Jump to content

fibo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fibo

  1. Καλημέρα σε όλους και καλώς να μπούμε στο φθινόπωρο. Αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα στο φόρουμ αλλά παρακολουθώ καθημερινά όλες τις δημοσιεύσεις και τις απαντήσεις. Εδώ και τρεις μήνες περίπου έχω και εγώ το Κ6. Αρχικά το πήρα ως δεύτεροτρίτο τηλέφωνο, αλλά, λίγο το ότι έδωσα το Xiaomi Note3 SE στο γιο μου, λίγο η τραγική μπαταρία του Leeco Lemax2, τελικά το χρησιμοποιώ ως κύριο τηλ. Σε γενικές γραμμές, ως τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Με τις φυσιολογικές (για την κατηγορία τιμής του) παραχωρίσεις στην απόδοση της κάμερας και στην ποιότητα της οθόνης και, εφ' όσον δεν σε πειράζει το πάχος και το βάρος του, το θεωρώ ως την πιο τίμια ηλεκτρονική συσκευή που έχω αγοράσει. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, αν γνωρίζει κανείς αν το κινητό έχει αισθητήρα για θήκη smart cover. Όλα τα άλλα κινητά που είχα, διέθεταν μαγνητικό αισθητήρα (σε κάποιο σημείο της πρόσοψης) με αποτέλεσμα είτε να μπορείς να αγοράσεις, είτε να φτιάξεις (κολλώντας ένα μικρό μαγνητάκι) θήκη booklet smart cover. Γνωρίζει κανένας αν και το Κ6 έχει τέτοιο αισθητήρα; Επίσης, κάτι ακόμη, αν και δεν είναι θέμα που αφορά το κινητό αλλά τις τράπεζες. Η μοναδική κάρτα που έχω καταφέρει να συνδέσω με το nfc και να πραγματοποιώ ανέπαφες πληρωμές, είναι η cash card της Πειραιώς. Δεν έχω καταφέρει να εισάγω ως επιλογές πληρωμής ούτε τις πιστωτικές κάρτες της Πειραιώς, ούτε κάποιες από τις κάρτες της Eurobank και της HSBC. Γνωρίζει κάποιος αν η Eurobank δίνει δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών μέσω nfc; Επίσης, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος πραγματοποίησης ανέπαφων πληρωμών που να υποστηρίζει το κινητό μας; Ευχαριστώ και συγνώμη για το μακροσκελές ποστ.
  2. Παιδιά Καλημέρα. Επειδή και εγώ δεν την παλεύω άλλο με την 8.2.4.0, αρχίζω και σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω downgrade στην ρομ 8.1.3.0. Ωστόσο, επειδή δεν το κατέχω και πολύ το φλασαρισμα αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα. Διάβασα ότι για να κάνω downgrade σε προηγούμενη rom, πρέπει να κάνω Wipe data σε recovery mode. Κάθε φορά όμως που προσπαθώ να μπω σε recovery mode πατώντας Power button και VOLUME +, στην οθόνη εμφανίζεται το εικονίδιο του τηλεφώνου με το καλώδιο φόρτισης και κάτω από το εικονίδιο υπάρχει η φράση "PCsuite.Μι.com. χωρίς από κει και πέρα το τηλέφωνο να κάνει οτιδήποτε άλλο. Παραμένει, δηλ., σ' αυτή την κατάσταση μέχρι να κάνω επανεκκίνηση. 1)Να υποθέσω ότι δεν μπορώ να μπω σε Recovery Mode επειδή έχω κλειδωμένο bootloader με global Stable; Ή συμβαίνει κάτι άλλο; 2)Οπότε, πώς μπορώ να κάνω Wipe data για να μπορέσω, στη συνέχεια, να προχωρήσω σε downgrade στην 8.1.3.0; 3)Εάν μέσα από τα settings του κινητού, κάνω factory reset είναι το ίδιο με το να κάνω Wipe data σε recovery mode; Μπορώ μετά να προχωρήσω σε φλασάρισμα παλαιότερης rom; 4)Τέλος, εάν τελικά προχωρήσω σε factory reset (εφόσον αυτό είναι το ίδιο με το να κάνω Wipe data) εν συνεχεία, μπορώ να φλασάρω την 8.1.3.0 μέσω της εφαρμογής updater του κινητού; Χίλια συγνώμη για το πλήθος των ερωτήσεων (και συγνώμη για την άγνοιά μου) αλλά, πραγματικά, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Και πάλι καλημέρα.
  3. Παιδιά καλημέρα και καλή εβδομάδα. Η ειδοποίηση για το update 8.2.1.0 μου ήρθε από την Πέμπτη αλλά επειδή δεν ήμουν σε WiFi δεν το έκανα. Σήμερα διαβάζω ότι υπάρχουν θεματακια με αυτό. Τελικά, τι ισχύει; το προβληματικό update έχει αποσυρθεί ή όχι; Και πάλι καλή βδομάδα σε όλους.
  4. Καλησπέρα. Παρόλο που αυτό είναι το πρώτο μήνυμα μου, παρακολουθώ το φόρουμ σχεδόν καθημερινά εδώ και χρόνια. Εδώ και ενάμισι μήνα περίπου έχω και γω το κινητό αυτό ενώ, πριν είχα το απλό note 3 pro (όχι το international). Μόλις παρέλαβα το international του φόρεσα το tempered glass που είχα από το απλό note 3 pro. Και βέβαια, είχε 1 χιλιοστό κενό από πάνω και 2,5 χιλ. κενό από κάτω. Εδώ είναι πως φαίνεται από πάνω και εδώ από το πλάι και εδώ φαίνεται το κενό στο κάτω μέρος και στο πάνω μέρος Προχθές, μου ήρθε αυτό το γυαλάκι που είχα παραγγείλει για δοκιμή και το οποίο είναι για το Xiaomi Redmi Note2. Οστόσο, ταιριάζει μια χαρά και στο δικό μας κινητό όπως φαίνεται και παρακάτω Στα πλαϊνά και στο επάνω μέρος, πρακτικά, δεν αφήνει καθόλου κενά, ενώ στο κάτω μέρος αφήνει περίπου 1 χιλ. κενό. Φυσικά, Nilkin δεν είναι και αφήνει δακτυλιές, αλλά από το προηγούμενο είναι πολύ καλύτερο. Το μόνο θεματάκι είναι ότι καλύπτει ένα μικρό τμήμα του proximity sensor αλλά, απ' ότι έχω δει ως τώρα, αυτό δεν επηρεάζει καθόλου τη λειτουργία του. Εάν μέσα στον επόμενο μήνα δεν βγει κάποιο επώνυμο γυαλί για το international, εγώ θα παραγγείλω το τζαμάκι NILLKIN Amazing 9H Tempered Glass For XIAOMI Note 2 και δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ.
×
×
  • Create New...