jefman Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 χαχαχαχαχα Δεν υπάρχει γιατρειά λοιπόν! Ωραία... έπρεπε να την πάρω και αυτή την εμπειρία με την Xiaomi. Μην μείνω μισός στην ζωή μου :D :lol: και γω πρώτη φορα πήρα, τα περισσότερα γίνονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, απλά θέλει ψάξιμο και λίγο παίδεμα. Για να πώ την αλήθεια όλα τα τηλέφωνα που είχα τα ρούταρα, εβαζα xposed, ψαχνόμουν με ρομ μεχρι να καταλήξω κάπου και να σταματήσω να ασχολούμαι, όποτε έχω συνηθίσει. Σίγουρα δεν έχω μετανοιώσει, μέχρι τώρα τουλάχιστον που το πήρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damned7 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Παιδιά μην παιδεύεστε τσάμπα μια είναι η κορυφαία rom για την συσκευή μας Resurrection Remix 5.7.4 με Radon kernel 2.9 .Η CM 13 δεν πιάνει μια μπροστά στην RR. http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/official-t3399879 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Θα στείλουν αλλά δεν θα δουλέψει αν δεν βγάλουν καινούργια έκδοση στο Unlock Tool, θα σταματαει στο 50% με μνμ λάθους Πράγματι. Είχες δίκιο. Δεν λειτουργεί. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Όλες για kenzo είναι αλλά περνάνε σε kate και φλασάρεις το αρχειο Kate-CM13-firmware.zip για να δουλέψουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pstavrinos Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Πως μπορώ να δω αν έχω την stable ή αν έχω dev? πας settings-about phone- miui version,, τι γραφει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 (edited) :lol: και γω πρώτη φορα πήρα, τα περισσότερα γίνονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, απλά θέλει ψάξιμο και λίγο παίδεμα. Για να πώ την αλήθεια όλα τα τηλέφωνα που είχα τα ρούταρα, εβαζα xposed, ψαχνόμουν με ρομ μεχρι να καταλήξω κάπου και να σταματήσω να ασχολούμαι, όποτε έχω συνηθίσει. Σίγουρα δεν έχω μετανοιώσει, μέχρι τώρα τουλάχιστον που το πήρα Εγώ ακριβώς το αντίθετο τα τελευταία τα παραταγα όπως είναι. Είχαν έναν βασικό start up/permission manager, έβαζα και ενα add block σε επίπεδο router για όταν ήμουν σπίτι και τέλος. link 2 sd δεν χρειαζόταν ιδιαίτερα οπότε σχεδόν όλα ηταν μια χαρά. Εδω με αυτό το μπουρ... ψάχνεις να δεις τι δουλεύει οχι τι δεν δουλεύει. Περάσω δεν περάσω cm θα πάω στο πρώτο γυμνό mtk με 3-6 ram, 4K recording και μπαταρία μεγάλη για να ησυχάσω από αυτον τον μπελά. Κοιτάω το κινεζικο που εδωσα στην γυναίκα και ζηλεύω. Αν δεν βαριόμουν το setup θα το έπαιρνα πίσω. Σίγουρα θα την χαλούσε λιγότερο από εμένα... Edited November 10, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 miui 8 global6.10.13 beta παιδια η παραπανω εκδοση, ειναι developer ή stable ? εδωσα το κινητο σ εναν φιλο, αλλα δε θυμαμαι τι του ειχα περασει. παντως ψαχνει ενημερωσεις συστηματος, και δεν βρισκει κατι.δεν θα εχει βγει επομενη εκδοση μαλλον. λογικα stable πρεπει να ειναι, μου ανεφερε προβληματα με τον αισθητηρα εγγυτητας, δε του δουλευει ενω ειναι σε κληση. μαλλον επαναφορα εργοστ.ρυθμισεων θα του προτεινω. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 miui 8 global6.10.13 beta παιδια η παραπανω εκδοση, ειναι developer ή stable ? εδωσα το κινητο σ εναν φιλο, αλλα δε θυμαμαι τι του ειχα περασει. παντως ψαχνει ενημερωσεις συστηματος, και δεν βρισκει κατι.δεν θα εχει βγει επομενη εκδοση μαλλον. λογικα stable πρεπει να ειναι, μου ανεφερε προβληματα με τον αισθητηρα εγγυτητας, δε του δουλευει ενω ειναι σε κληση. μαλλον επαναφορα εργοστ.ρυθμισεων θα του προτεινω. Ας κάνει έναν έλεγχο αισθητήρα. Δες τα προηγούμενα post! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pstavrinos Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 miui 8 global6.10.13 beta παιδια η παραπανω εκδοση, ειναι developer ή stable ? εδωσα το κινητο σ εναν φιλο, αλλα δε θυμαμαι τι του ειχα περασει. παντως ψαχνει ενημερωσεις συστηματος, και δεν βρισκει κατι.δεν θα εχει βγει επομενη εκδοση μαλλον. λογικα stable πρεπει να ειναι, μου ανεφερε προβληματα με τον αισθητηρα εγγυτητας, δε του δουλευει ενω ειναι σε κληση. μαλλον επαναφορα εργοστ.ρυθμισεων θα του προτεινω. για αισθητηρα settings-about phone-kernel παταει 5-6 φορες ωστε να μπει στο μενου - proximity sensor - ακολουθει οδηγιες για ρυθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Realistis Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 πας settings-about phone- miui version,, τι γραφει? Γράφει: MIUI Global 8.0/Stable/8.0.4.0.(MHRMIDG) Επίσης χρειάζεται να κάνω κάτι για το 4g στις ρυθμίσειςή θα φαίνεται αυτόματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pstavrinos Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Γράφει: MIUI Global 8.0/Stable/8.0.4.0.(MHRMIDG) Επίσης χρειάζεται να κάνω κάτι για το 4g στις ρυθμίσειςή θα φαίνεται αυτόματα; ξεκαθαρα ειναι stable οταν πιανει 4g θα φαινεται αυτοματα 4g, εαν βεβαια εχεις preferred network type LTE kai oxi 3g ή 2g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 ξεκαθαρα ειναι stable οταν πιανει 4g θα φαινεται αυτοματα 4g, εαν βεβαια εχεις preferred network type LTE kai oxi 3g ή 2g aυτη εδω φιλε, global dev δεν ειναι ? miui 8 global6.10.13 beta Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Realistis Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 ξεκαθαρα ειναι stable οταν πιανει 4g θα φαινεται αυτοματα 4g, εαν βεβαια εχεις preferred network type LTE kai oxi 3g ή 2g Ευχαριστώ φίλος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Είναι quicksand - σαγρέ το πίσω μέρος ή με ξεγελάει η φώτο; Ελαφρως. Παντως δεν ειναι λια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmilo2 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Γνωριζει καποιος να μου πει πως ξεκλειδωνω το κινητο...... το παρελαβα σημερα και αφου το εκανα εγκατασταση λογαριασμους χωρις sim προσπαθωντας να του βαλω μια θηκη πατηθηκε καποιος συνδυασμος πληκτρων . τωρα δεν αναγνωριζει το μοτιβο και κλειδωθηκε. πως μπορω με συνδυασμους πληκτρων νατο κανω φορματ και παλι εγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Καλησπερα.Οτι χρωμα και να βαλω το Notification light Ολες οι ειδοποιησεις ειναι πρασινες.ξερετε τι παιζει? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Ρε παιδιά πιο είναι αυτό το πολυδιαφημισμένο bug των ακουστικών? Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι.. Είναι μόνο στο Kate ή και στο kenzo? Και παίζει ρόλο ή εκδοση ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Ρε παιδιά πιο είναι αυτό το πολυδιαφημισμένο bug των ακουστικών? Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι.. Είναι μόνο στο Kate ή και στο kenzo? Και παίζει ρόλο ή εκδοση ρομ? Oυτε εγω εχω παρατηρησει κατι στα ακουστικα Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opel007 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 (edited) Καλησπερα στην παρεα! Μου εχει κολλησει να παρω το xiaomi redmi note 3 pro 3 γιγα .. Κολλαω λιγο στο θεμα με τα ελληνικα που δεν εχει και στο θεμα τις καμερας γιατι διαβαζω γιαφορα .. Αυτην την στιγμη εχω το asus zenfone 2 laser ze500kl με τα 2 γιγα ραμ. Ωραιο αλλα πολυ μικρη μπαταρια και αν κανω βιντεοκληση απο μεσετζερ και γραφω ταυτοχρονα σερνεται και αναβουν οι επεξεργαστες.. Για πειτε μου την γνωμη σας θα με βοηθησετε παρα πολυ επισης με νοιαζει η 800 μπαντα γουιντ γιατι βλεπω οτι το απλο note 3 δεν την εχει ενω το μοντελο με τα 3 γιγα την εχει Edited November 10, 2016 by opel007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Καλησπερα στην παρεα! Μου εχει κολλησει να παρω το xiaomi redmi note 3 pro 3 γιγα .. Κολλαω λιγο στο θεμα με τα ελληνικα που δεν εχει και στο θεμα τις καμερας γιατι διαβαζω γιαφορα .. Αυτην την στιγμη εχω το asus zenfone 2 laser ze500kl με τα 2 γιγα ραμ. Ωραιο αλλα πολυ μικρη μπαταρια και αν κανω βιντεοκληση απο μεσετζερ και γραφω ταυτοχρονα σερνεται και αναβουν οι επεξεργαστες.. Για πειτε μου την γνωμη σας θα με βοηθησετε παρα πολυ Το θέμα των ελληνικών λύνεται με dev rom και σύντομα θα μπουν και στις stable. Όσο για τη φωτογραφική αν είσαι απαιτητικός χρήστης απλά συμβιβάζεσαι! Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opel007 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Το θέμα των ελληνικών λύνεται με dev rom και σύντομα θα μπουν και στις stable. Όσο για τη φωτογραφική αν είσαι απαιτητικός χρήστης απλά συμβιβάζεσαι! Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Δεν εχω ασχοληθει στο θεμα να αλλαξω ρομ και τετοια και δεν τα πολυ ξερω.. Θελω αν βαλω τωρα να μπορει να κανει απντειτ μονο του . Οσο για την φωτογραφικη Δεν περιμενω και dslr αλλα αν αξιζει θελω να μαθω.Και σε συγκρισει παντα με υπαρχον που εχω asus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Ρε παιδες? Γιατί λετε η καμερα δεν είναι καλη, και η μπροστά και η πισω μαμαει. Τις έχω περάσει και στο pc. Απιστευτες φωτο. Και η μπαταρία σκυλι. Πεντε ωρες οθονη είμαι αυτή τη στιγμή με 30% υπόλοιπο μπαταρίας Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 αυτά τα tempered να είναι τα ιδία με του κινεζομαγαζου? https://m.aliexpress.com/search.htm?keywords=redmi%20note%203%20tempered%20special%20edition&sortType=TC_D&shippingCountry=GR&viewtype=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Δεν εχω ασχοληθει στο θεμα να αλλαξω ρομ και τετοια και δεν τα πολυ ξερω.. Θελω αν βαλω τωρα να μπορει να κανει απντειτ μονο του . Οσο για την φωτογραφικη Δεν περιμενω και dslr αλλα αν αξιζει θελω να μαθω.Και σε συγκρισει παντα με υπαρχον που εχω asus Δεν είναι κάτι πολύ δύσκολο, τα παιδιά εδώ μέσα μπορούν να σε βοηθήσουν. Η φωτογραφική για ημερήσιες φώτο είναι αξιοπρεπέστατη! Στις νυχτερινές πονάει όμως. Ρε παιδες? Γιατί λετε η καμερα δεν είναι καλη, και η μπροστά και η πισω μαμαει. Τις έχω περάσει και στο pc. Απιστευτες φωτο. Και η μπαταρία σκυλι. Πεντε ωρες οθονη είμαι αυτή τη στιγμή με 30% υπόλοιπο μπαταρίας Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι καλή, απλά ότι είναι καλή για τα λεφτά που αξίζει το κινητό και αυτό αν τραβάς ημέρα. Επειδή έχω για βασική συσκευή ενα LG V10 δεν υπάρχει σύγκριση. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Τις ιδιες νυχτερινες φωτο με το samsung galaxy s5 που ειχα πριν βγαζει και αυτο,οσο για την μπροστινη ,ειναι κλασης ανωτερο το xiaomi.Το s5 με εδειχνε ροζ/μωβ και φουλ θορυβος Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts