές - create Η συντόμευση ανοίγει το κλασικό "όλες οι εφαρμογές" με ενεργή επιλογή απενεργοποίησης Μπορεί να χρειαστεί να γυρίσεις τη γλώσσα στα αγγλικά. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniataros Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Η dalvik γίνεται wipe μόνο από τη recovery. Πως γίνεται δηλαδή αυτό? Δεν το γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Αφού απενεργοποιήσεις τη συσκευή πατάς Volume Up + Power Button και μόλις σου βγάλει το Mi logo τα αφήνεις. Δε ξέρω όμως αν γίνεται με τη stock recovery να κάνεις wipe dalvik. Ας απαντήσει κάποιος που ξέρει. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniataros Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Αφού απενεργοποιήσεις τη συσκευή πατάς Volume Up + Power Button και μόλις σου βγάλει το Mi logo τα αφήνεις. Δε ξέρω όμως αν γίνεται με τη stock recovery να κάνεις wipe dalvik. Ας απαντήσει κάποιος που ξέρει. Οχι τελικά τν έκανα δεν μου την βγάζει σαν επιλογή έχει μόνο reboot και wipe data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Καλησπέρα κοινότητα...Έχω φάει όλο το ίντερνετ και εναν ξεκάθαρο οδηγό για root και twrp recovery δεν έχω βρει...Εχετε βρει πουθενά ένα ξεκάθαρο οδηγό step by step για το πώς να το κάνουμε...Φοβάμαι μην το τουβλιασω και δεν έχω και την ανάλογη εμπειρία να το επαναφέρω...Κάθε βοήθεια θα είναι πολυτιμη .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Καλησπέρα κοινότητα...Έχω φάει όλο το ίντερνετ και εναν ξεκάθαρο οδηγό για root και twrp recovery δεν έχω βρει...Εχετε βρει πουθενά ένα ξεκάθαρο οδηγό step by step για το πώς να το κάνουμε...Φοβάμαι μην το τουβλιασω και δεν έχω και την ανάλογη εμπειρία να το επαναφέρω...Κάθε βοήθεια θα είναι πολυτιμη .... Ναι κι εγώ δεν έχω βρει κάτι αξιόπιστο για official stable rom. Δεν ξεκλειδώνει ο bootloader με τίποτα. Θέλει dev rom και δεν είμαι διατεθειμένος να χάσω τα δεδομένα (χάνονται έτσι; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAKIS54 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 τι λετε ρε παιδια ποσο ψαξατε δηλ και δεν βρηκατε κατι? νταξει εστω οτι εδω ειναι 161 σελιδες και ειναι πολλες αν και στην 1η σελιδα εχει πολλα και διαφορα οριστε εδω γενικα τα βηματα ειναι κραταμε backup για οτι χρειαζομαστε βρισκουμε αν εχουμε kate ή κενζο ξεκλειδωνουμε bootloader μετα απο αιτηση στην εταιρεια φλασαρουμε twrp φλασαρουμε ειτε super su ειτε custom rom ή οτι αλλο τεσπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 (edited) Απενεργοποίηση εφαρμογών σε miui 8 χωρίς root Εγκατάσταση quick shortcut Αναζήτηση "εφαρμογές" Στα αποτελέσματα επιλογή: ρυθμίσεις - εγκατεστημένες εφαρμογές - create Η συντόμευση ανοίγει το κλασικό "όλες οι εφαρμογές" με ενεργή επιλογή απενεργοποίησης Ευχαριστώ!! Και μια καινούρια απορία (καινούριος στα Xiaomi, οπότε θα έχω πολλές). Με το Mi account τι κερδίζω; Edited March 27, 2017 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAKIS54 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 ειναι ψιλοαναγκαστικο, αν δες να ξεκλειδωσεις τον bootloader, αν θες να κανεις backup τα παντα (σχεδον) απο το κιν σου σου παρεχουν δωρεαν αποθηκευτικο χωρο, αν χασεις το κιν σου να το βρεις ή να σβησεις τα αρχεια που εχεις μεσα ή να το κλειδωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 τι λετε ρε παιδια ποσο ψαξατε δηλ και δεν βρηκατε κατι? νταξει εστω οτι εδω ειναι 161 σελιδες και ειναι πολλες αν και στην 1η σελιδα εχει πολλα και διαφορα οριστε εδω γενικα τα βηματα ειναι κραταμε backup για οτι χρειαζομαστε βρισκουμε αν εχουμε kate ή κενζο ξεκλειδωνουμε bootloader μετα απο αιτηση στην εταιρεια φλασαρουμε twrp φλασαρουμε ειτε super su ειτε custom rom ή οτι αλλο τεσπα Βρήκες δηλαδή τρόπο να ξεκλειδώσεις σε official global rom? Και είναι τόσο προφανές; Δε μιλάμε για dev... Δεν ξεκλειδώνει με τίποτα σε official stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 ειναι ψιλοαναγκαστικο, αν δες να ξεκλειδωσεις τον bootloader, αν θες να κανεις backup τα παντα (σχεδον) απο το κιν σου σου παρεχουν δωρεαν αποθηκευτικο χωρο, αν χασεις το κιν σου να το βρεις ή να σβησεις τα αρχεια που εχεις μεσα ή να το κλειδωσεις Άρα το τελευταίο είναι το πιο σημαντικό. Αν ενεργοποιήσουμε τη δυνατότητα εύρεσης/διαγραφής, θα κάνει conflict με την αντίστοιχη του Android; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAKIS54 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 στο ποστ του drakak1s δεν αναφερει πουθενα πως δεν θελει να βαλει dev rom... δεν κανει κανενα conflict η ευρεση απο οσο εχω δει...παντως ελπιζω να μην μου το κλεψουν ποτε για να χρειαστει να μαθω! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Βρήκες δηλαδή τρόπο να ξεκλειδώσεις σε official global rom? Και είναι τόσο προφανές; Δε μιλάμε για dev... Δεν ξεκλειδώνει με τίποτα σε official stable Εγώ ξεκλειδωσα με 8.1.3.0 global stable. Το πέτυχα αφού στο developer options πήγα στο unlock status και σύνδεσα τον miui λογαριασμό με το τηλέφωνο. Επίσης κ στο τηλέφωνο κ στο unlock tool έκανα login με τον αριθμό χρήστη. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 δεν κανει κανενα conflict η ευρεση απο οσο εχω δει...παντως ελπιζω να μην μου το κλεψουν ποτε για να χρειαστει να μαθω! :P Αυτό είναι κάτι που κανείς δε χρειάζεται να μάθει. :P Thanks! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Εγώ ξεκλειδωσα με 8.1.3.0 global stable. Το πέτυχα αφού στο developer options πήγα στο unlock status και σύνδεσα τον miui λογαριασμό με το τηλέφωνο. Επίσης κ στο τηλέφωνο κ στο unlock tool έκανα login με τον αριθμό χρήστη. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Εμένα πάλι δεν μου στέλνει η xiaomi με τίποτα την έγκριση για να ξεκλειδώσω τον bootloader Δεν με συνδέει από το κινητό στο MI unlock status Συνεχώς μου βγάζει connect to the network and try again Μπήκα και από τον υπολογιστή στην σελίδα του account και έστειλα και από εκεί το μήνυμα αλλά και πάλι τίποτα. Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Εμένα πάλι δεν μου στέλνει η xiaomi με τίποτα την έγκριση για να ξεκλειδώσω τον bootloader Δεν με συνδέει από το κινητό στο MI unlock status Συνεχώς μου βγάζει connect to the network and try again Μπήκα και από τον υπολογιστή στην σελίδα του account και έστειλα και από εκεί το μήνυμα αλλά και πάλι τίποτα. Και μενα συνεχεια το ιδιο μηνυμα "connect to the network and try again" Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbarb Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Ρε παιδιά, στα θέματα, βγάζει και σε άλλους "αδυναμία φόρτωσης πόρων"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsospap Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Και εμένα το ίδιο μήνυμα βγάζει στα θέματα... Μέχρι προχθές δούλευε μια χαρά,προσπαθησα και ένα clear cache αλλά δεν... Λογικά πρέπει να έχουν θέμα με τον server τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts