celtic1453 Δημ. November 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Μήπως το MIUI 7 είναι καλύτερο και να γυρίσουμε εκεί? Και αν ναι, πως γυρνάμε ξανά στο 7 ? Μήπως να βάλουμε την dev ? και αν ναι πώς την βάζουμε απο την global που έχει πάνω? Απλά πετάμε το αρχείο μέσα στο τηλέφωνο και κάνουμε update απο την επιλογή του System Update? 1η φορά παίρνω τηλέφωνο και ασχολούμαι 3 μέρες με αυτό. Πριν είχα το Lenovo a806, του έβαλα την έκδοση του Kandilak, και αν εξαιρέσεις μια στο τόσο που πετάει κάτι κινέζικες διαφημίσεις, το τηλέφωνο είναι διαμάντι! Μερόνυχτα ανοιχτό, δεν κόλλησε ποτέ, δεν βρήκα ποτέ τίποτα που να μην λειτουργεί όπως πρέπει. Ασε που είναι δεδομένο πώς το Lenovo έχει πολύ καλύτερη λήψη απο το Xiaomi. Το λέω με βεβαιότητα καθώς το σπίτι μου και το γραφείο μου είναι δύσκολη περίπτωση και το βιώνω απο την 1η στιγμή. to τελεφωνο εχει πραγματικη αυτονομια 4-5 ωρες SOT H ληψη είναι στο μέσο ορο η Καμερα μετριοτατη τη νυχτα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ για πανω από 170Ε και για τα λευτα του είναι αξιοπρεπες Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yts Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Εγώ πάντως με την τριτη φόρτιση είχα 7.5 ώρες screen on σε μια μέρα. Είμαι με official stable. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pstavrinos Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 για τα θεματα που εχουμε με το hands free βρηκα αυτο το νημα που μιλαει για μια εφαρμογη sound about που λυνει το προβλημα, θα δοκιμασω, δοκιμαστε και εσεις και βλεπουμε. Παντως σε αλλο νημα στο ιδιο site ειδα οτι πολλοι εχουν το ιδιο προβλημα, απορω πως εδω στο φορουμ σε αλλα νηματα λενε τοσο καλα λογια για αυτο το κινητο οταν εχει τετοια απαραδεκτα θεματα...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Realistis Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 (edited) Τελικά θα διαβάζω μόνο τις πρώτες σελίδες του νήματος, εκεί που όλα στο κινητό ήταν άψογα... Όσο περνούν οι σελίδες με απογοητεύετε βρε.. Δεν προλαβαίνω και να ακυρώσω την παραγγελία, είναι ήδη στο δρόμο(ή στον αέρα...) Αν προσθέσετε τώρα ότι είμαι σχετικά άσχετος με φλασαρίσματα και ρομ, βλέπω να μένω με την stable στο χέρι και να γκρινιάζω κι εγώ νυχτα-μερα... Δώστε λίγο κουράγιο βρε Redmiσηδες... Edited November 6, 2016 by Realistis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pstavrinos Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Τελικά θα διαβάζω μόνο τις πρώτες σελίδες του νήματος, εκεί που όλα στο κινητό ήταν άψογα... Όσο περνούν οι σελίδες με απογοητεύετε βρε.. Δεν προλαβαίνω και να ακυρώσω την παραγγελία, είναι ήδη στο δρόμο(ή στον αέρα...) Αν προσθέσετε τώρα ότι είμαι σχετικά άσχετος με φλασαρίσματα και ρομ, βλέπω να μένω με την stable στο χέρι και να γκρινιάζω κι εγώ νυχτα-μερα... Δώστε λίγο κουράγιο βρε Redmiσηδες... κοιτα το κινητο ειναι σουπερ αλλα εχει καποια θεματα που πολλες φορες ειναι θεμα ρυθμισεων, απλα εχουν γινει τοσο πολυπλοκα τα κινητα και δινουν τοσες πολλες δυνατοτητες ρυθμισεων που δεν μπορεις να τις βρεις μονος σου, πχ οπως εγραψα παραπανω ειχα προβλημα με πυξιδα, τελικα γκουγκλαροντας βρηκα οδηγιες καλιμπραρισματος του magnetic sensor του κινητου, μεσω kernel και ρυθμιστηκε, αρα ολα γινονται αρκει να ξερεις πως. Επισης τωρα δοκιμασα και τα 2 hands free xiaomi που εχω και δουλευαν καλα (ειχα κατεβασει και την εφαρμογη sound about, αλλα δεν ξερω αν επαιξε ρολο), αρα σημερα (χαχαχα) δεν εχω αλλα προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 to τελεφωνο εχει πραγματικη αυτονομια 4-5 ωρες SOT H ληψη είναι στο μέσο ορο η Καμερα μετριοτατη τη νυχτα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ για πανω από 170Ε και για τα λευτα του είναι αξιοπρεπες ελλαδα παντως πρεπει να δωσεις πανω απο 250 για ισαξιο (και ολα θα εχουν χειρωτερη μπαταρια) https://www.skroutz.gr/s/9304030/Huawei-P9-Lite-3GB-Dual-16GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Realistis Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Αν θα το αφήσεις ήσυχο χωρίς Πολλά πολλά δεν θα έχεις πρόβλημα....Εγώ που το παρέλαβα με official global dev δεν εχω θέματα και το απολαμβάνω.....δεν υπάρχει λόγος να φλασαρω άλλη ρομ...είδα και αυτούς που το έκαναν και ολο ποσταρουν μπρικαρισματα και bootloop... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk Δηλαδή εγώ που παρήγγειλα στα 142€ το παρακάτω στο λινκ, ποιο απο όλα θα έχω; Να το αφήσω όπως θα έρθει; http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_437569.html?wid=4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 για τα θεματα που εχουμε με το hands free βρηκα αυτο το νημα που μιλαει για μια εφαρμογη sound about που λυνει το προβλημα, θα δοκιμασω, δοκιμαστε και εσεις και βλεπουμε. Παντως σε αλλο νημα στο ιδιο site ειδα οτι πολλοι εχουν το ιδιο προβλημα, απορω πως εδω στο φορουμ σε αλλα νηματα λενε τοσο καλα λογια για αυτο το κινητο οταν εχει τετοια απαραδεκτα θεματα...:( Ποιο νήμα βρήκες? δώσε μας ένα link Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Τελικά θα διαβάζω μόνο τις πρώτες σελίδες του νήματος, εκεί που όλα στο κινητό ήταν άψογα... Όσο περνούν οι σελίδες με απογοητεύετε βρε.. Δεν προλαβαίνω και να ακυρώσω την παραγγελία, είναι ήδη στο δρόμο(ή στον αέρα...) Αν προσθέσετε τώρα ότι είμαι σχετικά άσχετος με φλασαρίσματα και ρομ, βλέπω να μένω με την stable στο χέρι και να γκρινιάζω κι εγώ νυχτα-μερα... Δώστε λίγο κουράγιο βρε Redmiσηδες... Εγώ που το βρίζω περισσότερο από όλους θα σου πω απλά οτι το κινητό γ@μαει. Στο θέμα των προβλημάτων εξαρτάται πως το δουλεύεις . Μπορεί να μην καταλάβεις και τιποτα απολύτως γιατί το κινητό κολλήματα δεν κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Απλά θα ήταν καλό να μπορεί να μπει στο κινητο εύκολα cm. Αυτό θα ηταν το τέλειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Realistis Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 (edited) http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_437569.html?wid=4 Πρέπει να είναι η stable γιατί γράφει international και δεν έχει ελληνικά Edited November 6, 2016 by Realistis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pstavrinos Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Ποιο νήμα βρήκες? δώσε μας ένα link xiaomi redmi note 3 pro headphones mic problem βαλε αυτο στο γκουγκλ και θα βρεις πολλα νηματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokpap Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Απλά θα ήταν καλό να μπορεί να μπει στο κινητο εύκολα cm. Αυτό θα ηταν το τέλειο. Δεν είναι ευκολο. Αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο. Έφαγα ενα βράδυ ξενύχτι μέχρι τις 2.30. Νομιζω οτι πήρα καινούργιο τηλέφωνο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Eναι πανευκολο να βαλεις developer rom Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Realistis Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Eναι πανευκολο να βαλεις developer rom Θα το κάνω μάλλον και βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yts Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Δεν είναι ευκολο. Αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο. Έφαγα ενα βράδυ ξενύχτι μέχρι τις 2.30. Νομιζω οτι πήρα καινούργιο τηλέφωνο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορείς να μας πεις πως να το κάνουμε και αν γίνεται να γυρίσουμε πίσω σε stable εύκολα μετά; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fibo Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Καλησπέρα. Παρόλο που αυτό είναι το πρώτο μήνυμα μου, παρακολουθώ το φόρουμ σχεδόν καθημερινά εδώ και χρόνια. Εδώ και ενάμισι μήνα περίπου έχω και γω το κινητό αυτό ενώ, πριν είχα το απλό note 3 pro (όχι το international). Μόλις παρέλαβα το international του φόρεσα το tempered glass που είχα από το απλό note 3 pro. Και βέβαια, είχε 1 χιλιοστό κενό από πάνω και 2,5 χιλ. κενό από κάτω. Εδώ είναι πως φαίνεται από πάνω και εδώ από το πλάι και εδώ φαίνεται το κενό στο κάτω μέρος και στο πάνω μέρος Προχθές, μου ήρθε αυτό το γυαλάκι που είχα παραγγείλει για δοκιμή και το οποίο είναι για το Xiaomi Redmi Note2. Οστόσο, ταιριάζει μια χαρά και στο δικό μας κινητό όπως φαίνεται και παρακάτω Στα πλαϊνά και στο επάνω μέρος, πρακτικά, δεν αφήνει καθόλου κενά, ενώ στο κάτω μέρος αφήνει περίπου 1 χιλ. κενό. Φυσικά, Nilkin δεν είναι και αφήνει δακτυλιές, αλλά από το προηγούμενο είναι πολύ καλύτερο. Το μόνο θεματάκι είναι ότι καλύπτει ένα μικρό τμήμα του proximity sensor αλλά, απ' ότι έχω δει ως τώρα, αυτό δεν επηρεάζει καθόλου τη λειτουργία του. Εάν μέσα στον επόμενο μήνα δεν βγει κάποιο επώνυμο γυαλί για το international, εγώ θα παραγγείλω το τζαμάκι NILLKIN Amazing 9H Tempered Glass For XIAOMI Note 2 και δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Ο άλλος με το γυαλί για το δικό μας απο το ali, δεν το δινει διαθέσιμο. Τόνιζε ότι είχε γυαλί για το δικό μας 2mm μακρύτερο. Ξεπούλησε η ήταν ψέμα άραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Οδηγίες για CM13 έχει αρκετά αναλυτικές αυτός εδώ: http://mikestechlife.blogspot.com/2016/10/installing-cm13-on-xiaomi-redmi-note-3.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Με ποιά windows είναι συμβατή η διαδικασία και με ποιά καλύτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Με ποιά windows είναι συμβατή η διαδικασία και με ποιά καλύτερα? Δεν γνωρίζω. Κατέβασα και εγκατέστησα το MiFlash από το link που δίνει και άνοιξα στο Notepad το αρχείο για τον driver. Το string "Qualcomm HS-USB QDLoader 9008" που θα χρειαστεί είναι εκεί άρα φαντάζομαι θα δουλέψει ΟΚ. Έχω Windows 10 64bit, οπότε όταν έρθει η ώρα ίσως χρειαστεί να κάνω boot στο mode που έχει το driver signature check disabled ή κάτι παρόμοιο. Φαντάζομαι τα Windows 7 θα είναι πιο εύκολα γι αυτή την διαδικασία. Όπως καταλαβαίνεις δεν έχω ακόμα το τηλέφωνο, οπότε μόνο εικασίες κάνω. Πάντως εγώ σε αυτήν την διαδικασία θα επέλεγα απλά να κάνω unofficial unlock τον bootloader. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η MIUI, μόνο για το hardware το διαλέγω το τηλέφωνο. Οπότε δεν νομίζω να είχα πρόβλημα ποτέ με unofficially unlocked bootloader. Και με κλειδωμένο bootloader ίσως έχει πρόβλημα με root στην cm, εκτός αν πειράξεις το boot.img ή κάνεις systemless root. Αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgius Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Θέλω να ρωτήσω πως επιλέγεις 4g η 3g. Με cosmote πάντα είμαι 3 g και κάποιες φορές h+ Στάλθηκε από το thl 5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Θέλω να ρωτήσω πως επιλέγεις 4g η 3g. Με cosmote πάντα είμαι 3 g και κάποιες φορές h+ Θα πας settings, SIM cards & mobile networks, πατάς πάνω στη SIM, preferred network type, και επιλέγεις αυτό που θες. Για το 4G σιγουρέψου ότι το έχεις ενεργοποιήσει και από τον πάροχο. Αλλιώς, πας στο phone, πατάς τον κωδικό *#*#4636#*#* και στο μενού που θα σε πάει πατάς στο phone information 1 (αν έχεις την SIM στο slot 1) και πηγαίνοντας πιο κάτω σου έχει περισσότερες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Realistis Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 (edited) Γράφει ο κινέζος σε ερώτηση κάποιου για τη ρομ: It is the chinese Rom. Rom name is MIUI. Σε δικη μου ερώτηση απαντά: It is just global dev. Αν προσθέσεις και ότι δεν έχει ελληνικά, εγώ ποια international έκδοση παρήγγειλα τελικά;;; Υπενθυμίζω ότι το κινητό είναι το παρακάτω: http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_437569.html?wid=4 Edited November 7, 2016 by Realistis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Σήμερα δε μπορώ να κάνω κλήσεις από τη ΣΙΜ 1, Ενώ ή ΣΙΜ2 δουλεύει μία χαρά Κάποια ιδέα; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts