Jump to content

Redmi Note 3 Pro (International edition)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2) Δεν μου προσθετει το δαχτυλικο αποτυπωμα (οχι πως με απασχολει και πολυ το συγκεκριμενο,απλα απο περιεργεια),

3)Δεν το εχω καταφερει να το κανω να δουλεψουν 2 εφαρμογες (Gravity Screen και Sanity).

4)Δεν μπορω να διαγραψω αρχεια με τον ES File Explorer.

6)Μπορουμε να ενεργοποιησουμε το Skip Screen lock?

2) Πρέπει να βάλεις και pin ή μοτίβο για να σε αφήσει να βάλεις δακτυλικό.

3) Για το gravity screen, πήγαινε security, permissions, autostart και ενεργοποίησε το gravity screen.

Μετά πάλι security, permissions, βρες το gravity screen, ενεργοποίησε το modify system settings και pop-up window.

Μετά άνοιξε την εφαρμογή, πάτα το home button, μετά το κουμπί με τις τρεις γραμμές (αυτό που σου εμφανίζει τις εφαρμογές που τρέχουν), σύρε το gravity screen προς τα κάτω και πάτα το λουκετάκι που θα σου βγάλει.

4) Δοκίμασε να πας settings, installed apps, πήγαινε κάτω κάτω και βρες την εφαρμογή documents, πάτα πάνω της, πάτα enable. Αυτό θα πρέπει να το κάνεις σε κάθε reboot της συσκευής.

6) Πήγαινε settings, about phone, πάτα 6-7 φορές πάνω στο MIUI version μέχρι να σου πει ότι έγινες developer. Μετά settings, additional settings, developer options, skip screen lock.

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πετάει το τηλέφωνο! 77505 στο antutu.

Μέχρι τώρα πάντως, είναι με διαφορά το καλύτερο τηλέφωνο που έχω πάρει.

Με χρήση πρώτων ημερών, που σημαίνει ψάξιμο, εφαρμογές κλπ,κλπ 2 μέρες η μπαταρία ευκολάκι.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2

Δεν καταφέρνω να το συνδέσω με τον υπολογιστή με το MiPcsuite.

Εχω Windows 10 64bit.

Καμιά ιδέα?

Μου βγάζει μήνυμα το MiPcSuite "You need to update your device to use Mi PcSuite. Update your device before connecting"

Παρόλα αυτά δεν βρίσκω κανένα update. Οτι έκανε, το έκανε στην αρχή που το άνοιξα απο το κουτί.

Καλημέρα, είχα αγοράσει το ΚΕΝΖΟ, και παρόλο που το κινητό ήταν τέλειο με ενοχλούσε που δεν είχα καλό 4g. Και δεν ήταν μέτριο μόνο στην επαρχία, ήταν και εντός νομού. Και ένα άλλο θέμα ήταν η διαχείριση της μπαταρίας που από όταν έγινε miui 8 έγινε πολύ χειρότερη η διαχείριση της. Με miui 7 ήταν άψογη η διαχείριση της μπαταρίας.

Αποφάσισα λοιπόν λόγω wind, αλλά και λόγω ότι στην Ευρώπη η μπάντα του μέλλοντος είναι η band 20, να πάρω το ΚΑΤΕ.

Το πήρα από vuckmall, που ξέρω είναι λίγο ποιο ακριβό αλλά ήρθε σφραγισμένο με την global stable όπως ακριβώς το ήθελα. Ήρθε την Πέμπτη και το τριήμερο το πέρασα στην επαρχία. Πάτρα, ναυπακτία ορεινή, ναυπακτος, Αχαΐα, και μπορώ να πω ότι στο 95% των περιπτώσεων είχα 4g, με σταθερή και ποιοτική σύνδεση (δηλαδή στο σερφάρισμα το καταλάβαινα ότι είχα πολύ καλό σήμα, φυσικά και στα speedtest είχα μόνιμα πολύ καλά αποτελέσματα)

Όσον αφορά την μπαταρία αυτή την στιγμή είναι στο 64% με 3 ωρες οθόνη και είναι ανοιχτό 24 ώρες πάρα κάτι λίγα λεπτά. Android και Android system μαζί είναι στο 20%. Στο ΚΕΝΖΟ ήταν στο 30%.

Του φόρεσα ένα nilkin h+ tempered glass, και κέντραρα στο ακουστικό. Αφήνει 1.5 χιλιοστά από την πάνω μεριά κενό και 2 χιλιοστά κενό από την κάτω. Στα πλαϊνά εφαρμόζει σχεδόν τέλεια. Θήκη είχα την ipaky η οποία δεν μπαίνει με τίποτα.

Αν μπορεί κάποιος να δώσει ένα link που να έχει μια απλή θήκη σιλικόνης δοκιμασμένη θα το εκτιμούσα πολύ.

Γενικά το έχω αφήσει πως είναι το κινητό χωρίς root, χωρίς άλλον browser, με το δικό του πρόγραμμα διαχείρισης μπαταρίας και lock εφαρμογών, και το θεωρώ κορυφή.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Καλημέρα, είχα αγοράσει το ΚΕΝΖΟ, και παρόλο που το κινητό ήταν τέλειο με ενοχλούσε που δεν είχα καλό 4g. Και δεν ήταν μέτριο μόνο στην επαρχία, ήταν και εντός νομού. Και ένα άλλο θέμα ήταν η διαχείριση της μπαταρίας που από όταν έγινε miui 8 έγινε πολύ χειρότερη η διαχείριση της. Με miui 7 ήταν άψογη η διαχείριση της μπαταρίας.

Αποφάσισα λοιπόν λόγω wind, αλλά και λόγω ότι στην Ευρώπη η μπάντα του μέλλοντος είναι η band 20, να πάρω το ΚΑΤΕ.

Το πήρα από vuckmall, που ξέρω είναι λίγο ποιο ακριβό αλλά ήρθε σφραγισμένο με την global stable όπως ακριβώς το ήθελα. Ήρθε την Πέμπτη και το τριήμερο το πέρασα στην επαρχία. Πάτρα, ναυπακτία ορεινή, ναυπακτος, Αχαΐα, και μπορώ να πω ότι στο 95% των περιπτώσεων είχα 4g, με σταθερή και ποιοτική σύνδεση (δηλαδή στο σερφάρισμα το καταλάβαινα ότι είχα πολύ καλό σήμα, φυσικά και στα speedtest είχα μόνιμα πολύ καλά αποτελέσματα)

Όσον αφορά την μπαταρία αυτή την στιγμή είναι στο 64% με 3 ωρες οθόνη και είναι ανοιχτό 24 ώρες πάρα κάτι λίγα λεπτά. Android και Android system μαζί είναι στο 20%. Στο ΚΕΝΖΟ ήταν στο 30%.

Του φόρεσα ένα nilkin h+ tempered glass, και κέντραρα στο ακουστικό. Αφήνει 1.5 χιλιοστά από την πάνω μεριά κενό και 2 χιλιοστά κενό από την κάτω. Στα πλαϊνά εφαρμόζει σχεδόν τέλεια. Θήκη είχα την ipaky η οποία δεν μπαίνει με τίποτα.

Αν μπορεί κάποιος να δώσει ένα link που να έχει μια απλή θήκη σιλικόνης δοκιμασμένη θα το εκτιμούσα πολύ.

Γενικά το έχω αφήσει πως είναι το κινητό χωρίς root, χωρίς άλλον browser, με το δικό του πρόγραμμα διαχείρισης μπαταρίας και lock εφαρμογών, και το θεωρώ κορυφή.

http://www.ebay.com/itm/351689594485?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=620657005265&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

https://www.aliexpress.com/item/For-Redmi-Note-3-Pro-Case-Note-3-Fashion-S-Line-Slicon-Phone-Cases-For-Xiaomi/32663162689.html?spm=2114.13010608.0.0.Ivqwz2

Νομιζω ειναι ιδια, ταιριαζει καλα και συμφωνουν και αλλα παιδια που την εχουν δοκιμασει

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

2) Πρέπει να βάλεις και pin ή μοτίβο για να σε αφήσει να βάλεις δακτυλικό.

3) Για το gravity screen, πήγαινε security, permissions, autostart και ενεργοποίησε το gravity screen.

Μετά πάλι security, permissions, βρες το gravity screen, ενεργοποίησε το modify system settings και pop-up window.

Μετά άνοιξε την εφαρμογή, πάτα το home button, μετά το κουμπί με τις τρεις γραμμές (αυτό που σου εμφανίζει τις εφαρμογές που τρέχουν), σύρε το gravity screen προς τα κάτω και πάτα το λουκετάκι που θα σου βγάλει.

4) Δοκίμασε να πας settings, installed apps, πήγαινε κάτω κάτω και βρες την εφαρμογή documents, πάτα πάνω της, πάτα enable. Αυτό θα πρέπει να το κάνεις σε κάθε reboot της συσκευής.

6) Πήγαινε settings, about phone, πάτα 6-7 φορές πάνω στο MIUI version μέχρι να σου πει ότι έγινες developer. Μετά settings, additional settings, developer options, skip screen lock.

μολις ολοκληρωσεις το 3 παιρνεις και πτυχιο προγραμματιστη:lol:

Παιδια καλο το κινητο εως εξαιρετικο, αλλα ολες αυτες οι αλληλουχιες ενεργειων ζαλιζουν, δεν επρεπε να ειναι πιο user friendly?

Καλησπέρα έχω περάσει την dev 6.10.13 όταν με περνούν τηλ μου αναβοσβήνει το φλας πως μπορώ να το βγάλω αυτο.

ευχαριστώ

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα σας και καλο μήνα!

Από σήμερα κάτοχος κι εγώ της συσκευής. Παραγγελία από ali στις 13/10, 159 € σε dark grey χρώμα (3GB ram/32GB rom). Δεν έχω προλάβει να το ανοίξω ακόμα, λόγω χρόνου.

Μια επιβεβαίωση ήθελα προς το παρόν. Γράφει πίσω, product model 2015161. Αυτό είναι το KATE, σωστά;

Αν έχει ευρωπαϊκό φορτιστη αυτό είναι

Οταν καρφώνω Hands free , δυο διαφορετικά μάλιστα, τους ακούω μια χαρά αλλά δεν με ακούνε?

Το έχει συναντήσει κανείς το πρόβλημα?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και γω το ίδιο θέμα με το handsfree της microsoft

Στάλθηκε από το Lenovo A3500-FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικά βρήκατε καμιά λύση?

Αυτό το Ok Google το έχω απενεργοποιήσει ήδη αλλά προκοπή δεν είδα.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω παιδια ότι εχω δοκιμασει είναι μια χαρά 5-6 ακουστικα και 2 ασυρματα. Ειμαι με stable τελευταια version.

Την τελευταια stable εχω και εγώ, αλλά δεν παίζει το μικρόφωνο απο το Hand's free.

Επίσης χτυπάει πολύ σιγά η ειδοποίηση του Viber. Πώς το ρυθμίζω?

Edited by andreasp

Καλησπέρα έχω περάσει την dev 6.10.13 όταν με περνούν τηλ μου αναβοσβήνει το φλας πως μπορώ να το βγάλω αυτο.

Θα πας phone, θα πατήσεις παρατεταμένα το κουμπί με τις τρεις γραμμές (αυτό που σου δείχνει ποιες εφαρμογές τρέχουν), incoming call settings, απενεργοποιείς το "flash when ringing".

Και εγω μια απο τα ιδια με Hands free.....μολις εκανε update σταματισε να παιζει το μικροφωνο στο hands free (samsung).

Ενα δευτερο που πηρα (JBL) μια απο τα ιδια

Προχθές το παρέλαβα κι εγώ από geek. Παραγγέλθηκε 9 Οκτωβρίου και στάλθηκε 10 μέρες μετά περίπου. Πολύ καλό μου φαίνεται. Πως ξέρω ότι είναι Kate? Εκτός του μεγέθους εννοώ. Έβαλε κανείς σας tts? Έβαλα το svox αλλά δε λειτουργούσε και αγόρασα μια φωνή από άλλο πρόγραμμα η οποία στο πρόγραμμα λειτουργεί αλλά ούτε λέει την ώρα ούτε μιλάει στις κλήσεις. Φαντάζομαι ότι φταίει ότι η φωνή είναι Ελληνική και το μενού αγγλικό

Στάλθηκε από το thl 5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγω μια απο τα ιδια με Hands free.....μολις εκανε update σταματισε να παιζει το μικροφωνο στο hands free (samsung).

Ενα δευτερο που πηρα (JBL) μια απο τα ιδια

Καμιά λύση βρήκαμε όμως? ή κομμένα τα hand's free.

Γιατί ωραία να το λέμε "τούμπανο" το τηλέφωνο, αλλά να μην δουλεύει το hand's free , είναι τραγικό!

Να μην σχολιάσω ότι σε κάποια sms δεν αντιστοιχεί τον αριθμό με την καταχώρηση του καταλόγου.

Καλημέρα,

διάβασα λίγο το νήμα αλλά δεν πέτυχα πουθενά ακριβώς αυτό που ψάχνω (είναι και μεγάλο) οπότε συγγνώμη αν έχουν απαντηθεί οι ερωτήσεις μου.

Σκέφτομαι το τηλέφωνο αυτό για συγγενή μεγαλύτερης ηλικίας που τώρα έχει Windows Phone. Μπορεί δλδ να χρησιμοποιήσει κινητό αφής, εφαρμογές κτλ αλλά δε μπορεί να ασχοληθεί με προβλήματα, να αλλάζει ρομ κτλ.

Οπότε:

1. Έχει ελληνικό μενού;
  2. Αν το χρησιμοποιεί όπως έρθει (με τη ρομ που έχει κτλ) υπάρχουν θέματα που για να τα λύσεις είναι δύσκολο (αλλά απαραίτητο);
  3. Αν το αφήσεις ως έχει, θα παίρνει ΟΤΑ security updates για 2 χρόνια;

Γενικά έχω σκοπό να το σετάρω αρχικά (ακόμη και να βάλω CM αν είναι προτιμότερο) αλλά μετά λόγω απόστασης δε μπορώ να ασχολούμαι συχνά αν κάτι προκύψει.

TL;DR, έχει αυτό το κινητό ελληνικό μενού και μπορεί να δουλευτεί χωρίς μικροθέματα μετά από ένα πρώτο σετάρισμα;

Υπόψη πως για άλλες 15 ώρες (και 200 κομμάτια) το γκρι παίζει στα $150 εδώ.

Δωρεάν ορθογράφος: addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/

Με ποιον τρόπο μπορώ να ξαναγυρίσω σε MIUI 7 έτσι ώστε να δουλεύουν τα Hands free???

Απορώ με αυτές τις εταιρίες! Πραγματικά! Ενα τηλέφωνο δεν το έβαλαν σε χρήση πριν μας δώσουν το update? Δεν γίνεται να μην δουλεύουν τα hands free και να μην μπορούν να το διορθώσουν.

Eιπαμε είναι ένα καλό σμαρτφον με προβλήματα ακόμα.

Αλλά το γενικό πρόσημο είναι θετικό

In the down down of the writing we became robes...

Σημερα παρελαβα το κινητο. Εχω παραγγειλει διαφορα απο ebay για να δοκιμασω και θα λεω τις εντυπωσεις μολις τα παραλαμβανω. Ενα γυαλι που ηρθε ειναι αυτο

http://www.ebay.co.uk/itm/272343009871?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=571206043287&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

αφηνει ενα μικρο κενο απο την κατω μερια, απο πανω εφαρμοζει καλα.

ηρθε και αυτο το γυαλι http://www.ebay.co.uk/itm/222264972407?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT, αλλα ειναι μικροτερο απο αυτο που αναφερω παραπανω απο την πανω μερια, αρα προτιμω το παραπανω που εφαρμοζει καλα πλαγια και πανω και αφηνει μικρο κενο κατω.

αυτο το τηλ στο geek http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371104.html

ποια ρομ φοραει; γραφει Official International αλλα ποια; η stable; καποια αλλη; επισης στις γλωσες βλεπω δεν εχει Greek.

ξερουμε κατι; παντως 150doll ειναι πειρασμος...

ευχαριστω

Λοιπόν, όσο αφορά το θέμα με το hand's free.

Πήγα στο system update Και φυσικά δεν μου έδινε update.

Πάτησα επάνω δεξιά στις 3 τελίτσες, και πάτησα download.

Ξεκίνησε να κατεβάζει κανα gb. Μετά απο καμιά ώρα μου ζήτησε restart. Κάτι έκανε σε στύλ φλασαρίσματος (δεν άλλαξε η έκδοση του MIUI), και απο τότε δουλεύουν κανονικά τα ακουστικά!!

Λοιπόν, όσο αφορά το θέμα με το hand's free.

Πήγα στο system update Και φυσικά δεν μου έδινε update.

Πάτησα επάνω δεξιά στις 3 τελίτσες, και πάτησα download.

Ξεκίνησε να κατεβάζει κανα gb. Μετά απο καμιά ώρα μου ζήτησε restart. Κάτι έκανε σε στύλ φλασαρίσματος (δεν άλλαξε η έκδοση του MIUI), και απο τότε δουλεύουν κανονικά τα ακουστικά!!

Για να δούνε

Γτ παρήγγειλα magnetic Bluetooth hands free για 9.95€ ....

In the down down of the writing we became robes...

Αυτο με τον καταλογο .......το ελυσα .....αποθηκευοντας τις επαφες στο google και ολοι οι αριθμοι (σταθερα + κινητα) εχουν περαστει με το +30 στην αρχη τους που αντιστοιχει στον Ελληνικο κωδικο τηλεφωνων.

Θα δοκιμασω και την λυση του andreasp για τα ακουστικα και θα σας πω.......

Αυτο με τον καταλογο .......το ελυσα .....αποθηκευοντας τις επαφες στο google και ολοι οι αριθμοι (σταθερα + κινητα) εχουν περαστει με το +30 στην αρχη τους που αντιστοιχει στον Ελληνικο κωδικο τηλεφωνων.

Θα δοκιμασω και την λυση του andreasp για τα ακουστικα και θα σας πω.......

Υποψιν οτι απο ρυθμισεις, Sound & vibration είχα ενεργοποιήσει και στα audio settings το Mi Sound Enhancer με τύπο ακουστικών standart edition.

Σημερα το έκλεισα και δεν δουλεύαν. Το ξαναανοιξα και δεν δουλεύαν. Εκανα restart και δουλέψαν.

Με το κουμπάκι όμως που έχουν επάνω τα ακουστικά, αντί να κλείνει η γραμμή, κάνει Mute!

Ρυθμίζεται αυτό?

Στην αντίστοιχη επιλογή που έχει για να κάνεις assign buttons έχει μπούρδες μέσα. Για ακουστικά που σε πάνε στο επόμενο κομμάτι κλπ.