Jump to content

Redmi Note 3 Pro (International edition)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν έφτασε Ελλάδα και σε 2 μέρες θα το παραλάβω

εγκατάσταση νέας GTV/Galen rom όπως και στο 3pro?

θήκες υπάρχει κάτι ή θα το αφήσω έτσι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν έφτασε Ελλάδα και σε 2 μέρες θα το παραλάβω

εγκατάσταση νέας GTV/Galen rom όπως και στο 3pro?

θήκες υπάρχει κάτι ή θα το αφήσω έτσι?

Περνα global. Dev και είσαι ΟΚ

In the down down of the writing we became robes...

Με τα tempered τι γίνετε τελικά?

Αυτό που αγοράστηκε απο το Ευρωπαϊκό μαγαζί protectionfilms24.com (η τα θυγατρικα του) 5-6€ αξίζει?

Μιλάω για το BROTECT® AirGlass® Premium Glass Screen Protector for Xiaomi Redmi Note 3 Pro Special Edition

http://www.protectionfilms24.com/article/brotect-airglass-premium-glass-screen-protector-xiaomi-redmi-note-3-pro-special-edition-2730742.html

Σκέφτομαι να πάρω τώρα tempered.

Με το άλλο του honorbuy τι συμβαίνει?

Οι φωτογραφίες που αανέβασε ο φίλος μας ξεκαθάρισε αν ήταν τραβηγμένες με περασμένη σιλικόνη η όχι για να υπολογίσουμε τι συμβαίνει με το κενό που τον ενοχλούσε?

Εμένα καλα μου φάνηκε ότι πατούσε..

Edited by drdedus

Αυτό που αγοράστηκε απο το Ευρωπαϊκό μαγαζί protectionfilms24.com (η τα θυγατρικα του) 5-6€ αξίζει?

Μιλάω για το BROTECT® AirGlass® Premium Glass Screen Protector for Xiaomi Redmi Note 3 Pro Special Edition

http://www.protectionfilms24.com/article/brotect-airglass-premium-glass-screen-protector-xiaomi-redmi-note-3-pro-special-edition-2730742.html

Οι φωτογραφίες που αανέβασε ο φίλος μας ξεκαθάρισε αν ήταν τραβηγμένες με περασμένη σιλικόνη η όχι για να υπολογίσουμε τι συμβαίνει με το κενό που τον ενοχλούσε?

οι φωτο ηταν χωρις θηκη
Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2

Μέσα στην εβδομάδα θα έχω το BROTECT και λογικά την s-line θήκη,έχω παραγγείλει επίσης άλλη μια θήκη από Gearbest μαζί με τζάμι Nillkin από Redmi Note 2 λόγο ποιότητας και είδα ότι κάθετε καλά.

Ρίξε μια ματιά εδώ

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=772070&st=1720

Μέσα στην εβδομάδα θα έχω το BROTECT και λογικά την s-line θήκη,έχω παραγγείλει επίσης άλλη μια θήκη από Gearbest μαζί με τζάμι Nillkin από Redmi Note 2 λόγο ποιότητας και είδα ότι κάθετε καλά.

Ρίξε μια ματιά εδώ

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=772070&st=1720

Για αυτο που παρήγγειλες και περιμένεις δεν μου απαντάνε οι άλλοι στο miui.gr?

Λένε ότι απογοητεύτηκαν.

Όσο για το site δεν βγάζω άκρη.

Μεταφρασμένο το άνοιξα αλλά και πάλι δεν βλέπω τι προτείνεις

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οι φωτο ηταν χωρις θηκη

και με την θήκη τι γίνετε?

Την κλωτσάει προς τα πάνω η εχει αρκετά κενά?

Γενικότερα έχει φουσκάλες η σε ενοχλεί κάτι άλλο?

ΝΑ ξέρουμε να την αγοράσουμε η όχι?

Γιατί για την brotect δεν λένε καθόλου καλά λόγια.

Edited by drdedus

Για αυτο που παρήγγειλες και περιμένεις δεν μου απαντάνε οι άλλοι στο miui.gr?

Λένε ότι απογοητεύτηκαν.

Όσο για το site δεν βγάζω άκρη.

Μεταφρασμένο το άνοιξα αλλά και πάλι δεν βλέπω τι προτείνεις

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και με την θήκη τι γίνετε?

Την κλωτσάει προς τα πάνω η εχει αρκετά κενά?

Γενικότερα έχει φουσκάλες η σε ενοχλεί κάτι άλλο?

ΝΑ ξέρουμε να την αγοράσουμε η όχι?

Γιατί για την brotect δεν λένε καθόλου καλά λόγια.

Το τζαμι σε ολες τις διαστασεις ειναι μικεοτερο απο την προσοψη. .αυτο εμενα δεν μου αρεσει. Δεν ειναι μονο μικροτερο πανω-κατω αλλα και δεξια-αριστερα.

Η θηκη που πηρα καθεται αρκετα καλα, σχεδον τελεια με μονο αρνητικο οτι δεν κουνπωνει τελειως πανω η κατω (οτι επιλεξεις) στα κουμπια και δαχτυλικο και θυρες τελεια. Θα την συστηνα 100℅ σαν λυση χωρις κανενα προβλημα. Το τζαμι που λεει οτι ειναι γιαντο international δε θα το ελεγα.

Πχ στο meizu mx3 η στο lemax 2 που εχω βαλει τζαμια δεν καταλαβαινεις οτι εχει τζαμι...

For Xiaomi Redmi Note 3 Silicon Case 5.5inch 100% New Matte TPU Soft Protector Back Cover For Xiaomi Redmi Note 3 Prime PRO

http://s.aliexpress.com/JZBVNJbE

(from AliExpress Android)

Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2

Μα αν ήταν ακριβώς το τζαμί όπως λες πως θα καθόταν με την σιλικόνη?

Θα έπρεπε να εχει γίνει πολύ καλή δουλειά για ταιριάξουν τα δύο τους η η θήκη να είναι ιδιαίτερα μικροκαμωμένη χωρίς να πατάει από επάνω.

Βγάλε αν το έχεις 1-2 πλαγιές φώτο ακόμα να το δούμε με την θήκη.

Edited by drdedus

Μα αν ήταν ακριβώς το τζαμί όπως λες πως θα καθόταν με την σιλικόνη?

Θα έπρεπε να εχει γίνει πολύ καλή δουλειά για ταιριάξουν τα δύο τους η η θήκη να είναι ιδιαίτερα μικροκαμωμένη χωρίς να πατάει από επάνω.

Βγάλε αν το έχεις 1-2 πλαγιές φώτο ακόμα να το δούμε με την θήκη.

Σαν συνδιασμος και τα 2 μπορεις να πεις οτι ειναι καπως οκ..

Στις αλλες συσκευες που εχω η θηκη καβαλαει λιγο το τζαμι.. δεν συμπληρωνει το κενο του.. σε καποιον αλλο μπορει να αρεσει να αφηνει κςνα το τζαμι.. εμενα δε μου αρεσει.. δοκιμαστε το :)

έτσι όπως το περιγράφεις ειναι σίγουρα καλύτερο αλλά θα πρέπει και ο κατασκευαστής της θήκης να έχει προβλέψει για κάτι τέτοιο που δεν συμβαίνει πάντα.

τα nillkin τζάμια που έχω (σε redmi 1 και 3) έχουν αυτό το κενό σε όλες τις πλευρές

τώρα αν δεν έχεις θήκη , ναι φαίνεται άσχημα κάπως (και γεμίζει ίσως και βρωμιά) , αν έχεις θήκη δεν βρίσκω λόγο να σε ενοχλεί

καλησπερα.Συγχωρεστε την ερωτηση αλλα απο που το αγοραζουμε παιδια;
Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

έτσι όπως το περιγράφεις ειναι σίγουρα καλύτερο αλλά θα πρέπει και ο κατασκευαστής της θήκης να έχει προβλέψει για κάτι τέτοιο που δεν συμβαίνει πάντα.

Σωστα τα λες ετσι ειναι, απλα οταν το εβαλα , με χαλασε στο ματι..

καλησπερα.Συγχωρεστε την ερωτηση αλλα απο που το αγοραζουμε παιδια;

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371104.html

Περνα global. Dev και είσαι ΟΚ

Υπάρχει κανένα link με αναλυτικές οδηγίες?

Και εγώ μόλις το έπιασα στα χέρια μου και οχι δεν εχει ελληνικα (που δεν με ενδιαφέρουν) αλλά δεν έχει ούτε την Ελλάδα στις χώρες.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2

Υπάρχει κανένα link με αναλυτικές οδηγίες?

Και εγώ μόλις το έπιασα στα χέρια μου και οχι δεν εχει ελληνικα (που δεν με ενδιαφέρουν) αλλά δεν έχει ούτε την Ελλάδα στις χώρες.

Δες την πρώτη ανάρτηση

Τα λέει όλα.......

Είμαι με την τελευταία dev και τις τελευταίες μέρες παρατηρώ αυξημένη κατανάλωση στη μπαταρία από τη διεργασία Android. Τις προηγούμενες μέρες η κατανάλωση δεν ξεπερνούσε το 10%, τώρα ξεπερνά το 20% και δεν επιτρέπει στη συσκευή να πάει σε idle. Οφείλεται στο ίδιο το σύστημα ή να αρχίσω να ψάχνω ποιά εφαρμογή αυξάνει την κατανάλωση? Καμμιά ιδέα?

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Δες την πρώτη ανάρτηση

Τα λέει όλα.......

Τελικά μετά την αναβάθμιση που έκανε, εμφανίστηκε και η Ελλάδα στις χώρες. Οπότε λέω να το αφήσω όπως είναι με την stable και να μην το σκαλίσω χωρίς λόγο.

Ευχαριστώ πολύ πάντως.

Είμαι με την τελευταία dev και τις τελευταίες μέρες παρατηρώ αυξημένη κατανάλωση στη μπαταρία από τη διεργασία Android. Τις προηγούμενες μέρες η κατανάλωση δεν ξεπερνούσε το 10%, τώρα ξεπερνά το 20% και δεν επιτρέπει στη συσκευή να πάει σε idle. Οφείλεται στο ίδιο το σύστημα ή να αρχίσω να ψάχνω ποιά εφαρμογή αυξάνει την κατανάλωση? Καμμιά ιδέα?

Περιόρισε τις εφαρμογές στο background από την επιλογή security και από την επιλογή διαχείρισης ενέργειας

Τελικά βρήκε κανείς θήκη που να είναι φτιαγμένη για αυτό το κινητό?

Αυτή που ήρθε απο το geek δεν κάνει.

Καλημέρα παιδιά.

Έγραψα στο άλλο thread για το άλλο μοντέλο, όχι το KATE και με έστειλαν εδώ :)

Λοιπόν, ως νέος στο forum και στα κινέζικα κινητά (!) έχω μια απορία.

Θέλω το note 3 pro, αλλά την έκδοση που περιλαμβάνει και τα 800MHz για τη wind. Δεν με νοιάζει το Ελληνικό μενού.

Κατέληξα στο vickmall:

http://www.vickmall.com/of...tery-grey.html

Θέλω να ρωτήσω αν προτείνετε να κάνω την αγορά μέσω paypal ή όχι, και ποιο shipping method να χρησιμοποιήσω:

NL Post -Registered Airmail

SG Post -Registered Airmail

Ευχαριστώ!

Πάρε το από geekbuying που το έχει πιο φθηνά και δείχνει να το έχει σε stock. Βέβαια πριν παραγγείλεις ρώτα τους στο chat για σιγουριά.Με sg post θα σου το στείλουν :)

Χαίρομαι που υπάρχει νήμα για τη συγκεκριμένη συσκευή.

Το πήρα για συγγενικό μου πρόσωπο, έβαλα ελληνικά με την global έκδοση αλλά έχω θέμα κλασσικά με τις θήκες.

Δε παίζονται αυτοί οι Κινέζοι με τα χιλιοστά!

Έχετε βρει άκρη;

Έχω δυο θήκες στη κατοχή μου και είναι πιο μικρές διότι είναι για τη κινέζικη έκδοση.

Ανέβασα και δυο βίντεο: